2597
banner
  • Ironman2
    Már szóltam a modiknak
  • Sith
    Nem tudom kiér a topic de nem lehetne kitenni az OFF topicot vagy warez topicot kitenni bannerba?
  • Kongy
    Kicsit lehetne élesebb az egész játék (értsd: textúrák), és akk rendben is vagyunk.
  • zorrobomber
    Nekem az nem tetszik pöttyet hogy nem lehet customizálni a főhős kinézetét, Mass Effect-ben is bevált nekem, sokkal jobban hozzámnőtt az általam kreált figura mint az alap, szopott uborka fejű :) Amúgy a graffal sztem (képek alapjám) már most sincs nagy gond és ugye nem végleges.
  • Kongy
    Max grafon fut nálam, HD 5770-nel.
  • Kongy
    Egész vállalható a játék béta státuszban is. Külön tetszik a fedezékrendszer. Egyedül a grafikával nem vagyok kibékülve.

• Victor1103
    Sokan írták hogy hibátlanul fut a játék, de nekem mégis szaggat. Ati HD 5750 nem elég neki? Vagy valamit ki kell kapcsolnom vagy be kell állítanom?
  • Ironman2
    Van offtopik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307004009
  • broman191
    E3 2011: Discovery Trailer HD

Van benne pár jelenet ami gameplay, bár HUD nincs, szinte olyan a grafikai színvonal mint az átvezetőkön, a bétától jóval szebb, lehet a béta átlag fps-e a végleges verzióra feleződik...augusztusban kiderül. :)
  • broman191
    Egészen sokáig el lehet játszani a bétával, élvezetes, de sajnos nem teljes, mire már belejöttem , rá kellett ébredni...túl szép hogy igaz legyen. Ennél a missziónál vége a bizonyos kiszivárgott build-nek, az átvezető után a játék visszadob a főmenübe:

Kicsit bugos is a végén a felszállás... :D

:(

Sajnos augusztusig mégis várni kell mégis a teljesre, nincs is olyan messze... :) :P

ui.: Legalább a mentések megvannak hozzá, [c:\Users\userneved\AppData\Local\ALI213] remélhetőleg a teljes verzió hiba nélkül megeszi majd - ha nem változtatnak bizonyos mentéseket érintő területeken annyit a játékon, hogy gond legyen vele - és lehet folytatni ahol most befejeződött. Ha pedig mindenképpen új játékot kell kezdeni, legalább gyakorlatiasabban lehet majd hozzáállni... :)
  • Sith
    Ahogy néztem anélkül is el lehet bújni mármint amikor én bujdokoltam "csak" simán akkor se vettek észre

Szerintem semmi baj nincs a játékkal nem hiszem hogy emiatt fogom lemondani az elő rendelésemet :)
  • mans
    Est

Ez a fedezékbe vonulás ez autómatikus?vagy anélkül is el lehet bújni valami mögé?mert hogy átvált tps be ez nem tetszik.
  • ratgab
    Kicsit lemaradtam, de most akkor mi is a játékkal a probléma? A grafikai gondokon kívül! (Nem kötekedni akarok, csak érdekelne, mivel én nem szedtem le ezt a Prealpha-t és nem is fogom, majd ha kész lesz megnézem azt)
  • grebber
    Nekem nem kell mondani.Csak sokan mások azt hiszik (ez olvasható) hogy egy hónap alatt lecserélik az egész mindenséget kb!
  • Nekrofil
    a Béta nem arról híres, hogy már sok új dolgot vinnének bele ;)
    jelen esetben pedig, nagyjából 1 hónap van az arany lemezre ekrülésig
  • grebber
    Tuti fejlesztő vagy azok védik így a szarjaikat.Crysis 2nél is hőzöngtek azt mi lett a full is ugyanaz lett igaz bugtalanitva ,de gameplay és semmi másban nem volt eltérés.

• Bence94
    emberek ez egy kilopott félkész változat ne sírjon senkinek a szája, hogy nem megy amikor szeptemberben jelenik majd meg a végleges csak...
  • PhantomAss
    nvidiám van, legfrissebb driverrel
    de akkor ezek szerint nálam van a probléma
  • janihunk
    Szerintem frissíts vga drivert. nálam 11.5b-n semmi ilyesmi nincs nagyon tiszta a kép.
  • PhantomAss
    hmm nálam full grafikán dx11-ben nagyon homályos a grafika, és nem is valami szép (bár nem akad abszolút)
    másnál is ilyen?
  • janihunk
    Elég jó gamma lesz ez bár még ráférne a csiszolgatás nem nagyon csak egy egész picit. És full ban megy fullHD, dx11, edgeAA, 16x szűrés minden maxon és 40-50FPS, Vscreen-en 30 stabilan.
  • grebber
    DX9 ben sem olyan hüde gyors még akkor sem ha 30-60 között ugrál de én érzem hogy akad!
  • DarkSector
    Nem a kép hanem a játék...próbálj meg utána mozogni...:)
  • strebacom
    Próbáld dx9-ben és nézd meg neked be-beakad e???
  • grebber
    De úgy,de attól még akad ha homályos ha nem.
    (Akkor azért volt furcsa már kezdtem azt hinni a VGA kezdi bemondani az unalmas mert állítgattam fényeket vadul sikertelenül
  • strebacom
    DX11-ben homályos az egész, csak nem úgy tolod????
  • Lowosan
    Ezt a verziót végig lehet játszani?mert hallottam olyat, hogy kb csak a feléig lehet!
  • kill3r21
    f10el megáll a kép nem?
  • DarkSector
    Nyomjatok játék alatt F10-et a cheat-hez!!!! :)
  • grebber
    2 magos procival tolja valaki ?(Mert nekem minden maxon dx11-ben akadozik!9
  • strebacom
    Hát elég gagyi.....
    No majd a full tán jobb lesz, meg magyarul lenne az igazi!!

• ratgab
    Úgy néz ki, hogy optimalizáltságban már most jól állnak a fejlesztők!
  • Rage47
    ezen a gépen ilyen jól fut?! na ennek örülök
  • ratgab
    ÉS ez meg ráadásul nem is a végleges verzió... ennél csak jobb lesz szerintem!

Például valami ilyesmi: Legújabb Trailer!

Eddig nem nagyon érdekelt a játék, de ez alapján ez nagyon hangulatos lesz!
  • FSpofon
    kikapcsolható
  • kill3r21
    nagyonjónak tünik, bár nekem elég pofábarágósnak tünik egykét dolog....tehát sztem gáz a világitó tárgyak, vagyis ilyes sárga széle van azoknak a dlgoknak amik mozdithatóak :)
  • zorrobomber
    e3 trailer?
    műanyag baba?
    ingame kontentek?

szerintem nem így kellene kinéznie egy CE-nek
  • grebber
    Kellett siránkozni végre megérkezett magra is!
  • Ariakus
    Én is jó pár helyen néztem de sehol semmi. Egyébként aki kipróbálta annak mi a véleménye a játékmenetről? Mert a videók alapján eléggé olyan lebutított konzolfos sallangokkal (lépten nyomon scriptelt jelenetek, túl über képességek) tűzdelt limonádé folytatásnak tűnik. Vagy azért maradt az első rész hangulatából és játékmenetéből vmi?
  • grebber
    Bazeg most irigykedek csomó oldalon néztem sehol nincs fent :(