4192
-
#310 torrenten már van természetesen ^^ -
hapi #309 Már töltöm, de regisztriben kell turkálni hogy elinduljon lehet hogy nem is fogom tudni elindítani. Egy próbát megér... -
#308 Huhhh, ha valaki hozzájut egy ilyen gyönyörűséghez remélem a pergamen térképet azonnal scanneli nekünk! Mondjuk ez viszont szemétség sztem: Exclusive content - special mods available only in this limited edition. -
#307 már megjelent? -
#306 :) -
tomo #305 colin 2005 sem mutatja nforce... -
#304 Még nem mutatja az nforce -
tomo #303 valami alcoholcolne rol mar motyognak az izonews foruman.
"Sid Meier's Pirates AlcoholClone - IMSCLONE
72 files at 980.71 MB."
szal lassan keresgelhetjuk -
#302 [URL=http://www.atari.com/pirates/pirates/home.php?lg=2]Limited Editiont ide pólóval ^.^[/URL] -
#301 küldtek katalógust :-) -
Dr DeViLKiNG #300 nemhiszem el... még a doom3 at se tartott ennyi ideig megtörni :DD -
#299 Csak nem a hivatalos oldalon olvastad, hogy dec.3-ától már az egri tescóban is árulják? -
#298 dec3án még az egri tescoban is lesz,szal ott a helyem :-) -
antijedi #297 amugy én nem akarok iylet cselekedni, én türelmes vagyok, csak Serpanak ajánlottam a kibirás helyett :P -
antijedi #296 :DDD
-
#295 Nana.. Nem bantani Sid batyankat ;] Inkabb menj valami amcsi boltba - ha mar ugyis arra indultal - naluk mar elvileg a polcon van.. ;] -
antijedi #294 nem kell csak lehet..., semmi sem kötelező :D
ha nem birod beronthatsz pl egy tankal a főhadiszállásukla és lenyulhatod az aranylemezt :P -
#293 már nagyon közel van ...
ki KELL bírni !
:) -
#292 Szintén, a pénz már fére van téve. Ha Db-ben látod valahol, szólj plz hogy merre. -
Dr DeViLKiNG #291 egy demo verzt kibírnánk addig :)) -
#290 ja, tegnap vagy tegnapelőtt, de csak amcsiban.
Európába december 3-án jön (hivatalosan), de azért remélem hamarabb is megnézhetjük. -
Sampras #289 Eredetiben mar megjelent...Legalabb is azt olvastam... -
#288 mikor jelenik mar meg? nagyon varom mar. -
#287 Hát, a HL1-et a counterstrike miatt vettem meg. A HL2-t ha megveszem, akkor az a Day of Defeat miatt lesz... -
BlackHawks #286 fogjál=fogják -
BlackHawks #285 Kíváncsi vagyok itt, hogy fogjál megoldani, a város ostromát, mint a szárazföldről, mint pedig a vízről. Régen krály volt, főleg nekem a szárazföldi jött be igazán :)) -
#284 Ezek szerint a HL2 is meglesz:) -
#283 elméletileg lesz warez, de ha nem, akkor december 3-án megyek a bótba. A Halflife1 és a Diablo2 után még egy játék, amire pénzt fogok áldozni :) -
#282 Egyszer majd lesz :) -
Since #281 Lesz ebből valami warez? Bocsi :) -
#280 Hopp, elnézést, látom más is tudta... -
#279 Silver Train. -
#278 Nem baj, megvesszük legfeljebb... -
#277 Silver Train es Treasure Fleet -
#276 ja -
#275 hát nemtudom,nekem a régi pirates!-ben egyszer sikerült holland/angol/francia vonalon felmenni duke-ig,a spanyoloknál is kibuliztam egy amnesztiát,és ott is baronig jutottam és ekkor beütött a nyugdíj :-) mondjuk soha többet nem sikerült megoldani,hogy mind a 4 nemzet rangot adjon :-) -
#274 Úgy emléxem, képek is voltak benne. De lehet keverem.
-
#273 C64-es Defender of the Crown is simán lenyomta a PC-st, pedig az egy az egyben ua lett volna.
Supremacy detto.
Egyébként a Gálya az csak szöveges volt? (már csak a címére emlékszem, meg hogy talán hibás volt) -
hapi #272 Úgylegyen. mondjuk dec.3.-án meglepem magam karácsonyra egy piratessel de ezt az ajándékot senki sem fogja eldugni előlem szentestéig :) -
#271 Nemnem, ma még nem volt CS:) na de ne offtopikoljunk itten kérem, megyek át a NFK-ra...