Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Effektíve figyelni meg nem kell a cuccot, mert mikor pl. egérrel célzol se nézed, hogy merre kell fizikálisan tolni az egeret. Megszokja az ember, de kell hozzá egy kis idõ.
Amúgy a Cintique sorozatuk már olyan érintõképernyõs, amin látod is amit csinálsz... tulajdonképpen egy táblamonitor, nyomásérzékenységgel. Csakhát borsos az ára, viszont über profi. 😊
@TheOne: Én Intuos4 A/5 wireless-el szemezgetek, de sose volt még tabletem, és húzós a 100K-s ár kezdõ tabletnek. De a bamboo meg sok-sok mindent nem tud. Azért kérdeztem, mert azt tudom, hogy külföldön inkább Intuos-t preferálják, itthon meg sokan Bamboo-val nyomják, van-e különbség végeredményben. Vagy ez csak idõ függvénye (abból van a legkevesebb) a limitált eszköztár miatt?
Azt nem nagyon tudom elképzelni, hogy ez csak egy érintõfelület jellegû dolog, de az eredményt a képernyõmön látom ugye, így viszont rajzolásnál - szemben a konvencionális papíralapú rajzolással - honnan tudom, hová kell visszahelyezni a pen hegyét a táblára, hogy a monitoron a "vásznon" oda rajzoljak ahová kell..??
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha tablet, akkor felejtsd az összes többi márkát: Csakis Wacom...!
TheOne/Tempest: ti milyennel zúzzátok?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
www.czekoart.hu
meglesem 1 😊
meglesem 2 😊 az egyik kedvencem. 😄
viszont az általad linkelt Belin kép inkább csak egy "sima" festmény (az Õ saját stílusában). koncepciózni szoktak így a profik, 'concept environment', amikor egy hangulatot és világot akarnak bemutatni... ezért csinálják a játékokhoz is a mûvészek, hogy jobban megértsék azt amit csinálnak fejlesztés során, etc...
Erre a stílusra gondoltam
A száj és fogazatok stílusát jól eltalálta.<#eljen>#eljen>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ಠ_ಠ
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Ha ezek után mégis színezni akarod, akkor tolsz rá egy color layert...stb.
Ha meg benyomtam az auto color-t akkor meg túl rikító volt az outline.
Megteszi így amíg nem lesz szkenner... 😊
Amúgy + a PS-ben van (auto) color adjusments! <#beka3>#beka3>
2003-ban erõsen másoltam a képeit (ha a többit megnézed azokat is), nyilván ez is rip-off volt, csak így 7-8 év után már a modell figura se ugrott be...
Nem tartom számon már ennyi grafikából mi volt teljesen kút fõbõl, és mi volt repro / rip-off.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
egy-két Team Fortress 2-es rajzot megnéznék tõled :3 az is hasonló stílus.
Nem tanultam senkitõl a rajzolást, de amennyire vissza tudok emlékezni azóta rajzolgatok.
Ezen a vonalom mozogva, délelõtt készült (devID deviantART-ra):