Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Sajnos így van.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Kovács legény
a multifunkciós cuccokkal az a baj, ha egy rész elromlik cseszheted az egészet kb, mert javíttatni nem éri meg.

www.czekoart.hu

lightjack
nah nekiállok elsõ pasztellrajzomnak, azt majd a végeredményt feltöltöm...

theone91
Wait, wut? 😄

MANOWAR
Bocsesz akkor legyen Leonardo da vinci büdös a pi...... 😊
Hayni nem rossz elég részlet gazdagra sikerült (szem, száj) de kár, hogy csíkos lapra toltad.<#wilting> Tessék beszerezni egy üres lapos füzetet.😊

Hayni
legalább egy "nemtetsziket" én is kaphattam volna 😊
SMGBAS
Ezt nem viccesnek szántam hanem ilyen bónuszlap féleségnek
(amúgy Leonardo-é az eredeti)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
Jó pofa, egy hangos nevetés kijött belõlem 😄 Képzeld el, hogy az öreg Michelangelo nagy oda adással éppen rajzolja...😊
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

lightjack
höhö-haha-höhö...

SMGBAS

Unalooom

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

morcosqtya
Legyen a sötét/világos viszony határozottabb, tónusokat elfelejtetted, használj B / 2B / 4B ceruzákat is. A közeli objektek és az elõtér mindig kontrasztosabb mint a távoli tárgyak és környezet.

Ellenõrizheted: ha ráhunyorítasz a képre és egyöntetû szürkeséget látsz akkor nincs tónus, túl lapos, erõtlen, homogén a kép.
Több ilyen képbõl álló galériát végignézni kín és unalom.

Vigyél bele életet, dinamikát!

És Boldog Karácsonyt mindenkinek!

lightjack
nekem tetszik, csak szerintem túlságosan homogén, megint.am nagyon szép részletgazdag a kidolgozás, de úgy az egész, nem tom hova nézzek, kéne vmi kiemelkedõ, ami odavonzza a szemet! am sztem a lakópark pont hogy jobban sikerült mint a hegy...

lightjack
mer😊 hát olyan depis arca van...

theone91
25k körülbelül, de valószínüleg a multifunkciós nyomtatóra esik a választás, mert így csak a felét kell kifizetnem, a másik felét bátyám potólja ki (neki meg egy jobb minõségû nyomtatóra lenne szüksége :])...

SMGBAS
Méremó?

Tegnap kezdtem,ma fejeztem be:
Machu-Picchu:

A "lakóparkkal" nem vagyok megelégedve,szerintem elég rosszul sikerült,a hegyek megrajzolását sokkal jobban élveztem,és szerintem jobban is sikerült.

MANOWAR
Nekem is hasonló dilemmám volt. Vettem egy síkágyasat és usb hosszabbítóval megoldódott a probléma (max 5m. mehetsz). Negyed annyiból kijött (30eFt). A papírbehúzósok (ADF-esek)kényelmesek (több lapot egyszerre, kis hely) de ebben az ár kategóriában közel sem tudnak annyit. Ha 5m-en belül nem tudnám elhelyezni akkor a routeres megoldást választanám, bár a multisba ha tönkre megy valami az egészet cserélni kell vagy irdatlan magas a javítási ára... Mennyid van rá?

Grr1234
theone91
Valaki ütközött már papírbehúzós szkennerbe? Kéne már egy szkenner, de a helysszûkössége miatt gondolkodom ilyenben. Vagy legyen inkább egy multinyomtató, a házban máshol, routerrel elérve?

lightjack
piroska emo

SMGBAS

SMGBAS

morcosqtya
:-)
Azért 8-10 egybehangzó külsõ vélemény már erõs érv...

Kovács legény
utolsó

www.czekoart.hu

SMGBAS

#12522 valószínûleg 1.vagy 2., de nekem utolsó elõtti is tetszik

MANOWAR
uccccsóóóóóóóóóóó 😊

lightjack
szerintem is, így a fehér háttér túlságosan elvonja a szemet arról a fejrõl.

Aquir
hát igen a vastagság kiesik ebbõl a képbõl 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
Az utolsóval látványosabb, hatásosabb és észrevehetõbb.

SMGBAS
Itt lesz

Comic stripben szerepel szóval még az elsõ kockában is.
+ esetleg bögre vagy póló de az nagyon a jövõ zenéje (:

lightjack
utsó

Grr1234
Elsõ és utolsó.

morcosqtya
Detto.
Az a kettõ a legjobb / legkifinomultabb.

Gurren
nekem az elsõ vagy az utolsó

Aquir
függ: Hova?          (környezetképet kérünk) egyébként az 5. a vastagított fekete tetszik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS
Melyik?

MANOWAR
Felcseszték az agyam a melóhelyen 😊abban a pillanatban ez lettem volna. Kár, hogy nem volt cerkám mert tollal nem igazán lehet rontani, a végére le is nyugodtam 😊. am köszi

lightjack
sztem tök jó, és ha ez télleg csak úgy fejbõl jött, akk gratula!

MANOWAR
Csak úgy jött 😊

Aquir
true!

Aquir
((:

morcosqtya
Az nekem úgy nagyjából mindegy.. 😊)

Gurren
akkor nem hisszük el!4 <#schmoll2>

morcosqtya
Szeretnék anonim maradni.. mint ahogy Te is itt.

Gurren
képt

morcosqtya
😊))
A neten rátaláltam egy 2006-os festményemre amit anno egy gyûjtõnek adtam el 45-ért, most meg árulja 120 ezerért.. <#hawaii>

morcosqtya
Pandora történelme a XIV. században volt a téma.. 😊

theone91
Miért pont a töriórákon? Azok a legjobbak 😄

morcosqtya
Szemén a fények szépek.

Hayni
még nincs teljesen kész, és az eredeti kép méretarányaihoz semmi köze, de ezt nem is bánom mert nekem így jobban tetszik, sajnos vonalas füzet mert töriórákon csináltam egy HB-s rotringal