Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a vonalvezetés elég gyatra, fõleg, hogy kínai stílust akartál prezentálni.
www.czekoart.hu
13 voltam, amikor utoljára festettem, ez egy kb 90*70 centis mázolmány, nem a legjobb minõségû temperával stb, jah igen ez is falra készült
és már tényleg csak a plafonomon van szabad hely ^^
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Most a lejjebb lévõt viszem + egy T betût ami minden nézetben T-nek néz ki.
Kép:
Ez meg az elõzõ szkennelve (nincs sok különbség)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
#11448 Elég sok helyen el van b*szva. Tanulni úgyse tanulunk semmit szal az a lényeg, hogy átmenjek (:
A hármas valószínûleg azért van mert még elsõben mondtam neki, hogy ha lehet akkor ne úgy osztályozzon engem mint az átlag diákokat.
(amúgy a ha tényleg nem nézné az átlag diákot akkor szerintem 3-mas se lett volna)
Estefele akkor teszem a sárkányosat szkennelve + ezt is (:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amúgy 3-mas lett xD
bocsi a 3-ért
Elõször egy alap vázlatot viszek fel a lapra, majd elkezdem a kontúrokat finomítani, igaz szét radírozom az agyam, mire a megfelelõ arányokat betalálom.Rácsozni még nem rácsoztam, habár sokan ajánlották, mivel egyszerûbb létrehozni azt, ami a referenciaképen van.
Sokáig bajban voltam az anatómiával, habár még sokszor most is.
pl. a szem távolsága egymástól, az arányos legyen az orr szélességével, majd a száj vonalaival, de mikor már az arc elfordul, ugyan úgy változnak az arányok.Ezt volt nehéz eltalálnom, ezért is lenne jó a rácsozás.
Lényeg, hogy mindent ránézésrõl másolok kisebb-nagyobb sikerekkel.
Ennél a rajznál viszont többet kellett improvizálnom, mint másolnom, mivel nagyon homályos volt a referencia kép.
Másold le mickey mouset és rakd be ide.
Amúgy mint írtam a kockológiáva kell kezdeni a rajztanulást amíg ezen nem esel át ne sírj, hogy nem mennek az alapok.
www.czekoart.hu
csak egy jó tanács, ne mások után akarj dolgozni, és ne úgy ahogy õk, a saját készségeid javítsd, a hátrányaidból kovácsolj elõnyt, és használd azt hogy saját magad számára legyen tökéletes az alkotásod.
ha beteszed ide a mûved mi adunk tippeket, tanácsokat, hogy mi mit változtatnánk stb, de ez azért van mert mindegyikünk másképp látja a rajzokat, ne aggódj csak gyakorold a saját technikád
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nodler: én bordás ceruzát használok, és a mutató és a középsõ ujjam közé fogok egy bordát és az átellenes oldalt pedig a hüvelykujjammal fogom...de tölts már fel egy rajzot mert így egyáltalán nem tudunk mást mondani mint amit eddig is leírtunk!!!
Nehéz dolgom volt, mivel a referencia kép elég homályos volt.
Rengeteg helyen kellett improvizálnom.
Tehát ez lett a végeredmény.😊
Úgyhogy ne azt mondjátok nekem, hogy ez nem olyan fontos, mert ti akkor tényleg nem tudjátok még mindig hogy mi az én problémám.
Ti amikor írtok, azt egész karotokból csináljátok, csuklóból, vagy az ujjaitok hegyével?
Én mindig is csak az ujjaim hegyével írtam, aztán mindig arrébb arrébb pakolgattam a kezem egy egy szó után.
Bárki megtanulhat szépen írni és rajzolni, nézd meg a régi kalligráfiákat nem volt téma hogy egy tanult írástudó ember így írjon és mindemellett mind szépen is rajzolt, mert megtanulták (nem fél év alatt...)
www.czekoart.hu
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintetek?
http://burianart.deviantart.com/art/portre-163816764
the world is mine
the world is mine
Amugy itt az oldala http://www.nevillepage.com/
De ha kiadvanya erdekel akkor a gnomon oldalan kutasatok.
the world is mine