4192
-
#390 Install kész, nyomás gamelni, majd jövök beszámolni, ha el birok szakadni. :-) -
Mozes #389 honnan? Küldtem privátot -
#388 [izgul meg fészkelődik] -
#387 Nekem még 3 file. -
#386 Itt mindkettő kell az installhoz. De már leért a második is, szóval nyomul az install. -
#385 Megvan a megoldás 2k alá is
Ugyanaz az eljárás, csak "regedt32" progit kell indítani regedit helyett. Meg nem jobbklikk, hanem fennt security->permissions. -
#384 most egy-két játék igy jelent meg már!
az elsö cd-röl telepited de a második kell az inditáshoz!
lásd: Pitfall, The Incredibles. -
#383 na aludjon mindenki, reggelre úgyis minden kiderül :) -
#382 Ezt én sem értem mért 1 cd-snek irják! -
#381 Nem elég az első CD, akkor nemtom minek hirdetik úgy az nforce-on, hogy 1 CD-s. :P -
#380 Akkor most daemonnal perfektül megy? Meg elég az első CD? -
#379 kovetkez=kovetve -
#378 A 2cds, az tutira muxik, xp alatt, akar daemonnal is, kovetkez az info fileban leirt instrukciokat, ez 100% . A tobbit reszemrol passzolom, en a dec3at varom, es hogy Debrecen kornyeken lehessen kapni valahol ;] -
#377 Most akkor 1 vagy 2 cd-s a játék? Vagy 2. cd-n csak extrák vannak? -
#376 A 2CDs verzióban az első CD 43x15 MB... -
#375 Nem, ez mas. Az elozo 2cds az mukodik, ez az 1cds....hat majd elmondja ha leszedte ;] -
#374 Sok sikert hozza eheh ;]] -
#373 Ezt már miis tugyuk:) -
#372 PC Game ISOs Sid Meiers Pirates (c) Atari *AlcoholClone* NOGRP 43x15 MB
1 CDs -
#371 hát "aranyos"... -
#370 Aki esetleg 2k alatt probalja, es talal trukkot a futtatasra, majd kozolje a tobbiekkel, mert xp alatt tokeletes, 2k alatt lehetnek gondok a leirt modszerekkel... -
#369 akkor majd add meg lécci az accodat, miután leszedted, Én meg küldöm postán a csekket. -
antijedi #368 a kis? a kis mi? :) -
antijedi #367 olvass vissza okoska... -
#366 Sid_Meiers_Pirates_AlcoholClone
nekem már jön :-) -
#365 oké most már minden világos...ööö...?! -
#364 Ez egy hosszu es szovevenyes tortenet, amivel nem szeretnek senkit sem untatni, nomeg nem is akarok offolni, de a lenyeg az, hogy igen, de megsem ;] -
#363 Mennyi az ara a tescoban? -
#362 Már te is nyomod? -
#361 Hat nemtudom, lehet hogy mar jatszik ;]
Numpadrol egesz jol lehet iranyitani, szerencsere ezt atmentette a fonok a goldbol. -
Dr DeViLKiNG #360 kinek mennyi van még hátra? -
#359 Mindenesetre én már írtam neki, csak biztos kiment nála a biztosíték és nem müxik a gépe:)) vagy inkább jáccik a kis... -
#358 Egyebkent megy deamonnal is, csak vegig kell jatszani az infoban, az alcoholhoz leirt dolgokat. (registry, stb, ahogy itt korabban mar be lett vagva) -
#357 Ez mar nem az en gondom. Modemes leven nem fogom leszedni.. ;] -
#356 Mondjuk ha túl sokan megtudják az azonos kódokat úgysem tudják egyszerre leszedni:) -
#355 Most értem haza edzésről meg edzőmeccsről azt itt egy jó hír fogad hogy kijött na hálaistennek szedem is. -
#354 Irta, hogy ha kell, irjatok msgt neki. Mit nem lehet ezen nem erteni? Holnap tuti kinnlesz sok helyen, aki pedig nem bir varni, kerje meg szepen, hogy segitsen. Ennyi ;] -
#353 ez tényleg vicces :) -
Dr DeViLKiNG #352 te ott vmi góré vagyol, vagy mi? :D -
#351 Ja hát aki nem tud olvasni, az fizet :)