1412
-
kicsit off: skacok: Lotr online béta tesztet találtam ma fileplaneten, most szedem, meglátjuk milyen lesz :) -
naja az elején elég sok solo quest van s akad azért köztük pár jópofa is. ha visszamész a hulláshoz nem kapod vissza a teljes elvesztett xp-t csak egy részét (nem néztem pontosan mennyit ) . közlekedésnek meg ott a paci meg a többi mount meg más is lesz. -
"annak hogy bétában milyen területek voltak aktívak és honnan hova hogyan lehetett eljutni semmi köze ahhoz ami a játékba került"
Ez komoly? Ezt merre olvastad? Mert elég meredek lenne, gondolj csak bele, mikor zárják a bétát, 1 hét mulva? Akkor még van egy hetük a megjelenésig hogy a távolságokat meg a területeket újraalakítsák? Vagymost hogy van ez?
-
Ceeph #209 Nem lehet egyedül questelni: dehogynem, jó ideig szóba sem kell állnod senkivel ha ez a vágyad.
Ha meghalsz van sok büntetés: nincs, ha visszamész a hulládért se xp-t se tárgyat nem vesztesz, ha ezt nem tudod megtenni akkor pedig xp-t vesztesz és a tárgyaidat egy minimális összegért megidézheted.
Nagyok a távolságok: ez igaz, de annak hogy bétában milyen területek voltak aktívak és honnan hova hogyan lehetett eljutni semmi köze ahhoz ami a játékba került.
Valószínűleg azért is zárják le azt a fórumot jövő héten, hogy ne az alapján ítéljék meg a népek a játékot:D -
ezt még nem nagyon tudni. -
:(
Amúgy Mo-on majd lehet valahol kapni?CDGalaxisban néztem ott még se híre se hamva. -
KisKolok #206 Sajnos már elkérték:( -
Kiskolok: Megvan még az a "fölös" béta kulcsod? Jó lenne látni a game-et, most hogy visszaolvastam a fórumot elég vegyesek a vélemények.
Esetleg ha valakinek lenne elfekvőben béta kulcs azt szivesen venném:) -
izlések és pofonok nekem wow is műanyag volt mintha lego emberkékkel játszanék :D egyébként inkább valósághű a grafika. a műanyag hatás a haj megjelenítésnél érezhető egy kicsit de nem mindegyik típusnál. -
Én sajna még nem láttam ingame, de technikailag a különbség a két játék között, hogy ez Unreal 2.x-es engine-re épül, ami sokkal jobban optimalizált mint az EQ2 engineje, ami rohadtul sok fölösleges dolgot számol processzorból igy még a mai vasakon se fut el normálisan. -
Re
Hát nemtom tényleg jó lenne látni a játékot, de lemaradtam a bétás kulcsosztásról (3 nap alatt elment volna 10k kulcs? baaa), de eddig nagyon igéretesnek tűnik. Nekem az Obliviont juttatja eszembe, az volt ennyire összetett és nagy. -
Annak aki mar latta ingame:
Az egesz jatek full EQ2 kinezetu?! Mert egyre jobban ez jon le a kepekbol, trailerekbol... es az a full muanyag vilag nekem anno sem volt a kedvencem (1-2 honapig toltam csak) -
KisKolok #200 KBB-nek:
Már kb. két hete folyamatosan nézegetem a hivatalos fórumot (forums.vanguardsoh.com), és az ott olvasottakból állítom össze a véleményemet.
Hogy miért HC-játékosoknak készül? Nos... Mivel nem lehet egyedül questeln i (illetve csak nagyon lassan), ha meghalsz van sok büntetés (mondjuk ez tök jó, legalább nem hülyéskedik mindenki), nagyok a távolságok a területek között (olvastam olyat is, hogy a lvl 15-ös areához lvl20 mobokon keresztül vezet az út, és kerülgetni kell-mondjuk ez sem rossz:P)
Szóval én mellette lennék a beharangozott infók alapján, de a fórumokon sok ellenvéleményt is lehet olvasni. Majd ha látom saját szememmel (ah, nagyon lassan jön:( ), akkor formálok természetesen végleges véleményt:) -
na aki nem hitte el nekem a január 30.-át mint kiadási dátumot tessék itt a hivatalos bejelentés. kötözködik még vki ?
-
KisKolok #198 Aah, ha van rá pénz, egyértelműen 8800, akármilyen GTS v. GTX.
7950GT asszem kb. ugyanannyiba van, de 20-30%-kal lassabb. -
Since #197 Sziasztok! Szeretnék venni egy videókártyát hogy elfogadhatóan menjen a játék, és ez ügyben szeretném kérni a segítségeteket...Jelen pillanatban egy geforce 6600as kártyám van ami már a végét járja. Egy Leadtek 7950GT-n vagy 8800-as videókártyán gondolkodtam. Szerintetek melyiken futna a játék viszonylag akadásmentesen high quality grafikán? (Proci : penyo 4 3 ghz, 2 giga 533mhz memória, 200as vinyó, integrált hangkártya). Köszi a válaszokat tanácsokat! További szép napot! -
igen a kezdés már közel van. station accesen is már ott van a Vanguard. -
KisKolok #195 És még mindég 25 óra a letőtésből.. :( -
Ceeph #194 Az, hogy 16-án bezár a vanguardsoh.com fórum szekciója és mostantól a fansite-okn lehet fórumozni.
Gondolom itt az a mondat a lényeg Torzi szerint, hogy: "...a kezdés előtt biztosítjuk a lehetőséget, hogy a közösség és a rajongói oldalak összehangolódjanak", szal kvázi nem olyan sokkal a kezdés előtt van az a 16-a bár ettől még 1 hónap is lehet:D -
Nem tudok angolul, mi a lényeg?
-
no tessék csak szépen elolvasni itt a legfrissebb hírt. na akkor szerintetek mikor is fog megjelenni ? -
Hali
Sajna lecsúsztam az EU-s Beta Key osztásról, ha valakinek van egy fölös, vagy már nem használja kérem szánjon meg egy accal :P
-
60 összesen? :D
Azért sok embernek tetszik, in-game chaten is sokan mondják, hogy húde jó, meg minden. Szal csodálkoznék, ha két server elég lenne akár már induláskor is.
Mondjuk ha 10-20ezer, vagy még több ember elférne egy serveren akkor ok, de mint most is látható, 3000-nél több nem fér el terheltség nélkül.
Kíváncsi lennék a Darkfall-osmegoldásra, hogy shardonként több server és így biztosítható, hogy egy shardon 20ezer ember lehessen. Mondjuk az is olyan volt, hogy 2002-ben még 50ezerről beszéltek, aztán mostanra már csak 20ezer lett. Az is szép lenne mondjuk. Ott a világ alapból akkora lesz, mint VG teljes mapje a vizekkel együtt. Csak mondjuk az a különbség, hogy DF sose fog kijönni :D Értelmes taktika mondhatom. Miért nem kezdenek inkább valami kisebbel: néhány gyönyörűen, részletesen felépített nagyobb város, hegyek, stb, dungeonok, ami mondjuk kezdetben lenne 250-400km2, de akkor az olyan, hogy kicsit zsúfoltabb, szóval lehetnének 2x2km-es városok. aztán mondjuk fél évente, vagy folyamatosan lehetne bővíteni. Amúgy attól, hogy nem zónás, még nem tom miért ne lehetne simán bővíteni a területet. Ok, lehet, hogy valamivel komplikáltabb, de mondjuk egy tengerpartot simán kilehet tágítani, vagy egy hegyet kivenni a "map széléről" és arrafelé tovább terjeszkedni.
Na most már én se tudom miről beszélek, meg minek, úgyhogy itt hagyom abba :D -
Lateof: Az a 6000* inkább 60 ! És igy már érthető a server fejlettségi szintje :D -
Lol az durva. És akkor mire számítanak, 6000 emberre Európából? Az nem kicsit lenne vicces :D -
aham sajna igen meg eléggé lagos is volt. reményeink szerint kiadáskor erősebb vas kerül bevetésre így talán nem lesz annyira vészes bár őszintén szólva aggodalomra adhat okot , hogy csak 2 EU server lesz induláskor. -
Na kösz a tisztázást akkor :D
Server crasht elvileg javították, tegnap nyomtak rá patchet. Most is crashelget? -
na ilyesmire gondoltam én is csak nem tudtam ennyire "szakszerűen" elmondani . :) egyébként mindegy , hogy lesz e csere vagy sem ha igen csak mi járunk jól ha nem na bumm nekem a mostani is jó. fontosabb problémák is akadnak a játék körül pl serverekkel nem ártana vmit csinálni mert bazi gyakran crashelnek. -
Nekem van fogalmam arrol, hogy mit jelent egy engine csere. Tekintve, hogy a jatekfejlesztesben dolgozom :D
Az engine csere nem feltetlenul jelenti azt, hogy a korabban beparameterezett, lemodellezett egysegeket le kell cserelni. Attol fugg milyen engine-rol van szo. Ha csak sima render engine akkor a mar meglevo dolgokat is fel tudja hasznalni max azoknal az engine 'ereje' nem fog mutatkozni. Elofordulhat, hogy laikus szem ezt eszre se veszi csak azt, hogy hu ez most sokkal jobban nez ki, van onarnyek stb stb stb
Ha teljes game engine cseret akarnak csinalni az egyutt jar azzal is, hogy a teljes tool-setet lecserelik (ebben benne vannak olyanok mint palyaepito, trigger (vagy script) rendszer, hangrendszer stb stb. De meg ebben az esetben sem feltetlenul szukseges minden modellt ujragyartani. Hiszen a modelleket a legtobb esetben egy kulso programmal (3DS Max, Lightwave, XSI ... stb) gyartjak le es ehez irnak egy sajat exportert ami a program szamara megfelelo formatumban menti ki az adott unitot. Lehet a regi modelleket is hasznalni csak ujra ki kell exportalni ...
Szoval uj engine ~= uj jatek. -
lol, jóvan az vagy, kicsit lassú az agyam, de már sikerült elolvasni az aláírásodat :P
WoW helyett kéne valami más? :)
Amúgy nem késted le annyira, most fog csak az ingyenes rész elkezdődni. -
Te az vagy, akire gondolok? :D -
Walkyre #181 Hello
Jol latom, hogy lekestem az open betat ? -
jah én is próbáltam venni földet de nem volt elég zsém :D mindenesetre nem néznek ki rosszul a házak és klasszul be lehet rendezni. -
Ceeph #179 Hi!
Player built cities: van egy leírás a beta forumokon elég részletes a player housing lehetőségekről.
Sajnos még elég teszt-szinten van a dolog, de gondolom mire meglesz éles játékban az első 50-es már jobban fognak állni.
Az a lényeg, hogy lesznek eladó földterületek, ezeket meg lehet venni, és attól függően mekkora lehet rá építeni különböző dolgokat.
Pl small/medium/large player house, small/medium/large player shop meg ilyesmik.
Én is úgy látom rengeteg dolog van egyelőre ötlet vagy beta0 szintjén kész de bízom benne hogy ezek az első év végére bekerülnek - legalábbis néhány.
OFF: Jó volt látni, hogy mint minden játék fórumán itt is megjelentek a fikázók, aztán a fikázókat fikázók, és most én aki leírja hogy minden játék fórumán megjelennek ezek :DDDD -
igen de azért mert enginet cserélnek nem szükséges a modellek cseréje . persze lehet mert így nagyobb részeltességű modellek megjelenítése lehetséges de nem kötelező. ha jól emléxem Brad említette az engine cserét csak nem találom hol írt róla. -
Tudod, mi az a game engine? -
lol engine csere miatt nem kell modellt cserélni. -
Ezt most komolyan kérdezed? A teljes gamet újra fel kéne építeni egy új engine esetén. Amit most 4 év alatt megalkottak, azt majd most egy év alatt újrakreálják, plusz még kaptok hozzá 1-2 új földrészt. persze.
Most komolyan ezt hogy találtátok ki? -
és az engine csere miatt miért is kéne modellt meg világot cserélni ? -
Mert a motort tuti nem fogják megváltoztatni, gondolkodjatok már. Én is hülyeséget mondtam 5 év múlva se fogják a teljes motort, az összes modelt, az egész világot lecserélni, főleg, mikor már még nagyobb lesz az egész. Unreal 3 motor egy teljesen új motor, nem egy feltuningolt U2...