27327
  • cyrus #3425
    banplz.sg.hu
  • akyyy
    úgyértem ugy mint a www.loal.sg.hu :) csak ki kell "találni " valami " fantázia" nevet
  • akyyy
    én selátom:(
  • tomsolo
    ÉN ménem látom? :D
  • precision
    Fesd be a monitorod azt a részét filctollal és nem fogod látni :)
    Mondjuk jó lenne tényleg ha eltűnne :)
  • Tuvok #3420
    vip lejárós szöveg mikor tűnik már el ?
  • Sir Quno Jedi
    Miért csúfítaná az SG-t ??? Eggyel több gomb a galéria és a privát mellé, meg egy "top"lista a főoldalra, úgyis van ott elég. A többi már csak klikkre megy tovább, tehát akit nem érdekel, az nem is fog vele találkozi !
  • akyyy
    ez jó ötlet, de hogy ne csuficsa az sg -t, egy külöjn aloldalként működhetne.... mint pla fprumozok fényképalbuma, csak ez egy kicsit más...és lehetne szavazni emberkékre...amit később vissza lehet vonni, mert meggondolta magát meg ilyenek..
  • Loál János #3417
    Nemtom hibának számít-e, de azért jelzem, hogy a topikban való keresés végeredményénél csak a kisbetűs találatok vannak kiemelve pirossal, a csupa nagybetűsek nem.
  • Sir Quno Jedi
    Legalább TE értékelhetnéd a rend érdekében elkövetett erőfeszítéseimet ! :DDD
  • St
    ma agymenésed volt? :)
  • Sir Quno Jedi
    Éppen a káosz megelőzésére van szükség. Csírájában kell eltaposni az ellenállás szárnybontogató frakcióit !
  • Cat #3413
    ezeknek a pontozásos rendszereknek akkor lenne értelme, ha valóban katasztrófális lenne a fórum rendszere, és a moderátorok nem tudnának rendet tartani az eluralkodó káoszban
    ez jelenleg messze nincs igy sztm...
  • cyrus #3412
    és büntisek nemszavaznak
  • nemcsakfeel
    És ugyan úgy lehetne érdem pontokat is adni, pl. mint a prog.hu-n a topik nyitó ha vki megoldotta / segített neki, akkor kap + pontot..

Ezt azzal kikerülhetnénk ( hogy ne csak a topiknyitó adhasson pontot, mert pl. a Hw/ segítség 6800 hozzászólással, a topiknyitó nem nagyon van ott )
    Esetleg ha külön témákhoz lehetne hozzárendelni kiszavazást ( pl. vkit a játékosokból kitiltani, de a többiben maradhat .. )
  • Sir Quno Jedi
    NAGY a csönd, bisztos hős vezetőink éppen az elnyomás részeleteit dolgozzák ki ! HURRÁ !
  • Sir Quno Jedi
    A realizmus betegség ? :DDD
  • Cat #3408
    te beteg vagy :)
  • Sir Quno Jedi
    Első körben elég lenne a ksizavazó gomb és a szégyenfal ! Az egy idő után majd megmutatja mennyire számít ez errefelé és az eredmények fényében lehet tovább fejleszteni !
  • Sir Quno Jedi
    Az elnyomás mindíg bürokratikus és nyakatekert !

De ha az igazságosság látszatát akarod fenntartani, akkor minden körülményt figyelembe kell venni !
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen moderátorokra, SŐT St-re magára is lehet szavazni, de ők, mint az elnyomó gépezet fogaskerekei és kormánya term. más elíbrálás alá esnek és ha estelegesen tárgyalásra kerülne sor (előfordulhat), akkor az is másképp zajlik, hiszen egy moderátornak számosak lehetnek a rendszert romboló ellenségei... DE a lehetőséget meg kell adni, hogy úgy érezzék a kiscsávók, hogy ha nagyon pedáloznak megszabadulhatnak az elnyomóik, legalább egyikétől. Persze NEM, de ez élteti majd őket és tereli mederbe a támadásaikat, ez teszi őket kezelhető ellenzékké !

Időnként esetleg oda lehet látszólag dobni koncnak néhány "moderátort", de ez csak cirkusz a népnek ! :DDD
  • DanielT
    Az első 2 szót figyelmen kívül hagyom, így még nem tőlem fogod kapni az első pontodat :PPP

Az általad leírt verzió pont annyira komplikált és hosszadalmas mint ahogy leírtad.

• Sir Quno Jedi
    Szerinted. Mivel nem következetesek. De ha van egy szőrös szívű diktátor...
  • Sir Quno Jedi
    Az hülyeség. Nyugodtan szavazhatsz mindenkire akit nem akarsz látni, persze egy emberre csak egyszer !

A tárgyaláson úgyis figylemebe fogják venni:

1. kik szavazták ki az adott embert
    2. a kiszavazóknak milyen "büntetőjogi" előélete volt itt
    3. a kiszavazóknak hány hozzászólása volt
    4. a kiszavazók mióta vannak itt
    5. a kiszavazók mivel indokolták a kiszavazást
    6. a moderátorok mivel indokolták kiszavazást
    7. milyen írásos bizonyítékok vannak az illető ellen
    8. ismert bűnlajstrom tételesen
    stb.

így lehetne elkerülni pl., hogy buzi kis újregek régi embereket szavazzanak ki mondvacsinált indokokkal.

Erre az egészre kéne egy kiemelt topik. A fő bűnösöket többhetes procedúra keretében lehetne elítélni, akár távollétükben is. Kiváló szórakozás és tanúlságos időtöltés ! :DDD
  • tomsolo
    minden szabályozás egyúttal előidőzője a káosznak, megteremtve önmaga pusztulását...
  • DanielT
    Hogy kicsit kreatívkodjak is, ne csak öljek itt a javaslat:

Annak lemérésére, hogy ki(k) a legjobban utált fórumozó(k), kellene egy olyan szavazás, mint most a háttérképes, hogy minden regisztrált felhasználó csak egyet szavazhatna, így elkerülhető lenne a hadjárat emberek ellen, illetve a poénból való szavazgatás, remélhetőleg mindenki jól meggondolná, hogy ki kapja az utálatpontját.

Iszonyúan kíváncsi lennék egy ilyen listára! :)
  • Sir Quno Jedi
    A radikális lépések olykor erőt sugároznak és rendet teremtenek, olykor nyomrba döntenek és elveszejtenek...
  • precision
    Derék dolog!
  • precision
    Legyen!
  • Sir Quno Jedi
    Másokat meg mások irritálnak !

Lehet magam ellen beszélek, hiszen ellenem már petíciót is indítottak az SG-n, de büszkén vállalnám. Ha én leszek az első akit elítélnek majd az új rendszer szerint, emelt fővel fogadom majd az ítéletet. A közösség akarata szent !

Ez pont olyan, hogy ha valaki kiáll a halálbüntetés mellett, akkor akkor is álljon ki mellette, ha éppen őt viszik jog szerint a vesztőhelyre !
  • tomsolo
    :DDDD
  • Sir Quno Jedi
    Ezt lehetne úgy, hogy az adott júzer hozzászólása felett nem csak a Privát, hanem a Kiszavazomakismocskot, vagy a Halálrá gomb is megjelenne (persze véletlen megnyomás ellen többszöri rákérdezéssel védve) és term. csakis szövegesne beírt indoklással fogadná el a rendszer a kiszavazást ! 1xű megvalósítás, a toplistát sem bonyolult hozzá összedobni, szal. über !
  • DanielT
    Én. Nem. Vicceltem. Öljük le őket mint a malacot! :DDDDD
  • precision
    Engem csak 1 ember irritál az SG -n de ő nagyon. És nem csak engem. Miatta jó lenne bevezetni ezt a dolgot.
  • Sir Quno Jedi
    Én már MOST adnék neked ezért egy kiszavazópontot ! :DDD

Ez ugyanis nem vicc, én komolyan mondtam, hogy kéne egy demokratikusandiktatórikus kiszavazógép ide az SG-re. Így tudná a közösség a saját génállományát megtisztítani ! Itt most nem a a szimpla deviánsokra gondoltam (magam is az vok valahol), mivel azok is kezelhetők egy szintig, hanem a baromnarcú HÜLYÉKRE, mert azok csak abból értenek ha a Dunába löveted őket.
  • DanielT
    Én ezen felül ip alapján lakhely kinyomozást és csoportosan elkövetett saját kitépett gerincoszloppal való megfolytást indíványoznék!
  • Sir Quno Jedi
    Én is arra szavazok, hogy lehessen szavazni a júzerekre, bárki megjelölhesse, hogy ő ezt a pasit/gádzsit nem akarja itten az életben látni.

Aztán a főoldalon lenne egy pofás szégyenlista a legnemidekívántabbak toplistája, 1-10-ig, hogy kinek hány szavazata van már eddig júzerektől (klikkre új page-en indoklással) és külön, hogy modoktól (tőlük is klikkre az előbb említett új page-en indoklással). Akinek túl sok van, annak nyilvános fórumon kéne SG Bírósági Tárgyalást rendezni, ahol ha minden vádpontban bűnösnek találtatott, akkor már csak a büntetésvégrehajtásnak akad errefelé dolga, előtte persze pár hetes siralomház, és/vagy pellengér.

Ez segítene abban, hogy sokan végre rájöjjenek, nem csak a modok bögyében vannak !

Aki pedig éppen tárgyalás alatt van, vagy siralomházban/pellengéren, az a tápigokban is megfelelő jelzésekkel vehet részt addig, hogy a megbéllyegzésnek és kiközösítésnek új értelmet adjunk végre !

Uff ! Szólottam...

Az diktatúra szószólója !
  • zaki
  • tomsolo
    ;D

1 SMS = 480 + ÁFA
  • St
    blackjack és emeltdíjas sms-ben lehetne tétet rakni, rulz ;)