27327
  • Laalee
    a kicsinek kéne alkalmazkodni a nagyhoz. még ha az nem is szabványos
  • Sir Quno Jedi
    A hangsúly szerintem a LASSAN-on volt !
  • Sir Quno Jedi
    Eleve HÁNY embernek van idehaza macje ?!! Na ne vadítsuk egymást ! Mondjuk nekem pont van odahaza, no azt nem is használom, de jól mutat a polcon ! :DDD

Persze kérdezhetném, hány embernek van apple-je, OS2-je, itd. !
  • Punkerwork
    jó kérdés, bár valahol volt valami cikk hogy mac is terjed lassan itthon is :)
  • RelakS
    Jah, mekes ie külön okosság, de kérdem én, hogy az sg-t mennyien nézik azzal? :D
  • RelakS
    hmm???
  • Sir Quno Jedi
    PC only, Intel only, Sony PS2 only, comprende ?!
  • tomsolo
    macen is? :O)))))))999999
  • Sir Quno Jedi
    IE only.
  • RelakS
    css-t kéne használni, és ami jó mozillán, az jobbára jó operán is. A kivétel persze az a kibszott ie....
  • Tuvok #3175
    kicsireis gondoni kell basze
  • FtranX
    Több funkció szerintem se nagyon kéne. Talán még a fórumszavazás lenne jó, amit már valaki korábban felvetett.
  • Shadow_THH
    ingyen sör
  • flashX
    ;)
  • Punkerwork
    szabadon választható :)
  • flashX
    Amit említeni kellene vagy aminek lennie kellene?
  • flashX
  • Punkerwork
    nincs itt akkora diktatúra hogy említeni kellene :)
  • St
    A diktatúrát nem említetted az előnyök között ;)
  • flashX
    Egyetértek.
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy az SG fórum pont azért jó, mert:

1. 1xűen kezelhető.
    2. Nincsenek felesleges, használhatatlan csicsahegyek benne (lásd Hardwired fóruma)
    3. Állandóság ! Nem törexenek az állandó, öncélú megújulásra, ami csak egy divatos bullshit ! Én az itt töltött N év után azt várom, hogy a fórum olyan legyen, mint tegnap ! Mexoktam, megkedveltem, szeretem, jó így.
    4. Gyorsan és jól olvasható, ideálisak a színek.
    5. Van saját lokó.
    6. Vannak kedvencek és aránylag jól használható.
    7. Fix vezetés, hogy jó vagy rossz, azt mindenki maga dönti el, de az biztos, hogy állandó és lehet hozzá alkalmazkodni.
    8. Senki sem szereti, a túlrendszabályozott dolgokat, ez itt nem az !

Állítom, hogy egy gyökeres megújulás többet ártana, mint használna az SG-nek. A változásokat csak szépen, lassan lehet beadagolni az embereknek. Azok nem szeretnek az új csicsával tökölni, használni akarják, nem bámulni ! Ha gyönyörködni akarok, akkor nem fórumozni fogok, asszem ez világos !

Az SG-nek számtalan hibája és hiányossága van, mint minden ilyen méretű fórumnak, de ezekkel együtt még mindig az egyik legjobb választás. A hibákat meg szép lassan ki lehet javítani, a még hiányzó új fejlesztéseket meg bepakolni, de módjával !
  • cSuwwi
    ha nem is a főoldalra, de napi +1 lekérdezés talán beleférne. a főoldalra a szülinaposok alá max. egy linket arra az oldalra. :)
  • Sir Quno Jedi
    SziMpatikus ! Én kérek elnézést !
  • Borg
  • Dzsini
    beteg árnyalatoknak ad gyógyszert?
  • cyrus #3160
    ááá ilyet ne is feltételezz !
  • tehen_m
    valaki nem szinpatikus=büntetőpont
  • Dzsini
    oks, bár szerintem érdekes lehet, hogy kivel regisztráltam egy napon (akár különböző évben akár ugyanabban)
  • St
    annak viszont tényleg nincs értelme, nem informális és nem érdekes adat
  • Dzsini
    és fórumfőoldalra a regisztrációs szülinap? a "normális" alá..
  • St
    tipikus jó ötlet és mégse :)
  • iko
    5let: A szülinaposok kapjanak vmi jelet a nevük mellett a fórumban arra a napra. Bár lehet mégse jó, mert bárhova ír minden második ember boldog szülinapot kívánna neki :)
  • Takezó
    szpem? :P
  • St
    mikike, jelzem, túl sokat vagy szem előtt, irritálsz, szóval ha nem akarsz a közeljövőben bant kapni ne feltünősködj ennyit errefelé.
  • mikike
    hogy lehet beállítani, hogy hátulról előre írja ki a hszeket?
  • Dzsini
    nemtudom, hogy guruk-e, de idáig a hardveres meg jópár szoftveres problémámat elég gyorsan és hatékonyan megoldották - innentől nem érdekel, hogy ki minek tartja magát :)
  • mikike
    mi az a ph?
    prohardver?
    ott több a guru is?
  • Dzsini
    dizájnról és működőképességről volt szó, nem tartalomról.
    (én inkább a pH!-ra megyek, annak valahogy jobban ki vagyok békülve a működésével)
  • mikike
    a hwsw-n kalap szar a fórum?

hát nem tudom technikai kérdésekben inkább mindig oda fordulok, mert ott van olyan aki ért is hozzá és segít is
  • tomsolo
    haggy!