Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
nekem úgy jön le, hogy nagyon nem élvezed 😄
Shep
Attól, hogy felsorolom a hibákat még élvezhetem a játékot, szerintem a kettõ nem zárja ki egymást. Nálad lehet de nem vagyunk egyformák.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na ez az ami sok embernek nem megy.Inkább a sírás mert az olyan jó és talán menõ?!

★ 汤姆 李

tommygear
próbáld meg kicsit élvezni is a játékot 😊
TaRka0107
Na igen, de ha ennyire basztatni akarjuk akkor a Max Payne 1-2-t is felhozhatjuk. Mert ami a 3-ba benne van annak a negyede sincs benne az elõzõ részekben.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Shep
Ja és a kedvencem, mikor lelõnek és van nálad fájdalomcsillapító akkor ugye belassít és ha sikerül lelõnöd akkor felgyógyít 1 pk-ért. Na ilyenkor mikor újra fedezékbe akar húzódni az ember akkor ez a szerencsétlen elõbb feláll majd leguggol de persze ez, pont elég idõ arra, hogy szépen megsorozzák 3/4-ed élet megint oda. Meg mikor az ember pl felvetõdik egy asztalra akkor csak úgy ott ragad, nem csúszik egy kicsit tovább vagy valami, de persze a hullák azok szánkóznak össze-vissza.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát igen, vannak érdekes dolgok.

Az hagyján. A kedvencem az amikor hirtelen betoppan elém egy ellen (lépcsõforduló, akármi) és hajszál pontosan homlokon lõ. Mondom "'nyád ez hogy"? 😊

tommygear
pedig az nagyon hajaz az elsõ rész moteles pályájára, nekem bejött, fõleg amikor a végén kiderül mit is mûvelnek ott
TaRka0107
Romos épületes nekem is a legutálatosabb pálya. Rühelltem. Második végigjátszásnál már mondtam is magamba hogy csak ne az jöjjön. De azért annyira nem utálom hogy ennyire megutáljam a játékot.

Efreet
Topicot karbantartani, és alapvetõ fegyelmezési munkát ellátni - nem szó nélkül kitörölni egy hozzászólást.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Shep
A szállodást mondod? Az nekem bejött, az jó pálya bár volt ott is egy nehezebb rész. Mondjuk legjobban az tetszik ,hogy távolról osztják a halál pontos lövéseket erre egyszer meghaltam és még mutatta ahogy a tag 1m-rõl lövöldöz felém 😄

tommygear
nem értem mire való akkor a házigazda jog, de oké
Shep
Hát én miután kétszer is amitatt haltam meg hogy bejátszotta ezt a halál elõtti lassítást és maga elé lõtte a granátot úgy döntöttem máshogy fogom megoldani az ügyet de lehet már nem ma 😊 Egyébként kb. 4-5 ilyen nehéz rész volt eddig a játékban a többi egyáltalán nem volt vészes. Ja a szálloda robbantós mekkora ökörség volt de hát mindegy-

Én a romos házas pályát (tizenvalahanyadik, ahol újra összefutunk egyik kedvenc mafiavezérünkkel) utáltam a legjobban. Illetve a legvégét (ezt konkrétan annyira megutáltam, hogy miatta többé hozzá se akarok nyúlni a játékhoz)... Az milyen ökörség volt te úr isten. De a rendõrörs se lopta be magát a szívembe. A többi könnyen ment, de ez a 2 pálya...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dehogy is! Gránátvetõ csodákat mûvel az agyonpáncélozással is...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Efreet
Megkérném a topic házigazdáját, hogy ne törölgessen csak úgy hozzászólásokat, ha valakivel problémája van, akkor azt jelentse a moderátori topicban.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Én igen értékeltem a gránátvetõt azon a részen (pisztolyban volt tán 20 lõszer és shotgun volt még nálam).

Hardon 3. meghalásra sikerült olyan ívben lövöldözni gránátvetõvel, hogy a kapun nem tudtak bejönni. (mellesleg a harckocsi sokkal több gondot okozott, mire rájöttem a gyengéjére).

TaRka0107
Na igen. De mondjuk már 1 9mm-es lövéstõl ki kéne feküdniük az ütéstõl, attól mert páncél van rajtuk. De amikor ak47-el darálom a testét és még mindig áll az tényleg idegesítõ.

Fejüket lõdd, a többi testrészük agyon van páncélozva, esélytelen.

Shep
Hát nekem nem egyszer volt, hogy bekapott 2-t is mire megfeküdt, lehet a hitboxok nem tökéletesek. De ha nem fejen lövöd ne kelljen már mindenkit szarrá lõni, hogy megfeküdjön ha már ilyen rohadtul reálisra csinálták az egészet. Úgy várom már azt a játékot ahol ha meglövöd a kezét akkor odakap és jajveszékel és nem nagyon foglalkozik már veled, ha gyomron lövöd nem áll fel és szalad tovább hanem ott marad stb. Persze a mi emberünk is bekábulna ha bekap egy golyót és ilyen Rambó stílusban lehetne pl gyógyítani. Na és persze nem kellene egy egész hadsereget leölni.

TaRka0107
Nálam mindig elég 1 fejlövés akármilyen fegyóból.

Solid Snake
"vízipisztoly lövéstõl meghal" <#nevetes1>
Shep
Mekkora egy mocskos rész ez a rendõrõrsös, mikor rpg-vel le kell szedni a harckocsit, majd özönlenek a népek. Az a gránátvetõ szerintem szimpla szívatásból van ott.
Ja az azért elég komolytalan ,hogy míg Max 2 vízipisztoly lövéstõl meghal addig a brazil keménylegények egy 357-es magnum nyak, fej, has stb lövés után még vígan lövöldöznek, arról nem beszélve mikor 1 fejlövés nem elég nekik.

IMYke2.0.0.0
Így is van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
a végeredmény jó lett, nem holmi igénytelen gta 4 port, ez a lényeg
IMYke2.0.0.0
Mindenfajta flame-keltés nélkül: azt ugye senki sem hiszi el, hogy külön csinálták a konzolos és a PC-s verziót...
Fõképp, hogy PC-n fejlesztik a konzolos játékokat is.

Bizonyára annyi történt, hogy a fejlesztés során elkészültek a "high textúrák" és DirectX 11-es finomságok stb-k, majd ezeket szépen módosították, kicserélték úgy, hogy konzol-kompatibilis legyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
csak egy kicsit kellett volna tovább olvasnod #2537
a kérdés szólt a portolásról, amire ment a válsz, hogy nem port
MerlinW
Fõleg, hogy nincs is szó portolásról, hiszen egyszerre készült el minden platformra.

[merlinw.org]

Kusza lett az utolsó mondatom,elnézést érte.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

De az iso-t is számolni kell, az ugyanennyi 😊 Nem mellesleg köszönöm a kimerítõ válaszodat, és azért titeket kérdezlek, mert a "nép" szava, lehet hogy nem koherens és 1000+1 véleménnyel találkozom, de még mindig jobb mint a fizettet reklámokat olvasgatni szaklapoknak nevezett förmedvényekben, ami csak reklámot tartalmaz.

Az összes besúgó gerinctelen férget gyűlölöm. Aki feljelentget, nem ember, hanem egy FÉREG!Legyen szó életről, vagy topicról.

tommygear
a pc verzió portolásáról szólt a kérdés, nem egy szinte észrevehetetlen bugról, ami minden játéknál jellemezõ
(ami lehet, hogy nem is bug valóban, mert az aranyfegyvereknél van ugyan ilyen bõvített tár)
TaRka0107
De az lehet automata fegyó, csak az ellenfélnek ugyanabból autamata van.

IMYke2.0.0.0
S ez hirtelenjében mentség is?
Nekem aztán mindegy...

tommygear
mirõl beszélsz? a kilógó tárról? az ugyan úgy van konzolon is
DarkSector
most kivételessen egyetértek.
no comment.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
<...>igényes munka lett a pc verzió semmi probléma vele... "

S ez igaz is lett volna, ha lejjebb nem éppen az ellenkezõje lett volna alátámasztva, képekkel is... 😊

Shep
Hát ehhez én nem tudok mit hozzáfûzni.

tommygear
a pc verzió nem port, hanem párhuzamosan fejlesztették a konzol verziók mellett, igényes munka lett a pc verzió semmi probléma vele...
olvass el egy pár nagyobb tesztet a játékról mindent leírnak benne amikre kívácsi vagy, az én véleményem pedig az, hogy nagyon jó játék lett, igazi rockstar munka, bár 20 óra nem lesz a játékidõ, de az a 10-12 óra tartalmas nagyon és nagy kihívás az egész játék, nem egy casual végigrohanok a pályákon és kész...
de milyen 50 gigáról beszélsz? 28 giga feltelepítve a játék
Engine hibákra volnék kíváncsi.A pc port van e olyan profin kivitelezett mint anno a GTA4 pc portja volt?Mivel egy cég, reális elvárás, hogy ugyanolyan hányás munkát adjak ki a kezükbõl.Azonkívül /bár tudom hogy ez szubjektív/, story, történetvezetés, szinkronhangok elõadása, vágás, rendezés az milyen?Ide nyilván több véleményt kérnék.Félreértés elkerülése végett megvenni nyilván nem fogom, mert nekem vannak elveim, ne ma kezdtem a hcgamer szakmát, és nem veszek olyan bughalmazt, ami nem tartalmaz elsõre legalább 20 óra tiszta játékidõt, de viszont az 50Gb-t is sokallom, és próbálom felméri, megéri e foglalkozni vele.

broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Elég, nálam mûködött.

tommygear
a mentésekrõl még nem volt szó, elég ha a dokumentumokban lévõ Max Payne 3 mappát lementem? nem akarom egy esetleges újratelepítés után nulláról kezdeni
Bazz...igen 😊
Shep
Én rohadtul hiányolom a dupla berettát, itt amiatt ,hogy ha nagy fegyvert eldobja ha duplára váltasz alig van lehetõség dupla fegyverrel rohangálni, ill. hát van csak utána jön a lõszerhiány.

TaRka0107
AK-47 volt benne.

broman191
Klasszikus, bár a túlélési esélyeimet egy auto 9 millivel nagyobbra tenném, amikor abban volt töltényem, valahogy semmi más nem hiányzott... 😛

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Szerintem lehetett volna még több ötletesebb fegyver is

pl. AK-47 vagy M4 valamelyik fajtája vagy hasonló karabély + 1-2 kisebb fegyver...

A Desert Eagle-t is azért csodálkoztam a végére, hogy megkapjuk 😄
tommygear
a desert eagle-t bánom, hogy nagyon kisajnálták a játékból, jó ha 1-2 pályán megtalálható 😞
pedigt a technology series videókban szinte mindig Max kezében volt
broman191
"Nehéz fokozaton indítottam el és már a harmadik fejezetnél visszavettem normálra <...> érezni hogy ezt azoknak a rajongóknak csinálták akik imádták a Max Payne egyet és kettõt" - Érdekes összefüggés...

"Nagyon sok shooternél az ember a haját tépi, mert nem lehet megcsinálni...de meg lehet csak ehhez szkill kell!" - Rézköpés! 😄

"...a grafikára írták hogy nem annyira jó, hát én voltam a legjobbam megdöbbenve, mert, MERT DE, fantasztikus!" - Éreztem hogy ez szívbõl jött, õszinte elégedettséggel, mélyrõl...akiknek nem tetszett a grafika azok hallgassák meg, megtérnek azonnal! 😄