9559
  • Adi
    Hát ja a levágás nem igazán a legegyenesebb döntés!!
  • HPt
    Pedig biztos ki lehet, csak próbálkozni kell.
  • HPt
    Ezek inkább az autó finomhangolására jók, a camber-t meg nem tudom elmagyarázni, csak tudom hogy hat az autóra (sacc/kb). Mindenesetre ide feltettem az enyém: Setup
  • Sgtfathi
    köszi!!!!
  • Gio
    Amugy a levagast enis maximalisan elitelem, ebbol volt is 1-2 "szocsata" anno kulfoldi stcc2 ligaba, amit enis nyomtam. De sajnos az adminok nem igazan foglalkoztak vele.
    HPt, kozbe sikerult idot javitanom, nemsokat, 2.13.047 lett. De vhogy nemigazan erzem, hogy ilyen setuppal tobbet ki lehetne hozni
  • Gio
    hat, igazan a setup 2 reszet, fast bump, rebound, camber, caster, packers.... ezeket nemigazan kenem micsoda:} helpnel elolvastam, de nemvagyok vmi hude nagy angolos, alitgattam rajtuk, javitottam is az idon...de biztos vagyok benne, belehetne jobban loni:)
  • HPt
    A sikán levágása nekem konkrétan 1 mp-t jelentett. A setup-nál meg mondd, mit nem értessz, így fejből nem írom le mi mit jelent.
  • Gio
    nemvagom hogymentek ilyen idoket, igaz en nem vagom le a sikant, es igy 2.13.335, de az annyit nemhinnem szamitana. vki aki ert setuphoz, elmagyarazhatna mi micsoda, es mire erdemes allitani
  • HPt
    Nem igen érdemes billentyűzetről. Btw, a kormányok ma már jó árban vannak.
  • K.András
    Ezt csak kormánnyal...
  • __csokisfiu__
    sziasztok. ti kormánnyal nyomjátok?
    mert billentyűzettel játszhatatlan (teljes gáz, teljes fék csak). féktávon visszaváltásoknál mindig elszállok.
    tipp?
  • HPt
    Nyugi, van még benne 3 tized!
  • Ingy
    mingyá nyakon váglak
  • HPt
    2:09.883, elég erős pálya levágással.
  • Adi
    Kicsit kevés hozzá a gépem... :) 1.2ghz!!
  • HPt
    Elvileg az L betű, de ha az nem megy, akkor a Controllers - Buttons beállításnál nézd meg, hogy mire van állítva a Pit Limiter - mert azt kell kikapcsolni.
  • Sgtfathi
    Biztos nagy állatságot kérdezek de csak 78-ig pörög a km-ora mire kell várni vagy milyen billentyüt kell nyomni hogy elinduljon az idömérö? Köszi
  • Adi
    Engem meg a bunkó stílusod nem érdekel!!!!
  • HPt
    Semmi, csak így azt hiszik magamban beszélek.
  • Ingy
    Lehet hüjén hangzik de amikor kijön a game tuti megveszem, egyrészt becsülendő a srácok kemény munkája, másrészt az eladási statisztikától függ hogy a második GTR mennyire lesz jó(tudnak e jobb enginet venni vagy netán csinálni), sikerül e ön erőből fejleszteni a kiadók beleszólása nélkül.
  • Adi
    Mire gondolsz?:D
  • HPt
    Hova tűnt az előző hozzászólásod?
  • HPt
    GTR_Press_Demo
  • dav
    Alex kegyetlen vagy :)

Amúgy kösz az infót, talán átírom, ha nem leszek túl lusta.
  • HPt
    A szegély (piszok, stb.) azért elég igényes.
  • HPt
  • Alexease
    Abbol gondolom, hogy nem nagyon erdekel a dolog, hogy tegnap kerdeztel egy hulyeseget ("Emberek honnét lehet lekapni a gamet? Vagy ez most jött ki?"), normalis valaszt ertheto okbol nem kaptal, es azota nem voltal kepes magadtol utana nezni hogy mi is ez a jatek.

Amugy meg nem erdekel hogy hany percnel tartasz, es ha lehet, ne fosd tele a forumot szemettel...
  • Adi
    40perc még... :D
  • Adi
    Honnét tudod, hogy nekem mi a jó??;)
    Hagy döntsem már el én.:) Azzér szedem le a demo-t, hogy kipróbáljam, hogy milyen!! Amúgy a gameket úgy szoktam megszerezni, hogy először warez aztán jöhet az eredeti game!!
  • HPt
    Csak demoban, full majd nyár végén lesz elvileg.
  • Alexease
    Szerintem, ha ennyire gozod sincs a jatekrol, akkor neked ugy sem nagyon kell, vagy ugy sem hasznalnad "normalisan" csak mint uj jatek, es warez lehetoseg erdekel;))

Amugy ez meg csak DEMO!!!! Raadasul, nem is vegleges DEMO!!
  • Adi
    Akarom mondani: ti már full gammel nyomjátok?
  • Adi
    Hi!
    Kösz.. ez a game csak demoba van vagy ez már full?
  • HPt
    Na kösz én maradok az eredetinél.
  • Alexease
    Az uthangok a player.plr-ben ezek:

Vehicle Roadnoise VolSpeed="32.00000"
    Vehicle Roadnoise VolMult="0.0000100000"

A sipolohang a listersound.aud-ban van, ez a resz (nalam egyelore kilove:

// TRANNY-SAMPLE MIX

//VS_INSIDE_COAST_TRANNY_1=GTR\tw_ltr_offverylow.wav
    //VS_INSIDE_COAST_TRANNY_2=GTR\tw_ltr_offmid.wav
    //VS_INSIDE_POWER_TRANNY_1=GTR\tw_ltr_onverylow.wav
    //VS_INSIDE_POWER_TRANNY_2=GTR\tw_ltr_onhigh.wav

TrannyInitialRampRPM=1000.0 // ramp volume up to this driveshaft RPM because low pitches sound bad

TrannyCoastBlendRPMInside=(4000.0, 10000.0) // blend range using driveshaft RPM
    TrannyCoast1RPMTorqueInside=(3373, 200.0) // natural RPM at which sample was recorded, transmission torque (in Nm) for maximum volume
    TrannyCoast2RPMTorqueInside=(4100, 200.0)

TrannyPowerBlendRPMInside=(4000.0, 10000.0)
    TrannyPower1RPMTorqueInside=(3373, 400.0)
    TrannyPower2RPMTorqueInside=(7785, 400.0)
  • Alexease
    A ...\GTR Demo\User Data\Player\Player.plr filet megnyitod valamilyen HEX editorral, kikeresed a SOUND reszt, es ott ertelem szeruen atirod azt es ugy ahogy neked jo.

Aztan a ..\GTR Demo\GameData\GT\Lister\listersound.aud file-t nyitod meg (normal szoveges, pl. Notepad) es azt is atbogaraszod:))

Elkuldhetnem a file-okat, de abban tarolja az egyeb beallitasokat, ami elcseszne a tiedet:)
  • dav
    Köszi, ezzel így sokra megyek :) Majd berakom winampba, hadd szóljon a háttérben :)
  • Alexease
    Most hirtelen billentyuvel mentem egy felkort, azert ilyen bena:)))) De legalabb van benne porges es falnakmenes is:))))
  • Alexease
    Tessek:) Meg nincs minden beallitva rendesen, de en igy mar jobban is megyek, hogy hallom hogy mit csinal az auto, a gumik, meg szamomra elvezetesebb, ha rendesen hallom a valto hangot, a visszaduranast, az aszfaltot, csuszast stb. Lehet hogy nem real, de nekem igy tetszik:)))

GTR MP3, 128kbps, 1,8 Mb
  • Alexease
    Majd midjart adok, most toltom fel a mintat;)))))