Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy simán az a baja szerintem, hogy 2-3cm-es vonalakból rakja össze a hosszú vonalat és töredezett, szõrös lesz.
Amúgy nagy vonalaknál az egész kéznek mozognia kell vagy pont hogy a kéz fix és a törzs mozog, de ezt tényleg csak gyakorlással lehet megtanulni
www.czekoart.hu
Azért remeg a vonal mert bizonytalan vagy,nem vagy biztos a dolgodban.
Ezt csak sok gyakorlással lehet orvosolni. A legjobb ha rengeteg krokit készítesz és sajnos akármennyire is unalmas a kockológia szarásig történõ nyúzása nélkül nem lehet az emberbõl jó rajzoló
www.czekoart.hu
Jó ezt így biztos nem tartjátok olyan fontos tényezõnek, pedig nagyon is az. Ha valaki pl grafikusnak akar menni, ott nem lehetnek ilyen problémái az embernek.
Ha valakinek van valami hasznos tanácsa, hogy mivel lehetne ezt elmulasztani ezt a "remegést" az írjon.
De ismerõsöm csak nemrég kezdte az alapoktól a rajzolást, túl van a 2. X-en szóval. Részlet kérdés. Ugye az ember változik változik a személyisége a szokásai így ez is velejáró változás lehet.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Egyébként a gond nem az volt hogy keveset gyakoroltam (még órákon is ezt csináltam, bár lehet inkább az anyagra kellett volna figyelnem), sokkal inkább abban, hogy én még mindig ugyan azt a szar teknikát akartam kicsiszolni.
szép vonalak rajzolásához az kell hogy ne gondolkodj ne paráz, zsigerbõl jöjjön, ehez meg sokat kel gyakorolni. Krokiat kell készíteni hogy kialakuljon egy vonalkultúrád érezd az ívek erejét blablabla na érted mirõl van szó.
www.czekoart.hu
Az egyetlen dolog ami hátráltat engem, hogy fejlõdjek rajzban az a kézügyességem. Nem birom egyszerûen úgy húzni a vonalakat ahogyan azt én akarom, pedig már komolyan vagy 3 hónapja próbálom ezt fejleszteni.
Iskolában minden haszontalan órán ezzel tökölök, már vagy 100 lapot teljesen telerajzoltam körökkel vonalakkal és egyébb ábrákkal, de még így sem megy annyira mint másoknak alapból.
Nem tudom, hogy a teknikám az ami totálisan rossz, a ceruzafogásom, túlságosan remeg a kezem, vagy egyszerûen fizikailag képtelen vagyok pl egy szabályos kört szabad kézzel megrajzolni.
Függ a mérettõl a technikától a hordozótól a stílusodtól a habitusodtól.
Kinek mi jön be mire áll rá a keze jobban
tehát próbáld ki és meglátod
www.czekoart.hu
Szerintetek egy rajzban a vonásokat az ujjaimmal vonjam vagy az egész karommal?
Idáig mindig az ujjaimmal csináltam, és a kezemet csak akkor mozdítottam arrébb ha helybõl nem értem el azt a területet. Lehet ha gyakorolnám kézzel, kényelmesebben és gyorsabban menne, de nem vagyok benne biztos, hogy ennek lenne eredménye és fölöslegesen nem akarom gyakorolni.
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
és megyek is az orvoshoz 😄
#11381: ez nagyon érdekes ám :o
kár hogy nem ismerek ilyen programozós embereket, de ez klassz lehet.
#11384: nemgond, csak nyugodtan
Pain is inevitable. Suffering is optional.
http://www.tenke.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
a lényeg az hogy kék v zöld háttér elött vesznek fel és mivel ezek a szinek elég elhanyagolható mértékben szerepelnek az emberen, faszán körbe lehet vágni az alakot és mögé vetíteni aztán bármit.
Gyakorlatilag az összes fantasztikus film így készül.
melóban nem tudok filmet nézni😞
www.czekoart.hu
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
púúúúú
de szerintem ez a szemüveg is fölösleges, teljesen.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
www.czekoart.hu
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.