Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az mitõl lehet, hogy 5 perc sima futás után a játék fokozatosan rosszabbul fut? Normal beállításokkal játszom (pedig simán vinni kéne neki Highon. Az elméletben szarul optimalizált GTA IV sokkal szebben fut, bár annál is elõ jön ugyan ez a hiba), és még így is elviselhetetlen...
AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz
HD5830 1Gb
4Gb DDR3 RAM
Valami ötlet esetleg?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Megmondom õszintén nálam (is) teljesen elbassza a játékélményt mert ahogy írod is, mire az ember kicsit belejönne, ismételten nézheti a filmeket.
Ha filmet akarok nézni, leülök a tv elé, és belövöm a lejátszóm. A filmtõl sem várom el hogy kontrollerrel irányítsam, a játékkal viszont JÁTSZANI szeretnék.
Ez után majd mi jön? Egy akció játék arról fog csak szólni hogy idõben nyomjam meg az adott gombot? Amúgy meg az egész egy egy estés mozi lesz?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vki nem tudja ,hogy lehet egyszerre két profilt létrehozni...???jó lenne.Köszi szépen
* Fixed reported issues with needing service packs, compatibility with incorrect OS.
Various Crashes
* Fixed a range of issues which could have led to crashes on startup and in-game.
Audio Crash
* Fixed reported issues of audio dropouts when no audio device was plugged in, or when the headphones/speakers disconnected while in game.
Mouse Sensitivity
* Fixed reported issues of mouse being sluggish, especially in prone and Shootdodge™. Increased top end range of mouse sensitivity, but kept the slider from 1-10, allowing the user more range in their sensitivity setting.
Mouse Acceleration
* Fixed reported issues of mouse acceleration affecting aiming, included commandline option to disable mouse acceleration, -nomouseaccel (In a future update, this will be added as an option in the Mouse Controls menu).
Stretched Image / Wrong Aspect Ratio
* Fixed reported issues of game locked in incorrect aspect ratio, or alt-entering and having incorrect aspect ratio. Added commandline option for locked aspect ratio as commandline option -aspectratio width:height (ie. -aspectratio 4:3 / -aspectratio 16:9) In a future update, this will be added as an option in the Graphics menu.
Video Memory Reporting as 0MB
* Fixed reported issues of the video card reporting having 0MB of video memory available. Users unable to adjust Graphics options because of this (Also helps fix stuttering on some video cards).
We are aware of a few outstanding issues including multiplayer cheaters and hackers. Rest assured this will be dealt with in a forthcoming patch.
Még csak normalon játszok, chapter 11-ben vagyok de vagy 100x biztos megmurdáltam már.
Az pedig hogy a töltõképernyõk helyett átvezetõket kell nézni + pont.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Erről van szó!\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tényleg senki nemakarja megosztani a savegamejét mert az egész öt perc lenne és már két napja meg vagyok akadva annál a rohadt pontnál szóval ha valaki úgyérzi hogy segíteni szeretne akkor azt nagyon megköszönném.
Tessék megnézni mit is tud:
http://www.youtube.com/watch?v=JXXOY2VmWB4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vbLJHY-hXMA&feature=related
Ezért számomra igen furcsa, ha valaki a Max Payne 3=euphoria mozgásanimációját nem tartja elég jónak.
Szerintem az eddigi legjobb, amit valaha csináltak. A GTAIV-ben is a lövöldözõs részeknél az járt az eszemben, hogy milyen durva lenne ezzel a motorral egy kimondottan csak akció-lövöldözõs játékot csinálni. Íme: Max Payne 3. De ez csak az én véleményem.
MSI P55-GD65, Core i5-750 (@ 3360 Mhz), 4GB DDR3-1600Mhz G.Skill RAM, Gainward Geforce GTX570 GLH (OC) 1280 MB GDDR5, Asus Xonar DX Hangkártya, Corsair HX520 táp, OCZ Vertex2 SSD, Windows 7 x64
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
viszont a cemetery dlc-t nemtudom megnézni, mer 1000 évet kéne várni, hogy legyen 3 játékos az elindításához...😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én csak ma kezdtem el játszani vele,eddig tetszetõs...vki nem tudja esetleg annak a zenének a címét,amit akkor kezdenek el játszani a discoba,amikor az a csávó benyit...qrva nagy😄???
Valaki?
Max Payne 3: Still Loading DLC
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Ha megkövez érte bárki is, de nem estem hanyatt tõle :S Kezdem a pozitívummal: Gyönyörû egy szóban kifejezve. A fizikát játékélményt tekintve semmi extra szerintem. Annó a Stranglehold sokkal jobban megfogott, rá lehetett feküdni az asztalokra, onnan szórni a golyókat, darabokra lehetett lõni mindent, s még az ellen bokáját is be lehetett célozni... Megdöbbent, hogy 2 golyóval a hátában még futkozik az ellenség a Maxben :S Interaktív film számomra, de az 1. rész annak idején felállította a szõrt a hátamon olyan nagyszerû volt. Ez most elmaradt...
`Take a look to the sky just before you die`
problémám a következõ:
a játék szépen fut meg minden, viszont a hang a fõmenüben, és játék alatt recseg, pattog, mint valami régi bakelit lemez. a videók alatt pedig tökéletes és semmi baja. ötletek? :/
elõre is köszi
Local Justice Map Pack
Summer 2012
Disorganized Crime Map Pack
Deathmatch Made in Heaven Mode Pack
Hostage Negotiation Map Pack
New York Minute Co-Op Pack
Fall 2012
Painful Memories Map Pack
Trickle Down Economics Map Pack
Radeon HD6650 DX11-es kártya ketyeg a gépben.
Találtam megoldást,gondoltam ideírom hátha valaki küszködne a fekete képernyõ problémával.
Felhasznév/dokumentumok/Rosckstar games/Max Payne 3 alatt van egy graphics.xml... Ebben a DXversion részt írjuk 0-ra,így DX9-ben elindul minden gond nélkül a játék. Viszont! Ezután jött a következõ probléma,játékon belül állítottam DX11-et,restart...És DX11-ben elindult,igaz jóval lassabban ráadásul 0mb video ramot látott a játék.
Megoldás a beállításokra, dx11 indításra atomlassú indítás és töltögetés kiküszöbölésére:
A játék telepítési helyére készítsünk egy COMMANDLINE.TXT szöveges fájlt ami ezeket tartalmazza:
-dx11
-frameLimit 2
-fxaa x
-MSAA x
-MSAAQuality
-reflectionquality x
-shadowquality x
-ssao x
-tessellation x
-texturefilterquality x
-texturequality x
-useHighQualityShaders x
-waterquality x
-availablevidmem 1024
Az X-ek helyére: A 0 vagy kikapcsolt vagy LOW állapot,míg a 4 VERY HIGH... Értelemszerüen 2-3 normal-high...Egy két beállítás csak 2 állapotú tehát vagy 0 vagy 1 szerepeljen (pl SSAO).
Availablevidmem részhez a vidkarink memóriáját véssük (1gb-nál 1024,stbstb)...
Ezután a játékon belül a grafikai beállításokat ne csesztessük,amiket itt állítunk azokkal fog futni a játék,lassulás és problémamentesen.