Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát az ellen meg tenni kell...
Nehogy abbahagyd mert seggbe rúglak! :-))
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Gratulálok! <#eljen>#eljen>
Egyik
Másik
Fõleg színezésnél használom. Bár most olvastam egy nagyon klassz leírást tablaetekrõl. Ez meg felhasználásuk, rajzolás, festésrõl, egy korrekt leírás ugyanattól az emberkétõl.
Szóval még nekem is lehetne mit tanulni a saját tabletemrõl. Wacom bamboo (a régebbi) Csak most meg elkezdtem 3D-zni, Sketchup, meg renderelgetni 😊 Persze munka, és suli mellett nem sok idõ marad alkotni 😞
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Nagyon Gorillaz-os lett.Szép munka. <#awink>#awink>
..ha epp online vagy .. esetleg szemelyesen toled is megkerdem ezt: kérdésem
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Többnyire számítógépes utómunka, csak a fej vázolása volt analóg grafika. 😄
Csak, hogy megpróbálkozzak a Gorillaz-stílusú Deviant ID-kal. 😄
Vagy kiveri a szemem vagy tényleg nincs user keresõ (vagy azért nem találom mert nem vagyok beregelve...).thx 😊
költészetes, novellás, stb-s topic nincs? <#conf>#conf>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valami újságban láttam meg a képet,nagyon kicsi és homályos volt, enyit tudtam kihozni belõle.

Lehet tényleg sokat számít hogy milyen tabletje van az embernek, trust 12k-s táblám (úgy érzem nem az igazi) van de egy hétre kipróbálnék valami normális A5-öst is..
Lehet annyira alapszintû hogy nem is reagálnak rá😞
Álmodozni jó! 😊
Az élet hozza amit hoznia kell.. vagy ezt, vagy azt.
Alapokról jó építkezni.. 😊
Én az elfwood.com-ot szoktam nézegetni ott is rengeteg szép rajz van igazából amikor azokat nézegetem kicsit sajnálom h én még minimális szinten se nagyon tudok, bár nekem úgy gondolom elég jó fatáziám van csak épp megvalósítani nem tudom.
pl a jó árnyékolás,a térábrázolás meg bonyolultabb formák ebbõl következnek h nem nagyon tudom.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
(volt olyan idõszak is, amikor havonta festményekbõl többet kerestem mint a munkahelyi fizetésem) de most válság van..
(élet)mûvészet.. <#ravasz1>#ravasz1>
Bár én már nem vagyok oda érte de egy legenda, szakmailag profi, valahol mintha tutorialokat is közzétett volna.. rá kell keresni. YT-on biztosan vannak imitátorai is akik igen jól megtaníthatják a helyes technikákat. "Know how"-okra 😊 biztosan rá lehet lelni.
A következõ mûvészekre nézz rá, képeikbõl sokat lehet tanulni, ha kezdetben csak próbálsz másolni az is jó indítás..
Teljesen egyedi képi világú (inkább dark fantasy) ízes mûvész Brom is.
Hazai területrõl alap: Boros - Szikszai.
Anthony Waters
Donato Giancola
Dan Frazier
És még sokan. YouTube-on keresgélj!