Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

75%-os munka, eddig.
Szeretnék infókat gyûjteni tõletek is, hogy mi legyen a háttér.Több oldalon megkérdezem, majd amelyiket a legtöbben ajánlják, megpróbálom megvalósítani.
Aquir
tetszik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lightjack
Blu-Tack(gyurmaragasztó)...szinte mind1ik papír-írószer boltban lehet kapni, és kiválóan lehet használni arra, hogy a sötétebb területekrõl grafitot távolítsunk el, mivel felszedi azt, így ott fehérebb lesz.

skodatuning
Hello!
én nemrég kezdtem el rajzolgatni komolyabban,és a fórumra is nemrég leltem rá.
Itt a legfrisebb rajzom,igaz ez még nincs teljesen kész:

Lightjack: A radír mellet az a kék gyurma az micsoda?

\"Nothing happens unless first a dream…”

lightjack
jah és még annyit kérdeznék, hogy látta e valamelyikõtök a ThePortraitArt videóit a jútubon??? milyen eszközöket használ?? odaírta hogy Charcoal pencil, azt vágom hogy mi, van is Derwentbõl, de az enyém nem olyan mint az övé és nem is teljesen arra van amit õ csinál sztem...szal heeelp aki tudja hogy pontosan miket használ. köszkösz!!

lightjack
nah itt vannak az eszközök amiket ehhez a rajzhoz használtam:

http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok4-160346870
http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok3-160346741
http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok2-160346603
http://burianart.deviantart.com/art/eszkozok-160346255

a 3. képe kicsit homályos...azon 1 rotring van + 1 progresso 2B-s

Tényleg szépen dolgozol.Én is kíváncsi lennék az eszközeidre.😄
lightjack
köszkösz=) õõ hát ez egy jó kis módszer amit vmi külföldi csávótól tanultam. a lényege az, hogy 1 finom, lecsiszolt hegyû tûvel véseteket csinálsz a lapra, így amikor átmész rajta grafittal, az fehéren marad. persze ez egyáltalán nem azt jelent hogy ennyi az egész. különbözõ mennyiségû grafitot kell felvinni a különbözõ helyekre, el kell azt kenni, néhol kiradírozni stb. szal eléggé melós dolog...soksok türelem kell hozzá, és jópár eszköz. ha kell akkor feltöltök róla képeket h miket használok hozzá...

stonesour
Ez hihetetlen jó. Mivel lett rajzolva? 😄

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

n3whous3
gyönyörû 😊

púúúúú

lightjack
huh ez elég nehéz, mivel az üvegen megtörik a fény és a mögötte lévõ rész máshogy látszik valójában...csináld meg a kompozíciót élõben, akkor talán könnyebb lesz.

http://burianart.deviantart.com/art/Tiger-160236710

nézzétek meg...vélemény??

nonicks
ilyesmi vagyis ilyen zsúfolt forgástest kompozíciós rajz

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

lightjack
http://burianart.deviantart.com/art/Tiger-160236710

csáócsáó nézzéték meg és értékeljetek! ty

lightjack
ööö ezt most akkor hogyan is gondolod? az üvegek egymást fedik? v egymás mellet vannak? és mi az furcsa stílus? próbál meg leírni, vagy tegéyl be 1 képet 1 hasonló rajzról...

nonicks
vagyis ilyen forgástest rajz szerûség

nonicks
segítség kellene olyat kellene rajzolnom amin üvegek vagy flakonok egybe esnek(egybe érnek) és ilyen furcsa stílusba van rajzol és valami alapot keresek de nem találok(hogy hogyan is néz ki az ilyen)

stonesour
Hát valami olyasmi, de nem feltétlenül a dark knightból

lightjack
csáócsáó. hát nem is tudom. a rajz nemrossz, de ki lehetett volna dolgozni sokkal részletesebben. am ez a Joker akar lenni a Batman:The Dark Knight-ból??
majd írjatok az én képemrõl is véleményt pls. téháiksz.nah szépnapot!!!

stonesour

stonesour
Miért nem jó? :@

stonesour

stonesour

szénceruzával. Milyen?

lightjack
persze hogy akik hogy ha nem törlöd ki a szüneteket a linkben. és azér nem engedi mert nem enged linkeket betenni. töröld ki a space-eket és akkor máris jó lesz

Misi az ezredes
Más képmegosztót használsz akkor jó.. Amúgy a link kaki

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

lightjack
hali! sajna nem tudom hogyan megmutatni a rajzom mert sem linkelni sem feltölteni nem enged:S nemtom hogy rakjam fel:S:S:S

htt p:/ /kepf eltoltes.hu/ 1004 09/K_p_163_w ww.kepfeltoltes. hu_. jpg

nah így jólesz szétvagdostam a linket így engedte. majd nézzétek meg, kicsi munkával gyorsan összerakható a link, pls értékeljétek.. köcce

Looooser
de nem írta hogy milyen comicot akar.... azt hittem hogy Rage Guy-osat XD

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

theone91
Azért nem mindegy milyen stílushoz akarod használni. Egyszerû hárompaneles, rajzfilmszerû képregényhez jó, de mondjuk comic-book szerûhöz már kevésbé. De ez szigorúan csak az én véleményem... 😊

Looooser
adobe illustrator: tanuld, használd....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Misi az ezredes
Tutorialt kerestem találtam is. Nem is sok oldalas cirka 140 oldal ennek háromnegyedét a képek teszik ki ugyanis korrekt leírást is tartalmaz. Igaz angol ami némi akadályokat gördíthet elém, de nekikezdek és remélhetõleg elõbb vagy utóbb mutogatható kinézetû képregényekkel boldogíthatlak titeket és másokat. ( Inkább elõbb 😊 )

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

theone91
Szerintem neked képregény készítéséhez szükséges tutorial kéne.

Amúgy meg ez a Manga Stúdió lényegében egy csakis rajzolásra butított Photoshop. Csak rá kell nézni.

theone91
Nem olyan szép a kép? Nem értem. Általában ilyenkor jön képbe a Photoshop... 😄

Ha megy "fizikailag létezõ papíron" is, akkor miért ne menne "digitális papíron" a rajzolás, színezés stb.?

Ha a képregénykészítés elsõ lépéseivel nem vagy tisztába (pl. nem tudsz nekilátni, mert nincs ihlet, vagy pl. nem tudod hogyan elrendezni a paneleket) az nem a PS hibája.

SMGBAS
Amúgy én ezt tudom ajánlani:
Manga studio

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Az engem is érdekelne, hogy hogyan érted 😄

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

nem olyan szép a kéP?...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Misi az ezredes
Aham, akkor alkalmatlan vagyok még a feladatra. 😊

Doddy a düdő
nincs olyan, amire a fotosop alkalmatlan. max nem tudják rendesen használni :|

Misi az ezredes
De nem lapon szeretnék képregényt készíteni, viszont photoshop szerintem ilyesmire alkalmatlan. Nem olyan szép a kép.

theone91
Nem szoftvertõl függ. Akár A4-es lapon/lapokon is csinálhatsz képregényt.

Misi az ezredes
Valaki tudna segíteni? Képregény rajzoláshoz, mely programot ajánljátok?

SMGBAS
Akkor túl sötét lett.

theone91
Semmit nem tudok kivenni belõle.

Misi az ezredes
Túl sötét..

Nem tudom, soha nem wow-oztam, nem igazán érdekel a játék.😊
Looooser
megint rajz verseny van wowban?
am nagyon korrekt

Looooser
az gáz ha én egy fekete négyszöget látok????

Köszi!
Misi az ezredes
Grat nagyon tetszik

LSL
baromi jó

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

eddig jo 😊<#eljen>

the world is mine

egy félkész rajzom, remélem az összhatás jobb lesz, miután kész lesz