27327
-
#3585 nekem is van egy kis "optikai tuning" az infómon (+2 mező), de nem vágta agyon a beállításokat. Inkább csak akkor kísérletezz vele, ha értesz is valami a html kódokhoz, különben így járhatsz. Ez a véleményem dióhéjban... -
cyrus #3584 pyx nagy h4xx0r :D -
#3583 Ha beszúrkálsz mindenféle html kódokat, akkor könnyen így járhatsz, ha rosszul használod pl. az idézőjeleket.
Asszem pyx-nek sikerült egyszer taccsravágnia teljesen, és kellett kis belsős segítséget kérni a javításhoz... -
#3582 ja, kicsit :) -
cyrus #3581 mibe hogy ha a csuszkát elhuzod jobbra, ott lesz a gomb :D -
Darkboy #3580 úúúú, gyerekek.... :-(((
nemtom szerkeszteni a beállításaimat! nem lehet evvel vmit csinálni?
sorry a kép méretéért!!! :(( -
cyrus #3579 én az összeset ideirányítom....
aki fasz kérdést tesz fel, megmondom jöjjön ide és kérdezze meg St-t, majd ő válaszol... :D
persze egy se jön :D -
flashX #3578 Nem, már nem szeretném kicserélni. Csak a fekete fejléc az egyedüli vágyam. -
#3577 gyere inkább icq-ra :) -
#3576 és mit raknál rá totenkopf SS halálfejeket? -
#3575 én viszont ott szoktam pár emberrel beszélni, olyan dolgokról amivel nem akarok topic-ot tele spam-elni, és kissé zavaró ha valaki 50x beírja hogy honnan töltsön játékot. -
flashX #3574 Fekete fejléc nem lehetne? -
cyrus #3573 firefox rulzik, nemis látoma chatet :D
de sok hiányát nem érzem :D -
#3572 vagy mondjuk 3 büntiponttól ne használhassa a chat-et. -
#3571 dede, most agyalok rajta. asszem hozzákötöm a moderátori ban rendszerhez, és ha szétkúrja a csetet, akkor banra teszed -
#3570 St nem lehetne kezdeni valamit az ilyen chat-et szétb@szó warez lámákkal? minden napra jut 1 belőlük -
flashX #3569 NBekem is ez jön le néha. -
#3568 még mindig pozitívabb ember mint te..... -
#3567 ismerem, mindig ugyanazt mondja
(az élet szar, minek élek) -
#3566 ha ismernéd Ter-t tudnád mennyi információt tud egy hm-ben közölni. -
#3565 baromságokat beszéltek... -
#3564 Mindenképp támogatom.
-
#3563 a chat szűrőmotorjába bevehetnétek a hm és a hm :( kifejezéseket is -
cyrus #3562 bár onnantól kezdve, hogy nem csak engem zavarsz, onnantól szerintem kicsit inkább összébb kellene húznod magad, nem ezt a fene nagy internetes szabadságot emlegetni.... -
#3561 ezt azért ugye tudod, hogy nem így van... soha nem volt szólásszabadság a fórumon és nem is lesz. vannak szabályok és elvek amiket mindenkinek be kell tartani. te pedig a híred alapján eléggé feszegeted a dolgokat, aminek nem lesz jó vége. -
cyrus #3560 az lesz.... -
#3559 akkor és oda írok ahova és amikor akarok, ha nem tetszik nem olvasod el.. -
cyrus #3558 amint megláttam, pont ezt akartam írni lol ! :D -
#3557 Egy Prohardverhez hasonló stílusu design szerintem nem lenne rossz! -
#3556 nemá... -
#3555 kéne valami új pályázat!
-
#3554 delete temp folder -
#3553 Van valamilyen megoldás az oldalak lapozására akkor? -
#3552 :P -
#3551 aki bünti pontot kapott ne tudjin írni a chat-re, mert rögtön oda mennek @nyázni -
#3550 mert 1 kötekedő bajkeverő..... -
#3549 mire föl nyomod le? joga van a hozzászóláshoz, mint ahogy itt mindenkinek! -
#3548 te inkább maradj csöndben..... -
#3547 én is ezt szajkózom és akkor jönnek az okosok a "design csak ront" szöveggel! -
#3546 egy kicsit modernebb külső, mert ez már elég elavult...