15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12277 Ahh. Imádom a tollfirkákat! :) -
#12276 Fura izometrikus,meg mintha ilyen gyerekes lenne.A figurák meg kicsit gorillazosak,de szerintem tök jó. -
#12275 A fantáziámat ez már meghaladja,talán technikailag még menne bár nagyon részletes nem tudom hány óra lehetett. -
#12274 mi tart vissza?:) -
#12273 "négy" elég brutkó
amúgy jók -
#12272 teljesen igazad van, ezt velem egy helyettesítő szobrász tanár értette meg annó rajzórán, mikor látta, hogy küzdök a hajszálakkal:)
mindig tömegekben rétegekben kell gondolkozni, mintha szobrot akarnék készíteni, aztán lehet részletezni, gyakorlatilag a 3D grafika is ezen az elven működik. -
Ez viszont hibátlan ,jó lenne ilyeneket rajzolni.
Hangulata is meg az egész.
nagyban -
#12270 Igazad van csak próbáltam ilyen hirtelen készült,firka szerűre csinálni persze ettől még nem kell keresztezi oda lehetett volna figyelni,hát csak aztán ilyen lett.
Az ötletet ezek a képek adták:egy,kettő,három,négy. -
#12269 zsír! -
#12268 szép firka -
#12267 Ez szép! Helyén vannak a dolgok.
Miért nem illeszted be?
*szerk.: haj rajzolásánál nem nagyon érdemes erősen keresztezni a vonalakat (mint a kép bal oldalán) mert firkaszerűvé teszi a képet, inkább az egymásfölött/alattiságot, a térérzetet kell egyértelművé tenni.: ahol végetér egy hajlat/fürt, afölé omlik egy másik, stb, ami lehet diagonális. Egy összekócolt hajra jó megoldás lehet ez amit csináltál, akkor viszont ellenpontozni kell lágy vonalakkal és homogénebb, semleges területekkel. -
#12266 firka -
#12265 jah téll:D majd hnap lefotózom, jobb természetes fénynél. -
#12264 -
#12263 hajrá-hajrá:)
a képet meg told fel a gépről meg a festményről! -
#12262 partfisnyél vastag és nehéz, lehet kapni vékonyabb karóbotot vagy mit.
A rongyot én anno régi pólóból csináltam de ez a velúros cucc jobban néz ki:) a belseje meg maradhat rongy.Velúrt legegyszerűbben talán turkálóban lehet kapni egy 500Ft kabát formájában aztán jöhet az olló. -
#12261 jaaa hogy ez ilyen egyszerű???:D:D:D hát ha az airbrush csövének átalakítása sikerült akkor ez sem lehet gond:D köcc a segítséget -
#12260 Jah, vmi vízben is okés rongy (nem hagy maga után szöszöket) esetleg megtömve picit, hogy puhább legyen, meg egy partfisnyél, bonyolult szerkezet. :) -
#12259 festőbot, de ha venni akarsz akkor inkább csinálj. Botot OBIban kapsz a rongyot meg a madzagot meg rád bízom:) -
#12258 hm. de ennek mi a neve magyarul? -
#12257 Arra támasztja a kezét, hogy a kézfej ne érjen a még nedves felülethez, mint szénnél a papírlap. :) -
#12256 sztetek ez mi?
-
#12255 Tetszenek ezek a képeid :D
Pont ma firkantottam egyet, majd felrakom -
#12254 kezdésne: WW2 art -
mumeen #12253 Én az utólagos feldolgozást tartom egyértelműnek.Egy csatát nem is lehet lerajzolni,mivel az egész állandóan változik,bár evvel gondolom nem mondatom túl sok újat:D:D
Am csak azér' is érdekelnek ezek a művek,mer' nem tudom,hogyan kell pölö robbanást,vagy torkolattüzet rajzolni.Meg alapból jó nézni Őket:D:D:
Csak az a gond,hogy nem tudom,mit írjak be a keresőbe... -
#12252 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!péklapáttal egyértelműen -
#12251 Ez azért fogas kérdés, mert akkoriban már a fotózás volt az etalon. Nem volt ideje (meg gondolom kedve) senkinek rajzolgatni a csatatéren, vagy a barakkban. Utólagos feldolgozásokra biztos találsz példát a neten, dehát ezeket Te magad is le tudod "gyártani" fotók alapján, nem? -
#12250 Nekem a jobb felsőről a Tekkonkinkreet főszereplője, Black ugrott be valamiért... de a mancsa meg elég macskás lett. Apropó ajánlom a fent nevezett animét megtekintésre, kivitelezésében bámulatos darab, bár elég érdekes világban játszódik... szerintem alapmű. -
mumeen #12249 Sziasztok!
Valaki nem tudja,hogy hol lehet nézni harci illusztrációkat:modern háborús,2. világháborús,vagy akármilyen,csak valami ütközet legyen.A ceruzarajzok érdekelnének inkább.
A segítséget előre is köszönöm:D:D -
#12248 A macska pedig nagyon jó. Stílusos, "benne vagy". -
#12247 csak faszságok
-
#12246 Térjünk vissza a rajzok témaköréhez! -
#12245 XD am meg ez most így hogy jön ide?? szal minek raktad ki? szerinted az a zene amit ő csinál??o.o -
#12244 sunáznád mi?;D -
#12243 szopottgombóc* -
#12242 jézusom.kérlek soha többet ne postolj ilyet, ne szennyezzük buzikkal a fórumot. vki törölje le!!!! -
#12241 ki ez a csaj? -
#12240 nem, csak ez a kép most pont idevág na :) -
#12239 Yo, wassup guys?
-
#12238 ???
Ezzel mit akarsz mondani? :)
A Jazz nem "real music" szerinted?
(vagy pont fordítva értetted?)