1412
-
#92 van gépünk ami gprs-el lóg a neten azon próbáltam. persze lehet , hogy itt is bekavar vmi de annyira nincs kedevem ezzel vacakolni. m -
Kraptor #91 Cégeknél lehte, hogy nem fog müködni ahol saját proxy server van és ez le van lőve, de elvileg mükszik még most is -
#90 ja ha érdekel vki a régi eq2es birágadunk fóruma "átalakult" Vanguard fórummá ha van kedvetek gyertek ide (is) cseverészni itten található e :) -
#89 kipróbáltam de nem megy ugyanúgy a restrictedes oldal jön be. na mindegy. -
Kraptor #88 "Ezsközök/Internetbeállítások/Connections/Lan beállítások "
Ez helyesen így lenne:
Eszközök/Internetbeállítások/Kapcsolatok/Lan beállítások -
#87 kuksi ide van pár trailer lehet nyálat csorgatni Kraptor sasolom amit írtál ;) -
Kraptor #86 Fasza..megvan...:):):)
Na ezt kell csinálni:
Menj fileplanetre simán jelentkezz be és maradj is bejelentkezve.
Utána a böngésződben(IE többit nem ismerem)
Ezsközök/Internetbeállítások/Connections/Lan beállítások ott Proxy használatát klikkeld be majd
írd be 209.160.41.31 port 80
utána töltsd be ezt az oldalt:
http://www.fileplanet.com/promotions/vanguardbeta/signup.aspx
Lehet, hogy lassan töltődik de be fog töltödni/lehet, hogy több próbálkozás is kell. Elvileg ha be voltál jelentkezve akkor minden ki lesz már töltve csak szül dátum és ki kell pipálni, hogy bele egyezel, hogy SOE/Sigil megkapja az infod, bla-bla első dobozkát.
Mielött tovább klikkelnél, hogy get your key elötte kapcsold ki a proxyt ugyanúgy ahogy fentebb leírtam csak itt nem be hanem ki kapcsolod innen már nem ellenörzi az oldal az ipdet. -
#85 srácok várhatólag jön majd vki pvp serverre vagy pven akartok uncsizni ? :D igaz most pvp servert lelövik a szabályok véglegesítéséig aztán hozzák vissza . egyébként hun csatit itt is lehet majd használni : /join hun aztán lehet csevegni -
Kraptor #84 CSak egy US vagy canadai proxy kell és már mehet is. Most egy müködőt keresek és ha megvan postolom itt. -
#83 Fileplanetnek volt egy gyönyörű húzása: megkaptam a mailt, benne link ide: We're sorry, the Vanguard: Saga of Heroes beta program is restricted to U.S. residents only. We appreciate your interest in the program.
A víz levert, ircen kezdem az átkozódást szokás szerint, erre kapok egy linket, ami elvileg már korábbi máról, de csak most mutatta meg a vg radio admin: http://soepress.com/release.asp?i=48
Érdekes, hogy senki nem említette ezt ma...
Szóval hétfőn már bejutunk mi is, viszont a nagy poén, hogy utána egy héttel tök ingyenes lesz bárkinek. Juhéjj. Na nembaj, nyertünk egy hetet :D Addig sincs uncsi... különben is rohadtul akarok már Vanguardozni :D -
#82 Nah, mindenki, aki szörnyű izgalmak közepette szenvedésben töltötte az elmúlt másfél napot, hogy vajon bekerülök-e, megnyugodhat, mert sikerült feliratkozom az átkozott fileplanetre :P
Ez leginkább nekem szól... :D -
#81 Jaja, fetvagyok irc-en folyton, szal látom, mi folyik, és egyelőre a serverek halottak, pár óra még, és mennek újra, de nem mondják, hogy a beta 5 kezdése miatt csinálnának valamit. Hardwaret cserélnek, stb. -
Kraptor #80 pontosabban ők se mentek sehova csak ők tudtak patchelni... -
Kraptor #79 Az csak holnap lesz...linky
Sony Online Entertainment and Sigil Games Online today announced that open beta will begin tomorrow, January 5th, for the upcoming massively multiplayer online role-playing game, "Vanguard: Saga of Heroes." Tomorrow players that are participating in the pre-order program will be able to access the open beta....
Ma csak a pre-orderesek mentek úgy tünik. -
#78 Lehet kapni az amex-tec-nél:P
Jöjjön már a keyem!! -
KisKolok #77 ÉS IGEN!!
NDA lifted ^^ -
KisKolok #76 Engem sem érdekel már komolyan, h mennyire bugos..
Egyszerűen vmi MMO már-már must have kategória, rájöttem h egyetem mégsem annyira kemény és lehet mellette játszani is (a félévben végignéztem 5évad 24-et, 1,5évad prison breaket, meg 10 évad csillagkaput, unaloműzőnek :D).
EQ2-t már megvettem volna ha lehetett volna itthon kapni, eszerint Isten akarata, hogy ezzel _kell_ játszanom =D -
#75 Igen, NwN-ből ismersz, de hogy pontosan mikorrol, azt nem tudom :D
Amúgy nemrég mondta Glip the gnome, hogy úgy tervezték, 4 hét lesz a beta 5. Aztán monnyuk ki tudja, mi lesz belőle. -
#74 Jöjjön ki minél elöbb, nem érdekel ha több a bug, majd jativják és addig is lehet tolni :) -
#73 találgatni lehet de eddig a legbiztosabb dátum még mindíg január 30. mondjuk én remélem , hogy eltolják a megjelenést. -
Ceeph #72 Skacok látom van valami élet, Lateof neked hudeismerősaneved tuti NWN-eztünk régen nordockon vagy ilyesmi.
Én szívesen mennék guildbe, jönnek velem 3man, majd meglátjuk ha indul ez az egész.
Igazából ha early jan az open beta kezdete, az max 1 honap szal feb kozepére esélyes a játék. Régen arról volt szó az open beta 2 hét de szerintem azért lehet az 1 hónap is. -
#71 Lateof : Irtam 1 pirivát üzit majd nézd meg! -
#70 hehe variálnak rendesen :D -
#69 na ja amíg a launchpadba nem tudsz belépni addig nem fog updatelni. tegnap is 2 patch volt bár azok nem túl nagyok. -
Kraptor #68 Nem biztos, hogy lesz ma kulcs:
http://www.vanguardsoh.com/forums/showthread.php?t=98616
"Hey all, I hate to be the bearer of bad news but I think some wires may have gotten crossed somewhere. As per my post on the official forums, we have not confirmed any date for Beta 5 yet, publicly, privately, or anywhere.
"Early" January is all we can say for sure. Obviously, that means soon, but we don't have an exact date yet.
Thanks,
Nick Parkinson
Community Manager
Sigil Games Online " -
#67 BORZ !
Remélem úgy lesz, nagyon várom már a kulcsot !
Ma reggelre ért le a kliens és már telepitettem is 1.74-es verziot ir ki de gondolom Kulcs nélkül nem updateeli magát ! -
#66 Pár dolog változott azóta. Nézegess el ide pl: http://vanguard.tentonhammer.com/index.php?module=ContentExpress&func=display&ceid=463
A mai dátum mennyire tuti? Bent nem beszélnek erről? Mármint olyan, aki tud is valami konkrétat. -
KisKolok #65 Találtam egy egész jó linket, habár kicsit idejétmúlt már, de azért megosztom:
http://www.vanguardsoh.com/forums/showthread.php?t=43537
Utoljára áprilisban frissítették, de ha MÁR ezek benne vannak, akkor csodás jövőnek nézünk elébe ^^
El sem tudom képzelni miket változtathattak azóta..
Amúgy NDA ma kerül feloldásra? Biztos-e ez?:) -
#64 fileplanet előfizetők kapnak ma béta kulcsot . a rendes open béta csak később lesz. egyébként eq1-2/wow keverék a játék megfejelve jó sok saját ötlettel. nekem eddig bejövős. egyébként meg a soeból lazán kinézem , hogy a bc miatt adják ki . -
#63 Prohardveren olvastam ezt a béta dolgot, annyiban modositok,hogy akkor béta 5. kezdödik ma :) -
#62 Szerintem WoW-ot most rengetegen fogják otthagyni, mint ahogy eddig is sokan lemondták már, mert marhára unják a no challange, no skill WoW-ot.
VG-t amúgy nem nevezném WoW utódnak, bár vett onnan is pár dolgot, de ez természetes. De egyébként nem sok köze van hozzá szerencsére. Max annyi, hogy Jeff Butler WoW addikt. -
#61 ??
Ez most valami új info?
Ha igen, akkor bocs, de én így tudom: jan 4-én (elvileg) kezdődik a beta 5 (5 beta van, a 4 már egy hónapja megy) ami egyben az open beta. Ami mondjuk csak részben open, mivel nem mászhatsz be csak úgy szabadon, de NDA nem lesz többé pl.
WoW-al meg senki nem foglalkozik :P Nem ahhoz fogják igazítani a megjelenést. Ez hülyén hangozhat, de így van :D -
KisKolok #60 Nem hiszem hogy pont a wow:bc ellenfelének készítik ezt a játékot..
Akinek bejön a grindelős-farmolós móka, az úgyis ott marad, aki meg komolyabbra vágyik az vagy vár erre, vagy csak tengődik erre-arra véleményem szerint.
Remélem leszünk jó sokan, és sokan akik tényleg élvezni is akarják a játékot!
Egyszerűen annyira jó ötletek vannak benne!!
Olvastam, hogy ilyen barátságokat lehet kötni, max 6-an, és ők vállalják, hogy a szerzett xp-t egyenlően elosztják egymás között, még akkor is, ha OFFLINE az illető!
Így aki kevesebbet ér rá játszani, de szeretné azt az időt a barátaival tölteni, annak ez a tökéletes megoldás. És akkor újra mehetnek együtt, mikor mindenki online.. Nagyon jó ötlet!
Ha nagy, de legfőképpen _normális_ közössége lesz (amit valószínűnek tartok, legalábbis többi mmo-hoz képest: mivel valamennyire nehéz lesz a játék, gondolkodás szükséges, komplikált, stb), akkor szerintem tuti befutó.
Hm?:) -
#59 Jan 4.-én kezdödik a Béta 4. és össszesen 6 lesz + Open béta !
Tehát én Február végére tenném a megjelenést, De lehet kinyomják a WOW:BC ellenfeleként Január végén, meglátjuk -
#58 Hát 2 giga ramom nem most lesz, az tuti. Egyelőre a gép többi részét kéne fejleszteni. Mondjuk a 6600-amat valami értelmesebbre... Jan 30-at mondták fejlesztők esetleg bent? Vagy ez ilyen "random people rumor"? -
#57 2 giga ram nem árt neki . megjelenés jan.30. legalább is egyelőre úgy néz ki ez a dátum. -
#56 Tuti elég lesz, bár ram-ot nem tudom. Elvégre 6km távolságra el lehet látni. Nekem is csak 1giga ramom van. -
KisKolok #55 Megjelenésről a hivatalos fórumokon olvastam ezt, de lehet valamit félrenéztem :)
Bár ott jan 4-et mondták az open betának. meglássuk:)
Hjaj, remélem nem fog kelleni neki újabb upgrade. Nemrég lett 7600gt-m, 3500-s proc, 1g ram, I hope sure elég lesz neki. Legalább felső-medium szinten:) -
#54 Jah én a megjelenésre mondtam, gondoltam arról beszélt a kiskölök :D -
#53 Elvileg január közepe felé landol a fileplanetre kód (valamelyik forumon olvastam)
Nekem már van jegyem :)