Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"csak pár rajzhoz kellett, illetve ezzel egy barátomon segítettem, mivel anyagilag nem volt a topon."
fõleg utóbbi.
Nem mindenki szeret pénzt direktben elfogadni (méltóság, önérzet, fene tudja), viszont ha megveszed valami régi (számára) szükségtelen ketyeréjét (amit tudsz is használni) akkor más a képlet.. <#vigyor2>#vigyor2>
valószínûleg az összeg amit adtam neki több volt mint az öt éves használt HP valódi értéke..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Javítani nem lehetett (elvittem szervízbe).
Igazából nem volt rá olyan NAGY szükségem, csak pár rajzhoz kellett, illetve ezzel egy barátomon segítettem, mivel anyagilag nem volt a topon. 😊
amúgy egy hónap után miért nem vitted vissza garival a kuka helyett?
www.czekoart.hu
Ha lesz róla kép tedd fel majd megnézem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2006 óta a grafika visszaszorult. Inkább festek én már így "öregkoromban".. 😊)
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
www.czekoart.hu
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Kéne egy nagy adag segítség:
Ismerõs most lilára festi a falát, és azt szeretné ha festenék neki japán motívumokat, az a kérdés hogy milyen festékkel fogjak neki?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Stephen King nem rokonod?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
nice
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
6H-s, nehezen kopik... 😊
Sculp 1 es
the world is mine
the world is mine
... plussz egy hülye flash játékból kilestem egy arcot 😊
ಠ_ಠ
<#wow2>#wow2>
kemény. <#eljen>#eljen>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
szines fotó-karton
cc. 21 x 30 cm
2003
akvarell karton
cc. 21 x 30 cm
2003
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb