Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jó , tudom, nem a legjobb, de hát olyan profi úgysem leszek mint grafikusok. itt is és más oldalakon is láttam már végleteket 😊 lehangolnak és elbûvölnek egyszerre.
a legutóbbi rajzom

ez meg bónusz:
(akit érdekel a groteszk / dark art):
Newborn Skinned
2008
akril impasto,
festõkés
alapozott farostlemezen
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
-ez alapozott már??
-erre a csaj: ez vászon!
-de ez le van kenve alapozvóbal?
-nem tudom de ez vászon!!
na igen, inkább mûvészellátóba vásárolj😊
Nincs igazából "High-End" radír, ne vezettesd meg magad ilyenekkel. Nem kell drágát venni.
Létezik radír, és rossz radír. Te inkább radírt vegyél.
Mivel kopnak ezért kis használat és kopás után ferdén borotvapengével élesre vágod újra. Így nekimehetsz a hajnak újra meg újra.
Alternatíva még a radírceruza bezerzése (hegyezhetõ), bár jelentõs elõnnyel nem szolgál, viszont drágább mint egy radír (és számomra kényelmetlenebb volt).
Ceruza: fõleg kezdéshez nem kell elszállni. Olvass vissza!
Sima Koh-i-Noor, Blacksun-ok tökéletesen elegek.
Szerezz be 4-5 különbözõ keménységût.
Egy vagy kettõ darab HB-t mindenképpen, 2 db puhábbat (2B, 4😎, egy vagy két darab H-sat vagy a fölöttit. (kezdetben 4H feletti nem nagyon fog kelleni).
Pasztellceruza.
-Az meg mi?
erre a válaszod: - Semmi, köszönöm, viszlát.
Itt ne vásárolj! Irány egy mûvészellátó.
:-)
www.czekoart.hu
nem tudom milyen radírt kéne vennem , ami olyan jó hogy azzal akár õsz hajszálat rajzolhatnék egy portréhoz.. szeretnék megtanulni hajat rajzolni, talátam egy jónak tûnõ technikát youtube-n de ahhoz szükséges a jó radír. nem hiszem hogy kipróbálhatom a boltban és azt sem hogy az eladók tisztában lennének a válasszal a kérdésemre. (példa: -pasztellceruzát kérnék. - az meg mi?)
tudnátok segíteni?
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
the world is mine
(a téglafal elég kakk lett, majd kövire jobban nekifekszem
www.czekoart.hu
Jó ideig másoltam és mentem Giger után, Õ volt az "Isten".. 😊)
Aztán elkezdtem keresni a saját utamat.. rádöbbentett erre néhány értékes ember, (többek között Giger managere is).
Rengeteg ilyen munkám van, perverzebbek is (18+), és elborultabbak, morbidabb képi világgal.
Majd kapsz linket honlapomhoz (ha végre kész lesz), de azokat ide nem linkelem be... érthetõ okokból..
Jobb kezes vagyok fõleg.
Bal vagy jobb kezes vagy?
Az eredeti rajzon is elhalványul, csak látszódnak a ceruzavonások, majd valamit dolgozok még rajta..
De tessék megnézni Morcoskutyát, szerintem õ és Tempest a legjobbak a topikban!
Ha már: Tempest vannak valahol minkáid egy csokorban a neten?
letisztítottam a háttereket PS-el, apró artifactokat javítottam, ezek mennek majd fel a honlapra.
(hülyét kapok, mert kb még 100 festményt kellene digitálisan retusálni és már elülöm a seggemet itthon minden este)... 😞((
Tessék töredelmesen bevallani mindent <#hehe>#hehe>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nekem aszem kõr van lényeg hogy keveset takarjon ki a képbõl.
A rajzok közül sztem a széken ülõs a legjobb... sztem jó irányba haladsz!
a #12371-es fajántosra sikerült, idõben mennyi volt és mivel?
ಠ_ಠ
És rajzoltam egy két skiccet,meg arcot: