1412
  • Torzonborz
    van gépünk ami gprs-el lóg a neten azon próbáltam. persze lehet , hogy itt is bekavar vmi de annyira nincs kedevem ezzel vacakolni. m
  • Kraptor
    Cégeknél lehte, hogy nem fog müködni ahol saját proxy server van és ez le van lőve, de elvileg mükszik még most is
  • Torzonborz
    ja ha érdekel vki a régi eq2es birágadunk fóruma "átalakult" Vanguard fórummá ha van kedvetek gyertek ide (is) cseverészni itten található e :)
  • Torzonborz
    kipróbáltam de nem megy ugyanúgy a restrictedes oldal jön be. na mindegy.
  • Kraptor
    "Ezsközök/Internetbeállítások/Connections/Lan beállítások "

Ez helyesen így lenne:

Eszközök/Internetbeállítások/Kapcsolatok/Lan beállítások
  • Torzonborz
    kuksi ide van pár trailer lehet nyálat csorgatni Kraptor sasolom amit írtál ;)
  • Kraptor
    Fasza..megvan...:):):)

Na ezt kell csinálni:

Menj fileplanetre simán jelentkezz be és maradj is bejelentkezve.

Utána a böngésződben(IE többit nem ismerem)

Ezsközök/Internetbeállítások/Connections/Lan beállítások ott Proxy használatát klikkeld be majd
    írd be 209.160.41.31 port 80

utána töltsd be ezt az oldalt:

http://www.fileplanet.com/promotions/vanguardbeta/signup.aspx

Lehet, hogy lassan töltődik de be fog töltödni/lehet, hogy több próbálkozás is kell. Elvileg ha be voltál jelentkezve akkor minden ki lesz már töltve csak szül dátum és ki kell pipálni, hogy bele egyezel, hogy SOE/Sigil megkapja az infod, bla-bla első dobozkát.

Mielött tovább klikkelnél, hogy get your key elötte kapcsold ki a proxyt ugyanúgy ahogy fentebb leírtam csak itt nem be hanem ki kapcsolod innen már nem ellenörzi az oldal az ipdet.
  • Torzonborz
    srácok várhatólag jön majd vki pvp serverre vagy pven akartok uncsizni ? :D igaz most pvp servert lelövik a szabályok véglegesítéséig aztán hozzák vissza . egyébként hun csatit itt is lehet majd használni : /join hun aztán lehet csevegni
  • Kraptor
    CSak egy US vagy canadai proxy kell és már mehet is. Most egy müködőt keresek és ha megvan postolom itt.
  • Lateof
    Fileplanetnek volt egy gyönyörű húzása: megkaptam a mailt, benne link ide: We're sorry, the Vanguard: Saga of Heroes beta program is restricted to U.S. residents only. We appreciate your interest in the program.

A víz levert, ircen kezdem az átkozódást szokás szerint, erre kapok egy linket, ami elvileg már korábbi máról, de csak most mutatta meg a vg radio admin: http://soepress.com/release.asp?i=48
    Érdekes, hogy senki nem említette ezt ma...

Szóval hétfőn már bejutunk mi is, viszont a nagy poén, hogy utána egy héttel tök ingyenes lesz bárkinek. Juhéjj. Na nembaj, nyertünk egy hetet :D Addig sincs uncsi... különben is rohadtul akarok már Vanguardozni :D
  • Lateof
    Nah, mindenki, aki szörnyű izgalmak közepette szenvedésben töltötte az elmúlt másfél napot, hogy vajon bekerülök-e, megnyugodhat, mert sikerült feliratkozom az átkozott fileplanetre :P
    Ez leginkább nekem szól... :D
  • Lateof
    Jaja, fetvagyok irc-en folyton, szal látom, mi folyik, és egyelőre a serverek halottak, pár óra még, és mennek újra, de nem mondják, hogy a beta 5 kezdése miatt csinálnának valamit. Hardwaret cserélnek, stb.
  • Kraptor
    pontosabban ők se mentek sehova csak ők tudtak patchelni...
  • Kraptor
    Az csak holnap lesz...linky

Sony Online Entertainment and Sigil Games Online today announced that open beta will begin tomorrow, January 5th, for the upcoming massively multiplayer online role-playing game, "Vanguard: Saga of Heroes." Tomorrow players that are participating in the pre-order program will be able to access the open beta....

Ma csak a pre-orderesek mentek úgy tünik.
  • Lateof
    Lehet kapni az amex-tec-nél:P

Jöjjön már a keyem!!
  • KisKolok
    ÉS IGEN!!

NDA lifted ^^
  • KisKolok
    Engem sem érdekel már komolyan, h mennyire bugos..
    Egyszerűen vmi MMO már-már must have kategória, rájöttem h egyetem mégsem annyira kemény és lehet mellette játszani is (a félévben végignéztem 5évad 24-et, 1,5évad prison breaket, meg 10 évad csillagkaput, unaloműzőnek :D).

EQ2-t már megvettem volna ha lehetett volna itthon kapni, eszerint Isten akarata, hogy ezzel _kell_ játszanom =D
  • Lateof
    Igen, NwN-ből ismersz, de hogy pontosan mikorrol, azt nem tudom :D

Amúgy nemrég mondta Glip the gnome, hogy úgy tervezték, 4 hét lesz a beta 5. Aztán monnyuk ki tudja, mi lesz belőle.
  • Tombi
    Jöjjön ki minél elöbb, nem érdekel ha több a bug, majd jativják és addig is lehet tolni :)
  • Torzonborz
    találgatni lehet de eddig a legbiztosabb dátum még mindíg január 30. mondjuk én remélem , hogy eltolják a megjelenést.
  • Ceeph
    Skacok látom van valami élet, Lateof neked hudeismerősaneved tuti NWN-eztünk régen nordockon vagy ilyesmi.
    Én szívesen mennék guildbe, jönnek velem 3man, majd meglátjuk ha indul ez az egész.
    Igazából ha early jan az open beta kezdete, az max 1 honap szal feb kozepére esélyes a játék. Régen arról volt szó az open beta 2 hét de szerintem azért lehet az 1 hónap is.
  • Tombi
    Lateof : Irtam 1 pirivát üzit majd nézd meg!
  • Torzonborz
    hehe variálnak rendesen :D
  • Torzonborz
    na ja amíg a launchpadba nem tudsz belépni addig nem fog updatelni. tegnap is 2 patch volt bár azok nem túl nagyok.
  • Kraptor
    Nem biztos, hogy lesz ma kulcs:

http://www.vanguardsoh.com/forums/showthread.php?t=98616

"Hey all, I hate to be the bearer of bad news but I think some wires may have gotten crossed somewhere. As per my post on the official forums, we have not confirmed any date for Beta 5 yet, publicly, privately, or anywhere.

"Early" January is all we can say for sure. Obviously, that means soon, but we don't have an exact date yet.

Thanks,

Nick Parkinson
    Community Manager
    Sigil Games Online "
  • Tombi
    BORZ !
    Remélem úgy lesz, nagyon várom már a kulcsot !
    Ma reggelre ért le a kliens és már telepitettem is 1.74-es verziot ir ki de gondolom Kulcs nélkül nem updateeli magát !
  • Lateof
    Pár dolog változott azóta. Nézegess el ide pl: http://vanguard.tentonhammer.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=463

A mai dátum mennyire tuti? Bent nem beszélnek erről? Mármint olyan, aki tud is valami konkrétat.
  • KisKolok
    Találtam egy egész jó linket, habár kicsit idejétmúlt már, de azért megosztom:
    http://www.vanguardsoh.com/forums/showthread.php?t=43537

Utoljára áprilisban frissítették, de ha MÁR ezek benne vannak, akkor csodás jövőnek nézünk elébe ^^
    El sem tudom képzelni miket változtathattak azóta..

Amúgy NDA ma kerül feloldásra? Biztos-e ez?:)
  • Torzonborz
    fileplanet előfizetők kapnak ma béta kulcsot . a rendes open béta csak később lesz. egyébként eq1-2/wow keverék a játék megfejelve jó sok saját ötlettel. nekem eddig bejövős. egyébként meg a soeból lazán kinézem , hogy a bc miatt adják ki .
  • Tombi
    Prohardveren olvastam ezt a béta dolgot, annyiban modositok,hogy akkor béta 5. kezdödik ma :)
  • Lateof
    Szerintem WoW-ot most rengetegen fogják otthagyni, mint ahogy eddig is sokan lemondták már, mert marhára unják a no challange, no skill WoW-ot.
    VG-t amúgy nem nevezném WoW utódnak, bár vett onnan is pár dolgot, de ez természetes. De egyébként nem sok köze van hozzá szerencsére. Max annyi, hogy Jeff Butler WoW addikt.
  • Lateof
    ??
    Ez most valami új info?
    Ha igen, akkor bocs, de én így tudom: jan 4-én (elvileg) kezdődik a beta 5 (5 beta van, a 4 már egy hónapja megy) ami egyben az open beta. Ami mondjuk csak részben open, mivel nem mászhatsz be csak úgy szabadon, de NDA nem lesz többé pl.
    WoW-al meg senki nem foglalkozik :P Nem ahhoz fogják igazítani a megjelenést. Ez hülyén hangozhat, de így van :D
  • KisKolok
    Nem hiszem hogy pont a wow:bc ellenfelének készítik ezt a játékot..
    Akinek bejön a grindelős-farmolós móka, az úgyis ott marad, aki meg komolyabbra vágyik az vagy vár erre, vagy csak tengődik erre-arra véleményem szerint.

Remélem leszünk jó sokan, és sokan akik tényleg élvezni is akarják a játékot!

Egyszerűen annyira jó ötletek vannak benne!!
    Olvastam, hogy ilyen barátságokat lehet kötni, max 6-an, és ők vállalják, hogy a szerzett xp-t egyenlően elosztják egymás között, még akkor is, ha OFFLINE az illető!
    Így aki kevesebbet ér rá játszani, de szeretné azt az időt a barátaival tölteni, annak ez a tökéletes megoldás. És akkor újra mehetnek együtt, mikor mindenki online.. Nagyon jó ötlet!

Ha nagy, de legfőképpen _normális_ közössége lesz (amit valószínűnek tartok, legalábbis többi mmo-hoz képest: mivel valamennyire nehéz lesz a játék, gondolkodás szükséges, komplikált, stb), akkor szerintem tuti befutó.

Hm?:)
  • Tombi
    Jan 4.-én kezdödik a Béta 4. és össszesen 6 lesz + Open béta !
    Tehát én Február végére tenném a megjelenést, De lehet kinyomják a WOW:BC ellenfeleként Január végén, meglátjuk
  • Lateof
    Hát 2 giga ramom nem most lesz, az tuti. Egyelőre a gép többi részét kéne fejleszteni. Mondjuk a 6600-amat valami értelmesebbre... Jan 30-at mondták fejlesztők esetleg bent? Vagy ez ilyen "random people rumor"?
  • Torzonborz
    2 giga ram nem árt neki . megjelenés jan.30. legalább is egyelőre úgy néz ki ez a dátum.
  • Lateof
    Tuti elég lesz, bár ram-ot nem tudom. Elvégre 6km távolságra el lehet látni. Nekem is csak 1giga ramom van.
  • KisKolok
    Megjelenésről a hivatalos fórumokon olvastam ezt, de lehet valamit félrenéztem :)
    Bár ott jan 4-et mondták az open betának. meglássuk:)

Hjaj, remélem nem fog kelleni neki újabb upgrade. Nemrég lett 7600gt-m, 3500-s proc, 1g ram, I hope sure elég lesz neki. Legalább felső-medium szinten:)
  • Lateof
    Jah én a megjelenésre mondtam, gondoltam arról beszélt a kiskölök :D
  • Tombi
    Elvileg január közepe felé landol a fileplanetre kód (valamelyik forumon olvastam)
    Nekem már van jegyem :)