1412
  • Tombi
    Mennyi lesz a játék havidija? 15 dodo?
  • milan
    végre valami jó hír
  • Torzonborz
    na info :

A magyar változat szerdán érkezik, aznap át lehet venni (a magyarított cuccokat hozzá később, amikor kész lesz).
    Az ár 6990.- Ft, mindent tartalmaz amit az US es egyéb EU dobozos változat.
    Innentől, akit érdekel vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval.
    (www.sevenm.hu)

Cimborám beszélt velük.
  • milan
    Most hívtam cdgalaxist, nem tudják, hogy mikor lesz nekik.
    Tehát amit linkeltetek címeket ott kifizetem küldenek egy serialt meg, hogy honnan tudom letölteni és ennyi ?
  • Torzonborz
    a dobozosé nem .
  • milan
    vagyis mo.-n nem jan 30 a megjelenés ?
  • cain
    2g azért márt elég kell, hogy legyen. persze lehet partizánkodni, de akkor valszeg a pixeleket fogod számolni a textúrákon.
  • Tomy Lee
    5-6 nap és kiderül:)
  • musha
    hmm, azért remélem nem kell ennyire brutál konfig, amiket itt írtok...
  • Tombi
    4gb ram atyaég, omg :) azért a vanguard miatt nem vennék 4gigás gépet elég draga lenne nekem
  • Tomy Lee
    Nekem 40 Euro-ba fog kerülni de nem sajnálom rá:))
    innen:

Link

Szerintetek kb mennyi adatforgalmat csinál majd az első update?
    Számítsak több gigára avagy 1 giga alatt lesz talán?
    Következő konfiggal várom a játékot:Intel DualCore,4 gb ram,X1600 512mb-os vga.
  • Ceeph
    Nekem is hasonlo P4 630(3GHz), 2Gb DDR-667, 7800GT
  • Torzonborz
    én nem szeretném hanem fogom is tolni a konfigommal :
    AMD + 3500 , 2x1 Gbyte Gskill párosított ram (ddr ) , 7800 GT , minden alapon nuku tuning.
  • Tombi
    Aki elkezdi a játékot légyszi másolja be a konfigját, érdekelne ki mivel "szeretné" tolni
  • Torzonborz
    igen ha EU-n belül veszed akkor nem ha azon kívül akkor jön rá a vat. azért van az , hogy az amcsiknak az előfizu is olcsóbb.
  • Ceeph
    Ja most látom hogy a station store csinál ilyet. Én máshol rendeltem és semmi ilyen nem volt. (Mongyuk EU-n belülről szal logikus)
  • Since
    Nem áfa hanem adó sorry :)
  • Torzonborz
    +VAT végül is nem áfa hanem adó az EU-s emberkéknek :(
  • Ceeph
    Áfa? Azt meg hogyan és ki vonja le??? Én rendeltem külföldről, és az max vámköteles lehet de áfát kutya nem vont le. Mongyuk vámot sem:P
  • Since
    Elvilegben holnap este 7 körül indul a móka
  • MrStokes
    Megjelent mar a jatek Europaban btw?
  • Torzonborz
    na akkor ne legyél lusta utána nézni mer' én le nem írom :P
  • Kreeder44
    OK köszi srácok az infót :) nagyjából tisztába vagyok a dolgokkal mert CoH -hozok ami ugyszint fizetős meg GW ami kedvezőbb anyagilag de más stílus... Azt megkérhetem h aki megrendelte már csinál nekem egy dark Elf és egy Wood Elf férfi karir rangert :D kíváncsi vagyok rá h hogy fest csak úgy mutatóba, addig is eltom dönteni h mivel induljak majd... és még azt leírja nekem valaki h a pve és a pvp közt mi az igazán nagy különbség?? azt gondolom h pvp ben lehet PK-zni de akkor fel vannak osztva a fajok h ki kivel van szövetségben?? vagy hogy meg? mert City of Heroes-ben nincs ilyen és WoW-al se játszottam igazán h ezt tudjam... bocs a noob kérdésekért de jobb most tisztába lenni a dolgokkal mint soha :) akinek van rám türelme örök hálám neki :) utánnanézni meg lusta vagyok és beteg is :) Sziasztok!
  • Since
    Nekem sürgős Torzi :)
  • Torzonborz
    na ja +áfa :/ akinek nem sürgős inkább várja meg a magyar kiadást.
  • Since
    Plusz áfa
  • Torzonborz
    kuksi ide 49.99 $ az ára azaz a mai árfolyammal számolva kemény 9,806.67 HUF
  • musha
    oké, köszi, szerintem egy bő hét múlva lesz nekem aktuális a játék megvétele, akkor majd jelentkezem.
  • milan
    Engem is érdekelne hogy a letöltős verzió mennyibe kerülhet.
  • Since
    Nemtudom hogy hallottál róla de indul két magyar baráti társaság a pve (Hungaricum) illetve a pvp (Prophecy) szerveren. Ha esetleg szeretnél csatlakozni hozzánk priviben megtudjuk beszélni :-)
  • cain
    kapsz vele egy hónapnyi ingyen játékot is.
    nem, nincsen a játékból tört szerver. és szvsz nem is lesz. hál'istennek.
  • FLeK0
    annyiba kerülnek az új játékok
  • Kreeder44
    Ha kártyával megveszem a letölthetős verziót az úgy mennyibe kerül???...
    valami 50$-árt olvastam ugye azért nem ennyi?? :D
  • musha
    oké, köszi, akkor már csak a bankkártyámat kell megvárnom, amíg megkapnom és így teszek
  • Since
    Egyértelműen gyorsabb ha megrendeled (én is így tettem). Saját magadnak kell eldöntened hogy mit szeretnél. Dobozos vagy digital downloados verziót. Én a digitalosat választottam :)
  • musha
    jól hangzik, biztos meglesz!
    azt gondolom viszont nem nagyon tudja senki, hogy amit a lentebb linkelt oldalon írtak, hogy februárban jelenik meg nálunk az pontosabban mit is takar?! csak hogy érdemes-e megvárni az itthoni megjelenést vagy gyorsabb, ha megrendelem?
  • Torzonborz
    hajrá . egyik cimbi arta az infót a fórumunkra meg azt is , hogy 7000 ft lesz az ára bár ez még változhat de ha tényleg ennyi lesz akkor az nagyonnagyon kedvező és olcsó ennyiért abszolut megéri.
  • Kreeder44
    Köszi Torzonborz :) akkor én várok addig vele...
  • Torzonborz
    no úgy néz ki lesz csak nem a megjelenéskor mert a kézikönyvet fordítják kuksi ide
  • Kreeder44
    lol ej de megfogalmaztam XD szóval lesz nállunk dobozos verzió?