9559
-
K.András #126 GTR Details
Most már biztos hogy a 2003-as idényt dolgozza fel.#34 -
#125 Jó lesz ez is !!!! -
K.András #124 Na,nem létezö demot kiprobáltuk :D
No meg ide is irtam valamit lefekvés elött... -
#123 LOL -
K.András #122 -
#121 -
K.András #120 Megjelent a DEMO!!! -
K.András #119 Milyen kulturált ez a képfeltöltö prg-d!:) -
K.András #118 Nem lehet tudni,egyik ember azt mondja igazak az infok a másik azt hogy nem,persze Simbines srácok közül senki nem nyilatkozott erröl, szoval biztosat nem lehet tudni még mindig.Nagyon szükszavuak a skacok, megy a titkolozás ezerrel pedig jo volna ha nem tartanának bizonytalanságban minket,bár ha egy igazán jo játék lesz akkor ezt megbocsájtjuk persze :)
Mondjuk én azt jobban szeretem amikor nem a szája jár egy csapatnak, hanem a kezük és persze ez a végeredményen is meglátszik :D -
#117 na lesz demo?:) -
#116 -
K.András #115 Feltették a kérdést a hivatalos forumon szal vszeg holnap kiderül, hogy nem is lesz demo -
K.András #114 Igen de késöbb utal rá hogy reméli egy jo szerverrel 30-an is nyomhatnak...Igazábol minket nem érint,itthon nem tul sokan játszanak szimulátorral,szal ha mi 12-en tudnánk játszani már az sem lenne rossz de szvsz 8-nál többen ugysem lennénk(ünk) egy idöben... -
#113 dedikalt szerver:))))) ott irja most is lehet 25-en csak 100mbit kell hozza. -
K.András #112 "Dedikált szerver segítségével játszottunk, 25 játékossal a világ minden pontjáról különbözõ sebességgel és nem okozott problémát."
Mondjuk ez a 25 kicsit tulzásnak tünik :)
Én még elején azt mondtam ,akkor már nincsen nagy baj ha 8 embert elbir(azota mondjuk van egy PTC amivel szintén lehet annyian),de ha igy ugrálnak a számok akkor legyen,16 játékost egy szerveren ilyen 25 fös szöveg után elvárok. :))) -
K.András #111 GTR (PC) képek és info HSW -
#110 De azert jo lenne:) -
K.András #109 Persze,nem véletlen irtam, hogy nagyon jo VOLNA:)
-
#108 Tenyleg jo lenne, de ez meg jozel sem biztos: "...some rummors flying...". -
K.András #107 Egyébként nagyon jo volna tényleg jönne 3 hét mulva a demo :) -
K.András #106 GTR Demo in 3 Weeks Time? -
#105 Link? -
#104 most olvastam,hogy 3 hét mulva jön ki a demo!!!!! -
#103 Ok :D
Akkor majd megy a levesbe ha lesz :) -
#102 Ha egy kicsit jobban erdekelne a dolog, nem csak mint uj letoltheto cucc, es olvasnal egyebb hiroldalakat is, akkor mar tudnad, hogy a megjelenes Junius 25-27. -
#101 Lesz - lesz, de mikor lesz? -
#100 -
#99 -
#98 -
K.András #97 Lehet megy a melo...Szvsz azért mégis illene legalább az oldalukon közzétenni azokat a dolgokat amelyek már megjelentek... -
#96 nyugi fogom még noszogatni, pláne mert szeretnék béta teszter lenni :D -
#95 Alexease : csak a graf engine az NT2004 a fizika meg a netkód saját.
Még ki se jött a game és már eldöntötted hogy nem lesz nr20003 szintü fizika :) -
#94 hi all
Henrikkel nem igazán Palkó Gáborral próbálunk, de sajnos valami oknál fogva nem nagyon foglalkoznak velünk, pedig Gábor állítólag szólt a PR-osoknak is, hogy kapjunk mi is exkluzív képeket stb, ehhez képest nem jött semmi.
Ettöl függetlenül igyexünk :-) -
K.András #93 Hungarian SimWorld:
"Nos, igen késõre jár már, ennek ellenére kitartó bagolytársaimnak egy igazi különlegességgel szolgálnék. Henrik Roos weboldalán (aki jelenleg FIA GT versenyzõ egyébként többszörös svéd GT bajnok és a SimBin igazgatója) bejelentésre került a SimBin elsõ "dobozos" játékának megjelenési dátuma!
A GTR tehát 2004. június 25-27 között jelenik meg a Donington Park-ban megrendezésre kerülõ FIA GT verseny alatt."
Alig birjuk kivárni azt a három honapot :)))
Toya,nem probáltok meg egy interjut összehozni Roos-al?
Mit várhatunk a multi résztöl stb? -
#92 Egy kis hír,arcade és simulator lesz és a játék elején lehet majd kiválasztani,hogy melyiket akarod indítani,különben a blackholemotorsports.com-on van egy interjú -
#91 hát igen, de jónak tűnik :) -
K.András #90 Addig is itt van egy reply, monza 128:893 Evo2(prototype-c)...Monza 1:28:893
Nyomhatnánk majd versenyt ezzel a prototype-al,szerintem nagyon jo!Atesz-al nyomtam egy pár kört,meg ugye utána mikor elment beálltam máshova,7-en voltunk és semmi gond nem volt nem is laggolt,mondjuk a cset része a prg-nek nulla, nem lehet egy o betüt beirni mert kétszer nyomja meg ilyenek,de ez igazábol nem számit a lényeg a verseny :)))
-
K.András #89 Mondjuk egyenlöre(remélem),nem müxik az lcd,amit nem is nagyon értek... -
K.András #88 "Ingame movie from the CeBit show. This was driven in arcade mode."
Kár hogy egy béna fasz vezeti :) -
K.András #87 GTR Demo from CeBit