2597
-
#188 Faxa game, pár apró bugot találtam csak! Nagyon jól fut /50-75 fps/, pedig nem mai gyerkőc a gépem!
-
#187 Mert?
sötét fakó a kép, viszont nincs gond a sebességgel maximális beállítások mellett sem. Mit nem értesz ezen? -
#186 "Dx11-ben úgy néz ki mintha ..." "Ellenben maxon tessalációval AA-val ..."
Tesszaláció az dx11 alatt van csak, akkor most ellentmond a kettő egymásnak vagy mi? -
#185 nálam valami nem oks vele. Dx11-ben úgy néz ki mintha 1 fekete hátteret húztál volna a kép elé, sötét, színtelen, fakó. Ellenben maxon tessalációval AA-val bitang gyors, se akadás se fagyás. (60-70 fps)
Dx9ben nem fakó a kép, viszont minden fordulásnál megakad játék, bár az fps szám magas, de meg-meg áll. Olyan mintha swappelne. -
#184 Nekem tökmindegy csak magyarul tudok! -
#183 Ne is keresd, nincs hozzá felirat. -
#182 Hm az tény hogy jól rejtegetik nem találom sehol :( -
#181 Nah kipróbáltam, ez bitang jó game lesz, bétához képest nemis tünik annak, hibával nem találkoztam, egy fél órát toltam, gépigény szinte semmi, full grafon amit enged 1920*1080ba 50-60 fps alá nem megy....
És nem csúnya :)
-
#180 nemhiszem hogy attól valaki szar ember mert kipróbálja....itt az elkövető genyó -
#179 Ez nem erö hanem gerinc kérdése...
Én kivárom, ha még ezek után lesz belöle pc-re valami, aki meg kilopta rohadjon meg. -
#178 Deus Ex : Human Revolution PREBUILD READNFO-P2P
szegények, és most elvárják a rajongóktól hogy erősek legyenek és ne töltsék le próbálják ki :D -
#177 ezekszerint nem csak a deus ex honlapját sikerült feltörniük, hanem a belsö adatbáziishoz is hozáfértek a hekkerek. -
janihunk #176 Aztamindenit. Am teljes mikor jelenik meg? Bocs a láma kérdésért de most néztem meg az első trailert nem is tudtam hogy lesz ez a játék:D -
#175 25-öt mondtak azt hiszem. -
janihunk #174 Mér hány órás? Összesen. -
#173 Már lehet tölteni. Első 10-12 óra van benne állítólag.
Szegény fejlesztők :/ -
janihunk #172 Deus EX Human Revolution – Pre Build hamarosan. -
#171 na ezek is előjönnek a kamu shoppolt képekkel
-
#170 Hackelés Deus Ex módra.
-
#169 Valszeg bizonyos fizikai ficsörök lelesznek tiltva Nvidia alatt, itt olyasmire gondolok mint amilyenek a batmanban voltak forditott esetben, lényegtelen de látványos dolgok.
-
#168 szerintem kizárt hogy fizikai motor ne müködjön Nvidia alatt eleve milyen fizikai motort használnak amd kártyák? Tudom hogy van Nvidia phsyx cimen valami parasztvakitás, és van a havok motor, az viszont nem videokártya függö.
DX 11 is egy parasztvakitás amugy. Nekem HD 5850-em van és ez is kevés arra hogy normális minöségben játszam a játékokat DX11-be, ráadásul vizuálisan is szinte semmi különbség nincs csak DX11-be szaggat Dx9-be pedig max. grafon gyönyörüszépen futnak a játékok. -
#167 Egy játék fizikája engem sosem hagy hidegen. -
#166 PC-n játszo emberek 95% ugyse tudja kihasználni se az Nvidia 3D, se az ATI eyefinity-t. engem amugy mindkettö hidegen hagy. -
#165 Kíváncsi leszek erre a "fizikára".
Most fordul a kocka és az nvidiások fognak atira szart dobálni a "parasztvakító fizika" miatt! -
#164 " A Square Enix bejelentette, hogy a Deus Ex: Human Revolution című játék a Steam mindenfajta támogatását kiélvezi.
A Square Enix és az Eidos Montreal hivatalosan bejelentette, hogy legújabb FPS-TPS hibridjük, a Deus Ex: Human Revolution a Steam rendszer mindenfajta támogatását megkapja PC-n. Extra funkciókkal lesznek ellátva a Steam-vásárlók, hiszen adott lesz az automatikus frissítés, a Steam teljesitmények, a Steam eredmények, valamint a Steam Cloud is. A Valve áruházában kapható lesz digitális formában a Normal illetve az Augmented Edition kiadás is. Utóbbi verzió tartalmazni fog egy 40 oldalas digitális concept art könyvet, különleges videókat, CGI trailert, novellát és a Deus Ex: Game of the Year változatú teljes játékot.
Az Eidos Montreal külön kiemelte, hogy PC-s változatot DirectX 11 támogatással vértezik fel, a támogatott termékek közzé az AMD termékek fognak majd tartozni. Nvidia fanok most nagyot nézhetnek maguk elé, mert ők kimaradnak a fizikai támagatásból is. A fejlesztők állítása szerint DirectX 11-ben hihetetlen vizuális élményben lehet majd részünk, hiszen 3 vagy 5 monitorra is csatlakozható a játékszoftver, természetesen 3D támogatással mindezt. " -gg
Ezzel a kizárolagos amd támogatásal jól a tökömbe térdeltek... -
#163 A Steam minden támogatását kiélvezi a Deux Ex 3! -
#162 Deus Ex: Human Revolution PC UI overview.
Jó látni, hogy odafigyelnek a pc verzára is. -
Csokis #161 -
#160 Kijött a gépigény:
Deus Ex: Human Revolution Minimum PC Specs:
OS: Windows XP, Windows Vista or Windows 7 with DirectX 9.0c
PROCESSOR: 2 GHz dual core
RAM: 1 GB RAM (Windows XP) / 2 GB (Windows Vista and Windows 7)
GRAPHICS: NVIDIA GeForce 8000 series or ATI Radeon HD 2000 series or better
REQUIRED DISC SPACE: 8.5 GB
Deus Ex: Human Revolution Recommended PC Specs:
PROCESSOR: AMD Phenom II X4 or Intel Core 2 Quad or better
RAM: 2 GB
GRAPHICS: AMD Radeon HD 5850
REQUIRED DISC SPACE: 8.5 GB -
#159 -
#158 Nem semmi. A doboz is állat. A figura nélkül még talán meg is venném. -
#157 Minimum így kell kinéznie egy CE kiadásnak.
Az más kérdés, hogy ugy néz ki itthon megint nem lesz kapható ez se. -
#156 Deus Ex: Human Revolution (Community Response: Highlighting is now an option)
-
#155 Deus Ex: Human Revolution Art Direction Video Demonstration -
#154 -
#153 Új videó -
#152 mi a tied anyanyelv?
te tud olvas?
-
#151 szóval nem cod
problem? -
#150 nem szívesen állok be a fika-sorba, de
a grafika kemény 2007-es átlagszínvonalú
a TPS mozgás = korabeli splinter cell (ez nem akkora baj), viszont cserébe tökgépies :/
az enemy AI meg buta, mint a csizmatalp -> áll folyamatosan egy helyben, mint bálámszamara, a főkarakter útvonalának TERRRRMÉSZETESEN háttal..
pfff.. -
#149 A holland Nixxes lesz felelös a pc portért.
Ök csinálták az utobbi idöben megjelent Tomb Raider portokat is, hát...