4192
-
#350 itt már tényleg van az Alcoholclone-os változat és nem is drága:) -
Dr DeViLKiNG #349 akkor hozzáteszem... normális crackel =P (csak a biztonság kedvéért) -
#348 Úgy látom egyesek nem nagyon tudnak visszaolvasni pár hozzászólást. Hát de mindegy, őnekik marad a holnapi letöltés :P -
#347 2 óra és megmondjuk :) -
Dr DeViLKiNG #346 remélem holnap úgy kelek már, hogy szépen kinnt lesz nforcon, meg vmi gyors kis helyen :)) -
#345 még nem tudjuk -
#344 Szerintem ők rögtön értették ! -
#343 Jó a játék? -
#342 jó hát engem nem érdekel,csak mondom,hogy ők mit mondtak,hogy te is értsed -
#341 Ja és számlás !!! -
#340 Csakhogy fizetős (havi) !!! -
#339 No mára búcsúzom, holnap remélem már az első benyomásaimat oszthatom meg veletek. Lacc: mégeccer köszi! -
#338 sztem az ftp címre gondoltak :-D -
#337 Én megosztanám veletek ha 100MBit/s-es netem lenne :) !!! -
#336 -
#335 Valaki segítsen! XP-m van, és ha a futtatáshoz beírom regedit, azt írja, h a rendszergazda letiltotta a szerkeztését.
Itthoni a gép senki nem nyúlt hozzá, és rendszergazda jogaim vannak természetesen. Eddig ment, most nemtom mi van vele.
Plíz segítsetek! -
#334 Lacc: kössz szépen, még gyorsan is jön. Aranyba kéne önteni a billentyűzeted! :D -
#333 Ilyet csak akkor írjál be, ha meg is osztod velünk!!! :))) -
#332 Nekem már jön lefele 2 db CD !!! FTP-ről töltöm !!! :) -
#331 Már van warez? Eh, reméelm kirakják hamar az Nforce-ra és aztán nyomás bithumen. Még jó, hogy holnap meg holnapután mindkét órám elmarad. :DDD -
#330 Hasonló a helyzet nálam is. Azzal a különbséggel, hogy én jó alvó vagyok. -
#329 tiszta idegbeteg vagyok már...
20 másodpercenként frissítem az oldalt :)
az nforce fórumán írta egy gyerek, hogy neki már lejött, és tökéletesen műxik.... ááááá nem fogok ma aludni rendesen... -
#328 Ez nem volt rossz, csak most vhogy mégse találom olyan viccesnek. Idegesítő ez a várakozás. :D -
Dr DeViLKiNG #327 én most az antarktiszról netezek, egy eldugott kis titkos kutatóbázisról... éppen klónozom magam, hogy egyszerre többedmagammal tudjak majd jáccani =P -
#326 Lacc a BSAnak dolgozik,és infót gyűjt,köszöni mindenki közreműködését,a kollégák személyesen felkeresnek majd mindenkit ^^ -
#325 Most direkt húzod a népet? Cáfolj rám léccy! :D -
#324 meg énis :) -
#323 dobtam privit, küldd plííz -
Dr DeViLKiNG #322 nekem nekem nekem nekem :DDD -
#321 Hozzám már csorog át -
#320 Tudok adni néhány acc.-ot, privi. -
#319 Valaki dobhatna tényleg egy linket, mert a meccset azért már nyugodtan szeretném nézni :D -
#318 csak akkor reklámozz már lécci, ha tényleg rajta van... -
#317 Még közel sincs fennt az egész. -
#316 én ezt akkor is megveszem dec3dikán :-P vmi demó viszont jöhetne,hogy az új kardozást begyakorolhassam ^.^ -
#315 nyomjatok már valami linket! -
Dr DeViLKiNG #314 valaki szedje le gyorsan és meséljen :)) -
sorted #313 aki esetleg az smswebet választaná -
#312 A torrent file-t kilinkelhetnéd, sokan megköszönnénk sztem! Suprnova-n még nincs. -
tomo #311 es adnal torrent lelohelyet?
registry turkalasrol meg ezt irjak amott ( meg az nfoban is )
Current Alcohol 120% version (1.9.2) is detected by newest Securom,
and therefore game doesn't launch. Until an updated Alcohol version
is released you can bypass this detection by following those simple
steps:
1. Launch regedit.exe from "Start Menu/Run dialog"
2. Locate the following key:
" HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWA
RE\DEVICEMAP\Scsi\Scsi Port 2"
The port number may vary, look for key with reference to
"a347scsi"
3. Right click on this key and choose "Permissions..."
4. Select the "Administrators" group
5. Check the "Deny" box on second permission row ("Read")
6. Validate by "Ok"
7. Answer "Yes" to the confirmation dialog
8. Close the Registry Editor window and enjoy this nice game.