HunZsoci#277
Végigtoltam én is a kiszivár(ogtatott?)gott 10-12 órás részt, nagy 1. rész fan vagyok, második visszalépés volt egyértelműen, de én még azt is többször végigjátszottam csak a történet miatt, és azt kell mondjam, NAGYON elégedett vagyok a mostani résszel. MEG fogom venni. Ez biztos. A mostani részt többször is végigjátszottam, számomra tökéletes, a fedezékrendszerhez nem voltam szokva(nem játszottam GOW stb ilyen rendszerü játékokkal), de megszoktam, és jó újításnak gondolom, a történet épp annyit árul el, hogy folyamatosan legyen az emberbe motiváció tovább kutakodni, lehet erővel/harc árán, és ügyeskedéssel-lopakodással is megcsinálni küldetéseket, a képesség fejlesztések nekem megint bejönnek, a fegyver upgrade-k szintén+egyedi lőszerek, az életerő regeneráció meg nem zavar, mint változás, úgyis az első implantom volt mindenkor kb. a HP feltöltő nano cucc, így ez legalább megvan alapból^^
Csodás játék lesz ez, még ezen tunningolnak is egy kicsit, itt ott kis bugmentesítés, ÉV játéka, szerintem grafika is OK, ide ennél több nem kell, ez nem Crysis 2, és gépigény is nagyon baráti, nálam 2 magos Core i 3 és ATi 5770 fullon viszi röccenés nélkül, 1280x1024 ben, minden maxon beállítással. Ezt vártam, ez a játék lesz az 1. rész igazi folytatása(bár előzmény), megéri majd érte fizetni, én úgy gondolom...