Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végigvittem a játékot! Igazság szerint nagyon tetszett de,lehetett volna szebb,ötletesebb,és jobb is.Annyi kérdésem lenne,hogy ha pl játszani akarok akkor kiválasztom valamelyik chaptert-és utána van olyan hogy végtelen töltény meg élet stb... na most ezeket nem engedi On-ba vagyis bekapcsolni!
Ezt mikor tudom elérni,hogy jó legyen??
kösz a választ!!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Ez engem is zavar igazából. Sokszor sürget a játék. Én szeretek nézelõdni is, itt meg pláne van mit hisz szép aprólékosan kidolgozott a gém. Ezért sokszor volt az hogy kiírta hogy failed, vagy pedig a csaj csipogását kellett hallgatni ha velem volt.
Utálom ha sürgetnek egy játékban. Az egész élet rohanás, legalább itt hadd haladjak már a saját tempómban.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
01 - Begyalogolsz ide:
játék útvonala\...\Max Payne 3\common\movies
02 - A *.bik fájlok nevével megegyezõ elnevezéssel sorra létrehozol *.txt fájlokat.
03 - A *.bik fájlokat Total Commanderrel átnevezed.
[total Commanderben:
- kijelölöd az összes *.bik fájlt
- Ctrl + M
- a bal felsõ sarokban az "
- "Indítás"-ra kattintasz]
04 - A *.txt fájlok kiterjesztését Total Commanderrel átnevezed.
[total Commanderben:
- kijelölöd az összes *.txt fájlt
- Ctrl + M
- a középsõ rubrikába, az "
- "Indítás"-ra kattintasz]
05. Öröm és bódottá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
★ 汤姆 李
de aztán egy kellemes payne killerrel feledtetni tudtam, az jó volt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
értem h villogtatni kell a jó átvezetõket és történetet (mert tényleg jók!), de azért az elég nagy ostobaság, h amikor arcade módban tolod, vagy újrajátszod a játékot, nem ugorhatod át õket. konkrétan semmi értelme sincs az ilyen korlátozásnak.
"The trees move. Do you not see it?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Nagyon jó volt!
★ 汤姆 李
(aki még nem vitte végig ne nézzen bele)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A videos dolog az egyetlen amivel részben egyetértek, mondjuk rendben elsõ végigjátszáskor legyen muszáj végignézni, de másodszorra tényleg felesleges. De szerintem ha sokan sírnak miatta lehet egy elkövetkezõ patchben lehetõvé teszik a videók átugrását.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Teljes képernyõn leakad valamiért közvetlenül az elindulás után. Alig bírtam aktiválni is a programot, a fél internetet átmolyoltam azért, hogy valahogy sikerüljön! Most ablakban tudom játszani és a grafikát 800x600-nál nem tudom feljebb venni illetve a többi grafikai beállítás is ki van kapcsolva, mert ilyenkor safe módban indul a program!
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Miért kellett ebbe a szar játékba belebaszni 20giga átvezetõ videót?? Lépek kettõt meg lövök kettõt, jön egy 2 perces videó! Megint lépek kettõt meg lövök kettõt, jön egy 3 perces videó! Most mi van? Az oscar díjra hajtanak vagy mi? Ez nem egy kibebaszott akció film hanem egy JÁTÉK!!! Kellenek az átvezetõk a játékokból mert jó ha van sztori nem csak agyatlan lövöldözés, de ennyire elszarni a rengeteg videóval már mûvészet! Olyan szinten megtöri a játékélményt mint amikor bebasszák a sok retek reklámot 15percenként a filmek közben! A másik dolog meg az hogy kajak csõjáték lett és sok helyen szét sem tudsz nézni mert egybõl failed ha nem szaladsz a cél felé mint az állat!
Értékelésem: Max Payne 3 = 2 pont a tízbõl! ...(jóindulattal, tekintettel az elõdökre)
Részemrõl uninstall! Hála a jó istennek hogy nem vettem meg egybõl mert most sajnálhatnám a lóvémat!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
MP1-2-ben azért szervesebb része volt a játéknak itt most a fedezékharcra inkább rá vagy utalva mint a bullettime-ra. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"