Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!!Nekem van egy olyan gondom mikor a motorcsónakkal kell menni akkor van valamilyen grafikai gond és nem látom az ellenfeleket és így nem tudom megcsinálni!!Ötlet valakinek?
tigeroo
dettó, plusz nekem jobban átjött max "szenvedése", a képregény átvezetõk sem hiányoztak, sõt. nekem a trilógia közül ennek tetszik legjobban a története és az atmoszférája (pedig ez csak a végén megy át bosszúhadjáratba)
tigeroo
mocap az egész, nem? nekem legalábbis nagyon tetszik az animáció is.
tigeroo
na most járok a

SPOILER õrsön SPOILER

eszméletlen jó a játék... hihetetlen, de most belegondolva az elsõ 2 rész csak elõkészítette a terepet ehhez az egészhez... a történetet és a drámát pedig TANÍTANÁM. magasan ver minden más játékra /mûre amit eddig ismertem. ahogy max lejtmenetét bemutatja... az õrület határán. kibaszott nagy katarzis volt számomra amikor (már levágta a haját ugye, azis szimbolikus hogy õ csak egy csontig lecsupaszított végrehajtó már), ...szóval elkattant nála valami amikor megtalálta fabianékat. igazi lúzer, akinek már minden mindegy csak tisztába akarja tenni a dolgokat amiket elbaszott. aztán a szervdonoros rész, ott aztán végleg betelt nála a whiskeyspohár, brutális így látni maxet ahogy õrjön és kiakad az egész szituáción!

kíváncsi leszek a végjátékra. eszméletlen jó a cucc! az utóbbi 10 év legjobb gammája.
Forza Italia
Na sikerült elindítani 😄 iszonyat jó játék 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

broman191
2 rész...nem volt jó a történet, nem volt jó a játékmenet...STFU & DIE! Legalább ne említené meg hogy nem neki szól a harmadik rész...így nem csoda lehúzza. Ez így minden csak nem objektív, tehát "csupán" a kritika lényege veszik el, más nem. A történetet úgy érzem nem értette meg, fõleg a sorok között nem. Szerintem bizonyos lényeges negatívumokat/pozitívumokat nem említett meg, ez így nagyon felületes volt...sokszor ráadásul hamis.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Bál lett, meg bál nem lett 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Megszokhattuk már a The Otherworld tesztjeit, kérdés az, hogy van még ez a cég/szervezet életben...<#wow1>
Maxtreme
igen? Pedig gondolkoztam rajt hogy pont a multi miatt beruházok rá, de a p2p-es rendszerbõl a cod mw2-nél köszi elég volt.

Rage47
Nekem nagyon bejött a játék, olyan volt, mint egy jó akciófilm, csak te irányítod a fõszereplõt. Max-szel is lehetett azonosulni. Nem sokat vártam tõle, mert gondoltam csak a Remedy tudja jól megcsinálni, de nagyon pozitívan csalódtam.
Forza Italia
most elindítja de hibaüzenettel kidob

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Akkor ellenõrzi a frissítéseket a neten!
Lehet hogy nincs bekapcsolva az internet?
KAPCSOLD BE 😊))
Svenhassel
Én személy szerint, jobban szeretem a kicsit objektívebb teszteket, mint az ilyeneket. Ebben is szinte végig azon lovagolt, hogy neki nem tetszik a történet/hangulat stb. és ez engem nem érdekel 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Fpocok
Engem érdekel, mit mondanak mások. Persze az ilyen nagy lapoknak, ,pl a gametrailersnek... már nem hiszek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Svenhassel
Sosem szerettem az ilyen bemutatókat. Ki a lóf*-t érdekel, hogy tetszik-e neki a játék vagy sem?

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Fpocok
BÁLETT TÁJM? MI A FAX?
BÁLETT? Már nem azért... de így ejteni, hogy bálett?

Amúgy jó volt, bár meg kellett volna említeni, hogy a multi egy p2p rakás szar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Forza Italia
srácok mitõl van az h elindítom a játékot és a loading résznél csak tölt de nem megy tovább???

Lehet szitkozódni, mert itt a kritikák kritkája...😄

DX11 problémára, ha nem akarja úgy futtatni, csak DX9-ben, ezekkal a kapcsolókkal futtasd:

-dx11 -adapter 1

Vagyis: PlayMaxPayne3.exe -dx11 -adapter 1
LasDen
nah sikerült befejezni a játékot...fasza volt ez így...
össz. 10óra és 32 másodperc volt a játékidõm 😄
az uccsó részt aszittem soha nem csinálom meg, csak megdöglöttem csak megdöglöttem csak megdöglöttem és nem ment...már visszább akartam venni a nehézséget, de aztán csaknem 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én meg ezt küldöm DarkSector-nak(tûzharc olyan 7:00-töl)😄D
(sry az off-ért)

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

broman191
Oldschool-on sem sokkal nehezebb mint például hardon, anni a különbség hogy nincs last man standing és kb 3 painkiller tolja tele az életedet nem 1. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Ha 1 lenne akkor Hardcoreban rád fújna az ellenfél és véged! XD

DarkSector
😄

1?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szerintem 2 lövés és annyi..XD

DarkSector
Nekem elég a hard bõven ennyire nem vagyok oda vissza hogy kínozzam magam...😄
Szerintem elég nehéz és sok káromkodást biztosít.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én boxon tolom Hardon Free Aimmal.
Mint írták tényleg jobb fedezékbõl lõni.Néhány helyen le kell szedni õket gyorsan.Pl a Chapter 7 végén a tetõs résznél.Most tartok a Chapter 9-nél egyébként.
Oldschoolon mennyire durva?Aki esetleg tolta már Oldschoolon.

DarkSector
Persze az em gond használom énis a fedezéket de amig úgymond engedi a keret inkább ugrabugrálok...😄

Volt mikor a geci függõfolyosón ugráltam aztán leugrottam a gec..e...😄

MerlinW
Nem tudom én nem nagyon taktikázom, csak óvatos vagyok. Ha kell fedezékbe bújok, ha kell vetõdöm. Általában bevetõdöm a nép elé/mögé, kiosztok 2-4 fejlövést, aztán elbújok valahova és onnan fejezem be. Lényeg, hogy mozgásban legyél. Nem olyan nehéz hardon sem, ha nem ész nélkül COD-ozik az ember. Gyakorlott Splinter Cell, Mass Effect 3 multisoknak meg sem kottyan.

[merlinw.org]

DarkSector
Jah jogos a gondolatmenet, mondjuk én eddig vetõdtem dögivel nem volt gond, de lassan nehezebb lesz szerintem aztán rákényszerülök a fedezékre majd. 😊

Hát az 1-2 ebbõl állt, csak azóta eltelt majdnem egy évtized, úgyhogy szerintem jól érezték hogy valami új elem is elkelne. Ez pedig pont jó, mert némileg realisztikusabbá tette az egész játékot, de ahol belefér, vagy éppen kell, ott jöhet a Max-es vetõdés is.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Nemgond értettem mit akartál.
De ez a vetõdés lenne a sava borsa ...ettõl max payne...😄
Nem?
😊

Mondjuk jó ha leesel és nem mozogsz, mert akkor fekszik a földön és szerintem sokkal kevesebb golyó talál el.

DarkSector
Pontossan Max 1-2 ebbõl állt, de azért mert ott nem volt fedezék, vagyis lapulás nah! 😛

...de NEM ebbõl áll...

Nem tudom, ma még hány szót hagyok ki a mondandómból.

TaRka0107
Max Payne 1-2 -be pedig szinte csak azzal lehetett végig vinni a játékot😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Vetõdni én sem nagyon szoktam, csak ritkán.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Nem, jó pár tesztbe leírták hogy a fedezék nem viccbõl került be. Az "agyatlan" Rambó stílussal már normál szinten se jutsz messzire. Néha jól jön a vetõdés, de ebbõl áll az egész játék.

DarkSector
De HARD-on nem úgy van hogy meg kell ölnöd ellenséget hogy visszatöltödjön...mert én eddig azt hittem, bár nem figyeltem még meg, csak nyomtam ha volt nyomtam lassitást ha nem akkor nekikmentem lassitás nélkül.

Eddig csak helikopteres résznél kellett volna, de akkor még nem figyeltem fel rá.

Amúgy lehet hülyén hangzik de a fedezékharcal sokkal jobban lehet haladni mit a vetõdéssel...(mármint nekem jobban beválik)

jópofa a vetõdés, de néha értelmetlennek láttam.
fedezék mögé bujva lassulás nélkül egyszerûen leszedegetem 1-esével õket.

Vagy rosszul vettem észre?

MerlinW
Ami pont elég arra a 4-5 lövésre😊 Ha nem kell már megint shift és kikapcsolod. Vannak néha szünetek, akkor feltöltõdik ismét 1-2 lövésnyire.

[merlinw.org]

DarkSector
Amíg tart persze...mert HARD-on kb 4-5 másodperc ha jol érzékeltem...

MerlinW
Shiftet kell nyomni és bullettime-ban egyszerû mint a karikacsapás, egyet sem hibáztam el😊

[merlinw.org]

DarkSector
Ez nem szétbarmolás.
Tárazás az fontos...😄

Oks akkor neked legyen ez jobb. Nekem aztán 8...

Waczkor
A tárazásban,fegyverekben,lövésekben valósághûbb.Ami a LÉNYEGE a játéknak.
Igaz nem lehet megállni és vakargatni a golyóit a karakternek,de azért vannak jó dolgok benne.Egyébként ajánlom a régi oldalnézetes Aladin játékot,ott ha megálltál elkezdett almát dobálni.

Már elmondtam 100x de tényleg az lesz számomra is a megoldás mint amit Seth is írt,mégpedig hogy teljes mértékben ignorálom a hozászolásaidat az összes topicban mert teljesen felesleges bármit is válaszolni neked,csak mondod a magadét és mivel általában a másik akivel küzdesz feladja egy idõ után magadban szépen elkönyveled hogy megint igazad volt.

Azokban a játékokban amik neked nem a kedvenceid mindent észreveszel,amik meg bejönnek azokat az égig magasztalsz.

Amúgy jó úton haladsz hogy szokás szerint szétbarmolj egy topicot<#eljen>

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Én olvasom amit irsz.

Én meg azt irtam hogy az a 2 játék Valósághûbb...nem egy az egyben ilyen ha ugrasz, de élõbbnek tünik a karakter.

Vagyis te ezeknek tagadásával a Max Payne-re fordítod azt hogy valósághûbb....érted...

Nem mondod, hanem a tagadással jelezted hogy a Max valósabb.

Waczkor
És még te mondod hogy mi nem olvassuk el amit írsz és nem értelmezzük?Olvasd el még egyszer mit mire írtam és hogy hol írtam hogy a max valóság,ha az lenne és csak azt lehetne tenni mint a való életben,akkor a francnak se kéne.

DarkSector
Jah a Max Payne a valós azt mondod ugye? Huh.....
Igazad van ha 2 kiló viagrát megeszel...😄

Waczkor
Ha neked az uncharted futása és a TR felugrása valóság,akkor nagyobb baj van nálad mint ami kommentjeid alapján körvonalazódni látszik.

LasDen
a multival egy problémám van (azon túl, hogy folyton megdöglök, de az az én hibám is 😄), hogy ez a matchmaking rendszer egy fos...jobb esetben 1-2 percet kell csak várni, míg máskor halálod napjáig is várhatnál akkor sem lesz játékos....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Én meg nem vettem észre semmi változást...😄

Na majd idõvel nekem is leesik 😊
DarkSector
Hát lehet neked nevetséges, de ez a 2 cim ami neked nevetséges valósághûbb mint a max...