15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • lightjack
    úgy értem hogy az oldal nem akar megjelenni és nem úgy hogy nem tetszik. félreértés ne essék.
  • lightjack
    nem jön be:/
  • Kovács legény
    thx
  • Mike at home
    na de ki előtt?
  • Loál János #12993
    Fú, pedig eddig tök nagy titok volt. :-O
  • Misi az ezredes
    ajjajj multiacc
  • Loál János #12991
    Nem a képességét becsméreltem.
  • MANOWAR
    Gyorsan becsúszott a kedvencek közé :). Kár, hogy nem lehet listát csinálni a fórumon ezekből :( (vagy a header-ben)
    thx
  • Zocsi
  • Misi az ezredes
    +FAV
  • Desiderata #12987
    nyitottam egy topikot oktató cuccoknak, ha gondoljátok látogassátok és linkeljetek
  • theone91
    Majd korrigálok, a festésnél. :)
  • lightjack
    hát szerintem te örülnél ha így tudnál "másolni"... mondjuk az igaz, hogy túl sok fantázia nincs benne. attól függetlenül kva jó!
  • Aquir
    jóas :) a baseball ütők kicsit hosszabbak, ha az:)
  • SMGBAS
    Ha fordítva fogod akkor egész vékonyat is tud húzni :D
    (na persze nem úgy fordítva, hogy a hátulja van elöl xD)
  • theone91
    Színek, árnyékolás már csak jövő héten. Beindul hétfőtől a második szemeszter. :|
  • theone91
    Jól csinálja... Élethű marad a kép és az árnyékolással sincs annyi gondja.
  • Jano
    Ez tényleg annyira perverz, hogy egy silány, telibevakuzott képet másol le? :-|
  • theone91
    Hát, az nekem rajzhoz már hardcore. Ahogy a zselés toll is. Nehéz a vonal- vastagságot és erősséget szabályozni.
  • Midas
    az nem gyenge :D
  • SMGBAS
    A töltőtollal vagyok így, nagyon megtetszett írásban és rajzban is :D
  • theone91
    Amúgy golyóstollal azért szeretek vázolni, mert néha önálló útra kél a toll és remek ötletek lesznek belőle. :D
  • theone91
    Képet találtam róla. :)
  • theone91
    Jómúltkorában láttam egy (talán francia) fickó képeit aki méter × méteres papírokra csinált portrét csakis egyfajta golyóstollal. Aki esetleg tudja kiről beszélek előhalászhatná a linket... :)
  • Midas
    jah az eleg insane hogy nem hibazhatsz szinte de mondjuk sztem kb tudjak hogy tudnak javitani en is most neztem egy franko tutorialt kb egy kezemen megszamolhatom hanyszor nyomott a ficko visszavonast :D
    De ez massziv gyakorlas sokadik munka utan mar.....
  • SMGBAS
    Móna Liza (persze, hogy ő is magyar volt :D)
  • MANOWAR
    Amit a zárójelbe írtál kár :) amúgy meg egy nagy OMG, bár kétségeim vannak, hogy az egészet egy fajta golyóstollal csinálta (árnyékolás)de ezt nem is írtad:) Az arca profi de a többi nem ...füle ,keze,stb. A toll rajzokban azt bírom hogy nem lehet rontani vagy nem illik.
  • SMGBAS
    Sima fekete golyóstoll :D (nemsaját)

• lightjack
    tetszik, a szeme baromi jó lett. nagyon kifejező szép munka. viszont a haj nagyon összecsapott. olyan kriksz kraksz az egész, azon van még mit fejleszteni:) persze nehogy most nekiállj ezt a rjazot javítgatni, ha egyszer kész, akkor az kész, kezdj újba. jah és soha ne dobd ki a rajzaidat, majd ha 1 évig csinálod ezt akkor visszanézed őket és ltod mennyit fejlődtél:) én imádom visszanézni a 10 éves rajzaimat:D
  • Midas
    Nekem ps eleg neha corelpainter :)
  • LSL
    Érdekesnek tűnik, majd kipróbálom milyen. Mondjuk nekem valami olyan program kéne, ami kiigazítja a vonalakat. Mert hiába a tábla, ha a vonalak úgy néznek ki vele, mint ha egérrel húztam volna. Utólag végigmenni rajta PS pen toolal meg agyrém...

Celebrau: Nem a termékekkel van bajom, amiket adnak. Pár éve volt, hogy ott voltam. Egy társasház aljában a hátsókertben volt egy vas pinceajtó. sehol egy tábla, sehol egy csengő. Bent sem volt bolt kinézete a dolognak. Biztos költséghatékony megoldás, csak fura. Fősulin meg tartott előadást a wacom képviseletében 2 fazon. Hozott egy intuos4est, de még csak be sem üzemelte... Nem is ez a fontos, csak mikor odamentem hozzá mert volt pár kérdésem és meghallotta, h a grasshoppertől vettem wacom cuccot kikelt magából :S
  • Celebrau
    Nincs semmi gond a grasshopperrel. Nekem tőlük volt egy régi típusú Bamboo-m, van most irodában egy Bamboo Pen&Touch-om, és az ő közreműködésükkel vettem a használt Cintiq 12-met, de azt is tőlük vette az előző tulaj. Ugyanúgy a német központból hozzák a táblákat ők is, csak olcsóbban adják.
  • Misi az ezredes
    Igen, vázlatosan ennyi a különbség :)
  • SMGBAS
    Akkor ez ugyan az, annyi különbséggel, hogy nem fekete a gomboknál a keretrész? :O

#12955 Az a hely csak gugli találatként jött fel, nem onnan lesz rendelve.

Köszi mindenkinek :D
  • Midas
    jah eleg sokan hasznaljak most meg azt a sait is vagy mi a neve sok kepet lattam most deven ami veluk keszult.
  • LSL
    Jaja néztem, csak ritkán használom. Most pl ArtRage-el játszottam el. Tetszik, hogy a pen tool benne kiegyenesíti a vonalat, mint a vektoros programok a szabadkézit.
  • Midas
    Amugy ha annyira berzenkedtek ezen a tabla erzekenysegen miert nem hasznaltok corel paintert abban van egy lehetoseg ahol beloheted hogy te kb mennyire nyomod le a pent rajzolas kozben es ahhoz igazodik a program.
  • Midas
    Jo lett :)
  • LSL
    Elsősorban a tábla szoftverében állíts, hogy mennyire legyen érzékeny (tip feel). PS-ben a brush beállításban kell játszani (F5). Ohter dynamics, és ott az opacity, flow jittert állítsd pen pressure-re. Csúszkákkal állíthatod az érzékenységet. Főleg színezésnél érdemes ezekkel kísérletezni, különben a vonalaid elég halványak lesznek.
    Klassz leírás
  • milo04
    Szerintetek milyen?

Angelina Jolie