9559
  • dav
    Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én a demóban semmi gumihangot nem hallok. Így aztán fogalmam sincs, hogy hol a határ, képtelen vagyok rendesen autózni. Vagy elszállok, vagy túl óvatosan/lassan megyek.
  • HPt
    Azt hiszem ezzel sosem fogok igazán megbarátkozni.
  • Ingy
    http://www.a5.hu/cgi-bin/a5/page.cgi?db=news&page=cikk&table=hirek&ID=7228¶m=4

valaki vegyen nekem ilyet pliz :D
    ja kérem rá a Warsteineres logot is pliz
    elöre is köszi :D
  • Alexease
    Nem tudom:)) Az az elozo engine-ekben is igy volt, vagyis visszajatszasban mashogy szoltak a dolgok:))

De en teljesen atkonfigoltam a hangot az ini-ben, cfg-kben stb.:)) nekem versenyben tul eros volt a sipolas, elnyomta a motorzajt, es szinte semmi nem hallatszott az uthangokbol, a kasznibol, a megcsuszasbol es a valtasbol. De visszajatszasban jo volt a valtas es a visszadurogas is. En a kettobol csinaltam egy jot:)) De eddig mindegyik MOD-ba bele kellett turjak, mert egyik sem tetszett hang szinten:))
  • HPt
    És az a jellegzetes "sípolós" hang mért nem hallatszik a replay-ben, mért csak a puszta motor?
  • Alexease
    - A kijelzo biztos nem fog mukodni, sem visszajatszas vagas nem lesz, sem feliratozas:) Ehez mar at kellene programozni itt-ott az engine-t, az meg nem az O asztaluk, ok csak "ala dolgoznak".
  • Alexease
    OK!
  • HPt
    Na, a pálya elhagyáshoz/levágáshoz én is szeretnék hozzászólni.

A GTR-ben ez szerintem, főleg itt a sikánnál, eléggé túl megy a határon, szigorítani kéne. Arról nem beszélve, hogy milyen sokat lehet vele nyerni: enélkül 11.7, ezzel 10.4. Ráadásul ha megnézitek a replayt TV Cam-ből, látjátok hogy mennyire irreális, és rossz is nézni.

A GPL-ben ez egy kicsit más, ott sosem hagyjuk el 4 kerékkel a pályát, már csak azért sem, mert akkor az egy illegális világrekordnak számít. Amire András gondol, az Rouen, és ott egy olyan típusú fű van a pálya mellett, amire ha 1-2 kerékkel ráhajtassz, attól nem bomlik meg az egyensúlya az autónak. Ilyet még életben is láttam, hogy régen vki ráhajtott a fűre, na és. Max. hamarabb gyorsíthatsz ki.
  • avcom
    résen vagyunk...
  • K.András
    Pl mérnem müxik a kijelzö a visszajátszáskor???
    Vagy miért nem lehet vele vágni?Esetleg egy versenyfeliratozás sem ártana majd visszajátsznásnál.
  • Ingy
    Tőle vettem a kormányomat :)
    Telefonon szoktam nyaggatni hogyan haladnak :)
    Interjúról volt szó de akkor még nem nyilatkozhatott Most hogy Bellék nyilatkoztak a BHMS-en megvalaszoltak majdnem minden kérdést.Vannak olyan dolgok amit nem árulhatok el pedig szeretném :) Najó egy apróságot a Driving Schoolban Stephane Ortelli fogja megmutatni hogy köll vezetni :D
    De ha van kérdésetek irjátok le összerakjuk és megkérdezzük Gabot.HSW-ről Misu emailben szokott Gabbal beszélni szal megvan vele a kapcsolat:)
  • Alexease
    Hogy beszeltel Palkoval?!?! Ha ilyen "kozvetlen" a viszony, osszehozhatnal, vagy segithetnel egy hosszabb HSW riportban. Meg a GTR2002-nel nem volt gond, de amiota hivatalos a ceg problemasabba dolog, ertheto okokbol. Jo lenne nehany aprobb trukk, erdekesseg a fejlesztesrol, a hatterrol, termeszetesen csak olyanok amelyek publikusak, csak eddgi kimaradt vagy nem kerdeztek meg stb.
  • Alexease
    - Elvileg nyaron valamikor. Volt mar jkonkret datum is, de hogy tartjak-e azt nem tudni.
    - Valszeg 1 CD-s lesz.
    - Terjesztesrol semmi hir, egyelore nem tudni hogy fog eljutni hozzanka dobozos verzio.
  • K.András
  • GSiZSolti
    Lehet , hogy valaki már beírta a fórumba, de mikor jön ki a full game???
    DVD alapú lesz?
  • Ingy
    ötleteket szívesen várjuk :)
  • Ingy
    Beszéltem Palkó Gabival:
    -pályalevágás szigoritva lesz
    -a rúdúgró bugról tudnak(bug.avi) (megoldáson dolgoznak) felvetettük alternatívának a padlólemez leszakadását
    ami a pályalevágás elkeruleset is segiti
    -a palya masodik szektoraba gondolom eszrevettetek hogy felere csökken az fps ez még optimalizalva lesz
    -gyors visszavaltasos megallas ellen a motor elettartam rohamosan fog csokkenni, meg a fordulatszam is kritikusan erinti a motor életét (30 ora helyett 30 percet fog birni a motor)
  • K.András
    Igazábol én azt akartam ezzel csak mondani,hogy egy ilyen ugratásnál nem szabadna tudni idöt nyernünk,legalább 2-3 tizedet el kéne veszitsünk.
  • K.András
    Okés gyerekek sorry ha valakit zavart,hogy szoba hoztam a dolgot,ezzel nem volt célom senkinek a megbántása,csak én egy kicsit másként gondolkozok erröl a dologrol.Vita részemröl lezárva,tehát nem kivánom feszegetni a dolgot,kijavitják kijavitják,ha nem akkor meg majd ugrabugrálok én is...
  • JuanG
    kormánnyal teljesen más...azzal próbáld ki, megéri ... amúgy az RD2-vel én nem hasonlítanám össze...ég és föld
  • SE0418
    Blackhole Motorsports:
    GTR Demo 04-05-2004
    This demo was ment to be a press demo, but since it leaked out, SimBin decided to release it publicly. There is only one track (Spa) and you can choose between two cars (Lister and Morgan). File password is "GTR_Press_Demo".
    Developer: SimBin Dev. Team Size: 154 MB

• ten155
    Neketek jo az iranyitas a jatekban?? En csak billentyuzetrol probaltam eddig, de neha marha sokat kesik az auto a kanyarodassal a gomblenyomasahoz kepest. Mintha betekert kerekkel egyenesen elore menne az auto.. Nekem az RD2 demoja jobban bejott, bar azt is csak billentyuzetrol probaltam. Ki kellene mar csomagolnom a kormanyomat, de koltozkodes ota nem volt ra idom...
  • budasp
    András!

Azt hiszem, hogy a szimes hotlapozást és a valós versenyzést eltérő sajátosságaik miatt nem érdemes összehasonlítanod. Mindkettő esetében más az, ami megengedhető vagy ésszerűen bevállalható. Minden szimben láthatsz végletekig kihegyezett gyorsköröket, ez nem új keletű dolog. Így lesz ez a GTR-ben is, csakúgy mint az is, hogy egy adott pályán a valós életben elért idők nem hasonlíthatók a szimeken futott időkkel.
    Persze a jól betartatott szabályrendszer fontos a versenyzéshez.
  • Alexease
    En ugy tudom, hogy a hivatalos versenypalya az aszfaltos resz;) A kerekvetok az idealis ivet segitik, hogy ne lehessen "konnyen" elhagyni a palyat, plusz biztonsag, figyelmeztetes stb. Az elesebb kanyarokban a kerekvetok mellett kikovezett, kirakott zold resz a nagyobb biztonsagot szolgalja, hogy az esetleges tulcsuszasok, sodrodasoknal az auto ne a fuvet, homokot kapja el es ne porduljon meg. Magyarul a kerekveto es a mellette talalhato resz NEM a palya hivatalos kiszelesitese:)))) Raadasul ugy tudom csak ket kerekkel lehetne erinteni, kettovel raadasul elhagyni nem igazan;)

Persze hogy az "eletben" hogy veszik, es mennyit engednek nekik rendszeresen az mar mas kerdes:)
    Es hogy a jatekban ki mit csinal az mar megint teljesen mas;) Itt ha az embereket elkapja a hotlap-os ekszij akkor ha kell driftelnek, repkednek stb.:) De ez minden jatekban igy van.

Remelhetoleg szigoritjak, ha tudjak es az engine engedi, de majd ha lesznek versenyek, ott majd ugy sem annyira szamit, mert ezek a manoverek kicsit lutrik nem valoszinu hogy 60-70 koron keresztul lehet tartani hiba nelkul;) Es mivel talalkoztam mar 1-2 homokaggyal a jatekban, amibol 1-2 perc volt amig kimasztam, nem biztos hogy megeri;)))

Persze, vannak kivetelek. Norbit ismerem hogy megy, es tudom hogy kepes 50 koron keresztul brutalisan menni, pl. Infineon-ban ami igen csak egy "lehetettlen" palya, foleg Stock-Car-ral:))))

• K.András
    Szerintem te félreértesz,de nembaj majd repkedünk-ugratunk meg ilyenek ahelyett, hogy most kibeszélnénk amig lehet és esetleg a játékba már eleve nem lehet majd ilyet csinálni,ergo nem kell külön szabályokat alkalmazni stb...
    Kutyát nem érdekli ha valaki gyorsabb,viszont öszinte leszek,olyan világcsucsokat nem szeretnék nézegetni mint GPL-ben, a fél mezöny elhagyja a pályát füvön földön keresztül stb...Vagy tudod mit okés,legyen igy,de nemá attol lehessek gyors ha elhagyom az ideális ivet,mert rögtön tökön is szurom magam,ergo ha megnézel egy autoversenyt,akkor egy ilyen ugratásnál nem nyerni szoktak idöben hanem vesziteni...
  • ibronk
    Szerintem nem para, biztos én is ugyan ugy levágtam... oszt mi van akkor, minek reklamálni, csinálja mindenki
    Majd ha lesz bajnokság és ott le lesz fektetve hogy mit szabad és mit nem, akkor majd ráérünk szerintem ezeken vitatkozni.
    Szerintem igazából csak annak böki ez a csőrét aki presztiskérdésnek veszi ezt a kis hotlap versenyt
  • Ingy
    Nincs semmi para Gabnak ezert szoltam hogy vegyék jóval szigorubbra a pályaelhagyást mert akkor nincs vita az ilyen esetekben.Egyébként egyetértek azzal hogy a tűréshatárt feszegeti az ominozus eset :)
  • K.András
    Lehet kukacoskodásnak tünhet,és én itélem meg rosszul a dolgot,szal ha nincsen igazam akkor sorry!De ha igazam van,akkor sem kell elnézést kérned,hiszen most engedi a játék de én bizom benne, hogy a végleges nem fogja.
  • K.András
    Nem baj legyen szigoru mint állat.
    A zöld részt valoban nem baj ha megjárod,de akkor ha elölröl teszed ezt,de ott abban a kanyarban full hátulrol mész bele és ha belegondolsz,igazábol egy balos és egy jobbos kanyart nem kell bevenned,nem kell a kormányt megmozditani sem,joformán átrepül a kanyaron.Természetesen véleményed ebben a témában annyit ér mint az enyém,egy a sok közül,ezért talán jo volna a ha többiek is véleményt alkotnának.Találjuk ki amig lehet!Pár képen megprobálom érzékeltetni:
    Szerintem ez még szabályos:

És szerintem ez szabálytalan:

• Ingy
    Szolva lett nekik, most állítolag meg tul szigoru lett(ami nem baj tanuljanak meg az emberek vezetni).
    Megkövezhettek de a zöld rész még beleszámít a kanyarba elég megnézni imolában hogy mennek az f1-es autok :)
    Vitassuk meg a témát és ha valóban szabálytalan vagyok akkor elnézést kérek.
  • oneal1
    hát jah!!
    ezt én egy reply ből tudom hogy iyg leeht venni:))
    azelőtt mindig szépen lelassitottam és bekanyarodtam mostmeg ugratás és kész!!
    nagyon nem realisztikus:(
    nem lenne rossz ah kijavitanák tényleg!
  • K.András
    Remélem azért a kerékvetös ugratások is büntetve lesznek,mert az sem okés, hogy ugy lehet az utso elötti kanyart(CHICANE) bevenni leggyorsabban ha hátulrol kapom el a kerékvetöt és ugratok rola,igy kb két kanyart vágok le egyszerre anélkül hogy a gép észlelné!!!Szal ez igy orosz rulett.Szerintem ez nem szabályos és kéne szolni simbin-ek, hogy ezt javitság ki!!!Egy képet is felrakok,igaz nem az enyém,hanem Ingy-é,nehogy valaki megtaláljon, hogy most öt basztatom vagy valami,remekül vezet meg minden...Ingy neked mi a véleményed erröl a dologrol,és a többieknek???
  • oneal1
    én már tanultam..
    csak a matekkal kéne valamit csinálni:))
  • HPt
    Nem, ezután nem lesz felvételi. Csak egy ultra nehéz érettségi, de! Ha egy könnyebb kis szar iskolában könnyebb a követelmény, akkor azok ott kevesebb tudásra megkapják az 5-öst, míg én mondjuk ugyanannyira a 3-ast. És őt vették fel az egyetemre. Szar ügy...
  • Alexease
    Attol fugg hogy nezzuk:) En ugy tudom, hogy most "konnyu" erettsegi de "nehez" felveteli, de ezutan "nehez" erettsegi konnyebb felveteli lesz:)) Bar engem mar nem erint a dolog... :P
  • HPt
    Inkább örülj, ti vagytok az utolsó év, akik a "könnyű" érettségit teszik le.
  • Alexease
    Pedig megeri tanulni;) Mert ha most tanulsz, akkor csak egy honapot "cseszel el" az eletetbol, hameg nem tanulsz akkor plusz egy evet:))))
  • ÁjjLe BoBBi
    én még 1 büdös szót nem tanultam rá :\
  • HPt
    Szinte default setup, csak néhány módosítás.
  • oneal1
    2:12:3