Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet hogy megyek én is vissza... 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
😊
Ha tudod ezeket --> miért nem javítod?
Friss képek tükrözik a technikai tudásodat, azokat érdemes elemezgetni és keresni a javítható / javítandó részeket, megoldásokat.
"Manga" rajzokhoz nem tudok sokat hozzászólni mert nem az én asztalom, de #12339 pl gyanúsan "tökéletes" arányú és kivitelezésû, így más szerzõre/tudásra utal mint a többi.
Ha csak úgy be akarod ide rakni õket és nem kérsz visszacsatolást, tanácsot, megteheted, csak szólj elõtte.
Akkor némulok. :-)
A kopasznak a feje, arányok, a fények nagyon rendben vannak, a szakáll megoldással együtt kifejezetten mûvészi.
A füleken dolgozz még, ez az egy rontja el az összképet a kép jobb felén.
A borostán lehetne finomítani kicsit (elmosás - blur), a karokba több árnyalatot, tónust "lopj" bele! Növeli a térérzetet.
Stallone:
Itt a fej már nem olyan jó, az arc rendben de az arckoponya és az agykoponya egymáshoz viszonyított aránya anatómiailag helytelen.
A sapka pánt horpasztja a homlokot, a sapka megnöveli az agykoponyát (vagyis túl alacsonyan kezdõdik a szemöldök, szemek, és az arc.
Fülön itt is lehetne dolgozni.
Színvilág és kompozíció tekintetében rendben, helyén van, szép.
Én is tudom, hogy vannak hibái😊!
De ennyi munka után belefér egy pár hiba😊!
És ezek számomra azért annyira nem meghatározó hibarészek!

A jobb oldali paintes 1 éve

MSN

Villámkritika:
Bal csuklóját javítsd! (karóránál)
Jobb karján:
Felkar / tricepsz belsõ oldala csíkos. Nem kell az oda.
Bal alkar alsó tónusa (tetoválás) egybeesik a fotel árnyékban lévõ karfáéval, így a két - egyébként térben elkülönülõ - rész egybefolyik. Tónuskontrasztot neki.
Ezt Windows 7-es painttel csináltam!
Ha érdekel még a többi(mert van még) akkor szoljatok és rakom!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
tudna nékem segíteni valaki? ezt a sisakot megtudná csinálni valaki úgy, mintha tollal egy papírra rajzolta volna valaki? csak úgy rajzolgatott az unalmas matekórán, többször is átment a körvonalakon... 😄
ha psd-ben, vagy png-ben megkaphatnám, az szuper lenne! 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Remélem tudtam segíteni és nem felejtettem ki semmit.
www.czekoart.hu
Tudna valaki segíteni, hogy milyen módszerrel, eszközzel lehet jól árnyékolni?
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
a bristol papírfajta, extraszuperhúdesima, grafit és szénrajzokhoz ezt használom, mert télleg jó, könnyû rajta a részleteket kidolgozni a simasága miatt. csak azt nem tudom h a pasztell ugye más egy kicsit mint a szén, szal h azon mennyire "kötõdne" meg maga a porpasztell és mennyire lehetne rajta szépen elkenni?
Kíváncsi vagyok a többiek mit mondanak a panno cuccokról, meg a bristol-ról?