Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

htr93
de lehet hogy ez volt az, nem tudom hogy feltettem-e már egyáltalán ezt a rajzot fórumra. Ha nem, akkor most megteszem 😊

htr93
köszönöm. veszek több radírt. én hb körüli dolgoknál nem szoktam figyelni a márkát, fõleg vázlatnál de pl 7-8 b körül már lyra-t használok. bár mást nem próbáltam ki de nekem eléggé tetszik.

jó , tudom, nem a legjobb, de hát olyan profi úgysem leszek mint grafikusok. itt is és más oldalakon is láttam már végleteket 😊 lehangolnak és elbûvölnek egyszerre.

a legutóbbi rajzom

htr93
köszönöm. a gyúrmaradírra már régebben is fájt a fogam, de nem tudtam mi a neve<#idiota>

morcosqtya
Na javítottam: (tényleg minden háztartásba kell PS. 😊) )

ez meg bónusz:
(akit érdekel a groteszk / dark art):

Newborn Skinned
2008
akril impasto,
festõkés
alapozott farostlemezen

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

lightjack
ja igen én is jártam már így mondjuk nem mûvészellátóban. vászonnál kérdeztem meg h:
-ez alapozott már??
-erre a csaj: ez vászon!
-de ez le van kenve alapozvóbal?
-nem tudom de ez vászon!!

na igen, inkább mûvészellátóba vásárolj😊

morcosqtya
Vegyél 2-3 radírt (nem egetverõ összeg), elsõsorban középlágyat és keményebbet.
Nincs igazából "High-End" radír, ne vezettesd meg magad ilyenekkel. Nem kell drágát venni.
Létezik radír, és rossz radír. Te inkább radírt vegyél.

Mivel kopnak ezért kis használat és kopás után ferdén borotvapengével élesre vágod újra. Így nekimehetsz a hajnak újra meg újra.
Alternatíva még a radírceruza bezerzése (hegyezhetõ), bár jelentõs elõnnyel nem szolgál, viszont drágább mint egy radír (és számomra kényelmetlenebb volt).

Ceruza: fõleg kezdéshez nem kell elszállni. Olvass vissza!
Sima Koh-i-Noor, Blacksun-ok tökéletesen elegek.
Szerezz be 4-5 különbözõ keménységût.
Egy vagy kettõ darab HB-t mindenképpen, 2 db puhábbat (2B, 4😎, egy vagy két darab H-sat vagy a fölöttit. (kezdetben 4H feletti nem nagyon fog kelleni).

Pasztellceruza.
-Az meg mi?
erre a válaszod: - Semmi, köszönöm, viszlát.
Itt ne vásárolj! Irány egy mûvészellátó.
:-)

Kovács legény
köszi😊 igyekszem

www.czekoart.hu

Kovács legény
Egy Monopol (gyurmaradír) és egy sima radír (én Tikky-t használok) amire neked szükséged van

www.czekoart.hu

htr93
lenne egy kérdésem. megint neki szeretnék állni rajzolni.. ahhoz még kell vennem pár ceruzát, radírt, jó faragót( hegyezõt, ki hogy ismeri 😄) de van egy gondom.

nem tudom milyen radírt kéne vennem , ami olyan jó hogy azzal akár õsz hajszálat rajzolhatnék egy portréhoz.. szeretnék megtanulni hajat rajzolni, talátam egy jónak tûnõ technikát youtube-n de ahhoz szükséges a jó radír. nem hiszem hogy kipróbálhatom a boltban és azt sem hogy az eladók tisztában lennének a válasszal a kérdésemre. (példa: -pasztellceruzát kérnék. - az meg mi?)

tudnátok segíteni?

SMGBAS
Nem rossz (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Aquir
"a feltámadt spenót"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Subakka
tetszetõs 😊

&#3232;_&#3232;

MANOWAR
Mindenféle képen dobj majd egy linket.😊Bejön a stílus.
#12444 kénsav tenger powwa 😊

theone91
Remélem látszani fog... Csak egy kis tablet-gyakorlás, semmi eksztra. 😄

nem rossz kezdes 😊 <#eljen>

the world is mine

Kovács legény
Elsõ digitális rajzom:

(a téglafal elég kakk lett, majd kövire jobban nekifekszem

www.czekoart.hu

morcosqtya
Monokrómban szeretem a dark artot, így is hatásos (vagy nagyon finom szépia / halvány acélkék színvilágban)
Jó ideig másoltam és mentem Giger után, Õ volt az "Isten".. 😊)
Aztán elkezdtem keresni a saját utamat.. rádöbbentett erre néhány értékes ember, (többek között Giger managere is).

Rengeteg ilyen munkám van, perverzebbek is (18+), és elborultabbak, morbidabb képi világgal.
Majd kapsz linket honlapomhoz (ha végre kész lesz), de azokat ide nem linkelem be... érthetõ okokból..

Jobb kezes vagyok fõleg.

MANOWAR
Nekem a második rajz jön be nem is kicsit, bár úgy érzem mintha nem lenne befejezve részleteiben, de ezt te tudod. Esetleg színesben megnézném vöröses sárga és csont színnel. Látom a rajzaidon, hogy Giger munkái hatással voltak rád, azok a hideg biomechanikus enyhén perverz alkotások amiket az öreg produkál azért nem semmi.<#ravasz1>
Bal vagy jobb kezes vagy?

Zocsi
én vhogy azt a világot vinném tovább az alján, ami a lény feje körül levõ világosabb homályt jellemzi... magyarán hasonlóan tüntetném el az alján a feketét, ahogy felül a világosabb rész tûnik el a fekete háttér elõtt... nem tudom mennyire voltam érthetõ, nem tudok ma kommunikálni <#kuss>

morcosqtya
Igen, túl mesterséges digitális íze van. Majd kitalálok valamit, csak PS-t nem ismerem még igazán.
Az eredeti rajzon is elhalványul, csak látszódnak a ceruzavonások, majd valamit dolgozok még rajta..

Kovács legény
elsõnél a kép alja nem tetszik, az nem illik a képhez szerintem

www.czekoart.hu

theone91
Sehol sem tanultam, amióta fog az agyam rajzolgatok. Nagy hatással voltak rám a rajzfilmcsatornák, mint ahogy minden mûvészeti vizuális vetület. 😊

De tessék megnézni Morcoskutyát, szerintem õ és Tempest a legjobbak a topikban!

Ha már: Tempest vannak valahol minkáid egy csokorban a neten?

morcosqtya
Remastered:

letisztítottam a háttereket PS-el, apró artifactokat javítottam, ezek mennek majd fel a honlapra.
(hülyét kapok, mert kb még 100 festményt kellene digitálisan retusálni és már elülöm a seggemet itthon minden este)... 😞((

MANOWAR
theone jól nyomod a témát tanultad, vagy autodidakta módon követed el ezeket a merényleteket?<#nyes><#wilting>
Tessék töredelmesen bevallani mindent <#hehe>

Tempest
Jabba középiskolás képe mókás.

theone91
Ide azt a kurva könyvet izzibe... 😮

lightjack
aztarohadt! így is elég nagy fanja vok a starwarsnak, de ilyen eredeti és fantáziadús képeket!! huh! thx a postért!!!!<#puszi><#puszi><#puszi>

Aquir
szép

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Tempest
Tempest
Nagyon kafa <#bohoc><#wow1><#nevetes1>

Tempest
Igen 5 perc az lehet hogy kevés arra hogy bele rázódj,ha a kurzorra gondolsz be lehet állítani hogy ecset forma,kereszt,vagy kõr legyen.
Nekem aszem kõr van lényeg hogy keveset takarjon ki a képbõl.

theone91
Már meg is lettem kérve karikatúrára... 😄

60-70 perc, tablet, PS CS3.

MANOWAR
Painter-t fel raktam 5.katt után az ecset eltûnt és nem tudtam vissza állítani 😄

Tempest
Én meg már inkább painterrel nyomom s szerintem jó,és ez régen elképzelhetetlen lett volna annyira ps párti voltam.

Zocsi
Jólett! 😊

Zocsi
Örülök, ha bejött a koh-i-noor!

A rajzok közül sztem a széken ülõs a legjobb... sztem jó irányba haladsz!

MANOWAR
Az éjjel kinéztem az ABLAKON ÉS ... <#nyes>

MANOWAR
Nincs nekem bajom a PS-el de a színtárja a painternek (körben háromszög) sokkal jobban bejön, azt nem lehet PS-en belõni?
a #12371-es fajántosra sikerült, idõben mennyi volt és mivel?

theone91
Én nem sokat Paintereztem (inkább Open Canvas, de azt sem sokat). Ha arra mész, hogy minnél festményszerûbb legyen a kép, akkor Painter, az jobban szimulálja az ecseteket. De nekem erre tökéletesen alkalmas a PS is.

MANOWAR
Csak arra lettem volna kíváncsi melyikkel könnyebb rajzolni/festeni.Melyik esik jobban kézre kezelésben, meg ilyenek...

morcosqtya
csak logókat.. 😊

MANOWAR
Köszi 😊 kérdés: valaki itt digitálisan is rajzol/fest pl.: PS-el vagy Painter-el?

Subakka
Levél megkapva, engedély megadva 😄 am nagyon királyságos lett 😊 mondjuk a szemét elég lett volna sztem simán feketére nem kell neki szivárványhártya 😊 de ez csak saját vélemény 😉

&#3232;_&#3232;

morcosqtya
Szép munka.

MANOWAR
*Bedobok én is egy rajzot.

MANOWAR
Sziasztok! Bedobok én egy rajzot. 😊

Vettem egy Koh-i-Noor 2B-s ceruzát.Tényleg nagyon jó,sokkal szebben lehet vele rajzolni.
És rajzoltam egy két skiccet,meg arcot:

Kovács legény
a kanócra rakj gyujtást úgy hatásosabb lenne

www.czekoart.hu

lightjack
hehe teamwork! tök jóságosságosságos

Grr1234
Írtam neki levelet!