27327
-
akos #3265 Idézet a moderátor topicból:
"szeretném bannoltatni csuwit, katát, szabolcst, garfildt, qlippert
mit fizetek?"
Nya... dől belőle az igazságosság és a tolerancia.
Biztos kiváló mod lennél...
-
#3264 azért szól be mindenki mindenkinek, mert emberként viselkedünk.
ez van.
robotként (SQJ :) mindenkinek ugyan az lenne a véleménye, fórumra nem is lenne szükség :) -
Shadow_THH #3263 ingyen sör... -
#3262 akkor ezvan:) -
#3261 nem -
#3260 hozzászólást irtam és Punker üzenete lett a hozzászólásomban, ráadásul duplán jelent meg (humoros és aranyos képek / #23193)
ki lehet javítani az ilyeneket? :) -
#3259 Jó, mindjárt kikapcsolom a vakegér módot -
#3258 mindenki mindenkire
mindenki rám
és én mindenkire
de ez off, szal törölhető
-
#3257 Tulajdonképp ki haragszik kire? -
#3256 nézd meg mire válaszoltam, és hogy MIT válaszoltam :) -
#3255 Ehh St. az fajta mókus, akit vagy visszakézből szájbaversz, vagy veszed a lapot és vele röhögsz te is. Namost szerinted melyikre vannak errefelé ésszerű kilátásaid ???!! :DDD -
#3254 nem aztán mondom, én is érzem benne az iróniát
szal szerintem is van neki humora, bár kissé morbid
de nem tiltakozom túlságosan, csak felhívnám a figyelmet egy jelenségre
-
#3253 "én nem!" :D -
#3252 Beszállsz ??? -
#3251 Szentem kifejeztten poén ! Ha St büntipontot adna nekem hasonló helyzetben, hasonló indoklással, mint most neked, jót röhögnék rajta én is, mint a többiek ! Csak hülyülés. Poénosan kell felfogni a dolgokat és lazán... Jó banda ez, csak nem kell feleslegesen ellenségeskedni és nem kell túl komolyan venni semmit !
Més esteben meg ha "megbünettenek" amúgy is viseld büszkén, mert akkor nem érték el vele a céljukat, hiszen TE nem büntetésnek fogod fel, hanem kitüntetésnek !
"Mi mind egyéniségek vagyunk !" -
#3250 szerintem te több embert fikázol, mint mi mod-ok összesen :) -
Cat #3249 NEM OFFOLTOK KURVÁRA ? [DE] -
#3248 vannak akik meg folyton fikáznak másokat
mindenféle user van
-
#3247 Most beszótá vazzeg ?! :DDD He ???? -
#3246 nem hiszem
azt hiszem, hogy toleránsabb vagyok
persze lehet tévedek
-
#3245 vannak emberek akik nem tanulnak abból ha normálisan beszélsz velük, vagy szimplán csak looser-ek és azt hiszik magukról hogy ők is user-ek :) -
#3244 #3235
Olvass vissza! -
#3243 Egy idő után adnál, hidd el! -
#3242 nem csak modoknak nem kellene beszólni, hanem úgy általában egymásnak. olyan marha bonyolult emberként viselkedni egymással? máris nem lenne szükség moderátorokra. -
#3241 Namost abban igazad van, hogy a modoknak is normális hangnemet kéne megütniük. Ha másért nem, akkor azért, mert vérpistikét attól fogja megütni a guta, hogy nem húzta fel az illetőt -
#3240 szerintem igen, de lehet, hogy nem
az biztos, hogy szirért-szarért nem adnék büntetést, bár az is lehet, hogy semmiért sem, és végülis az sem túl szerencsés... -
#3239 De most őszintén, minek instant baszogatni a modokat ??? Elérsz vele valamit ? Muszáj szél ellen ??? A mod is csak ember amúgy is, annak minden elképzelhető gyengeségével. TE vajon TÉNYLEG jobb mod lennél, gondolj csak bele mélyen ?!! Hasonlók... -
#3238 Az "ez egy faszság" az abszolút kommersz ! Itt kollegám mellettem az "ez egy SZAR" vezrziót nyomja pölö, ha a rendszerekről kérdezik ! :DDD -
#3237 de tegyük hozzá létezik olyan mod is, aki viseli a kritikát
bár én nem tudom ki -
#3236 akkor majd idezek normalis beszolasokat a modoktol....
kezdem mondjuk a legendas "ez egy faszsag"-al.... -
#3235 Mellesleg úgy általában a modoknak nem szokás beszólni szvsz. Ha gond van, normálisan is meg lehet fogalmazni. -
#3234 nekem olyannak tunik hogy nem szolunk be st-nek...
pedig szeirntem lenne par jogos alkalom ra....
jojo, tudom, biztos megvan mikikenek is a multja, csak en nem ismerem elegge... -
#3233 igen -
#3232 tehát teljesen jogos igaz? -
Cat #3231 #3217 re utal -
#3230 ez sztem faszság:
Dátum: 2005.01.21. 11:19 Adta: St
nem tudtam megállni bocs, jól mutat a nicked mellett -
#3229 hajrá fikázás -
#3228 A lepényhal meg először. -
Borg #3227 A remény hal meg utoljára :) -
#3226 ne légy naív