15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • MANOWAR
    "programokban be tudod állítani, és máris szimuláltad a dupla érzékenységet" PS-ben hol tudod ezt belőni?
  • Misi az ezredes
    LINK

Itt vannak tollhegyek, én kizárólag innen vettem eddig mindig. Személy szerint KIZÁRÓLAG ezt ajánlom!

És akár személyesen is átveheted, kelenföldi állomástól alig van néhány utcányira, 173E épp ott tesz le, kicsi séta van onnan.
  • LSL
    A sima meg a fun között annyi a különbség, hogy a funnak dupla akkora a nyomás érzékenyége a toll hegyében. Ezért felesleges dupláját fizetni, hiszen programokban be tudod állítani, és máris szimuláltad a dupla érzékenységet. A másik, hogy akarod e használni a touch funkcióját. Ha már próbáltál iPhone-t akkor tudod milyen mozdulat mit csinál. Ezeket billentyű kombinációkkal, egérrel lehet helyettesíteni. Nekem külön könnyű, mert balkezes vagyok, viszont az egeret jobb kézzel használom :) Ha ezek az extrák nem kellenek, akkor egy sima bamboo pen is bőven elegendő lesz neked, 14k körül.
    Mondjuk nekem egyel korábbi bamboo van, azon van 4 gomb, meg egy kör alakú felület amivel zoomolni lehet. Az újban ezek nincsenek...

A grasshopperrel viszont vigyázz. Náluk vettem a hegyeket (táblát iponban) és valami sufni bótnak tűnt nekem az egész... Egy pincehelyiségben egy szekrényből bányászta elő a zacsit. Mikor fizettem jött utánam a fazon és zárt is be. Érdekes élmény volt :D
    Később kiderült, hogy nem is hivatalos terjesztő, és nagy harcban van a wacom magyarországgal :S
  • Misi az ezredes
    Hali,
    Kicsi vagy nagy, hát nagy dilemma. Megjegyzem itt a készülék kiválasztása is fontos, akarunk költeni 50 ezret mikor ugyan az csak más színben megkapható fele annyiért?

Nekem ez van : http://www.grasshopper.hu/vasarlas/wacom/A6-wide/bamboo-FUN-Pen-and-Touch-S.html

Közel 1 éve aktívan használom több munkám ide is feltettem rengeteget meg sem osztottam. Szerintem egy A6 kell neked, nem nagy felület de magszokható és kényelmes. Hisz itt nem egy táblamonitorról van szó, a nagy méret sokszor zavaró is lehet, főleg mert nem vezeték nélküli a készülék így külön zavaró is tud lenni, ha odébb akarod tenni akkor igen csak küzdeni kell egy rendezetlenebb íróasztalon vele.

A mérete ennek ugyan akkora mint a tiednek, ha kell akár ha van rá lehetőséged (Van leptopod) akár egy Bp.-n lévő Mekiben valamelyik délután beülünk feltelepíted az enyém, és kipróbálhatod. Csak, hogy lásd milyen is. Persze ha tényleg érdekel... ( AZ ENYÉM NEM ELADÓ :P )

Amúgy nagyon jól meg van csinálva az egész a felület amin rajzolsz kb nem karcolódik, a tollhegyek viszont kopnak. Tehát strapabíró, a régi Genius rajzpadomhoz képest :D Az első erősebb tollvonással nyomott egy ánuszt a közepébe :D

Ha van valami kérdésed vagy itt vagy PÜ-ben szívesen válaszolok.

Üdvözlettel, Ádám

• SMGBAS
    Dehogy befolyásolsz, direkt kértem, hogy mondjatok véleményt, mivel még látni se láttam tabletet, nemhogy használtam volna...
  • lightjack
    ok köcc
  • Kovács legény
    akrilfesték fedő festék így elfedi egy rétegben is, persze ne vizezd szarrá, mert nem lazúrozni kell hanem fedni.
  • lightjack
    egy kérdés: épp farostlemezre festek, amit előbb lealapoztam. sajnos olyan helyre sikerült feketével festenem ahova nem akartam. az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne eltávolítani a feketét onnan? arra gondoltam h csiszolópapírral lecsiszolom a fekete részt egészen a fehér alapozott rétegig, de lehet h baromság. a másik ötletem h oldatlan akrillal rámegyek 3-4szer és akkor valszeg nem fog látszani a fekete. csak ezzel az a gondom, hogy baromi sok festéket elvinne és nem lenne egyenletes a kép felszíne. szal ti hogyan csinálnátok?? help!
  • MANOWAR
    Biztos nem lesz kicsi az A6-os? (Én az A5-ös árát lestem) ~10x15 cm amit nézegetsz, nem akarlak befolyásolni de azért gondold át.
  • SMGBAS
    én 32-ért linkeltem a6-ost és pixen meg 31350
  • MANOWAR
    Itt 46 a te linkednél 6-al ocóóóbb.
  • Kovács legény
    45ért
  • SMGBAS
    Mennyiért vetted?
  • Kovács legény
    ilyenem van A5-ben és imádom
  • SMGBAS
    Vélemény?
    A6-wide/bamboo-FUN-Pen-and-Touch-S-SE-SPECIAL-EDITION
  • Gurren
    dat ass
  • SMGBAS

Nálam normálisan néz ki, holnap meglesem másik monitoron is, hátha szar :D
  • SMGBAS
  • Tempest
    Ps csak arra kellet hogy eltoljam az egészet balra,painter rel csak ismerkedek.
  • Midas
    de ehhez miert kelett painter meg photoshop is :)
  • Tempest
    De egy kicsit fura,azt hittem az lesz a bajotok hogy "too old"
  • SMGBAS
    Nem nagy neki az a pics?
  • SMGBAS
    Ez csak sima, nem super :D
    (ezt már megtaláltam én is, jó idegesítő egy játék :D)
  • theone91
    Mondd meg Twinkie-nek, hogy formás a valaga. :D

A bal farpofájára egy kicsit grádiensebb árnyékolást tettem volna, így nincs olyan erős térhatása, mint a képnek amúgy. :)

Tetszik mint mindig. :)
  • ktomi22
    itt van így XD
  • Tempest
    Twinkie

Nagyobb
  • lightjack
    sztetek hogy lehetne jó fénykardot festeni akrillal airbrush nélkül? nemtom, sehol nem találtam ilyen tutorialt. most per pillanat nem ezzel foglalkozok, mást festek, de ha azzal végzek belekezdenék egy fénykardos témájú dologba.
  • Aquir
    :|

• SMGBAS
    Az aki a spenóthegyen lakik? :o
  • Aquir
    a spenótszörny
  • lightjack
    sztem a háttérzöld legyen világosabb, vagy esetleg használj háttérbe komplementer színt. így túlságosan egyszínű sztem. am tök profi:)
  • SMGBAS
    Mehetne rá másik szín is :D
  • theone91
    Kicsit megszíneztem az előző képem PS-ban (tablettel természetesen). Számíthattok még ilyenekre tőlem mert irtózatosan élveztem minden másodpercét a "kifestésnek" :)
  • theone91
    Én Xbox-on játszottam vele, nekem ilyen problémáim nem voltak. :D
  • SMGBAS
    ntdll.dll-el valami nem stimmel :/
  • SMGBAS
    Már töltöm is le :D
    remélem jó verziót
  • theone91
    A vöröses Super Meat Boy-ra emlékeztet. Nagyon tetszenek (főleg a vörös, jobban látszanak rajta az árnyékok), imádom végletekig leegyszerűsített, de mégis sokat mondó rajzfilm(szerű) karaktereket. :)
  • SMGBAS
    Van egy ilyen is xD
    Kb. két nappal az elefántos után

(ezekből a színekből maradt még)
  • SMGBAS
    A kettő fúziója lett (:
  • Aquir
    tetszik a koncepció :)