Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyelvtani tény, hogy mindkét betûrend használata szabályos a szó tekintetében. Én is sokat tanultam angolt Baldur's Gate-bõl, Wizardry-ból, AD&D-bõl, MTG-bõl, filmekbõl, netrõl stb stb, de mellette hivatalos british english-t, US english-t is lektorált oxford-i tankönyvekbõl / szótárból, így nyugodtan fogadd el a "sabre"-t is...
Én elfogadom, hogy kifejezetten a SW-ban "saber" formáját használják, de ez is anno az író döntése volt 2 egyenrangú szó közül (nyilván az egyik "ízesebb" az amerikaiaknak mint a másik).
Szerintem ez teljesen felesleges vita ebben a topicban (és nagyjából máshol is).
Ez legyen a legnagyobb gondod az életben, hogy lightsaber vagy lightsabre...
(hidd el, nem ez lesz az) <#ravasz1>#ravasz1>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mivel mindkét szó helyes és használatos az angolban, jelentésük szablya..
Ugyanígy azonos jelentéssel bíró, de eltérõ betûrendû (és kiejtésû) szavak az angolban:
center - centre
scepter - sceptre
saber - sabre
..és még sorolhatnám, van egy pár..
UI: most ez kicsit szõrszálhasogatás volt😄😄😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Tehát, ahogy javítottál is: bal felsõ sarokra gondoltam (a nyúlnak jobb).
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
#12486 Ejha, köszi 😄
(nekünk vagy neki jobb oldal😄)
Próbáltam a holdat máshova rakni, de a másikon a lámpa miatt nem lehetett, lejjebb meg nem tetszett.
Amúgy nem tudom, hogy a ti monitorotok, hogyan mutatja (tuti, hogy máshogyan, az én monitorom egy csoda xD), de nem vagyok annyira megelégedve ezzel a képpel...
Meg akko' má' pixelartban is:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kiharapott fül, és a kiflihold nagyon tetszõ ötlet, az arckifejezés nagyon vicces.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Tanács:
A hold és a fül kompozíciósan kiüti egymást, disszonáns a jobb felsõ sarok. Felül kellene még hely, túlságosan kitolódik a téma a kép szélére, így borul a kompozíció. Ezen túl viszont mind a színvilág, mind a hangulat elviszi a képet. A figura nagyon karakteres, stílusos.
10/9
<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
#12483 Nekem se tetszett a cs5
Még mindig a 3-mast használom.
És ha már itt járunk: Csak szerintem vitték túlzásba az ecsetszimulációt a PS CS5-ben? Leszedem, kipróbálom mit is tud ilyen téren: Ahogy festegetünk egy kis ablakban megjelenik egy ecset, melyet folyamatosan látunk (zárható ablakról van szó szerencsére), melynek a sörtéje, megpróbál minnél élethûbben mozogni. Szerintem negyon el lett cseszve, nincs olyan érzete mint az ArtRage-ban (szerencsére benne vannak a korábbi brushok is, de mintha mégis másak lennének mint a CS4-ben. :\
Hát most nem az a projekt jön..
www.czekoart.hu
Elõször nehezebbnek tûnik a tablet (és az is), de iszonyatosan könnyû belerázódni. 😊
Egyszerûen nem áll rá a kezem.
Amikor itthon festek vagy rajzolok, fizikailag ott a kezemben a plajbász vagy ecset, olyan mint a kezem meghosszabbítása, érzem minden apró mozdulatát, hajlítását, de egy egérrel csak szerencsétlenkedek össze vissza.. 😊)
Más egy logókészítés PS-ben, brush használat stb, oda nem annyira kézügyesség kell mint látás és ötlet / kreativitás.
Monitoron rajzolni nem hiszem, hogy valaha is fogok.
Ami még érdekes lehet az ezek a digitális rajzpadok, mert ott igazából kézzel rajzolsz, csak digitális környezetben, és lehetõségekkel. (gondolom).
Azt egyszer kipróbálnám kiváncsiságból.

Rebel (lázadó) (2009)
Installáció
farostlemez
Akril drip
1.44-es floppy lemezek