27327
  • tomsolo
    haggyatok minket már!
  • Sir Quno Jedi
    De nem lehet elpusztítatni őket, mert vannak és folyton plussz munkát generálnak. Jobb sztem. egy külön helyre terelni őket, ahol kitombolhatják magukat, á la gumi ! AVagy Absolom...
  • Aquir
    na látom hogy a newsticker végre fordítva megy alulról felfele, mert nem olyan sokat láttam belőle :)))
  • Punkerwork
    kiírtjuk őket.
  • Borg
    ld #3336
    A warezolás ki lesz tiltva (ha jól értem), szal ettől kezdve nem is kell semmilyen mederbe terelgetni majd őket...
  • Sir Quno Jedi
    Namost én nem vagyok warezellenes, de valóban szar a sok honnantudnámletölteniöcsisajt hülyeségeit olvasgatni, ezt aláírom !

Azonban, ha nem tudjuk őket egy mederbe terelni, mint a programok beszerzése, akkor hogyan szabadulunk meg tőlük ?????? Mindég itt fognak bénázni a kis hülyék !
  • Borg
    Tehát a 3rd lesz a bejövős... mikor?
  • St
    Szerintem ilyen jellegű kérdéseket máshol is lehet gondolkodás nélkül törölni.
  • Punkerwork
    ha filmes topic-ban azzal kezd topic-ot hogy honnan lehet leszedni gondolkodás nélkül törlöm
  • St
    Azt, hogy engedélyezzük-e a warezt vagy nem, felesleges szavazásra bocsájtani, előre meg tudom mondani mi lesz az eredmény...

A Programok beszerzése nem véletlenül lett megszűntetve.
  • Sir Quno Jedi
    Ezt szebben is megfogalmazhattad volna, csak azért már büntetőpont járna ! :DDD
  • Borg
    Ebből két következtetésem van :)
    1. nem olvasol híreket, cikkeket a főoldalon :)
    2. nem olvasol komolyabb topikokat :)
  • tomsolo
    még sose láttam borgtol enyit és így egybe megfogalmazva...;)

mondjuk csak lassan 3 éve vagyok itt... (több) :DDD

szerintem kéne EGY topic amibe lenne egy általános (számtech) leírás mi a teendő warez cúmóknál(mit hol miért lehet stb), - persze beleírnánk hogy sg nem támogtaja ezt... - és csak itt lehet keresni is minden féle szart.... A TÖBBIBE NEM. Ha mégis az szándékos offfolásnak számít és büntetőpont meg ilyenek járnak érte...
  • RelakS
    A topikon belüli kereső szvsz kerülhetne fölülre is. Csak egy újabb menüpont kéne az OK gomb melletti combo box-ba
  • Borg
    Viccet félretéve, a warez témával előbb utóbb foglalkozni kell a játékosban.
    Na persze a játékosok többsége még ma is warezol, így én is, de egyre több az olyan játék amit nehéz, vagy szinte lehetetlen feltörni, warezzal rendesen játszani.
    Ez a tény, és az, hogy egyre több fiatal analfabéta tódul be a fórumra azt a jelenséget váltotta ki, hogy a komplexebb játékok topikjaiban a hozzászólások átlagosan 70%-a ilyen newbiek kérdezgetése arról, hogy honnan töltse le, hogyan törje fel, mit csináljon ezzel vagy azzal, ménemmegy, méirjaeztki stb. És ha nem kap választ, akkor ismételgeti orrvérzésig, sőt, ha kicsit is kockább vérpistike típus, akkor még neki is áll anyázni miatta. Nagyon sok kisgyerek még arra sem képes, hogy egy angol leirást értelmezzen, vagy kitömörítsen, isot mountoljon, serialt beirjon stb. Rendkívül irritáló. Szinte az alapvető számtech kérdésekre is ott várnak választ a kezdők, az egyes játékok topikjaiban.
    Az emberek meg unják, hogy 10hsz-enként meg kellene válaszolni ugyanazt a kérdést, mert még ennyit is lusták visszaolvasni, hátmég a topik keresőjét használni. De ennek kiegészítésére sok topikban van GYIK is, ez persze méginkább elkerüli a figyelmét az újaknak.
    Ilyenkor vagy kitörölgetem őket, és ezért anyáznak engem, és/vagy pontot is adok, és akkor meg azért.

Szal az én javaslatom a következő.
    1. Létre kellene hozni egy elkülönített témát a warez minden kérdésének. És ebbe aztán nyithatnak topikokat. Ez persze felveti a kérdést, hogy ebben az esetben az SG nem-e nyíltan támogatná a warezolást, ami meg jogi lépéseket veszélyeztet a portál ellen. Vagy ki kellene írni ennek az új témának a tetejáre, hogy az oldal nem vállal felelősséget bla bla. Nemtom. Más 100%-os ötlet nem jut eszembe a warez téma engedélyezésére, de egyben kordában tartására is.
    2. Némileg gyengébb megoldás, de a fórum szabályainak pontosításával is el lehetne érni némi enyhülést. Az újak arcába kellene tolni a szabályok között azt is, hogy bizonyos topikoknak főleg a játékosban egyéni szabályai, és faq-ja is van, amelyekkel előbb meg kell ismerkedni, minthogy írna oda. Ennek továbbfejlesztéseként EGYES topikokból a warezolást teljesen ki lehetne tiltani, míg olyanokban ahol ez nem jelent problémát, nem kell foglalkozni vele.
    3. Vagypedig teljesen ki kell tiltani a warezolást a fórumról. Megtette ezt már több portál is, és szerintem csak a színvonalat emelte náluk, ha a látogatók számát nem is... Én ezt azért nem támogatom, mert sok warezos van ma még MO-n, és szerintem a legtöbb -ha nem is az összes- ide jár. Elég nagy felháborodás lenne, ha megtiltanánk.

SZVSZ akár még a fórum föoldalán szavazásra is lehetne bocsátani a témát, úgyis régen volt már kvk ott.
  • nemcsakfeel
    A topikok tetején megjelenő ListBox listájában nem jelenik meg csak az első kb. 30 topik.
    Kikéne terjeszteni hogy annyi lehessen benne, mint a főtopikokban a felsorolás.-
  • Loál János #3329
    Akkor már inkább Szemétbomb.
  • Loál János #3328
    Minek a Gumiba rakni?
    Törölni az összeset.
  • Lteebee
    Gumi támogatva.
  • Borg
    Vagy kiirjuk, hogy a warez kérdésekkel kéretik a gumiba fáradni :)
  • Vlala #3325
    Mióta eltüntettétek a "Programok beszerzése" témát a kezdőlapról, azóta egyre több a hüle topic az általánosban/játékokban. Nem mondom, hogy állítsátok vissza, úgy kell, mint a púp a hátamra, de régebben inkább oda írtak minden "honnantőccsemle" kezdetű topicot...
    Egy megoldási javaslatként szvsz kellene egy "izé" vagy "lámák only" topiccsoportot nyitni :-)
  • Borg
    "Az elsõ hozzászólást kizárólag a témanyitó teheti meg! "

Ehhehe
  • Sir Quno Jedi
    ÉS pontozni kéne, egy öttagú modzsűrinek, St persze vétójoggal ülne efelett ! AZTÁN aki dúrvaságért halálra ítéltetik, annak örökös ban a jutalma !!!!!!!!!!!4
  • Borg
    Jólvan majd megnyugszol
  • csabawarchief
    Szerintem olyat kéne csinálni, hogyha bezárnak egy topicot, akkor a topic-nyitó még1et be tudjon szólni :)
  • cSuwwi
    a leírtak alapján merem feltételezni, hogy még sosem jártál hasonló oldalon, ezért ugye nincs kártékony kód az IE-re nézve sehol a neten...
  • akos
    Hja, persze. Minden valamire való popupblockerben, szűzfalban, adkillerben van kivétel-lista...
  • RelakSfromhome
    Épp azt mondja Borg, hogy be lehet állítani, hogy az sg-n ne legyen az ilyen letiltva
  • akos
    Nem az SG-ről volt szó alant...
  • Borg
    Van ám olyan is, hogy trusted sites... az SG-ről aligha fog neked bármiféle sextracker felugrálni, szal itt felesleges bármit is letiltani.
  • Cat #3315
    pedig tényleg nem hülyeség ilyenek előtt maxra venni a biztonságot, amellett hogy megnyilik 12 toplista meg szexoldal, simán átirhatja a kezdőlapod és feltelepülhet olyan adware, amit csak kinkeservessen lehet leirtani a gépről
  • St
    kukikat is tiltsd le, úgy a biztonságos
  • St
    húha, nehogy a szemét javascript valamit ellopjon a gépedről :D
  • cSuwwi
    néhány warez/crack oldalon nem árt, ha nem mennek...
  • akyyy
  • RelakSfromhome
    Vagy az a #0 hozzászólás legyen
  • praksi
    OFF:

St, meg tudtad már nézni, hogy mi a gond a Galériámban?

ON;
  • St
    hát aki tiltja a javascripteket annak egészségére
  • precision
    :DD
    De az már nem lenne "bűn", hacsak nem direkt offol egyet hogy az övé legyen a 2. post.
    Amúgy tényleg be kéne vezetni ezt a kötelező first kommentet, moderátorok dolga is egyszerűbb lenne, abból a szempontból hogy nem kell üres topikokat törölgetni és nem kell büntetőpontozni a first post takereket.
  • cyrus #3306
    már látom lelki szemeim előtt a second-post takereket :D