9559
-
#46 nem kell szeretni a nascart eppen ezert Trans-Am mod letoltolt meg a magyaritas es lass csodat:))) -
#45 sima F1C is nez igy ki:)) poly kerdese:)) egyebkent nem tom minek orultok naon fasza lesz 4 fos servereken meg offline:))) -
K.András #44 Sajna nem szeretem a nascart :),de lehet majd kiprobálom,azt azért kétlem hogy a kodba ne nyulkálnának bele valamilyen szinten,láttam f1 2002-öt is meg a nascart is és nem néz ki igy egyik sem,nem hiszem hogy elég lenne "csak" bedobálni a pályákat meg az autokat,bár hozzáteszem nem értek ehez igy elképzelhetö...
-
#43 Probald ki a Nascar Thunder 2004-et, es mar tudni fogod mire lehet szamitani:)) Jo lesz szerintem, azert a rosszabb F1 2002-bol is nagyon jot hoztak ki, nem hiaba lett az ev MOD-ja!!:))
De Papyrus (Nascar Racing, GPL) fizikara NE szamits!!! NEM irjak at a kodot, es nem is tudnak:))) -
K.András #42 Persze,azt nem várom el hogy teljesen valos fizikát csináljanak, mert arra még nem képesek a hardwarek,láttam egy musort és ott ecsetelték ezt a témát,azt mondták, hogy egy autora verseny közben annyi minden hat,hogy lehetetlen lenne a mai gépeken rekonstruálni,jobban mondva lehet de szuperszámitogépeken :)))
Egy elfogadhato fizikát azért remélem összedobnak! -
#41 Ugy is lehet mondani, de felre ertheto:))
Mivel a fizikai motor adott, igy ahoz kell elkesziteni a legjobban a beallitasokat:)
Ezert irtam, hogy mivel ez mar hivatalos, penzes jatek lesz, es a SimBin azert ott van a toppon, elofordulhat, hogy az unszolasukra az ISI azert bele-bele tur a kesz engine-be, hogy minnel jobb lehessen a GTR:)) Ezt alatamasztja, hogy a sikeres GTR 2002 utan, resztvettek az F1C-ben is.
De uj fizikai engine-t nem fognak irni! :)) -
K.András #40 Jobban mondva a fizikai modellezésben. -
#39 Arnao eredetileg versenyzo (volt), o segedkezett a beallitasokban. -
#38 Amiota hivatalos ceg lett a SimBin, es meg kaptak a FIA GT liszenszet is, nagy lett a csend, titkolodzas stb. (Mint a nagy cegeknel:-)) Igy sok infot toroltettek, leszedettek. Pl. a GTR 2002-ot, mint MOD-ot sem lehet mar fel lelni hivatalosan sehol, leszedettek!!! -
K.András #37 Azért kérdeztem honnan tudtad,mert én nem találtam meg,lehet nem jo helyen kerestem,meg ha jol vagyok értesülve(az interjubol amit beraktál) akkor az az emberke dolgozik a fizikán aki a GPL-ben is dolgozott ezen(Doug Arnao scca bajnok)... -
K.András #36 Nem uj,de nagyon jo játékbol vett hangok(hátha valaki nem hallotta még).Ugy várom hogy a 6 db hangfalamon szoljon :)
Saleen In-Game Sound Sample
Lister In-Game Sound
Pit to Car Communication Samples -
#35 A uj Nascar Thunder engine-re keszul (de tegnap irtam is:D)! Amugy ez meg tavaly volt a hirek, infok kozott. A forumokban is benne van meg talan.
De a ceg egy-ket fo embere, mar az F1 Challenge "munkalataiban" is reszt vett (foleg palya gyartas). -
K.András #34 Ha jol tudom a 2003-as szezont fogja feldolgozni a játék.
Ha igen ezek a pályák lesznek,plusz még valami extra pálya is lesz:
Barcelona (ESP)
Circuit length : 4.727 km
Magny-Cours (FRA)
Circuit length : 4411m
Enna Pergusa (ITA)
Circuit length : 4950 m
Brno (CZE)
Circuit length : 5403 m
Donington (GBR)
Circuit length : 4.023 km
Spa-Francorchamps (BEL)kedvenc pályám :)
Circuit length : 6.968 km
Anderstorp (SWE)Ez sem rossz pálya,STCC2-ben is volt.
Circuit length : 4031 km
Oschersleben (GER)
Circuit length : 3667 m
Estoril (POR)
Circuit length : 4182 km
Monza (ITA)
Circuit length : 5770 m
-
#33 kicsit a Sports Car GT-re emlékeztet. Amúgy nagyon ütős ez a Lamborghini:))) -
K.András #32 Van két uj kép,nagyon brutál :)
-
K.András #31 Akkor melyikre?Mert tegnap kérdeztem töle,vajon honnan tudja,én infot nem találtam erre nézve.Netán te olvastad valahol?HOL? -
#30 Szép lesz.:) -
#29 Nem kell hozzá. Nem arra az engine re épül és külön kereskedelmi forgalomban kapható játék lesz. -
#28 A F1 Challenge kell alá mint a többi (új) módhoz? -
K.András #27 Huha,nincsenek matricák a fülkében(a játékban) :D
Na mindegy majd csinálunk! -
#26 -
K.András #25 hja :),nem érdemes keresni a faberakást :DDD -
#24 a valóságban még ennyire se szép :) -
#23 sztem meg tökéletes, úgy ahogy van -
#22 Hmm szerintem elég jó a za belső...
Főleg hogy VAN belső nézet:)) -
FiReBoY #21 Hmmm... Belsőleg nem vmi Istenszép... De egyébként frankós!!! :-) -
K.András #20 Most nézem a hivatalos GT oldalt,ott is ki van rakva.
FIA GT Official Site
-
K.András #19 Henrik Roos -
K.András #18 Azért az is valami hogy a Gothenburg Motor show-n egy beta demot Henrik Roos(2000/2001/2002/ swedish GT bajnok) probált ki, és lenyügözte!Tehát szar biztos nem lesz! -
K.András #17 Szerintem hozzányultak az enginhez(igy játékot még nem láttam kinézni:)),igazábol nem is találtam erre vonatkozoan infokat az oldalon...Nem is értem honnan tudod milyen motor hajtja,tényleg honnan tudod?;) -
#16 Persze nem szamit, csak jo tudni:)
Igenyesek a fiuk, az F1 2002 engine-bol is sokat kihoztak. Azert a GTR 2002 eleg jo lett.
Csak ha valaki nem ismerte volna a jatek "hatteret", de ismeri az F1C-t es a NT2004-et, akkor legalabb tudja hova tenni a jatekot. -
#15 Eleg jo az ISI engine. A NT engine egy fokkal meg jobb, reszletesebb, szebb. Szerintem nagyon elvezetes lesz. Bar nem "igazi" fizikat szamol, "csak" egy nagyon jo szimulacio, de azert jol hasznalhato! -
K.András #14 Ez igazábol nem számit,reméljük a legjobbakat a játékkal kapcsolatban!!! -
#13 Azert tettem idezojelbe a MOD-ot:) Nem MOD, mert kulon jatekkent keszul, de mod-olhato lesz, mivel ez is egy MOD-kent keszul egy engine ala.:)) -
#12 Nehany link, akit jobban erdekel a dolog:
Hungarian SimWorld riport (Palko Gaborral - GTR 2002): http://www.hsw.hu/interju4.shtml
SimBin hivatalos oldal: http://www.simbin.com/ -
K.András #11 De a challenge-el nem nyomtam,nyugtass meg :) -
K.András #10 Szerintem jo lesz,igazábol nem hivnám modnak,ezen az alapon minden fps ami quake motorjával megy egy quake mod stbstb.. -
#9 A "modifikacio kompatibilatasrol" annyit, hogy ez egy "MOD" :) Persze, igy nem igaz, mert kulon jatekkent jon ki. De ok csinaltak a hiresse valt GTR 2002-ot a F1 2002 ala. Ehez a GTR-hez, megkaptak az EA-tol (ISI-tol) a Nascar Thunder (uszkve F1 Challenge) engine-jet, arra keszul!
Vagyis a "fizikat" azert be lehet hatarolni;)
De ettol fuggetlenul, nagyon igenyes lesz! Tenyleg hivatalos GT liszensz, es nagyon jol dolgoznak. Egy magyar modellezo is dolgozik velul. A csapatrol, a munkaikrol a HSW-n talaltok riportot. -
K.András #8 Megláttam nem hittem a szemeimnek!!!Annyira feldobott,hirtelen nem is birok magammal,kell ez a játék kell nekem :))) -
#7 egész joak! :)