Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
színtévesztés nem azért van mert a szemben a csapokból nem ugyanannyi van?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Aquir
és az hogyan mûködik ha nem látja a színt? Felerõsíti a különbséget azok között, amit úgysem lát? 😄 Minden színre jó?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Vaxi
nem.
van egy szemüveg, anno kísérleti nyúl voltam a fejlesztése során egy ideig. [ meg nem mondom hány éve volt már, de nem 2-3 az biztos ]
na akkor került 40.000 forintba 1 darab lencse.
aztán késõbb kiderült, hogy az én szememhez az gyenge, csináltak egy erõsebbet, amivel már olvastam a baboskönyvet. aztán közölték, hogy nincs lencse csere, vegyem meg megint.
szal itt fejezõdött be 😄
a szemcsivel kicsit jobban látod a színeket, de nem kell csodát várni tõle

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Kovács legény
tudtommal nem, de lehet van valami szemcsi de nem hiszem😞

www.czekoart.hu

Lehet azon fejleszteni, elmulasztani, ha valaki színtévesztõ???
SMGBAS
Nem lett a legjobb

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Looooser
1szerû
ha balkezes vagy akkor jobb-, ha pedig jobb kezes akkor bal felsõ sarokból kezd a rajzot átlósan lefelé ígyy nem maszatolhatsz bele csak egy tipp

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

lightjack
heh ez 1 jégkocka v 1 üvegtömb?😄 végülis nincs sok különbség😄 am elkezdtem pasztellel rajzolni...de egy nagy problémám van hogy állandóan szétkenem és oda emgy a kréta ahova nem kéne.... tudtok vmi jó ötletet hogy ne kenjem szét a krétát? már a papírtrakokakazemalás-s módszert próbáltam de a papír is nagyon keni...vmi ötlet?

Ez csak úgy.....unalomûzés volt
hi

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Van is egy kicsi
skodatuning
Értem,köszi!<#eljen>
Elméletben már összeállt bennem ,hogy hogyan is kéne...

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

nagyon fazsa
de olyan mintha az a két szeme között az orrnyergén lenne egy törésvonal

Én egyenként huzigáltam a szörszálakat... aztán radírral is.(de az nemnagyon látszik)
skodatuning
Köszi szépen!Ezek hasznosak lesznek!

Aquir
htx 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LSL
daddy83 fejlõdése tetszik nekem. Hónapok alatt az itt hallott tanácsok alapján nagyon sokat fejlõdött. Más kérdés, hogy szorgalmasan rajzol. Van, hogy 1-2 hónapig nem is nyúlok ceruzához. Mások nevében nem beszélhetek, de nekem nagyon jól jönnek ezek a leírások, mert nem tanították nekem, amit most tudok. Innen onnan szedtem össze a tudást. Mondjuk ez inkább photoshopban rajzolásra igaz. Minden portrénál, amit ismerõsnek rajzoltam próbáltam jobbat alkotni. Megnéztem egy két módszert hozzá neten, pl jobb agyfél tekés rajzolást, de nem sokat alkalmaztam még belõle. pedig most több alkotó tevékenységbe is belefolytam. 3D animációs rövid filmet gyártunk, képregényt készítünk, vicces póló grafikákat csinálok. Mind különbözõ társaság, mind más stílus. Mindbõl tanulok valamennyit. De a legtöbb tologra magamtól jövök rá, vagy nem. az viszont baj, mert akkor nem jó kép kerül ki a kezembõl. Ilynekor szoktam pár helyre belinkelgetni és megkérdezni a véleményeményeket. Abból viszont többet tanulok, mint egy leírásból. De modom ez cask én vagyok.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Aquir
Sokaknak van tehetségük a rajzhoz, akik mondjuk egyéb tanulás nélkül is maguktól tudnak gyönyörû képeket csinálni, de nekik is szükségük van ilyen "apróságokat" tanulni? Vagy van aki ezekre is ráérez, azaz mindenkinél máshogy van, és ettõl vagyunk különbözõek?

LSL
Ez nem rossz leírás, ha tudsz angolul. Itt még találhatsz pár megoldást. Sajnos nagy része digitális rajzhoz van leírva, de egy kis logikával talán átültetheted ceruzásra is.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

skodatuning
Hello!
Fasza lett!
Én most egy pandán gondolkodok de félek a szõrszálaktól...😊
Tudnátok valami tippet adni,hogy hogyan lehetne szépen kivitelezni?

Aquir
jó lesz

Ez már talán egy fokkal jobb az elõzõnél....
De, én szoktam...... BIztos nézne egy nagyotXD
rajolj neki egy szado mazo ruhába öltöztetett náci dominát gázmaszkkal

[/apro]ameniyben nem te szoktad aezekt rajzolni sry 😊[apro]

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Aquir
lol

Kovács legény
azt hittem keményebb(18+) kép lesz😄

www.czekoart.hu

Kovács legény
nem kell kidobni ezeket a rajzokat, nekem is van jópár elcsúszott rajzom
ezekbõl lehet tanulni és az anatómiaibaki ellenére szép ajz lett

barátnõdnek meg az érdeklõdési körébõl keress valami, estleg kedvenc virág állat hobbi stb

www.czekoart.hu

Aquir

szerintem virág vagy valami tájkép legyen, vagy rajzold meg ezt és tedd az õ arcát a helyére xD

Akarok barátnõmnek valamit rajzolni.....nincs véletlen valami ötletetek vagy valami kép? Tudom hogy elbasztam az elõzõt ki is dobtam de az a baj hogy csak a végén láttam hogy nagyon torz lett szegényxd
Kovács legény
valóban érdekes ott is de a rajzon nagyon nem jó

www.czekoart.hu

theone91
A depth-of-field nagyon tetszik rajta. Grafikákon sokan hanyagolják! :]

macselek
Ez ugye nem abból a nyúzós videóból van?:S

skodatuning
Bizony õ az 😊
Pikk-pakk szétkapná alien barátunkat 😊

Tempest
szerintem <#vigyor5>

lightjack
jaaah télleg😄 pedig játszottam a Mass Effect-tel, deh eleinte nem arra gondoltam, de most már látom(Y)nem is akármilyen krogan... õ Wrex😄

skodatuning
Igazság szerint az nem dínó hanem egy Krogan a Mass Effect nevû játékból.
😊

Aquir
alien versus dínó? 😊 de jó lett

skodatuning

Hello mindenki,

egy kéréssel fordulnék hozzátok.Hamarosan Megrendezésre kerül az elsõ Tavaszi BC2 Conquest Kupa és szükségünk lenne 3 kupára(arany, ezüst, bronz színben). Ha valakinek volna kedve és ideje megrajzolni nekünk, azt megköszönnénk. a kupa végleges mérete 150x200px lesz, szóval egy egyszerû vonalvezetésû, de látványos kupára lenne szükségünk, amit a nyertes klános szívesen kitennének a honlapjukra. 😊
Ha szerdáig el tudná készíteni nekünk valaki, az nagyon jó lenne.

példa, de nem követendõ:

Köszönjük elõre is.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Kovács legény
Jó az ötlet, a kidolgozás is tetszik nagyon de az anatómia csapnivaló

www.czekoart.hu

lightjack
nem, nem vagyok régi tag, nem rég regeltem, de régóta figyelek rajzos videókat h tanulni tudjak belõlük... de mondja már meg vki h miat használ a ThePortraitArt!!!!!!! köszkösz

tenkenorman
miaz hogy fél nyolckor senki sem posztol?

http://www.tenke.hu

tenkenorman
látom megtaláltad a mindentbelét, vagy már régi tag vagy?😊

http://www.tenke.hu

lightjack
nem tudja valaki hogy a The Portrait Art csávó(YouTUbe-n nézzétek meg a videóit, nagyon profi) milyen szénceruzát használ? mert én derwnent charcoal szénceruzával próbálkoztam de azzal lehetetlen mert morzsolódik emg minden szar.... neki a videóban nincs ilyen szal vmilyen más ceruzát használ...ha tudja vki h mifélét az írj meg légyszi! nah köszkösz

skodatuning
Aquir:Köszi!
Lightjack:Na majd kipróbálom!

lightjack
jól néz ki... a háttér sztem vmi darkos legyen mert a rajz hangulata is eléggé darkos...