Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
van egy szemüveg, anno kísérleti nyúl voltam a fejlesztése során egy ideig. [ meg nem mondom hány éve volt már, de nem 2-3 az biztos ]
na akkor került 40.000 forintba 1 darab lencse.
aztán késõbb kiderült, hogy az én szememhez az gyenge, csináltak egy erõsebbet, amivel már olvastam a baboskönyvet. aztán közölték, hogy nincs lencse csere, vegyem meg megint.
szal itt fejezõdött be 😄
a szemcsivel kicsit jobban látod a színeket, de nem kell csodát várni tõle
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ha balkezes vagy akkor jobb-, ha pedig jobb kezes akkor bal felsõ sarokból kezd a rajzot átlósan lefelé ígyy nem maszatolhatsz bele csak egy tipp
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Elméletben már összeállt bennem ,hogy hogyan is kéne...
\"Nothing happens unless first a dream…”
de olyan mintha az a két szeme között az orrnyergén lenne egy törésvonal
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Fasza lett!
Én most egy pandán gondolkodok de félek a szõrszálaktól...😊
Tudnátok valami tippet adni,hogy hogyan lehetne szépen kivitelezni?
[/apro]ameniyben nem te szoktad aezekt rajzolni sry 😊[apro]
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
ezekbõl lehet tanulni és az anatómiaibaki ellenére szép ajz lett
barátnõdnek meg az érdeklõdési körébõl keress valami, estleg kedvenc virág állat hobbi stb
www.czekoart.hu
Pikk-pakk szétkapná alien barátunkat 😊
😊
egy kéréssel fordulnék hozzátok.Hamarosan Megrendezésre kerül az elsõ Tavaszi BC2 Conquest Kupa és szükségünk lenne 3 kupára(arany, ezüst, bronz színben). Ha valakinek volna kedve és ideje megrajzolni nekünk, azt megköszönnénk. a kupa végleges mérete 150x200px lesz, szóval egy egyszerû vonalvezetésû, de látványos kupára lenne szükségünk, amit a nyertes klános szívesen kitennének a honlapjukra. 😊
Ha szerdáig el tudná készíteni nekünk valaki, az nagyon jó lenne.
példa, de nem követendõ:
Köszönjük elõre is.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Lightjack:Na majd kipróbálom!