15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Looooser
    akkor egy nagy kés kéne a kezébe vagyis a keze helyére :D
  • theone91
    Engem sokkal inkább a Prototype-ra emlékeztet. :)
  • Tempest
    Köszi tényleg olyan de nem baj.Bár játékot nem szerettem egy hetet adtam neki kb. pedig a világ tetszett.
  • lightjack
    nem is kicsit! télleg mintha stalketből ugrott volna elő. am jól néz ki!
  • dady83
    Wow!
    Kicsit olyan Stalker hatása van.
    Nagyon hangulatos, szép munka!
  • Tempest

Sniper Jesus
    ez még friss
  • lightjack
    nemrossz, kicsit erősebb tónust belrakhatnál.
  • mumeen
    Tegnap rajzoltam 10 perc alatt ezt a szovjet katonát.A sisak nem teljesen valósághű,az arcot is kicsit rajzfilmfigurásra vettem.
  • ktomi22
    gecijo
  • Tempest
    Gecc' brutálisak köszi.
  • Malakai
    Jae-Cheol Park
  • Tempest

kép

Na ez meg az én kedvenc képem,pár éve már nézegetem.Monumentális az ötlet is állat meg hogy nincs mindenhol részletesen kidolgozva.Szerintem painterrel készült valami játék koncepció ,nem tudom ki csinálta keresgettm a reloaded studiosnál de a többi nem ilyen jó.
  • ktomi22
    lesz idom majd osszekombózok valamit :D
  • Tempest
    Azért lenne a nagy választék hogy megkönnyítse a dolgodat :P.
    Lágy kerek annál ki van kapcsolva a nyomásérzékenység (3-15 px)az aprólékos részekhez csúcsfények stb.,van az a faleveles annál be van ,jó nagyban háttérhez tök jó halványan.A maszatoló eszközzel (smudge)15 -20 % meg elkenegetem.Ennyi talán nem zavar össze,próbálgasd.
  • ktomi22
    tudsz mutatni par ecsetet? :D .. marmint beallitasokat.. soha nem birom jol beallitani..aztan még a rajztol is elmegyka kedvem .. meg hogy egyetbeallitasok a teblet részhez.. marmint hogy nyomásérzekenyen vastagszik az bekapcsolod vagy hogy..szal stb stb :D :D
  • Tempest
    Azt hétfő reggel írtam most inkább öreg rókának mondanám.A lényeg u.a.
  • Tempest
    tipp igaz nem olcsó
  • Tempest
    Kösz ,sokat kell gyakorolni talán az a titka,pedig egyre ritkábban van kedvem hozzá:). 70% körüli áttetszőség ,van egy pár kedvenc ecsetem azokat használom mindenre.Acecat flair tablet ez lehet a legolcsóbb de nagy baj nincs vele,nyilván a wacoom jobb nem próbáltam mást.Különbség talán hogy hozzátok képest vén majom vagyok ennyi.
  • ktomi22
    nem szolllok semmit.. mer haragszok rád.. mert te tudsz ilyet ..en meg nem :D :D :D ..
    am. milyen beallitasokkal rajzolsz ps ben? meg milyen tablettel.. kivancsi vagyok :P
  • morcosqtya
    Talán a nyakába tudnék belekötni, másba nem.
    Nagyon szép munka!
  • Zocsi
  • theone91
    Sikamlós! :D
  • Aquir
    ezt inkább nem kommentálom, egyértelmű hogy milyen:)
  • Tempest

nagyobb

Ilyen kicsik vannak csak,ezek viszonylag gyorsan készülnek el.
  • lightjack
    első látásra nem rossz, de h ha kicsit "rábambulok", akkor tényleg látható h a fejjel nem stimmel valami. jah és a karja egy kicsit vékony. a többit amit marcosqtya leírt azt én nem látom, de szinte biztos hogy ez azért van mert nem tom az anatómiát:) csak józan paraszti ésszel ránézve ezeket látom hibának.

UI: ha tényleg vázlatot csinálsz(tudom, mondtad h majdnem vázlat), akkor szerintem felesleges ennyit a hajjal vacakolni. húzd meg a főbb körvonalait azt csókolom, majd később kidolgozod.
  • mumeen
    Igen,tudom,hogy anatómiailag sem megfelelő,de az arc azér' is "pontatlan" mert nem embert,hanem egy kitalált lényt ábrázoltam...vagyis próbáltam.
    A 3D-s technikák elsajátítása még sok ideig fog tartani,és mindig lesz rajta mit csiszolni,nálam még nagyon kezdetleges,lényegében nincs is.
    A "majdnem vázlat" kifejezés pedig az,ami.Majdnem vázlat:tehát nem vázlat,de majdnem,mer' a vázlatnál kicsit tovább mentem.Ezért majdnem vázlat:D:D
    Értem a kritikát,és egyet is értek vele.Köszönöm a segítséget!
  • morcosqtya
    A széles hátizom és az elülső fűrészizom egyetlen hatalmas tömegben áll, aránytalan a kar hosszához és vastagságához, elhelyezkedéséhez képest.
    Csuklyásizom a "levegőbe tart" a nyaka annak középről nő ki.
    Arckoponya és agykoponya aránya helytelen, az agykoponya magassága behatárolhatatlan, pontatlan.

Tetszik viszont a kép bal alsó felén az alkar és a kézfej laza vonalas ábrázolásánál, hogy valóban van kontraszt a kidolgozott és a vázlatszerű vonalak között (sajnos egyedül ott van az egész képen).
    A rajz "nem csak két dimenziós" műfaj.. nem csak szélessége és hosszúsága van, vinni kell bele mélységet, kontrasztot.
    Ne csak húzd a ceruzát, rá is nyomhatod, fel is engedheted.. játsz a kontrasztokkal, az előtérben erősebben nyomd rá, a távoli részeket halványan hagyhatod.

"majdnem vázlat"
    igen
    A vázlat elsődleges lényege a téma első megragadása, alapvonalak felvitele, arányok és kompozíció (itt anatómia) elhelyezése, alapok lerakása a későbbi műhöz segítségül.
    Itt nem érzek lazaságot, tervezést, ezt tovább akartad vinni, kész rajzzá, de ahhoz túl korán megálltál. Vázlatnak viszont pontatlan, túl görcsös, ahogy régi tanárom mondta volt: "izzadságszagú".

A kritikám nem ellened van hanem érted! Annyit teszel el belőle magadnak amennyit tudsz és akarsz.
  • mumeen
    Tegnap este fejeztem be ezt a majdnem vázlatot:)
    Nem igazán tudom,hogy mit is akar ábrázolni,valami navis,elfes lényt.
  • Bala10

figyelmeztetőt neki!
  • Loál János #12088
    Ráadásul figyelmetlen.
  • Gurren
    újreg
  • Jano
  • Midas
    laza :)
  • Midas
    katints ra :D
  • Jano
    Nagyobb?
  • Okaokas
    [IMG][/IMG]
  • lightjack
    azt észre se vettem. a bimbót ne csináld ennyire hegyesre. így túl csúcsos-csücskös.
  • ktomi22
    a kilogo mell se a legtutibb.. de am passzol nekem is :)
  • lightjack
    nemrossz. az arce meg az orra vhogy nem passzol nekem. de a többi korrekt!
  • ktomi22
    nagyon humoros egy napod van :D :D XD