Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
www.czekoart.hu
Valami szerkesztgetés is jó lenne, legutoljára ezt vittem be:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
sárga szándékosan nincs benne, gyakorlatilag monokróm (kék)képet akartam.
Mindannyiótoknak THX! <#vigyor2>#vigyor2><#hawaii>#hawaii>
Vaxi: ki is van téve a falra csak nem az enyémre (elkelt).
#11495: Pjack: az elsõ kép nagyon "pédzsekkes".. 😊)
laza + poén + dark 😊
<#eljen>#eljen>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Más:
Valaki adhatna valami perspektíva rajz ötletet (akár többet is)
Még kell 5 rajz és nincs már ötletem. Ilyen betûk vagy valami egyszerûbb kéne, nem akarok órákat elsz*rni egy rajzra amit be kell adni...
Képekkel illusztrálva 😄
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ettõl függetlenül nagyon tetszik!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
akril
farost
60 x 60 cm
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
www.czekoart.hu
van valahol ilyen? <#nemtudom>#nemtudom>
11484-11483: thx
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Azért is fura mert nem a csaj arca is fura,mmint hogy nem én torzítottam a rajzon.
(Épanyagóra-építõanyag óra...)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
és nem kötekedésnek lett szánva a kritika
www.czekoart.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

the world is mine