Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
De így hogy jó az AI, így teljesen más a helyzet.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Help: feltettem, tegnap játszottam-ma indítom és nem jelenik meg az offline mód hanem appdetelni akar és kiírja, hogy nincs kapcsolat
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Valaki tudna segíteni Tunngle ügyben? Csináltam már mindent Port Forwardot is de nem megy mert nem tud csatlakozni a nethez. PFConfig se segít mert ott leragad hogy Getting Router Info... ha valaki tudna segíteni megköszönném!
elsõre tökéletesen ment, ma pedig már hibásak a textúrák, fekete csíkozódás a talajon meg ilyenek
ugyanazzal a grafikai beállítással
levettem mindent minimumra utána, akkor is csinálta. drájverbõl is felraktam már a legfrissebbet. valami ötlet? :SS
mellesleg érdekes,azt tudom,hogy a halál elõtt be lasit alapból,de ,hogy miért ugrik vissza az élete az érdekelne!
De legalább nehéz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Tegnap este próbáltam elsõ meccs fasza volt,de utána vagy csak töltött folyamatosan és csak a program bezárásával tudtam kilépni vagy egymás után 5x azt írta hogy nem tudott csatlakozni.Egyszer meg akadt is.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Aki végigvitte a játékot és még akar ebbõl a TPS stílusból az nyomhatja a Spec Ops - The Line játékot, ami nemsokára jön...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tény hogy jobban passzolt az a régi esti "lepusztult" városos téma... 😄
Max az oreg motorosok akik mas cellal vettek, de ott is a legtobbjuk csalodott. En mar a demonal csalodtam, szoval meg sincs 😊
Itt annyi apro reszlet ki van dolgozva, hogy hihetetlen, aminek mas jatekban nyoma sincs nincs, ha letezik ott, akkor meg kozel sem ilyen jo. Persze legalabb ennyi hianyossagot is fel tudnek sorolni, de amig sikerul az ember erdeklodeset, figyelmet lekotni a pozitiv dolgokkal, addig kussolok, es utobbibol rengeteg van benne, nem gyoztem forgani a szemem.
szerintem
Magyarabbul nem megy...😄
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
Egyszerûen nem lehet Hardon megcsinálni, vagy az idõ jár le ha takarékos vagyok az életemmel, vagy a végén a talpig páncélozott géppuskás lõ le. Hiába lõttem 8-10et a fejére, nem hal meg, de ha többet akarok, megöl, ha meg várok hogy töltsön (1x tölt), felrobban a ház. Egy barom volt aki kitalálta, el se merem képzelni milyen a legfelsõ szinten.
A jatekrol mas meg odakat zengett mar, de tegyuk hozza sok tekintetben nem alaptalanul...
szerintem
Amúgy nem számít mi indul be...mint írtam EDDIG.
Esély a változásra kevés szerintem...de ha változik akkor azt a jo érzést is leirom...😄
Ráadásul olyannak írtam aki egyetértett és elõttem írta hogy õt is picit aggasztja ez hogy kevés idõt irányitasz a játékban...vagyis vele egyetérte nem meggyözöm.
Nem is tenném senkivel...nem célom fordítva sem fogadnám el.
ahhoz meg külön gratulálok, ha 4 chapter alapján ítélkezel és ódákat írsz róla, ember, be se indult még a játék, komolytalan vagy nagyon
Nem a divatot nézem egyszerûen döbbenet nekem máig.
Hogy akik eddig A-t mondtak most B-t mondanak mert MP3.
Ebbe nem mondok részleteket mert sokan megharagszanak...
Vagyis a véleményük kb 50%-ban az ittenieknek megváltozott a látvány varázsára...ennyi.
Ez nem divat kérdése.
Az hogy mindenki sztárolja a semmit az nem unalmas neked? 😄
Amúgy mint írtam és mint BIZTOS olvastad. Chapter 4-ig mentem, Amit írtam azt ezek alapján írtam...
Ezért írtam HOGY EDDIGIEK ALAPJÁN. Vagyis a Favela rész még lehet tetszeni fog. 😊
Mármint hülyén írtam.
Nem az hogy a játék helyszinei nem tetszenek, hanem nincs nagy kreativitás.
Erre nem fogok 1-2 év múlva emlékezni, mint néhány más játéknál.
De azt is mondtam mindig hogy ez saját meglátás.
Ettõl még másnak másképpen jön le.