Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy teljesen kezdõ rajzolni tudni akaró ember vagyok 😊 Milyen ceruzát vegyek? a HB2-es jó? Rajzolásnál mikre érdemes odafigyelni? Ha nézek egy képet hogyan fogjak neki? Elõször a fejjel, vagy testel? Hogyan kell árnyékolni? És haj/szakáll rajzolásával is gondok vannak. Ha gondoljátok teszek fel egy pár képet, amiket eddig csináltam... Nagyon köszönöm a válaszokat elõre is! Egy ilyen képet nehéz lerajzolni pl?

Eszméletlen <#eljen>#eljen>
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
the world is mine
A3 HB2 és B2.
Ennél a rajzomnál használtam elõször kidolgozott hátteret a fõ karakter mögött.

the world is mine
Kár, hogy ott maradt a "glória" körülöttük. Meg a leányzó mögé mehetett vna egy picit sötétebb háttér, hogy jobban kiemelje... de szép munka! Csak így tovább!
Nekem tetszik, a csókra kicsit több figyelmet fordítottam volna, de ütõs és részletes lett! 😊
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Egy komolyabb keretezõ-studóban megcsinálják neked. Ehhez méretre vágott üveglap kell amivel valószínûleg üvegeshez fognak küldeni (pénz és utánajárás) ha komolyabb a hely akkor Õk maguk intézik neked az üvegest, és felszámolják neked utánajárásuk díját is (nem lesz olcsó).
2. lehetõség:
Elfelejted egyelõre a nagy "egyediséget" farost-alap méret tekintetében, beállsz a sorba és veszel gazdaságosabban egy elõre méretre szabott standard üveglapos keretet amibe belerakod a Te farostlemezedet (azaz elõre akkorára festesz) amennyiben belefér (vastagságra).
Ebben az esetben a súly is tényezõ, mivel a gyári fémrögzítõk eléggé gyengécskék...
Ha a farostlemezen a festményed vékonyan felvitt lazúros felület akkor lehet üvegezni is keretbe (kultúrált vékonyabb keretbe, amit alig lehet észrevenni), ez a legegyszerûbb és legjobb megoldás.
Ha viszont a festmény impasto technikával készült, vastag és egyenetlen felszínû akkor nem szabad üvegezni!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ha nem túl nagy, de egyedi, mert pl. négyzetes vagy tudomisén, akkor sniccerrel vagy vmilyen szerszámmal tudsz rá jukakat farakni, nem?
Vannak még munkái itt, itt és itt. És persze ott a gugli is! 😉
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
próbáltam valami precízebbet ,csak nekem az elnagyolt rajzok jobban tetszenek mostanában.Amúgy meg nem nagyon érzem hogy korlátaiba ütköznék,de persze vegyetek intuost 100 ezerért
bogárka
<#hamm>#hamm>
A toll csak nekem tûnik gagyesznak?