Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPOILER õrsön SPOILER
eszméletlen jó a játék... hihetetlen, de most belegondolva az elsõ 2 rész csak elõkészítette a terepet ehhez az egészhez... a történetet és a drámát pedig TANÍTANÁM. magasan ver minden más játékra /mûre amit eddig ismertem. ahogy max lejtmenetét bemutatja... az õrület határán. kibaszott nagy katarzis volt számomra amikor (már levágta a haját ugye, azis szimbolikus hogy õ csak egy csontig lecsupaszított végrehajtó már), ...szóval elkattant nála valami amikor megtalálta fabianékat. igazi lúzer, akinek már minden mindegy csak tisztába akarja tenni a dolgokat amiket elbaszott. aztán a szervdonoros rész, ott aztán végleg betelt nála a whiskeyspohár, brutális így látni maxet ahogy õrjön és kiakad az egész szituáción!
kíváncsi leszek a végjátékra. eszméletlen jó a cucc! az utóbbi 10 év legjobb gammája.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Lehet hogy nincs bekapcsolva az internet?
KAPCSOLD BE 😊))
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
BÁLETT? Már nem azért... de így ejteni, hogy bálett?
Amúgy jó volt, bár meg kellett volna említeni, hogy a multi egy p2p rakás szar.
Parasite Eve 2, best game EVER!
-dx11 -adapter 1
Vagyis: PlayMaxPayne3.exe -dx11 -adapter 1
össz. 10óra és 32 másodperc volt a játékidõm 😄
az uccsó részt aszittem soha nem csinálom meg, csak megdöglöttem csak megdöglöttem csak megdöglöttem és nem ment...már visszább akartam venni a nehézséget, de aztán csaknem 😄D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(sry az off-ért)
★ 汤姆 李
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
1?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szerintem elég nehéz és sok káromkodást biztosít.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mint írták tényleg jobb fedezékbõl lõni.Néhány helyen le kell szedni õket gyorsan.Pl a Chapter 7 végén a tetõs résznél.Most tartok a Chapter 9-nél egyébként.
Oldschoolon mennyire durva?Aki esetleg tolta már Oldschoolon.
Volt mikor a geci függõfolyosón ugráltam aztán leugrottam a gec..e...😄
[merlinw.org]
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
De ez a vetõdés lenne a sava borsa ...ettõl max payne...😄
Nem?
😊
Mondjuk jó ha leesel és nem mozogsz, mert akkor fekszik a földön és szerintem sokkal kevesebb golyó talál el.
Nem tudom, ma még hány szót hagyok ki a mondandómból.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Eddig csak helikopteres résznél kellett volna, de akkor még nem figyeltem fel rá.
Amúgy lehet hülyén hangzik de a fedezékharcal sokkal jobban lehet haladni mit a vetõdéssel...(mármint nekem jobban beválik)
jópofa a vetõdés, de néha értelmetlennek láttam.
fedezék mögé bujva lassulás nélkül egyszerûen leszedegetem 1-esével õket.
Vagy rosszul vettem észre?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Tárazás az fontos...😄
Oks akkor neked legyen ez jobb. Nekem aztán 8...
Igaz nem lehet megállni és vakargatni a golyóit a karakternek,de azért vannak jó dolgok benne.Egyébként ajánlom a régi oldalnézetes Aladin játékot,ott ha megálltál elkezdett almát dobálni.
Már elmondtam 100x de tényleg az lesz számomra is a megoldás mint amit Seth is írt,mégpedig hogy teljes mértékben ignorálom a hozászolásaidat az összes topicban mert teljesen felesleges bármit is válaszolni neked,csak mondod a magadét és mivel általában a másik akivel küzdesz feladja egy idõ után magadban szépen elkönyveled hogy megint igazad volt.
Azokban a játékokban amik neked nem a kedvenceid mindent észreveszel,amik meg bejönnek azokat az égig magasztalsz.
Amúgy jó úton haladsz hogy szokás szerint szétbarmolj egy topicot<#eljen>#eljen>
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Én meg azt irtam hogy az a 2 játék Valósághûbb...nem egy az egyben ilyen ha ugrasz, de élõbbnek tünik a karakter.
Vagyis te ezeknek tagadásával a Max Payne-re fordítod azt hogy valósághûbb....érted...
Nem mondod, hanem a tagadással jelezted hogy a Max valósabb.
Igazad van ha 2 kiló viagrát megeszel...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na majd idõvel nekem is leesik 😊