Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Pont azokat a dolgokat írtad le, amivel tényleg nincs semmi gond és másnak is tetszik, ha ennyi baja lenne a játéknak akkor nem kapott volna sok oldalon 9/10 körüli pontozást.
Mint ahogy mondta már valaki boxos topikba is. Szerintem te divatnak nézed azt, hogy ez most tetszik mindenkinek és te nem akarod követni a divatot, hogy te különb legyél. Nem vitatkozásból mondom, meg nem sértésnek.. de naaaaaa😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
semmi baj csak unalmas már szinte naponta ezt olvasni, de amúgy te végigvitted már a játékot? vagy az elsõ 2 pályáról ítélted meg az egészet 😄
DarkSector
Bocs de most nem ugyanazt írtam le, de oké.
Eddig a többiekkel az animációkról meg AI-rõl beszéltünk.
Most más dolgokat írtam le.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez meg mi?
Ez biztos a Max Payne?
Ezt csinálták az 1-2 után? Egy vérgagyi interaktív zs kategóriás akciófilmet? A bevezetõ movie alatt majdnem megöltem magam, ez a bevibráló kamera basszus... Ez a kínlódás, a béna párbeszédek a sok üresjárat között, a ciki szarrá szkriptelt ai, a hülyegyerekeknek való irányítás, a minden gombnyomás elõtt elmondjuk mit kell lenyomni nehogy eltéveszd... Mekkora csalódás.
Még jó hogy nem vettem meg, most tuti bedobnám a dvd-ket a napba...
tommygear
a megjelenés óta kb naponta leírod ezt, ugyan ezekkel a szavakkal, fejezd már be végre, neked nem tetszik megértettük, de most már elég lesz és erre most nem kell válaszolnod
DarkSector
Jó, persze ez egyéni itlés.
Én csakis a magam nevében szoktam irni nem csoportokat képviselek.

Nekem az jobban fekszik ahol a táj is érdekes látványos...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TaRka0107
Azt csak akkor szoktam úgy írni, ha sietek, vagy ha telefonról írok.

TaRka0107
Pont hogy a helyszíneket, környezeteket is emelik a magasba, és személy szerint nekem is tetszik.

Shep
Nincs mit, nekem meg az ilyen am, meg hasonlóktól van rohamom, miért nem lehet kiírni ,hogy amúgy? Na de ez nem az a topic 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Talán a Favela-s táj majd fasza lesz.

DarkSector
Ez a Max Payne...szép és itt be is fejeztem.
A játékmenet semmi extra.

Keveset van nálad az irányitás az is monoton.
Unalmas átvezetõken kénytelen vagy megnézni.
A környezet meg a karakterek semmi egyébb fantáziát nem mutatnak.

A környezet a helyszínek egyszerûen fantáziátlanok, egészen egyszerûen unalmassak.
Oké hogy ez a valóság. De érdektelen.

A disco-a heli leszálló stb eddig legalábbis.
Nem gáz de semmi maradandó nincs, csak arra fogok emlékezni hogy dx11 tesszaláció, és ennyi.

TaRka0107
Kicsit agresszívan kérdeztem meg, meg ugye nem nekem írtad, csak ilyenkor tudod ezen gondolkodom, hogy mire utalhatott Shep. Volt már ilyen párszor, nem tud kimenni a fejembõl.

KÖSZÖNÖM a választ!

Shep
Én sem szeretem de játékoknál nincs vele gondom, általában tudom mit takarnak. Jurisic Park

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
És ez a tendencia csak rosszabb és rosszabb lesz... 😞(((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TaRka0107
De rühellem a rövidítéseket. Mi a *** a JP?<#conf>

Shep
Na jó de ez egy játék, nem film 😊 Én meg játszani akarok nem filmet nézni, pont emiatt nem tetszik pl. a JP játék sem, mert csak nézni kell meg néha megnyomni 1-2 gombot. Hát kösz. Jó itt nyilván kicsit több interakció van de a lényeget aki akarja megérti.

Lunki88
Teljesen egyetértek. Az elsõ végigjátszásnál még csak-csak elment, de most nekiugrottam hardon és rohadtul zavar hogy állandóan elveszik tõlem az irányítást amikor épp belelendülnék a lövöldébe. 😞
DarkSector
Egyszerû, ez a látványos akció.
Izgalmas, leköti az embert.

A nyomorék Avatar film szerinted miért lett népszerû? 😊

TaRka0107
Ez engem soha sem zavart. Nem is sok filmben láttam ilyet.

Shep
Lentebb írva vagyon ,de pl a 4:3-as problémát, egér lagot, kompatibilitási problémákat meg ilyesmit.

Shep
Teljesen jogos amit írsz de mivel a mai generációnak nem sok képzelõereje van ezért nekik szükségük van ilyen mankókra. Sokan pl. szerintem azért nem szeretnek olvasni, mert nem tudják elképzelni amit olvasnak és ezért unalmas számukra bármelyik könyv. Játékoknál ugyanez, ha valami nincs szájba rágva, meg megmoziztatva akkor az már szar, pedig de jó is volt a képregényes megvalósítás az elsõ 2 részben, meg ugye ott az akció sem volt felszabdalva 2 percenként átvezetõvel.

DarkSector
Figy nem vitattam hogy kell-e. Én is játszok meg veszek olyan játékokat amikkel amúgy nem vagyok elégedett...😄

Tegnap vettem Alan Wake-et steam-re...na azzal elégedett voltam pl. 😄

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider rajongó vagyok - nekem is kell a játék. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Eddig is értettem...ezt mondom, ott egy KAMERA van...
De írtam már...ez legyen a legnagyobb baj. 😊

Ilyen is csak fõleg átvezetõkben van.
De értelek...téged zavar...semmi baj, csak mondom hogy ez legyen a legnagyon hibája a TR-nek, mert én meg szeretném venni, persze ha nem derül ki hogy valami hiba van a gépezetben.

Piszok tetszik ez a helyszín a kaland jelleg...stb.

DarkSector
Bocs...nah elnézést akkor "nem tetszik" nem akartam kiforgatni a szavaidat... Bocsika

IMYke2.0.0.0
"Ha fújolod ezt a stílust, kevés játékot fogsz találni az izlésednek... 😊"

Még mindig nem érted akkor, hogy mirõl beszélek.
Nem a "stílus" zavar. hanem a megvalósítás - játékok = hollywood-i kamerakezelések, esõ- és vércseppek a monitoromon, mintha a kameraman az akcióban mozogna és véletlenül ráfröccsenne az anyag, kamerarázkódás, ilyenek.
Ezekkel van tele a tököm.

IMYke2.0.0.0
Nem fujjolom - nem tetszik. Nem ugyanaz.

DarkSector
Oks ahogy mondod lényegtelen, de ha már közzéteszed, azért hittem hogy nem privát info...😄

Amúgy meg Max Payne 1-2 lehet még nem ez a kategória, de a MP3 igen.
Ha fújolod ezt a stílust, kevés játékot fogsz találni az izlésednek... 😊

IMYke2.0.0.0
Max Payne - tetszett/tetszik
Max Payne 2: The Fall of Max Payne - tetszett/tetszik
Max Payne 3 - nem ismerem, mert nincs meg.

Lényegtelen, hogy mikkel játszom. A véleményem a fontos - még pedig az, hogy ez a hollywood-i filmképvilág-erõltetés ingerel.

DarkSector
Miért akkor milyen játékokkal játszol? mert a mai játékok 90% ilyen...MMORPG-ket?
Amúgy tökéletessen értem mire gondoltál...pont arra válaszoltam. 😄

Akkor a Max Payne sem tetszok vagy mi?

IMYke2.0.0.0
Sikerült nem megértened a mondanivalómat 😊

DarkSector
Hát de TPS, nem FPS, naná hogy van ott egy kamera, nem viccelj. 😄
De ez legyen a játék LEGNAGYOBB hibája...

De mondom semmi baj, ha neked más jön be van választék...😊

IMYke2.0.0.0
Én meg pont ezt utálom. Rontja az élményt.
Ha bele tudom képzelni magam a fõszereplõ helyébe, akkor ne vizualizáljanak nekem a monitorom helyére egy KAMERÁT, meg nem hollywood-i filmet akarok interaktívan irányítani, hanem játékot. A kettõ nem ugyanaz.
Aki ezt érti, az tudja mire gondolok. Akinek ezek bejönnek, az meg úgyis csak ágálni fog.

bár örülnék egy max payne 1-2 átiratnak erre a grafmotorra 😄DD nosztalgizni jó lenne, azok jó részek voltak, itt is bejött a new yorkos visszaemlékezõs rész
Fogalmazzunk úgy, hogy 2-3 chapter után meg lehet szokni.

Shep
Szívesen. 😊 Nem árt évente 2x nagyjából kipucolni.

szerintem teljesen jó ez az átvezetõs dolog 😄, profi tps rész, profi filmes átvezetõk, úgy is vehetjük, hogy megvolt a napi game és a napi film bevitel 😄DD
Frank99
hát pedig az elsõ ilyenkor a takarítás....
a szervízek örülnek az ilyen gépnek, tudom.
:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Izlések és pofonok, a Max-ben a vibrálás nem zavar?

Kameraállás is csak átvezetõkben van...
Vízcseppek meg baromi jók szerintem...de máshol megoldják hogy csak bepirosodik a képernyõ meg ilyenek...
Amúgy az ha interaktiv filmszerû egy játék az meg pont hogy jót jelent...legalábbis a legtöbb embernek ez kéne, erre vár...

Pacal17
Vettem a fáradtságot, és kiporszívóztam a procihûtõt. Erre minden gond megoldódott 😄. Életemben nem gondoltam volna, kössz a tanácsot!

Frank99
ha ott megint újratermelõdõ ellenségeket hagynak, hiába a játékmenet, megunod.
az attól egy fos lett.... bocs

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Értem, hát az annyira nem vonzz. Jó meg minden, de inkább a tartalmasabb cuccok a jobbak...vagy a Far Cry 3, ami új színt visz majd be megint az akció/kaland stílusba.
IMYke2.0.0.0
Speciel a hozzászólásom a jövõre megjelenõ Tomb Raider-re utalt, de valóban írhattam volna a játékok 90%-ára is... sajnos.

Vágom mire gondolsz, de szerintem ne ezt folytassák, mert filmekbõl már tucat van, de egy különleges a Max Payne, hogy meg tudták ezt így oldani/megalkotni.
Inkább megnézek egy filmet ah ezt utánozza jövõre majd mindenki, epdig már sok éve nyomom ezt az ipart 😄
IMYke2.0.0.0
És ezt utálom is már. Egyre jobban.

LasDen
már pedig ebben a konzol világban efelép haladnak a doolgok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

warez topicban keress patchet

Nem lehet megkerüli ezt az vram korlátot? Annó a GTA IV ben volt egy commandline file amiben ha beírtam ezt: -availablevidmem 2.0 akkor 1gb nak látta a kártyámat. Itt nem lehetséges ilyesmi parancs?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

IMYke2.0.0.0
Kurvára idegesítõ ez a "monitor kamerának kezelése" dolog - vízcseppek például.
Undorító már, hogy állandóan interaktív FILMet akarnak tálalni, mindenbõl.

Shep
Szerintem elkezd valamelyik alkatrészed túlmelegedni, jó annak a háznak a hûtése/szellõzése, ki van takarítva, vagy ahogy a Jóisten megadta gyûlik a por már évek óta?