1412
-
#372 Erdekelne, hogy a 3 oldal kozul melyik szamit a "jo"-nak. ^_^ -
harci #371 Most nézem a fórumot... :) -
milan #370 Pólusban voltam beugrottam az 576-ba, rákérdeztem mikor jelenik meg náluk, azt mondta február közepe. Kíváncsi vagyok mikor jelenik meg .... -
leskin #369 Valaki ki tudná írni nekem a pre-orderes cab fileokat dvd-re?:) költségeket állom, pesten :) -
#368 felejtéstek már el a békás képfeltöltést !
kepfeltoltes.hu ennyi -
Ceeph #367 Na jo feladom valaki majd mesélje el hogy kell ezt :D -
Ceeph #366 Aha szal így kell szarul képet linkelni namégegyszer:
Szal a kedves gobba
Martok city egy barátságos behemot őrével -
Ceeph #365 Két screenshot highest quality módban.
(Ez 5/5 fokozat,az én gépemen 2/5-ön lehet 20 fps fölött játszani jelzem.)
Kedves kis goblinka:
[img=http://img265.imageshack.us/img265/5391/scr1pv5.jpg]
És ő a városban:
[img=http://img249.imageshack.us/img249/6926/scr2hk7.jpg]
-
#364 inkább EQ1-re nem 2-re ;) csak a grafika hasonló bár nekem jobban bejön mert valósághűbb egy picit. -
#363 harci : pvp serveren páran már fent vannak közülünk a "jó" oldalon ha csatlakozni akarsz itt megteheted (Prophecy topik alatt ). -
#362 Akkor azt hiszem, megint 2 MMORPG-t fogok parhuzamosan jatszani! ^_^
Jol latom, hogy a jatek egy kicsit az EQ2-re havaz? Marmint, nagyon sok hasonlosagot veltem felfedezni....
Az ok, hogy a SOE adja ki, ne de akkor is. -
#361 Amen to that Brother! -
Ceeph #360 Király!!! -
#359 így van egy cimbi beszélt a terjesztési igazgatóval vagy ki a nyavajával aki azt mondta , hogy holnap átvehető 6990 Ft-ért de a kézikönyv fordítása még folyamatban van tehát azt csak később lehet majd átvenni. -
#358 amit lentebb írt Torzonborz (#330), az alapján már a héten a markunkban szorongathatjuk
legyen így ^^ -
harci #357 Igen. Csak egyetlen magyar oldalon találtam rá eddig a játék "jeleire":
http://www.sevenm.hu/preview.php
Én is lecsúsztam bétáról, hála vizsgaidőszaknak... :S De azt már eldöntöttem, hogy megveszem. De elötte szeretném hallani mások tapasztalatait!
Egyébként ezzel a konfiggal kívánok nekivágni:
AMD64 3500+, 7900GT 256Mb és 1Gb memo -
#356 Koszi.
Kozben talaltam egy Vanguard Wiki oldalt, sok erdekesseggel.
Egyre jobban kivancsi vagyok a jatekra, mar sajnalom, hogy nem neztem meg a betat.
Ha jol lattam, jan. 30. a hivatalos megjelenesi datum, ugye? -
harci #355 Jah, meg még itt van ez is:
Vanguard Spheres -
harci #354 Én még ezt szoktam olvasgatni a hivatalos oldalon kívül:
Vanguard WarCry -
#353 Tenyleg a hivatalos oldalon kivul hol lehet infokat talani a jatekrol? -
#352 Akik mar toljak, esetleg rakhatnanak shotokat, kinezetrol, karakterlaprol, inventory-rol, barmirol. -
harci #351 Hello Mindenki!
Még eddig nem írtam ide, de most határoztam el, hogy meg fogom venni a Vanguardot. Persze én dobozos verziót szeretnék, szóval még várnom kell 1 csöppet... Eddig RF Onlineoztam. Azzal csak az a bajom volt, hogy a magyarok száma 6 volt az egész játékban XD. A Vanguard az egyetlen mmorpg ami lekötne, szóval ezért választottam ezt. Jelenleg azt mérem fel, hogy hány magyar játékosa lesz a játéknak, és, hogy ti melyik szervereken fogotk karit indítani. Én mindenféle képpen PvP szerverre szeretnék majd csatlakozni. Az biztos, hogy lesz egy Wood Elf Rangerem, de szeretnék még 1 karakter is, ami teljesen más stílusu. De ennek kiválasztása attól függ, hol tudok a legtöbb hazai arccal gamelni.
Olvastam, hogy sokan félnek a nagy gépigénytől. Most, hogy vannak szerencsések, akik már játszanak, mi a vélemény? Tényleg annyira hi-tech hardver kell hozzá? Vagy azért nem kell az idei csúcs gép, elég a tavaly nyári? :) -
#350 Lesz valaki oly kedves aki csinál nekem egy wood elf rangert és egy dark elf rogue-t mind2 férfi... csak screenshot és ide betöltenéd nagyon érdekel hogy néznek ki :) előre köszi :) -
#349 jahogy pve-re mentél. hmm :( -
Ceeph #348 Aki goblin-orc területen nyomja az üzenjen, Jiwa Nyala a karinevem goblin sámán. (Lesz még 4 ember aki orc-goblinnal jön jövő hét folyamán, vayg ha itthon lehet kapni a játékot.)
Egyébként baromi sokan vannak Gelenián (EU PVE), nem hinném hogy ki fog halni :D -
Ceeph #347 eddig soha senki nem válaszolt nekem hun csennelen :P -
#346 mint már írtam vala anno : /join hun aztán csetelhettek játékon belül is. én majd hétfőn/kedden este leszek attól függően mikor jön meg a CE. -
leskin #345 Beírhatnátok ki, melyik szerevren, milyen néven játszik... :) -
Ceeph #344 Nálam tegnap óta már semmi gond nincs, egyetlen amit sajnálok, hogy a diplomacy még nincs olyan szinten mint kéne. De az is hamarosan jo lesz ahogy rakják majd be minden városba a civicet meg az infokereskedelmet.
Az FPS nálam most jobb mint bétában, valamit javítottak rajta. Pinggel sem volt bajom speciel, egyedül péntek éjjel volt alami olyan pecs hogy beszartam :) -
DragonKnight #343 Ja elindult, de az 1 órás patch 2x 6 órás volt most is. Szóval áll a bál. Az EU szerverek pingje megüti az USA-ban levőket. Szóval JEAH !! -
#342 :) elindult már a buli??? :D mesélni mesélni mesélni :P -
#341 Nekem AMD Athlon 64 3200+ os proci, 1 G DDR2 ramm, Nvidia 7600 GT 3D kártyám van remélem ezen azért még fog futni... 2 hónap mulva társul ,ég 1 G ramm procit meg 3D kártyát nem nagyon akarok venni még -
#340 itt az erről szóló rész a faq-ban -
milan #339 Sajnos én lecsúsztam a beta tesztről, valaki eltudná mondani nekem azon kívül ,hogy be lehet rendezni egy házat mi értelme van ? -
#338 GC-ről még semmi hír. így erre ne nagyon alapozz. -
Ceeph #337 Atyaég nekiállt egy akkora pecsnek a kliensem mint a ház pedig regel még up-to-date volt...Remélem 19-ig leszedi mert elvileg akkortól már lehetne játszani:D
Egyelőre 8 órát ír hátralévő időnek lol :D -
#336 A Spellborn + Aion kombó 7000 ft lesz havonta. Előre félek :) -
Tomy Lee #335 Remélem Gamecard-os fizetési lehetőség lesz hozzá 1 hónapon belül.
Azt pedig feltételezni sem merem bár előfordulhat,hogy úgy működik az első hónap mint a WoW-nál tehát addig nem kezdhető meg az első hónap míg be nem fizetek még 1-et.
Hát ez elő ne forduljon mivel nincs itt internetes fizetésre alkalmas kártyám külföldön és beszerezni itt necces.
-
milan #334 "Az MMO havidíjas lesz. Egy hónapra 13,49., három hónapra 37,99., fél évre 69.99., valamint egy évre 129.99 EUR-t kell kicsengetni." -
milan #333 3000 ft ha jól emléxem