1412
-
#332 Mennyi lesz a játék havidija? 15 dodo? -
milan #331 végre valami jó hír -
#330 na info :
A magyar változat szerdán érkezik, aznap át lehet venni (a magyarított cuccokat hozzá később, amikor kész lesz).
Az ár 6990.- Ft, mindent tartalmaz amit az US es egyéb EU dobozos változat.
Innentől, akit érdekel vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval.
(www.sevenm.hu)
Cimborám beszélt velük. -
milan #329 Most hívtam cdgalaxist, nem tudják, hogy mikor lesz nekik.
Tehát amit linkeltetek címeket ott kifizetem küldenek egy serialt meg, hogy honnan tudom letölteni és ennyi ? -
#328 a dobozosé nem . -
milan #327 vagyis mo.-n nem jan 30 a megjelenés ? -
cain #326 2g azért márt elég kell, hogy legyen. persze lehet partizánkodni, de akkor valszeg a pixeleket fogod számolni a textúrákon. -
Tomy Lee #325 5-6 nap és kiderül:)
-
#324 hmm, azért remélem nem kell ennyire brutál konfig, amiket itt írtok... -
#323 4gb ram atyaég, omg :) azért a vanguard miatt nem vennék 4gigás gépet elég draga lenne nekem -
Tomy Lee #322 Nekem 40 Euro-ba fog kerülni de nem sajnálom rá:))
innen:
Link
Szerintetek kb mennyi adatforgalmat csinál majd az első update?
Számítsak több gigára avagy 1 giga alatt lesz talán?
Következő konfiggal várom a játékot:Intel DualCore,4 gb ram,X1600 512mb-os vga. -
Ceeph #321 Nekem is hasonlo P4 630(3GHz), 2Gb DDR-667, 7800GT -
#320 én nem szeretném hanem fogom is tolni a konfigommal :
AMD + 3500 , 2x1 Gbyte Gskill párosított ram (ddr ) , 7800 GT , minden alapon nuku tuning. -
#319 Aki elkezdi a játékot légyszi másolja be a konfigját, érdekelne ki mivel "szeretné" tolni -
#318 igen ha EU-n belül veszed akkor nem ha azon kívül akkor jön rá a vat. azért van az , hogy az amcsiknak az előfizu is olcsóbb. -
Ceeph #317 Ja most látom hogy a station store csinál ilyet. Én máshol rendeltem és semmi ilyen nem volt. (Mongyuk EU-n belülről szal logikus) -
Since #316 Nem áfa hanem adó sorry :) -
#315 +VAT végül is nem áfa hanem adó az EU-s emberkéknek :( -
Ceeph #314 Áfa? Azt meg hogyan és ki vonja le??? Én rendeltem külföldről, és az max vámköteles lehet de áfát kutya nem vont le. Mongyuk vámot sem:P -
Since #313 Elvilegben holnap este 7 körül indul a móka -
#312 Megjelent mar a jatek Europaban btw? -
#311 na akkor ne legyél lusta utána nézni mer' én le nem írom :P -
#310 OK köszi srácok az infót :) nagyjából tisztába vagyok a dolgokkal mert CoH -hozok ami ugyszint fizetős meg GW ami kedvezőbb anyagilag de más stílus... Azt megkérhetem h aki megrendelte már csinál nekem egy dark Elf és egy Wood Elf férfi karir rangert :D kíváncsi vagyok rá h hogy fest csak úgy mutatóba, addig is eltom dönteni h mivel induljak majd... és még azt leírja nekem valaki h a pve és a pvp közt mi az igazán nagy különbség?? azt gondolom h pvp ben lehet PK-zni de akkor fel vannak osztva a fajok h ki kivel van szövetségben?? vagy hogy meg? mert City of Heroes-ben nincs ilyen és WoW-al se játszottam igazán h ezt tudjam... bocs a noob kérdésekért de jobb most tisztába lenni a dolgokkal mint soha :) akinek van rám türelme örök hálám neki :) utánnanézni meg lusta vagyok és beteg is :) Sziasztok! -
Since #309 Nekem sürgős Torzi :) -
#308 na ja +áfa :/ akinek nem sürgős inkább várja meg a magyar kiadást. -
Since #307 Plusz áfa -
#306 kuksi ide 49.99 $ az ára azaz a mai árfolyammal számolva kemény 9,806.67 HUF -
#305 oké, köszi, szerintem egy bő hét múlva lesz nekem aktuális a játék megvétele, akkor majd jelentkezem. -
milan #304 Engem is érdekelne hogy a letöltős verzió mennyibe kerülhet. -
Since #303 Nemtudom hogy hallottál róla de indul két magyar baráti társaság a pve (Hungaricum) illetve a pvp (Prophecy) szerveren. Ha esetleg szeretnél csatlakozni hozzánk priviben megtudjuk beszélni :-) -
cain #302 kapsz vele egy hónapnyi ingyen játékot is.
nem, nincsen a játékból tört szerver. és szvsz nem is lesz. hál'istennek. -
FLeK0 #301 annyiba kerülnek az új játékok -
#300 Ha kártyával megveszem a letölthetős verziót az úgy mennyibe kerül???...
valami 50$-árt olvastam ugye azért nem ennyi?? :D -
#299 oké, köszi, akkor már csak a bankkártyámat kell megvárnom, amíg megkapnom és így teszek -
Since #298 Egyértelműen gyorsabb ha megrendeled (én is így tettem). Saját magadnak kell eldöntened hogy mit szeretnél. Dobozos vagy digital downloados verziót. Én a digitalosat választottam :) -
#297 jól hangzik, biztos meglesz!
azt gondolom viszont nem nagyon tudja senki, hogy amit a lentebb linkelt oldalon írtak, hogy februárban jelenik meg nálunk az pontosabban mit is takar?! csak hogy érdemes-e megvárni az itthoni megjelenést vagy gyorsabb, ha megrendelem? -
#296 hajrá . egyik cimbi arta az infót a fórumunkra meg azt is , hogy 7000 ft lesz az ára bár ez még változhat de ha tényleg ennyi lesz akkor az nagyonnagyon kedvező és olcsó ennyiért abszolut megéri. -
#295 Köszi Torzonborz :) akkor én várok addig vele... -
#294 no úgy néz ki lesz csak nem a megjelenéskor mert a kézikönyvet fordítják kuksi ide -
#293 lol ej de megfogalmaztam XD szóval lesz nállunk dobozos verzió?