15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#12997 úgy értem hogy az oldal nem akar megjelenni és nem úgy hogy nem tetszik. félreértés ne essék. -
#12996 nem jön be:/ -
#12995 thx -
#12994 na de ki előtt? -
#12993 Fú, pedig eddig tök nagy titok volt. :-O -
#12992 ajjajj multiacc -
#12991 Nem a képességét becsméreltem. -
#12990 Gyorsan becsúszott a kedvencek közé :). Kár, hogy nem lehet listát csinálni a fórumon ezekből :( (vagy a header-ben)
thx -
#12989 -
#12988 +FAV -
#12987 nyitottam egy topikot oktató cuccoknak, ha gondoljátok látogassátok és linkeljetek -
#12986 Majd korrigálok, a festésnél. :) -
#12985 hát szerintem te örülnél ha így tudnál "másolni"... mondjuk az igaz, hogy túl sok fantázia nincs benne. attól függetlenül kva jó! -
#12984 jóas :) a baseball ütők kicsit hosszabbak, ha az:) -
#12983 Ha fordítva fogod akkor egész vékonyat is tud húzni :D
(na persze nem úgy fordítva, hogy a hátulja van elöl xD) -
#12982 Színek, árnyékolás már csak jövő héten. Beindul hétfőtől a második szemeszter. :|
-
#12981 Jól csinálja... Élethű marad a kép és az árnyékolással sincs annyi gondja. -
#12980 Ez tényleg annyira perverz, hogy egy silány, telibevakuzott képet másol le? :-| -
#12979 Hát, az nekem rajzhoz már hardcore. Ahogy a zselés toll is. Nehéz a vonal- vastagságot és erősséget szabályozni. -
Midas #12978 az nem gyenge :D -
#12977 A töltőtollal vagyok így, nagyon megtetszett írásban és rajzban is :D -
#12976 Amúgy golyóstollal azért szeretek vázolni, mert néha önálló útra kél a toll és remek ötletek lesznek belőle. :D -
#12975 Képet találtam róla. :)
-
#12974 Jómúltkorában láttam egy (talán francia) fickó képeit aki méter × méteres papírokra csinált portrét csakis egyfajta golyóstollal. Aki esetleg tudja kiről beszélek előhalászhatná a linket... :) -
Midas #12973 jah az eleg insane hogy nem hibazhatsz szinte de mondjuk sztem kb tudjak hogy tudnak javitani en is most neztem egy franko tutorialt kb egy kezemen megszamolhatom hanyszor nyomott a ficko visszavonast :D
De ez massziv gyakorlas sokadik munka utan mar..... -
#12972 Móna Liza (persze, hogy ő is magyar volt :D) -
#12971 Amit a zárójelbe írtál kár :) amúgy meg egy nagy OMG, bár kétségeim vannak, hogy az egészet egy fajta golyóstollal csinálta (árnyékolás)de ezt nem is írtad:) Az arca profi de a többi nem ...füle ,keze,stb. A toll rajzokban azt bírom hogy nem lehet rontani vagy nem illik. -
#12970 Sima fekete golyóstoll :D (nemsaját)
-
#12969 tetszik, a szeme baromi jó lett. nagyon kifejező szép munka. viszont a haj nagyon összecsapott. olyan kriksz kraksz az egész, azon van még mit fejleszteni:) persze nehogy most nekiállj ezt a rjazot javítgatni, ha egyszer kész, akkor az kész, kezdj újba. jah és soha ne dobd ki a rajzaidat, majd ha 1 évig csinálod ezt akkor visszanézed őket és ltod mennyit fejlődtél:) én imádom visszanézni a 10 éves rajzaimat:D -
Midas #12968 Nekem ps eleg neha corelpainter :) -
#12967 Érdekesnek tűnik, majd kipróbálom milyen. Mondjuk nekem valami olyan program kéne, ami kiigazítja a vonalakat. Mert hiába a tábla, ha a vonalak úgy néznek ki vele, mint ha egérrel húztam volna. Utólag végigmenni rajta PS pen toolal meg agyrém...
Celebrau: Nem a termékekkel van bajom, amiket adnak. Pár éve volt, hogy ott voltam. Egy társasház aljában a hátsókertben volt egy vas pinceajtó. sehol egy tábla, sehol egy csengő. Bent sem volt bolt kinézete a dolognak. Biztos költséghatékony megoldás, csak fura. Fősulin meg tartott előadást a wacom képviseletében 2 fazon. Hozott egy intuos4est, de még csak be sem üzemelte... Nem is ez a fontos, csak mikor odamentem hozzá mert volt pár kérdésem és meghallotta, h a grasshoppertől vettem wacom cuccot kikelt magából :S -
Celebrau #12966 Nincs semmi gond a grasshopperrel. Nekem tőlük volt egy régi típusú Bamboo-m, van most irodában egy Bamboo Pen&Touch-om, és az ő közreműködésükkel vettem a használt Cintiq 12-met, de azt is tőlük vette az előző tulaj. Ugyanúgy a német központból hozzák a táblákat ők is, csak olcsóbban adják. -
#12965 Igen, vázlatosan ennyi a különbség :) -
#12964 Akkor ez ugyan az, annyi különbséggel, hogy nem fekete a gomboknál a keretrész? :O
#12955 Az a hely csak gugli találatként jött fel, nem onnan lesz rendelve.
Köszi mindenkinek :D
-
Midas #12963 jah eleg sokan hasznaljak most meg azt a sait is vagy mi a neve sok kepet lattam most deven ami veluk keszult. -
#12962 Jaja néztem, csak ritkán használom. Most pl ArtRage-el játszottam el. Tetszik, hogy a pen tool benne kiegyenesíti a vonalat, mint a vektoros programok a szabadkézit. -
Midas #12961 Amugy ha annyira berzenkedtek ezen a tabla erzekenysegen miert nem hasznaltok corel paintert abban van egy lehetoseg ahol beloheted hogy te kb mennyire nyomod le a pent rajzolas kozben es ahhoz igazodik a program. -
Midas #12960 Jo lett :) -
#12959 Elsősorban a tábla szoftverében állíts, hogy mennyire legyen érzékeny (tip feel). PS-ben a brush beállításban kell játszani (F5). Ohter dynamics, és ott az opacity, flow jittert állítsd pen pressure-re. Csúszkákkal állíthatod az érzékenységet. Főleg színezésnél érdemes ezekkel kísérletezni, különben a vonalaid elég halványak lesznek.
Klassz leírás -
milo04 #12958 Szerintetek milyen?
Angelina Jolie