Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Kevesebb Salad Fingers-t nézz. <#smile>

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kovács legény
Kinyitoda az íróasztalod fiókját és kiveszed az elsõ 5 dolgot belöle, kiszórod az asztalra, egy kartonból meg csinálsz neki végtelenített hátteret ha nem kell drapéria.

www.czekoart.hu

SMGBAS
Épület azért nem jó, mert sokat kell vele melózni, hogy ki is nézzen valahogy.
Valami szerkesztgetés is jó lenne, legutoljára ezt vittem be:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

morcosqtya
Igazából hajnalban "játszódik".. 😊

sárga szándékosan nincs benne, gyakorlatilag monokróm (kék)képet akartam.

Mindannyiótoknak THX! <#vigyor2><#hawaii>

Vaxi: ki is van téve a falra csak nem az enyémre (elkelt).

#11495: Pjack: az elsõ kép nagyon "pédzsekkes".. 😊)
laza + poén + dark 😊
<#eljen>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Malakai
Épületek?

(\__/) ( X.x) ( } . { )

SMGBAS
Vagy be van borulva, esetleg esik az esõ vagy a hó

Más:
Valaki adhatna valami perspektíva rajz ötletet (akár többet is)
Még kell 5 rajz és nincs már ötletem. Ilyen betûk vagy valami egyszerûbb kéne, nem akarok órákat elsz*rni egy rajzra amit be kell adni...
Képekkel illusztrálva 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Aquir
Mert akár nappal is lehet és köd 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

nekem csak a lámpák sárgás fénye hiányzik. 😊emiatt valahogy nincs éjszakai hangulata.

ettõl függetlenül nagyon tetszik!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

tenkenorman
én is ezt akartam mondani.

http://www.tenke.hu

Ezek olyan tipikus "unatkoztam órán" rajzok.<#vigyor2><#eljen>
Vaxi
ezt így kitenném a falra kb olyan szép

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Aquir
szemtengelyferdülés😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PJack
faszságok.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

PJack
szép munka, gecijó, még mindig 😊

lightjack
ez nagyon kir!!! a hangulata nagyon tetszik<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

morcosqtya
2006
akril
farost
60 x 60 cm

morcosqtya
nagy a ping-je. 😊

lightjack
jackmeadow gyorsan kapcsolsz<#bee1><#bee1><#bee1><#bee1><#bee1><#bee1><#bee1>

a srác az ratyi? v mé van kiruzsozva?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Kovács legény
aktív nincs, de ide elfér minden, nem egyszer lett már berakva festmény, úgyhogy lökjed

www.czekoart.hu

lightjack
jókjók tetszetõsek(Y) tetszik a stílus...simán elmennének ezek a lények a Mass Effect 3ba😄

morcosqtya
"festmények" topicot nem találtam, olyat ami nem döglött volna be 30 hsz után...
van valahol ilyen? <#nemtudom>

morcosqtya
nem jár az utcára.. 😄

11484-11483: thx

macselek
Jók nagyon

chhaya
Tecc... a középsõvel azért nem szívesen találkoznék össze az utcán. 😄

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

morcosqtya
😊) thx!

Aquir
szépek

morcosqtya
régiek:

lightjack
értem... de azért gyakorolj még jó sokat😊 énis ezt teszem és hidd el mûxik(Y) gugliba írd be h Aurelia Art , vagy The Portrait Art és ami kijön rá legelõshzör katt rá...aureliart oldaláról nagyon sokat lehet tanulni, mint pl szem készítés haj megcsinálása, és van egy full tutorial angolul, én azt megcsináltam és tök olyan lett azóta kisebb nagyobb változtatással az õ módszerét használom. hidd el sokat segít!!!

Hayni
szerk.
Azért is fura mert a csaj arca is fura,mmint hogy nem én torzítottam a rajzon.
Hayni
Nem baj a kritika, azért tettem fel.
Azért is fura mert nem a csaj arca is fura,mmint hogy nem én torzítottam a rajzon.
(Épanyagóra-építõanyag óra...)
lightjack
és télleg kimaradt 1 kérdés: mi az az épanyagóra?😮

lightjack
bocs de nekem ez nem tetszik😞 ne vedd sértésnek, csak egy kritika, csak az én kritikám... ajánlom pl a the portrait art nevezetû ember videóit youtube-n abból tudsz elég sokat tanulni...a haja az tényleg eléggé mû...olyan mintha átlátszó lenne, a szeme, maga az írisz abba sincs túl sok igényesség...bocsi a kemény kritikáért, de mi értelme lenne feltenni ide a rajzokat hogy ha mind1ikre csak azt mondanánk h jó és nem mondanánk meg az igazi véleményünket...gyakorlás,gyakorlás,gyakorlás...

Hayni
Ezt csináltam , tudom a baloldali szemét eltoltam, a haja meg nem valami élethû.(Épanyagóra,padtárs)
PJack
ne haragudj a kifejezésért, de ez... kurvajó!<#smile><#eljen>

lightjack
jaja pontosan ahogyan aquir mondja😄

Aquir
ez egy igényes izé! 😊

chhaya

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Looooser
ami hajnal 3 kor lett befejezve, rossz minõségû anyaggal és kb. 35 centim volt hozzá férni a falfelülethez, ^^ jah amúgy az Impresszionista és tradicionális mûvészet össze fûzése ezt hozta ki belõlem, persze nem is annak vettem

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kovács legény
de amit te rajzoltál az egy kontúros kép
és nem kötekedésnek lett szánva a kritika

www.czekoart.hu

Aquir
az kit érdekel  

Looooser
de ezt nem én csináltam

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aquir
szépen kidolgozott grafit paca😊

Aquir
szép vörös paca😊

Looooser
jó hát egyéni izlések... közel 8 éve hogy utoljára festettem most is csak próbálkoztam 😊

theone91
Hmm. Nekem ez jobban tetszik, tök egyszerû és mágis látványos.

Looooser
angyalom ez a koi, rajz stílusban japán, nem mindegy és szerintem ennél még mindig jobb ^^

jo ez 😊

the world is mine

Tudom hogy nem lett valami jó csak unatkoztam.....