Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSAK neked

MerlinW
Csak neked

[merlinw.org]

tommygear
csak neked
DarkSector
A grafikán kívül beszélnek még másról is a videóban vagy nekem mutat a youtube egy vágott változatot?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lássatok csodát...
tommygear
megnéztem az aranyfegyvereknél van ilyen kilógó bõvített tár, de valamiért összekavarodik a simával 😄
TaRka0107
De az ellenfélnek akkor mégis van.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
most is, az egyik pillanatban kilóg a tár max fegyverébõl a következõ másodpercben már nem 😄
broman191
Ebbõl a pisztolyból nincs auto a játékban, ugyanaz a modell a képen mindkettõ, direkt azért ezt mutattam, ez biztosan bug. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

TaRka0107
Nála valszeg automata 9mm-es van. Mi is tudunk olyannal menni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
igen, ennél a fegyvernél is láttam már ilyet, ez egyértelmûen valami bug
DarkSector
Oh bocs nem tudtam hogy mást idézel...nah akkor add át az irónak az üzenetemet...biztos valami P3-as gépet vett alapul. 😊

Nekem az alantabb lévõ konfigon ami mai szemmel alap konfig, megy fullhd max details mellett 20-30 fps-t, ami még játszható...néhány ingame átvezetõnél lasabb mikor nagy a nyüzsgés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

broman191
Vannak amúgy érdekesen megjelenõ tárak bizonyos átvezetõkben, átfutottam a játékról készült shotokat és ezt találtam:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Milyen állításom? Ezt az SG-s kiemelt Max 3 cikkbõl idéztem, én sem értek vele egyet...ahogy olvastam a cikk hozzászólásainál más sem. Jogosan... 😄

tommygear
lol és lehúzza 3 pontra az intelligenciát és a nehézséget, azzal az indokkal, hogy vannak nehéz pályák <#wilting><#wilting><#wilting>
gondolom a call of duty-hoz szokott aki írta ezt az igénytelen tesztet
DarkSector
Nem kenyerem védeni a játékot...

De ezt piszokgyorsan felejtsd el!!!!!!!!!
egy belépõ szintû gép elviszi DX11-ben a játékot.

szóval kategórikussan ELLENZEM az állításodat már elnézést, ez az egy állításnak pont az ellenkezõje, annyira optimalizált a játék hogy PÉLDÁT vehetne más fejlesztõ is.
Minimum grafikán is nagyon fasza a látvány!!!!

tommygear
hát akkor lehet nem figyeltem, na mindegy csak megakadt rajta a szemem 😄
broman191
Auto 9 millisen elvileg van. 😊

tommygear
tudom hogy van ilyen, de mint írtam játék közben nincs semmi ilyen a fegyveren, míg az átvezetõkben igen
broman191
Az aminek látszik. Van hosszabbított táras pisztoly a játékban. 😊

Fpocok
Pl ilyen?

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommygear
ez a kilógó tár mi a franc akar lenni?

játék közben nem ilyen, csak az átvezetõ videókban, azt hittem valami pc-s grafikai bug, de xboxon meg ps-en is ugyan ilyen
Shep
Na ez nekem nem jött elõ, mert egybõl rájuk vetettem magam.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
Tudok harmadikat is azon a pályán... <#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a rész is enyhén szkripthibás amikor Passos eltereli az autók mellett álló fél tucat digó figyelmét, aztán neked kell leszedned õket. Ahogy az átvezetõ után visszaadja a játék az irányítást rögtön rájuk kell futnod, mert ha csak lassítva lövöldözöd õket, továbbra sem fognak rád figyelni, jön az animáció Passos meghal. Ha viszont egy bizonyos távolságon belûl kezded el õket lövöldözni, rögtön mindegyik elkezd megfordulni feléd és akkor már tesznek Passosra. <#idiota>

Shep
Na most volt a temetõs pálya és 2 résznél is elég furcsán néztem. Elsõ volt a sniperes én ugyebár gondoltam elmegyek jobbra és onnan lövöm le a lövészt. Frankó el is jutottam a jobb oldalon lévõ kriptáig ahova behúzódtam a sniper rám sem látott erre jön a bejátszás, hogy Max kint áll a semmi közepén és lelõtték. Csodálatos. Aztán mikor bent az emelten ott a shotis tag akit ugye le lehetne lõni ha nem csalna a gép és mikor rácélzol akkor nem húzódna fedezékbe egybõl, sõt ha folyamatosan becélozva mész elõre akkor ki sem néz így mindenképpen fel kell menned. Na de a legjobb az volt, hogy Pasos azt mondta, hogy azért kell felmenni, mert nincs rálátásunk. Wááá. Egy pályán belül 2 ilyen húzás azért kicsit sok volt így hirtelen. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
"hogy PC-n minden beállítást a maximumra állíthassunk, elég korszerû számítógép szükségeltetik - ergo a játék kicsit optimalizálatlan" - Elég pistike összefüggés. Szóval ha valami nem megy fúmaxon' egy "kevésbé korszerû" gépen akkor a gém' rögtön optimalizálatlan? <#idiota>

Pretorian
Akartok jót röhögni? Olvassátok el itt az oldalon a tesztet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
milyen negatív vagy...😛

Amúgy Chapter 9 vaok.
A favela jó volt, ez volt az eddigi legjobb helyszín a 9 chapterbõl. Nekem.

Ryder62
Na, végigvittem kora hajnalban. Véleményem a játékról:

Ami jó:
Szép grafika, aprólékos pálya kidolgozás, változatos pályák, van kihívás, jó sztori, látványos effektek (üvegtörés), killcam lassítások, sebzés megjelenítése, optimalizált, meggyötört Max, komikus vetõdések mikor tereptárgyakba ütközöl, valósághû (nincs az hogy a nagy mordályt eldugom az ingem alatt)

Ami rossz:
Átvezetõk túlzásba vitele, sokszor elveszi a fegyvereket az átvezetõk után, nehéz 😛 kevés fegyver típus ráadásul sokszor kispisztollyal kell a végén is nyomulni a full állig felfegyverzett páncélos ellenfelek ellen, a vetõdés háttérbe szorult ráadásul kisebb helyeken mindig sikerült valaminek nekicsapódni, gránátok, koktélok hiánya (állandóan piál Max, pár üveggel hozhatott volna magával XD)
Élettelen a környezet (nézz le az utcára, mintha szellem városban játszódna. Oké hogy csõ játék és az a lényeg ami a mapon van de könyörgöm, átvezetõ alatt kiírja hogy xy hétköznap, délután fél 5, és közben az utcák olyan üresek mintha hõség riadó lenne, 50 fokkal. Egy kósza gyalogost nem látni. Tudom tudom szõrszál hasogatás de az elsõ részben az este-hóvihar vagy a második részben az este-zivatarok kombó magyarázatot adott hogy miért üresek az utcák. De itt semmi, normál idõjárás, nappal. És még város hang sincs pl dudálás, kiabálások stb hogy nyoma legyen legalább látszólag az életnek. Ez így kicsit a beleélhetõséget rontotta hisz már az elsõ részben is hallatszottak szirénák, dudálások a háttérben)

Szvsz hibái ellenére nagyon jó gém lett, nálam jobban is teljesített mint a 2. rész.
Bevallom ez az elsõ játék amit easy-n játszottam ki <#buck>
És így is többször meghaltam egy-egy pálya szakaszon. És van 5 nehézségfok omg <#wow1>
Így kéne kinézni minden lõdözös gémnek. (nah azért az átvezetõket a pályán meg a zárjuk le az ajtót hogy ne tudjunk véletlenül se visszafelé haladni effektet kivéve)

Hé, pincér! Egy GTA V-t ugyan így kidolgozva kérnék, köszönöm 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

IMYke2.0.0.0
Ezt magyaráztam ám én is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tommygear
na így már oké
tommygear
nem próbáltam ki, engem nem zavarnak
Solid Snake
<#hehe>
IMYke2.0.0.0
Ez tõlem lopta az ötletet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lunki88
Az ingame cutsceneket nem hagyja ki így sem. Tehát amik a játék motorjával vannak renderelve. (Ahol a still loading felirat figyel.)
Solid Snake
Találtam egy ilyen variációt <#pias>
Hey all, I thought I'd make a quickfix for the cutscene skip for everyone who doesn't want to take the time to create all the fake files:

http://www.mediafire.com/?vkoa754qbjtopjq
IMYke2.0.0.0
Na, mûködik?

IMYke2.0.0.0
Próbáld ki...
Én minden *.bik videókat használó játék esetében kipróbáltam az elmúlt években és mûködött.
Fõképp a betöltõ videók esetében látványos a gyorsulás - fejlesztõ cég logo, EA/THQ/Ubisoft stb. logo, nVidia/ATI logo kihagyása ezzel a módszerrel...

tommygear
és akkor a betöltést hogy oldja meg a játék? szerintem ebbõl egy hatalmas appcrash lenne
IMYke2.0.0.0
A Driver 5 bik videóinak felhasználásával bemutatom:

Így talán már érthetõ lesz, remélem 😊

IMYke2.0.0.0
Olvasd el akkor még egyszer azt, amit írtam. 😊
Nem egyszerûen átnevezed a *.bik fájlokat, hanem közben a txt-k kiterjesztésének átnevezésével létre is hozol 1 kilobájtos *.bik-eket is.
Így, amikor a játék azokat betöltené, megtalálja õket, de mivel nincs tartalmuk, a játék gyorsan végez velük = átlépés.

Konkrétan melyikre gondolsz?

tommygear
szerintem new gamet kell kezdeni, de a bûnjelek nem tûnnek el, amit már megtaláltál azok meg is maradnak new game után is
Ehhez hasonló tippet írtam pár napja, talán a warez topikban, egy ismerõsnél kipróbálván a törtön, a *bik-bõl *.bak-ra átnevezvén õket, de a játéknak ez nem tetszett, az indításkor, körülbelül a különféle feliratok, Rockstaros logó megjelenésének pillanatában (de nem tudott megjelenni, mivel nem volt egyetlen egy *.bik fájl sem a movies könyvtárban), a játék elszállt hibaüzenet küldésével.
elég hardon végig vinni a chapter selectben a mapokat vagy new gamet kell indítani?

new game indítása után resetelõdnek a bûnjelek, meg a gold cuccok vagy azokat nem kell megint újra felkutatni?
Elérhetõ dolgok
---------------
- Vidd végig a játékot, és megkapod a New York Minute módot Arcade módban.
- Medium-on ha végigviszed a játékot megkapod a karakter választót arcade módban.
- Hard-on ha végigviszed a játékot megkapod az Old School és a Hardcore nehézségi szintet, valamint az Unlimited Painkillers cheat-et
- Old School-ban ha végigviszed a játékot Max Payne Advanced karakter model-t kapsz
- Végigjátszva a Hardcore módot One Hit Kill cheat kódot kapsz
- Az összes Golden Gun parts-ot begyûjtve (Story módban) végtelen lõszert kapsz
- Az összes kulcsot (bûnjelet) begyûjtve (Story módban) megkapod: constant bullet time kamera
- Az összes Gold awards-ot begyûjtve (Score Arcade módban) végtelen bullet time-ot kapsz

Pacal17
Tölts le egy trainert.

tigeroo
"Igazság szerint nagyon tetszett de,lehetett volna szebb,ötletesebb,és jobb is"

<#wow3>

én konzolon nyomtam, semmi bajom a cuccal. élvezhetõ volt és kész. nemvártam max payne 1-2 szintet, dehát valakinek az a baj ha újít, valakinek az ha megmarad ugyan olyannak, valaki azért rinyálna hogy agyatlan hentelõs játék, errefel sokan az átvezetõk miatt sírnak -.-
tommygear
kiírja a játék melyikhez mit kell teljesíteni, ha ráviszed az egeret