9559
  • K.András
    GTR Details

Most már biztos hogy a 2003-as idényt dolgozza fel.#34
  • grebber
    Jó lesz ez is !!!!
  • K.András
    Na,nem létezö demot kiprobáltuk :D
    No meg ide is irtam valamit lefekvés elött...
  • oneal1
    LOL
  • K.András
  • Alexease
  • K.András
    Megjelent a DEMO!!!
  • K.András
    Milyen kulturált ez a képfeltöltö prg-d!:)
  • K.András
    Nem lehet tudni,egyik ember azt mondja igazak az infok a másik azt hogy nem,persze Simbines srácok közül senki nem nyilatkozott erröl, szoval biztosat nem lehet tudni még mindig.Nagyon szükszavuak a skacok, megy a titkolozás ezerrel pedig jo volna ha nem tartanának bizonytalanságban minket,bár ha egy igazán jo játék lesz akkor ezt megbocsájtjuk persze :)
    Mondjuk én azt jobban szeretem amikor nem a szája jár egy csapatnak, hanem a kezük és persze ez a végeredményen is meglátszik :D
  • oneal1
    na lesz demo?:)
  • Alexease
  • K.András
    Feltették a kérdést a hivatalos forumon szal vszeg holnap kiderül, hogy nem is lesz demo
  • K.András
    Igen de késöbb utal rá hogy reméli egy jo szerverrel 30-an is nyomhatnak...Igazábol minket nem érint,itthon nem tul sokan játszanak szimulátorral,szal ha mi 12-en tudnánk játszani már az sem lenne rossz de szvsz 8-nál többen ugysem lennénk(ünk) egy idöben...
  • Jacek
    dedikalt szerver:))))) ott irja most is lehet 25-en csak 100mbit kell hozza.
  • K.András
    "Dedikált szerver segítségével játszottunk, 25 játékossal a világ minden pontjáról különbözõ sebességgel és nem okozott problémát."

Mondjuk ez a 25 kicsit tulzásnak tünik :)
    Én még elején azt mondtam ,akkor már nincsen nagy baj ha 8 embert elbir(azota mondjuk van egy PTC amivel szintén lehet annyian),de ha igy ugrálnak a számok akkor legyen,16 játékost egy szerveren ilyen 25 fös szöveg után elvárok. :)))
  • K.András
    GTR (PC) képek és info HSW
  • Alexease
    De azert jo lenne:)
  • K.András
    Persze,nem véletlen irtam, hogy nagyon jo VOLNA:)

• Alexease
    Tenyleg jo lenne, de ez meg jozel sem biztos: "...some rummors flying...".
  • K.András
    Egyébként nagyon jo volna tényleg jönne 3 hét mulva a demo :)
  • K.András
    GTR Demo in 3 Weeks Time?
  • traXion
    Link?
  • Dunpeal
    most olvastam,hogy 3 hét mulva jön ki a demo!!!!!
  • hiba
    Ok :D
    Akkor majd megy a levesbe ha lesz :)
  • Alexease
    Ha egy kicsit jobban erdekelne a dolog, nem csak mint uj letoltheto cucc, es olvasnal egyebb hiroldalakat is, akkor mar tudnad, hogy a megjelenes Junius 25-27.
  • hiba
    Lesz - lesz, de mikor lesz?
  • Alexease
  • Alexease
  • Alexease
  • K.András
    Lehet megy a melo...Szvsz azért mégis illene legalább az oldalukon közzétenni azokat a dolgokat amelyek már megjelentek...
  • Ingy
    nyugi fogom még noszogatni, pláne mert szeretnék béta teszter lenni :D
  • Ingy
    Alexease : csak a graf engine az NT2004 a fizika meg a netkód saját.
    Még ki se jött a game és már eldöntötted hogy nem lesz nr20003 szintü fizika :)
  • avcom
    hi all
    Henrikkel nem igazán Palkó Gáborral próbálunk, de sajnos valami oknál fogva nem nagyon foglalkoznak velünk, pedig Gábor állítólag szólt a PR-osoknak is, hogy kapjunk mi is exkluzív képeket stb, ehhez képest nem jött semmi.

Ettöl függetlenül igyexünk :-)
  • K.András
    Hungarian SimWorld:
    "Nos, igen késõre jár már, ennek ellenére kitartó bagolytársaimnak egy igazi különlegességgel szolgálnék. Henrik Roos weboldalán (aki jelenleg FIA GT versenyzõ egyébként többszörös svéd GT bajnok és a SimBin igazgatója) bejelentésre került a SimBin elsõ "dobozos" játékának megjelenési dátuma!

A GTR tehát 2004. június 25-27 között jelenik meg a Donington Park-ban megrendezésre kerülõ FIA GT verseny alatt."

Alig birjuk kivárni azt a három honapot :)))
    Toya,nem probáltok meg egy interjut összehozni Roos-al?
    Mit várhatunk a multi résztöl stb?
  • Dunpeal
    Egy kis hír,arcade és simulator lesz és a játék elején lehet majd kiválasztani,hogy melyiket akarod indítani,különben a blackholemotorsports.com-on van egy interjú
  • JuanG
    hát igen, de jónak tűnik :)
  • K.András
    Addig is itt van egy reply, monza 128:893 Evo2(prototype-c)...Monza 1:28:893
    Nyomhatnánk majd versenyt ezzel a prototype-al,szerintem nagyon jo!Atesz-al nyomtam egy pár kört,meg ugye utána mikor elment beálltam máshova,7-en voltunk és semmi gond nem volt nem is laggolt,mondjuk a cset része a prg-nek nulla, nem lehet egy o betüt beirni mert kétszer nyomja meg ilyenek,de ez igazábol nem számit a lényeg a verseny :)))
  • K.András
    Mondjuk egyenlöre(remélem),nem müxik az lcd,amit nem is nagyon értek...
  • K.András
    "Ingame movie from the CeBit show. This was driven in arcade mode."
    Kár hogy egy béna fasz vezeti :)
  • K.András
    GTR Demo from CeBit