15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
  • Kovács legény
    én is balkéz:)
  • Looooser
    én egyszerre használom a kettő a ballal rajzolok ps-ben közbe a jobbom az egeren van pont ezért hogy könnyebben navigáljak, mert a csúszkákhoz nekem kézre esőbb az egér, és én is balos vagyok :)
  • Looooser
    még közel sincs kész azt még fogom javítani csak mára elment a kedvem meg a munka időnek is vége :D
  • theone91
    Ebben is előnyös a balkezesség. Hiába rajzolok bal kézzel az egeret a jobban fogom így még gyorsabb a dolog, vagyis nem kell váltogatni. :)
  • hungary27
    jobb szeme(neki jobb) az szerintem túl fekete. csak egy festék placni látszik.
  • Looooser
    bocsi a méretekért
  • Looooser
    elkezdtem PS-elni egy régi rajzom
    ez volt:

és most itt tartok:
  • SMGBAS
    Pixmanian miért 3000 Ft a pk?
  • lightjack
    szerintem begyakorolja először kicsiben, habár ez sehol sincs leírva. mondjuk ha nagyon profi akkor meg anélkül is, de nem tudom hogy létezik e olyan ember akinek anélkül is menne...
  • SMGBAS
    Tapizást nem péesnél használnám :D
  • Kovács legény
    A/5 Fun Pen & Touch-om van és jah lehet tapizni, de azt a funkciót nem is használom, lehet majd fogom, de egér+billel precízebben tudok PS-ben nagyítani és navigálni.
  • SMGBAS
    Jobban tetszik kinézetre a szürke, színileg meg a fekete -.-
  • theone91
    Ugyan úgy tudsz egyszerű vonalat húzni...
  • Subakka
    azért kíváncsi lennék, h begyakorolta e az arcot ezerszer kicsibe vagy szemről csinálja az egészet :D mindenesetre nagyon ügyes
  • theone91
    Ezek az én sima Wacom Bamboo-mhoz is járnak, csak be kell regelni a terméket a Wacom oldalán.
  • lightjack
    ez duuurva:
  • Zocsi
    Technikai paramétereit tekintve ugyanaz a két tablet, a FUN a hozzá adott szoftverekkel több. Jár hozzá elvileg Photoshop Elements 8 és Artrage 2.6.

Btw, a6-os tableten csak "szőrözve" lehet rajzolni, nem?
  • SMGBAS
    Akkor ez a kettő (link1, link2) egy az egyben ugyan az ha a színüket leszámítjuk?
  • theone91
    Bamboo Fun. Egyszerűen csak branding az egész, meg annyi, hogy a Fun többnyire szürke. Touchpad-ként is tudod használni, kb. ennyi.
  • SMGBAS
    Na akkor pár kérdés:
    Fun Pen & Touch
    touch - akko' lehet tapizni is és úgy is működik az egér?
    Mitő' fun?
  • theone91
    Nem olcsó. :D
  • Kovács legény
    wacom van és kihasználom bőven a méretét, az A4már valóban felesleges még ezen a szinten, de a célom egy 22colos rajzmonitor:)
  • theone91
    Nekem is A6-os van. Amíg tudod nagyítani és mozgatni a digitális vásznat addig semmi probléma vele. Tabletnél nem mindig elsődleges a méret. Ár-érték arányban nem biztos hogy megéri A5-öst venni, ha csak az aktív felület töredékét fogjuk használni...

Neked milyen van? Mondd, hogy nem valami Genius, Trust stb.
  • Kovács legény
    A5 van, ne vegyél A6-ot:)
  • ktomi22
    nekem :D
  • SMGBAS
    No akkor van valakinek a6-os tablete? :D
  • Kovács legény
    a vászon idővel megnyúlik ezért a sarkokhoz kell beverni őket hogy jobban szétfeszítse a rámát
  • Looooser
    01 ről inkább brad pitt jött le a becstelen brigantikból, de ismerem az eredeti pósztert és a filmet is láttam tudom miről van szó :D
  • lightjack
    igen, sajnos az arányokkal csúsztál el, ezért eshetett meg hogy én pl Harrison Fordot láttam.

más: vettem egy vásznat, a készülő munkámhoz és az lenne a kérdésem, hogy mik azok a fa lapocskák amiket hozzáadnak? mert nemértem. már van egy csomó ilyen izém, de fogalmam sincs mire valók.
  • Gurren
    én is
  • Dark Messiah
    egy eredeti poszter hogy könnyebb legyen.....
  • lightjack
    én először 03-ra azt hittem hogy Harrison Ford xD
  • lightjack
    nem rossz, de sajnos én sem ismertem fel senkit:/
  • Dark Messiah
    a sorrend
    01 - george clooney
    02 - jeff bridges
    03 - ewan mcgregor
    04 - kevin spacey
    'Kecskebűvölők' című filmből
  • MANOWAR
    Én igen van ott egy birka meg egy világító szem :)
  • raptorjesus

Nem ismerek fel senkit... Az gáz?
  • Dark Messiah
    halihó srácok, itt egy újabb rajzom valamikor szombaton kezdtem, és vasárnapra lettem vele kész de itt van lépésekben, remélem tetszik majd nektek is :)
    01
    02
    03
    04
    05
  • Kovács legény
    bármelyik obi baumax 100mester stb
  • mumeen
    Köszi szépen!
  • SMGBAS
    Felül fórum, utána bal oldalt privát üzenetek