Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
virsliman strike back
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kíváncsi leszek a véglegesre :o)
Mivel ez egy részleges kép. Így a te szemednek lehet nem passzolnak a dolgok de az enyémhez igen és majd a késõbbiek folyamán meglátod hogy tévesen ítélted meg az arányokat mikor húztad a vonalaid. De köszönöm hogy megpróbáltál építõ jellegû HSZ-t írni.
the world is mine

De igen belegondolva az egyenesség az hasonlít a korábbi Porsche kinézetére. De a szélei meg vannak törve a lekanyarítással így nem is értem miért hoztad fel. Maga a lámpa elhelyezkedések sem így vannak ahogy itt persze ez így nem kivehetõ egy Rajzból.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
A rajzolni tudsz az biztos!!<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Várjuk a további fázisrajzokat!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Radírt csak ott vesd be ahol tényleg elkerülhetetlen.
Leginkább a tónuskontrollhoz illetve a fényekhez használd!
Nem baj az ha sok (finom) vonal van egy rajzban, így tanulsz, látod a hibáidat, tudsz korrigálni, többet tanulsz így mint ha állandóan radiroznál.
Eleve finom vonalakkal kezdj, ne véss a papírba, az erõs vonalakat a vége felé rakd majd fel. Már tudni fogod hova...
Õszintén, próbálkoztam mindennel az arányok megtartása érdekében.
A kockázás jó technika, amivel egyszerûbb dolgozni, de én csak egy középen átmetszett keresztet rajzolok a lapra, onnan már csak másolás.
Többet radírozok így, de úgy érzem, hogy jobban is fejlesztem magam ez által.Az eszközökkel kapcsolatban még a mai napig kísérletezek.
Rá kellett jönnöm, hogy a 2B és a 2B-s ceruza között óriási különbségek vannak.
Jelenleg csak a Faber Castell termékeit használom portrékhoz, amit egy két helyen elég jó áron meglehet szerezni.
the world is mine
egyenlõre a problémám a téma és a képek, az üresség, ez csak puszta rajzolás, semmi mondandó. eddig minden rajzomnak volt gondolati háttere, még ha nem is volt bonyolult vagy jó minõségû. úgy látszik sokat problémázgatok😊 azt hiszem az a fajta vagyok aki fejlõdés nélkül akar emelkedni, kell neki hogy rugdossa egy tanár különben ellustul.XD
A gyerkõccel három napig foglalkoztam, és a legjobb rész persze hogy a szeme és az erõsebb árnyalatok voltak a bal koponyáján😊 de ez csak a befejezõ része volt a két és fél délutánt igénybe vevõ munkának.
Ötlet,ötlet..keresem és fogom még.
www.czekoart.hu
the world is mine
Én sem tudok most megvenni drága könyveket, (meg más egyebeket se)
A Barcsay drága és nagy könyv, de idõtálló.
Nekem sem egy heti zsebpénzbõl lett meg... 😞
Egyébként anélkül is elkezdheted. Anatómiára keress rá a neten, hátha vannak jó rajzok, tanulmányok.
netes oktatással kapcsolatban nem vagyok kompetens, nem kerestem rá. Biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen oldalak, (egyszer találtam egy 32 videóból álló tananyag-sorozatot az absztrakt festészethez, nézegettem, de nem mindet néztem végig), rá kellene keresned, szerintem találni fogsz.
A "rajz tanítása könyvekbõl" nem megoldás.
Ezzel kapcsolatban röviden azt tudom leírni amit itt másnak is:
1. Ha kezdõ vagy, és nincs pénzed tanárra akkor nem kell. Rajzolgass, gyakorolgass pár hétig/hónapig. Vagy elmélyedsz benne vagy nem. Ha nem akkor ennyi volt, nem költöttél feleslegesen.. Ha meg mélyebben kezd érdekelni AKKOR és csak akkor költs több pénzt tanárra, könyvekre, eszközökre.
2. Ha komolyan gondolod, és meg akarsz tanulni RAJZOLNI akkor tanár kell. Nem tudod kikerülni. Az élõ szónak, az interaktivitásnak a rajz tanításában feltétlen fontossága van, egy videó/film nem helyettesítheti a jó tanárt.
Röviden ennyi.
hosszabban..
Az elsõ, hogy én elméletben mindenek elõtt zenével foglalkozom intenzíven, mint ahogy te a rajzal.De ez egy másik, rajztól eltérõ téma és probléma.
A második, hogy a legnagyobb kilátástalanság idején(függetlenül attól hogy jogtalan-e, nevezzük most gazdasági világválságnak) sajnos egy könyvet sem igazán tudok majd megvenni.
Tudnál ajánlani, egyáltalán szerinted meg lehet -e bízni olyan könyvekben vagy oldalakban ahol a rajz tanításával foglalkoznak?
ezzel anno küzdöttem.
Félelmetesek voltak a hangjai.. meg ahogy odacsûrt egyet.
Mindig lapulni kellett a fal mellett... 😊
Az én szörnyem azért kisebb ennél..
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha szereted akkor megteszed bármi áron is
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"