Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Végigvittem a játékot! Igazság szerint nagyon tetszett de,lehetett volna szebb,ötletesebb,és jobb is.Annyi kérdésem lenne,hogy ha pl játszani akarok akkor kiválasztom valamelyik chaptert-és utána van olyan hogy végtelen töltény meg élet stb... na most ezeket nem engedi On-ba vagyis bekapcsolni!
Ezt mikor tudom elérni,hogy jó legyen??
kösz a választ!!

Nekem nagyon bejön a game.
Ryder62
Az átvezetõkhöz meg annyit engem egy cseppet sem zavar. Az annál inkább hogy felszedek egy jó fegyót, sok lõszerem is lesz hozzá, és vannak átvezetõk (elég sok) ahol ezeket a játék elveszi. És utána ott állok egy tucat ellenség elõtt egy száll pisztollyal. Oh, mondom, kösz.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
"A másik dolog meg az hogy kajak csõjáték lett és sok helyen szét sem tudsz nézni mert egybõl failed ha nem szaladsz a cél felé mint az állat!"

Ez engem is zavar igazából. Sokszor sürget a játék. Én szeretek nézelõdni is, itt meg pláne van mit hisz szép aprólékosan kidolgozott a gém. Ezért sokszor volt az hogy kiírta hogy failed, vagy pedig a csaj csipogását kellett hallgatni ha velem volt.

Utálom ha sürgetnek egy játékban. Az egész élet rohanás, legalább itt hadd haladjak már a saját tempómban.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akiket idegesít, vagy már sokszor látták az átvezetõ animációkat:

01 - Begyalogolsz ide:
játék útvonala\...\Max Payne 3\common\movies

02 - A *.bik fájlok nevével megegyezõ elnevezéssel sorra létrehozol *.txt fájlokat.

03 - A *.bik fájlokat Total Commanderrel átnevezed.
[total Commanderben:
- kijelölöd az összes *.bik fájlt
- Ctrl + M
- a bal felsõ sarokban az "" elé beírod: eredeti_
- "Indítás"-ra kattintasz]

04 - A *.txt fájlok kiterjesztését Total Commanderrel átnevezed.
[total Commanderben:
- kijelölöd az összes *.txt fájlt
- Ctrl + M
- a középsõ rubrikába, az "" helyére beírod: bik
- "Indítás"-ra kattintasz]

05. Öröm és bódottá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ja, köszi akkor majd meglesem. Árkád mód amúgy pontosan mit takar?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na megnéztem,tényleg nem írja ki.Úgy rémlett csak mintha néha megjelent volna.Igaz én végignéztem mindet

★ 汤姆 李

tommygear
arcade módba tényleg marhaság volt betenni, de egyszerûen így tölt be a játék, valahogy be kell tölteni a pályát
LasDen
tegnap este multiztam kicsit...szánalom volt...egy pöcs pofátlanul csalt, halhatatlan vol meg gránát vetõ volt nála és bazmeg megállás nélkül szórta azt a szart mindenfelé...lépni nem lehet normálisan....
de aztán egy kellemes payne killerrel feledtetni tudtam, az jó volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
social club írja
LasDen
social club adat 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
kiírja, home lenyom és ott talán megtalálod.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
az a baj, h a maradék 30% teszi ki hosszban az átvezetõk nagy részét... és ráadásul a játék még hazudik is a kétlábúnak a "still loading" felirattal.

értem h villogtatni kell a jó átvezetõket és történetet (mert tényleg jók!), de azért az elég nagy ostobaság, h amikor arcade módban tolod, vagy újrajátszod a játékot, nem ugorhatod át õket. konkrétan semmi értelme sincs az ilyen korlátozásnak.

"The trees move. Do you not see it?"

Shep
Kiírja valahol a játékon belül, vagy steam adat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja és igazából nem az a fõ gond, hogy van x óra átvezetõ, MGS-okban is van. Hanem az ,hogy 2 percenként megszakítják vele a játékot. Egy olyan helyre emlékszem ahol kicsit hosszabb ideig nem volt de ez is olyan 5-10 perc, mikor a stégeken kellett lövöldözni. De a többi helyen lépten nyomon video van. Emlékszem a visszaemlékezõs pályán mikor kimentünk Pasossal a mûhelybõl az udvarra fel sem eszméltem ,hogy lelõttem az embereket már nyomta a pofámba a videot, szét sem tudtam nézni semmi. Ez az ami marhára idegesítõ. Értem én ,hogy így akartak tökéletes filmhangulatot teremteni csak ez nem mindenkinek jön be, persze sokaknak meg igen.

tommygear
nekem 13 óra volt hardon, úgy hogy nem is nagyon nézegettem körül a pályákon, most másodjára fedezek fel mindent
LasDen
nekem mediumon volt 10 óra 32 másodperc végigvinni...7 óra tiszta játék idõ még mindig kellemes....😄

broman191
Elsõre látva õket nem zavaróak, tényleg jók, csak amikor az ember a kihívás miatt lép be egy játékba, sokadszorra végigtolva, magasabb nehézségi fokozatokon, akkor alapvetõ hogy enter enter enter és plz shut up and load my game... Kíváncsi vagyok mikorra készül a játékból átvezetõk nélkül összevágott only gameplay donequick és sikerül-e 3:16 alá menni... <#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Na akkor legyen 3 óra az egész akkor meg lehet rosszul tippeltem és nem volt csak 3 óra amit eddig játszottam vele, és ahogy számolom nem lesz több ,mint 8-9 óra abból meg 3 óra átvezetõ marhára sok.

tommygear
na igen, egy ilyen benne lehetne 😊
LasDen
hol??? én egyszer nem láttam, hogy mondjuk press enter to skip vagy valami 😄

Kiírja pedig

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az átvezetõ videók k@rva jók!Nem értem mit zavar ez egyeseket..

LasDen
nekem alapvetõen nincs bajom velük csak annyi, hogy kiírhatnák valamelyik sarokba mikor lehet továbblépni, mertz így folyamat nyomkodom, mer nem tudom meddig tölt....

Na kész,végigvittem.Próbáltam elhúzni ahogy csak lehetett de csak eljött a vége😊
Nagyon jó volt!

tommygear
kicsit több mint 3 óra az összes cutscene, ne túlozzunk azért...
(aki még nem vitte végig ne nézzen bele)

broman191
Ez a hossz szinte Gyûrûk Urát aláz. Több mint gondoltam, nem csoda hogy soknak tûnt.<#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear
összesen nincs 3 óra átvezetõ a játékban szerintem
Shep
Rosszul írtam, 3 órán át filmet néztem és 1 órát játszottam. Olyan mintha nézném pl a Max Payne filmet 5 percenként megállítanám és lelõnék 3 embert majd nézném tovább a filmet megint 5 percig. Ez annyiból jobb ,hogy a sztoriba illeszkedik a lövöldözés de csak ennyivel. Amúgy nem rossz a lövöldözés de így elég nehezen nevezhetõ a termék játéknak.

Shep
Töltõ képernyõ sem lenne jobb de ez a fajta játék felszabdalás nem nyerõ sokak számára, arról nem beszélve, hogy eddig játszottam vele kb. 4 órát de ebbõl min.!!! 3 óra átvezetõ volt. Ez nem játék így.

tommygear
sokadjára írom, hogy a videók 70%-a enterrel elnyomható, bár nemtudom egy töltõképernyõ mivel lenne jobb
tommygear
itt is szétnézhetsz, sõt egy csomó összegyûjthetõ nyom van elrejtve a pályán, meg az aranyfegyverek is, a diszkós pályán van ilyen, hogy nem lehet sokat tökölni
Shep
Hát elég sokszor volt már 7 fejezet alatt is ,hogy mentem volna fegyvert felszedni de nem lehetett és emiatt igencsak fogytán voltam a lõszernek, ráadásul videoknál mindig visszavált pisztolyra ez a szerencsétlen. Elég sok negatív dolog van ebben a játékban és így utólag örülök, hogy nem vettem meg megjelenéskor, jó lesz ez majd akcióban a steamen ha egyáltalán lesz benne legalább 2 végigjátszás, mert egyelõre még ez sem biztos részemrõl. Na de majd este lehet elkap végre 😊

IMYke2.0.0.0
Én szeretem az átjátszásokat - lehet, hogy ez megváltozik a MP3-mal játék során? 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Itt is megállhatsz nézelõdni, van egy két hely ahol idõhöz köti a haladást, de ezt hibaként felróni szerintem túlzás.
A videos dolog az egyetlen amivel részben egyetértek, mondjuk rendben elsõ végigjátszáskor legyen muszáj végignézni, de másodszorra tényleg felesleges. De szerintem ha sokan sírnak miatta lehet egy elkövetkezõ patchben lehetõvé teszik a videók átugrását.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ kettõ részben megállhattál nézelõdni.

IMYke2.0.0.0
Errõl pofáztam sokat korábban...

sith7
Egy barátom a következõ problémával küzd, a játék eredeti, remélem tudtok segíteni

Teljes képernyõn leakad valamiért közvetlenül az elindulás után. Alig bírtam aktiválni is a programot, a fél internetet átmolyoltam azért, hogy valahogy sikerüljön! Most ablakban tudom játszani és a grafikát 800x600-nál nem tudom feljebb venni illetve a többi grafikai beállítás is ki van kapcsolva, mert ilyenkor safe módban indul a program!

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Pretorian
Chapter 2 elején a klubban ott van Gay Tony, õ a manager 😄

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Mert az elsõ 2 rész mi volt, sandbox?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Meddig jutottál benne?

Doc Hooliday
Hogy ez mekkora egy gyökér túlhájpolt hatásvadász gagyi idegesítõ egy foscsimbók játék!!!!!!!!<#levele><#levele><#levele>
Miért kellett ebbe a szar játékba belebaszni 20giga átvezetõ videót?? Lépek kettõt meg lövök kettõt, jön egy 2 perces videó! Megint lépek kettõt meg lövök kettõt, jön egy 3 perces videó! Most mi van? Az oscar díjra hajtanak vagy mi? Ez nem egy kibebaszott akció film hanem egy JÁTÉK!!! Kellenek az átvezetõk a játékokból mert jó ha van sztori nem csak agyatlan lövöldözés, de ennyire elszarni a rengeteg videóval már mûvészet! Olyan szinten megtöri a játékélményt mint amikor bebasszák a sok retek reklámot 15percenként a filmek közben! A másik dolog meg az hogy kajak csõjáték lett és sok helyen szét sem tudsz nézni mert egybõl failed ha nem szaladsz a cél felé mint az állat!

Értékelésem: Max Payne 3 = 2 pont a tízbõl! ...(jóindulattal, tekintettel az elõdökre)

Részemrõl uninstall! Hála a jó istennek hogy nem vettem meg egybõl mert most sajnálhatnám a lóvémat!

tommygear
akkor töröld le
Shep
Attól még szar és idegesítõ.

DarkSector
<#vigyor5>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
Max illumináltságát szimbolizálja.
Shep
Na rájöttem mi a játék legocsmányabb, legidegesítõbb része. Ez a szar csíkozás, villódzás megy homályosításos vackeráj. MIÉRT KELLETT EZZEL TELENYOMNI AZ EGÉSZET?????

Skypack
Tény, hogy a régebbi részekben több szerepet kapott, de itt is elég hasznos eszköz, legtöbbször eltolok egyet és egyszerre 3-4 akár 5 embert is le lehet vele szedni, ha jól emlékszem olyan chapter 5-6 környékétõl kezdett keményebb lenni a játék.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

tommygear
a vetõdést szinte mindegyik akciónál használtam, a többi résznél meg fedezék, kihajol, bullet time
DarkSector
Úgy érti simán a fedezékbõl is meg lehet oldani, igaz kicsit tovább tart, mert apránként kell kiszedni...gondolom nem hard fokozatra gondolt.

MP1-2-ben azért szervesebb része volt a játéknak itt most a fedezékharcra inkább rá vagy utalva mint a bullettime-ra. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"