3246
-
Bearcheesshit #2545 De az iso-t is számolni kell, az ugyanennyi :) Nem mellesleg köszönöm a kimerítő válaszodat, és azért titeket kérdezlek, mert a "nép" szava, lehet hogy nem koherens és 1000+1 véleménnyel találkozom, de még mindig jobb mint a fizettet reklámokat olvasgatni szaklapoknak nevezett förmedvényekben, ami csak reklámot tartalmaz. -
#2544 a pc verzió portolásáról szólt a kérdés, nem egy szinte észrevehetetlen bugról, ami minden játéknál jellemező
(ami lehet, hogy nem is bug valóban, mert az aranyfegyvereknél van ugyan ilyen bővített tár) -
#2543 De az lehet automata fegyó, csak az ellenfélnek ugyanabból autamata van. -
#2542 S ez hirtelenjében mentség is?
Nekem aztán mindegy... -
#2541 miről beszélsz? a kilógó tárról? az ugyan úgy van konzolon is -
#2540 most kivételessen egyetértek.
no comment. -
#2539 [...]igényes munka lett a pc verzió semmi probléma vele... "
S ez igaz is lett volna, ha lejjebb nem éppen az ellenkezője lett volna alátámasztva, képekkel is... :) -
#2538 Hát ehhez én nem tudok mit hozzáfűzni. -
#2537 a pc verzió nem port, hanem párhuzamosan fejlesztették a konzol verziók mellett, igényes munka lett a pc verzió semmi probléma vele...
olvass el egy pár nagyobb tesztet a játékról mindent leírnak benne amikre kívácsi vagy, az én véleményem pedig az, hogy nagyon jó játék lett, igazi rockstar munka, bár 20 óra nem lesz a játékidő, de az a 10-12 óra tartalmas nagyon és nagy kihívás az egész játék, nem egy casual végigrohanok a pályákon és kész...
de milyen 50 gigáról beszélsz? 28 giga feltelepítve a játék -
Bearcheesshit #2536 Engine hibákra volnék kíváncsi.A pc port van e olyan profin kivitelezett mint anno a GTA4 pc portja volt?Mivel egy cég, reális elvárás, hogy ugyanolyan hányás munkát adjak ki a kezükből.Azonkívül /bár tudom hogy ez szubjektív/, story, történetvezetés, szinkronhangok előadása, vágás, rendezés az milyen?Ide nyilván több véleményt kérnék.Félreértés elkerülése végett megvenni nyilván nem fogom, mert nekem vannak elveim, ne ma kezdtem a hcgamer szakmát, és nem veszek olyan bughalmazt, ami nem tartalmaz elsőre legalább 20 óra tiszta játékidőt, de viszont az 50Gb-t is sokallom, és próbálom felméri, megéri e foglalkozni vele. -
#2535 Az élen nyitott itthon a Max Payne 3 -
Reg5 #2534 Elég, nálam működött. -
#2533 a mentésekről még nem volt szó, elég ha a dokumentumokban lévő Max Payne 3 mappát lementem? nem akarom egy esetleges újratelepítés után nulláról kezdeni -
mester1987 #2532 Bazz...igen :) -
#2531 Én rohadtul hiányolom a dupla berettát, itt amiatt ,hogy ha nagy fegyvert eldobja ha duplára váltasz alig van lehetőség dupla fegyverrel rohangálni, ill. hát van csak utána jön a lőszerhiány. -
#2530 AK-47 volt benne. -
#2529 Klasszikus, bár a túlélési esélyeimet egy auto 9 millivel nagyobbra tenném, amikor abban volt töltényem, valahogy semmi más nem hiányzott... :P -
mester1987 #2528 Szerintem lehetett volna még több ötletesebb fegyver is
pl. AK-47 vagy M4 valamelyik fajtája vagy hasonló karabély + 1-2 kisebb fegyver...
A Desert Eagle-t is azért csodálkoztam a végére, hogy megkapjuk :D -
#2527 a desert eagle-t bánom, hogy nagyon kisajnálták a játékból, jó ha 1-2 pályán megtalálható :(
pedigt a technology series videókban szinte mindig Max kezében volt -
#2526 "Nehéz fokozaton indítottam el és már a harmadik fejezetnél visszavettem normálra [...] érezni hogy ezt azoknak a rajongóknak csinálták akik imádták a Max Payne egyet és kettőt" - Érdekes összefüggés...
"Nagyon sok shooternél az ember a haját tépi, mert nem lehet megcsinálni...de meg lehet csak ehhez szkill kell!" - Rézköpés! :D
"...a grafikára írták hogy nem annyira jó, hát én voltam a legjobbam megdöbbenve, mert, MERT DE, fantasztikus!" - Éreztem hogy ez szívből jött, őszinte elégedettséggel, mélyről...akiknek nem tetszett a grafika azok hallgassák meg, megtérnek azonnal! :D -
gosumofo #2525 CSAK neked -
#2524 Csak neked -
#2523 csak neked -
#2522 A grafikán kívül beszélnek még másról is a videóban vagy nekem mutat a youtube egy vágott változatot? -
mester1987 #2521 Lássatok csodát...
-
#2520 megnéztem az aranyfegyvereknél van ilyen kilógó bővített tár, de valamiért összekavarodik a simával :D -
#2519 De az ellenfélnek akkor mégis van. -
#2518 most is, az egyik pillanatban kilóg a tár max fegyveréből a következő másodpercben már nem :D -
#2517 Ebből a pisztolyból nincs auto a játékban, ugyanaz a modell a képen mindkettő, direkt azért ezt mutattam, ez biztosan bug. :) -
#2516 Nála valszeg automata 9mm-es van. Mi is tudunk olyannal menni. -
#2515 igen, ennél a fegyvernél is láttam már ilyet, ez egyértelműen valami bug -
#2514 Oh bocs nem tudtam hogy mást idézel...nah akkor add át az irónak az üzenetemet...biztos valami P3-as gépet vett alapul. :)
Nekem az alantabb lévő konfigon ami mai szemmel alap konfig, megy fullhd max details mellett 20-30 fps-t, ami még játszható...néhány ingame átvezetőnél lasabb mikor nagy a nyüzsgés. -
#2513 Vannak amúgy érdekesen megjelenő tárak bizonyos átvezetőkben, átfutottam a játékról készült shotokat és ezt találtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2512 Milyen állításom? Ezt az SG-s kiemelt Max 3 cikkből idéztem, én sem értek vele egyet...ahogy olvastam a cikk hozzászólásainál más sem. Jogosan... :D -
#2511 lol és lehúzza 3 pontra az intelligenciát és a nehézséget, azzal az indokkal, hogy vannak nehéz pályák
gondolom a call of duty-hoz szokott aki írta ezt az igénytelen tesztet -
#2510 Nem kenyerem védeni a játékot...
De ezt piszokgyorsan felejtsd el!!!!!!!!!
egy belépő szintű gép elviszi DX11-ben a játékot.
szóval kategórikussan ELLENZEM az állításodat már elnézést, ez az egy állításnak pont az ellenkezője, annyira optimalizált a játék hogy PÉLDÁT vehetne más fejlesztő is.
Minimum grafikán is nagyon fasza a látvány!!!! -
#2509 hát akkor lehet nem figyeltem, na mindegy csak megakadt rajta a szemem :D -
#2508 Auto 9 millisen elvileg van. :) -
#2507 tudom hogy van ilyen, de mint írtam játék közben nincs semmi ilyen a fegyveren, míg az átvezetőkben igen -
#2506 Az aminek látszik. Van hosszabbított táras pisztoly a játékban. :)