27365
  • cSuwwi
    ez pont olyan kérdés. mint egy nagyobb dc hubon, vagy az irc-n megkérdezni egy népszerű csatin, hogy hogy lehetek op?

Az automatikus válasz, vagy az hogy sehogy, vagy hogy majd mi választunk embert, ha megfelelőnek találjuk...

Szvsz, itt is ez érvényes. De lényegesen jobb esélyekkel indulsz, minél régebb óta vagy itt tag, és minél ismertebb vagy = 3 vagy a feletti csillagszám...
  • Darkboy
    mind1
  • mukika
    ne engem kérdezzz hanem ST-t! de nem lehetsz mivel nem vagy aktív fórumozó stbstbstb......
  • Darkboy
    mé?
  • cyrus #70
    pontosan...erre gondoltam én is
  • mukika
    sehogy....
  • mukika
    jajaja!!! akkor banner stb... tök fasza lenne!
  • Darkboy
    vagy hogyan lehetek?
  • Darkboy
    amúgy ki lehet moderátor?
  • cSuwwi
    már úgy kéne moderálni a saját topicot, hogy annyi jogom legyen a topicra, mint egy moderátornak. topiccím átírás, topic lezárás, stb.
  • Darkboy
    ha nyitok egy topicot, azt én moderálhatom<így
  • Darkboy
    hát úgyértettem bazz
  • cSuwwi
    akkor nekem máris jöhet :P
  • cyrus #61
    nem csak a saját üzijeidet törölheted 4 percig v meddig ?
  • mukika
    aha álmodban!!! maksz a sajátban... mek én a gumiban!!! :DD
  • cyrus #59
    kb ugyanott tartunk... 40 üzi különbség.
  • Darkboy
    sztem aki vip és nyit topicot, az moderálhatja a témát
  • Darkboy
    én hamarosan , pedig csak fél éve avgyok felhasználó, már régebben is, csak más feh.név volt
  • cyrus #56
    gigamegavip : aki már 3 éve tag..automatikusan moderálhatja a saját témáját..
    szerintem ez kurvajó ötlet mert ha belegondolsz : aki 3 éve már fórumozik, mittomén x üzivel, az már olyan tagja az sg-nek akiben meg lehet annyira bizni hogy nem fiog vandálkodni és képes fenntartani a rendet a saját topikjaiban...
  • cyrus #55
    nekemis, tök rég reggeltem, de még csak most fogom elérni az 1000et
  • mukika
    láccik... :DDD
  • cSuwwi
    mellesleg tényleg kicsit szigorítani kéne. a hozzászólásszám alapján nem jó, mert könnyen össze lehet spammelni.
    lehetne egy alap vip, 1 év után 1 csillaggal, üzenet visszavonással 4 percig, mint most.
    2 év után 2 csillag, üzenet szerkesztési lehetőséggel x percig. választahtó csillag szín...
  • Darkboy
    úgy van
  • Darkboy
    amúgy én néha egy nap alatt benyomok 200 hozzászólást, néha nem
  • cSuwwi
    ha elolvastad volan figyelmesen a vip regisztrációs oldalt, akkor tudnád, hogy min. 200 hozzászólás, és minimum 1 hónap a regisztráció óta...
  • Darkboy
    apád!!! elég 1000 hozzászólás és min. 1 év
  • Gladiator
    A VIP-et mindenképp komolyabbra kéne csinálni. Bejön ide a Marci, 2 nap alatt összecsetel 200 hozzászólást, elküldi az sms-t, másnap meg meséli a suliban, hogy ő olyan fasza csávó, hogy 2 nap után megkapta a VIP felhasználó címet.

én ezért nem csinálom meg, nem azért meg sokallom azt a 80 pénzt.

Szentem min 3000 hozzászólás, vagy 5000 + min 2 éves regeltetés, vagy mi.
  • cyrus #47
    vagy nem feltétlenül full vip, elgécsak a nagyobb logó meg a csillagok :P
  • Met
    Lehessen keresni a nickek között és, hogy valaki mihez szólt hozzá utóljára.
    Legyen ingyenes a vip tagság egy bizonyos idő vagy hozzászólásszám után:)
  • ricsi1
    meg .:[tehenész]:.
  • ricsi1
    jó kis topic lett ebből is,mehetne a gumiba
  • cyrus #43
    ugyan !
  • Davidus
    format C:
  • [HUN]PAStheLoD
    haha ak-74 (nagyobb hoszabb és a végére bayonett hogy vágatlan se maradjon az ellen) jöhet..

a file küldözgetés nem rossz ötlet szerintem se de azért 1 mega már sok alatta meg nincs értelme mert azt akár be is linkelheted fórumra .. stb..

a nők megintcsak 10 pontos ötlet :)))

ez a game szerverek meg mondjuk 11 :))
  • O0D:
    Automatikus Kalasnyikov postázás minden tagnak, hogy találkozáskor elintézhessék a nézet eltéréseket.
  • cyrus #39
    bazzony, nicklogók, aláirások, honlapok, üzik száma.... stbstb....pl borda.ca
    fórumra azt sem lehet normálisan használni.....
  • LittleL
    1. kissebb fájlokat is itt lehetne feltölteni.

2. automatikus frissítés a topikokban, de csak akkor frissülne ha nem irkálok éppen, mert akkor bezavarna.

Egyébként szerintem ez a legteccetősebb fórum.
    A többi fórumon kifolyik a szemem agy oldal átnézésekor, meg egybefolyik minden, és sok bennük a lényegtelen információ, nemúgy mint itt.
  • cyrus #37
    jól szólsz !
    [DA_SG] clanservers....:)
  • ricsi1
    game szerverek
  • ricsi1
    pl vörös