Vanguard: Saga of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VG-t amúgy nem nevezném WoW utódnak, bár vett onnan is pár dolgot, de ez természetes. De egyébként nem sok köze van hozzá szerencsére. Max annyi, hogy Jeff Butler WoW addikt.
Courage is realizing you\'re afraid and still acting.
Ez most valami új info?
Ha igen, akkor bocs, de én így tudom: jan 4-én (elvileg) kezdõdik a beta 5 (5 beta van, a 4 már egy hónapja megy) ami egyben az open beta. Ami mondjuk csak részben open, mivel nem mászhatsz be csak úgy szabadon, de NDA nem lesz többé pl.
WoW-al meg senki nem foglalkozik :P Nem ahhoz fogják igazítani a megjelenést. Ez hülyén hangozhat, de így van :D
Akinek bejön a grindelõs-farmolós móka, az úgyis ott marad, aki meg komolyabbra vágyik az vagy vár erre, vagy csak tengõdik erre-arra véleményem szerint.
Remélem leszünk jó sokan, és sokan akik tényleg élvezni is akarják a játékot!
Egyszerûen annyira jó ötletek vannak benne!!
Olvastam, hogy ilyen barátságokat lehet kötni, max 6-an, és õk vállalják, hogy a szerzett xp-t egyenlõen elosztják egymás között, még akkor is, ha OFFLINE az illetõ!
Így aki kevesebbet ér rá játszani, de szeretné azt az idõt a barátaival tölteni, annak ez a tökéletes megoldás. És akkor újra mehetnek együtt, mikor mindenki online.. Nagyon jó ötlet!
Ha nagy, de legfõképpen _normális_ közössége lesz (amit valószínûnek tartok, legalábbis többi mmo-hoz képest: mivel valamennyire nehéz lesz a játék, gondolkodás szükséges, komplikált, stb), akkor szerintem tuti befutó.
Hm?:)
Tehát én Február végére tenném a megjelenést, De lehet kinyomják a WOW:BC ellenfeleként Január végén, meglátjuk
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Bár ott jan 4-et mondták az open betának. meglássuk:)
Hjaj, remélem nem fog kelleni neki újabb upgrade. Nemrég lett 7600gt-m, 3500-s proc, 1g ram, I hope sure elég lesz neki. Legalább felsõ-medium szinten:)
Nekem már van jegyem :)
Leghamarabb februárra számíthatsz (én február 24-ét találtam ki, ha bejönne poén lenne :D ) vagy esetleg március.
EQ2-t szerintem nem érdemes már megvenni, fõleg, ha eddig nem nyomattad, vagy csak kiegek nélkül.
Nameg ez csöppet jobb lesz.
Kérdés hogy meddig? Jan végét mondanak, de ez elég kérdéses számomra.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
De mindegy én szerintem alapítani fogok egy guildet, mert az az elképzelésem, hogy lenne egy bizonyos célja az egésznek. Van két ötletem, majd talán az egyik megvalósul. Mondjuk valami RP/PVP server kéne majd. Remélem lesz olyan, és mûködni is fog. Nameg lesznek is rajta elegen, mert WoW-ban az RP/PvP serverek elég lightok voltak :/
Mer ha az elõfizetés annyi, hogy le tudom tölteni a client-et, akkor nem fizetek rá. Már letöltöttem, sõt fel is telepítettem rég :P
Amúgy magyar guild még nem alakul, legalábbis én nem alakítom. Majd ingame joinolok, vagy alapítok valamit olyanokkal, akiket ott bent is meg tudok nézni, hogy érdemes-e velük kezdeni. Nem hiszek ebben az elõre gyártott guildesdiben.
A régi NwN-es klánom meg tiszta bolond, mindenki mást csinál... :/ Szal az reménytelen. Azért remélem lesz sok magyar VG-ben. IRC csatin mondjuk nem láttam még egyet se...
Várok tovább
filefronton nem találtam !
De legyünk bizakodóak :)
Gépigényrõl annyit hogy...durva.
Nagyon remélem hogy a diplomacy kezdéskor már erõsen bent lesz, de asszem a fejlõdéssel meg crafttal is bármeddig el lehet lenni.
Úgyhogy részemrõl myig, ott taláxunk:P
Elkezdtem nézelõdni mostanában vmi jó mmorpg után, ezt találtam! :D
Már Fileplanet-en lehet elõjelentkezni az open betára (jan 4 állítólag a kezdés), nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz ez élõben...
Ceeph kolléga már leírta jól, mitõl lesz olyan vonzó ez a játék, nem akarom újra megtenni:D
Ami tény: ez tényleg az elsõ 3. generációs MMORPG lesz, és VÉGRE(!!) nem az tesz addikttá, hogy szarráfarmold magad és akkor lesz jó cuccod, hanem az, hogy tényleg baromira sok dolgot lehet csinálni, a craftoláson (gondolom eq2-höz hasonlítani fog valamilyen módon) keresztül diplomácián át a harcig.
Tényleg, azért mi durva már a PC-k által irányított város?! Na ide kelleni fog sok-sok diplomata, akik fenntartják a városok közti kapcsolatokat, esetleg kereskedelmi útvonalakat is létrehozhatnak?
Áh, remélem nem várok TÚL sokat a játéktól. De ha a beta jó lesz akkor nem kell "feleslegesen" pazarolnom az idõmet, hisz ez állítólag _tényleg_ annyira jó lesz:P
Egyelõre pre-order box csak az USA-ban vásárolható EBGames, Best Buy és Fry's-nál, persze itthonra egyik sem szállít.
Persze van több olyan bolt ami szállít, csak ott ugye pre-order bonuszok nem járnak. Egyébként a netes rendelés esetén a fentiek sem küldenek pre-order dobozt, de folynak a tárgyalások hogy legalább egy keyt az open betához küldjenek.
Európában a Koch média forgalmazza a játékot, velük zajlik valami egyeztetés hogy esetleg EU-ban is legyen pre-order box de szerintem elég esélytelen.
Mindenesetre ha valaki szimplán venni akar egy példányt a játékból, az sok helyen megrendelheti, bár január vége elõtt biztosan nem jön ki.
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A PC Gurus cikk viszont nagyon jó jel!
Elegge dicseri az iromanyt elkoveto Hancu, ami csak azert is erdekes mert O most epp Hardcore WoWos :D
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Amugy ,ha lesz valami veterán guild szívesen csatlakozok...<#law>#law>
Vanguardban nekem a 3d mozgás, a diplomácia meg a jovoben a nem euklideszi terben mukodo teruletek az, ami miatt mindenkepp kap egy eselyt.
Láttam a betát ugyhogy tudom mit beszélek.
Szerintem lenne igény másra is,legalábbis nekem megérné a havi elõfizetést,ha kapnék végre valami egyedi sandbox MMO-t végre..
Magyar guild szervezodik mar?
Télleg nem sok infot láttam itthon pedig 2 éve várom már én is a játékot. Nem hinném, hogy elavult lesz, high-fantasy mmorpg-re mindig van igény, és a wow az nagyon távol áll ettõl. Itt elég erõs lesz a grafika, és rengeteg újdonság kerül be az eddigi mmo-khoz képest.
Ilyen például a 3 dimenziós világ, magasabb szinteken repülõ hátasokon ülve harcolhat az ember olyan magasan repkedõ lényekkel, amiket a földön mászkáló alacsony szintû karakterek meg sem látnak. A repülõ városok is új értelmet nyernek.
Másik fontos dolog a 3 különálló sphere: az adventuring, a diplomacy és a craft. Mindegyik különálló rendszer, bármelyikben fejlõdhet az ember a többi érintése nélkül. Nyilván a magas szintû craft-hoz kellenek majd magas szintû összetevõk,de azokat más játékostól is be lehet szerezni ha az embert nem érdekli a gyakás. A diplomacy a legígéretesebb sphere, egy-egy magas szintû diplomata akár városok történéseit is befolyásolni tudja a világban a mûködésével.
A craftban elõrelépés pl. a megrendelés-rendszer, azaz a fejlõdéshez soha nem kell 200 szemetet legyártani, hanem a városok vagy kereskedõk megrendeléseivel fejlõdnek a skillek.
A harcrendszer is érdekes, figyelmet igényel, mivel skillek és skill-kombinációk alkalmazásával lehet jó eredményeket elérni. Megfelelõ szellemi képességekkel rendelkezõ karakterek képesek lesznek megérezni az ellenfél következõ tevékenységét, így azokra jól reagálva semlegesíthetõek a csúnyaságok. Magyarul izgalmas a harcrendszer, és a tank nemcsak szopja be a sebzést, hanem okosnak is kell lennie hogy felismerje mikor milyen defense skillt alkalmazzon.
A karakterfejlõdés sem hétköznapi. Minden karakter valamilyen szinten specializált kell legyen, elég sok lehetõség van a testreszabásra. Nincsen ultimate combo. Minden jó valamire. Lehetõség van skillek "elfelejtésére" is, erre egy külön rendszer van. A lényeg hogy ha valaki úgy érzi valami nagyon nem tetszik a karakterben, nincs veszve semmi.
Végül még megemlíteném hogy a világ hatalmas, 16 körüli számú faj van szinte végtelen testreszabási lehetõséggel (pl elfeknél ha jol láttam a fül alakját 5 sliderrel lehet beállítnai:P), és a standard fantasy class-okon kívül helyet kapott pár ínyencség is a játékban.
További infok a játék honlapján:
Vanguard: Saga of Heroes
Illetve a promo oldalon:
Join Vanguard!
Igazából ez az MMO a HC gamereknek készül, nem a WoW-os kisiskolásoknak, szal nem tudom, mi lesz a sorsa, de én reménykedem, és tervezem, hogy egy nagy Guildet alapítok majd.
Amúgy Jakuza vajon milyen gamet nézhetett, hogy ilyen okosságot írt? :D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Hm errol a Vanguardrol a 80as evek jutottak egybol az eszembe, a jatektermi scrollozos urhajos jatek.
On.
Kar, hogy MMO mert a kepek alapjan igeretesnek tunik.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**