15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#13197 jaaaaaaaa. leesett:D -
#13196 Hátrafelé (ha vízszintesen lenne a pók akkor lefelé) lógnak és emiatt pont takarja :D Ahogy bal oldalt (neki) az utolsó -
#13195 szőrszálhasogatás következik: az a kis potroh hogy takarja a 2 hosszú lábát?
szőrszálhasogatás vége -
#13194 A maradék kettőt takarja a potroha :D -
#13193 tetszik, csak a póknak nem 8 lába van? én bioszból legalábbis ezt tanultam. de amúgy érdekes! -
#13192 Csak egy egyszerűbb:
-
#13191 ezt már én is láttam! baromi nagy:D -
-
#13189 -
#13188 helyes helyes -
#13187 a legtöbbje fejből, de van olyan amit már láttam korábban valahol, estleg újságban, vagy neten stb -
#13186 tetszetős, csak a fényekkel még lehetne játszani. lehetne csúcsfény, és baromi sötét is, habár az utóbbi megvalósult a pólón. ezért szerintem a szem inkább koncentrál először amikor meglátja a képet a pólóra, mert itt a legnagyobb kontraszt. azonban ezt a szépen kidolgozott szemek egyensúlyozzák! szépek lettek!
mi ez a szürkés aura a gyerek körül? direkt vagy a szkenner csinálta? vagy direkt kented el? nekem talán ez a legfőbb neagítuvum, de összességében nekem tetszik a képed, szépen kidolgozott! még ilyet!
#13182: ezeket fejből, vagy vhonnan másoltad? gondolom láttad a Stan Lee videóját a "hogyan csináljunk képregényt marvel stílusban" c. -t. tetszenek a kképeid, valóban dinamikusak, főleg a Hulkos. a Slash az annyira nem jön be. de a többi igen! -
#13185 Sokat tanultam a példaképemtől Stan Lee-től, és ezért szeretek képregény figurákat rajzolni....és köszönöm a dicséretet
amúgy ahogy látom neked sincs okod panaszra -
#13184 A Slash-ek tetszenek a többi nem az én műfajom de úgy látom elégé jól ábrázolod a mozgást,olyan ... lendületesek a rajzaid.
-
#13183 majd szkenneltetem a rajzaimat és majd fel pakolom őket, de akkora már normális minőségben -
#13182 íme még néhány munkám
Spiderman vs Lizard
egy újabb Slash
Hulk vs Wolverine -
#13181 itt egy újabb projekt....ilyen az ha unalmasak az órák a suliban Zombie -
#13180 beszarok pont ma mondtam asszonynak, hogy akarok csinálni egy rajzot Slashről:)
Fotózd le normálisan mert lópikula sem látszik belőle. -
#13179 -
#13178 hmmm. nem rossz, de próbáld meg lefényképezni természetes fényél, mert így nagyon csillog, és szinte értelmezhetetlen. am amit látok belőle az nem rosszm jöhetnek még a rajzaid! -
#13177 sziasztok!
ha nem gond én is beszállok, itt az egyik nem túl régi művem, szkennerem nincs, a kép minősége meg nem a legjobb, de a lényeg látszik Slash-ről -
#13176 Nagy a kihaltság errefelé...
(nem kell ám komolyan venni a képet :D)
-
#13175 háhá és télleg:D:D:D -
#13174 Az aztán a szpojler xD -
#13173 Móricka és Kismalac +
Az, hogy melyik lap, nem én választom, tartalomtól függően. (Kismalacba a pajzánabb képek mennek)
Mosolyt próbáltam, de a bajusz miatt nehéz érzelmet csalni az arcára (:
(eddig a bajusz "mosolygott", de most nem volt kedvem tökölni vele, pedig tényleg jobb lett volna)
+ a 4 kockán ott van a 6. buborékjának a teteje xD -
#13172 Ez jó!:)
A Köszinél lehetne kicsit mosolygósabb.
hol jelenik meg amúgy? csak mert ha a káromkodást visszaveszed simán mehetne 18minuszos lapokba is. -
#13171 -
#13170 Nem sokat, de egy kis plusz pénznek bőven megteszi (havi ~10000)
Pláne, hogy eddig ezeket magamnak csinálgattam :D -
#13169 Mennyit fizetnek ezek... :o -
#13168 Hát én azért nem vagyok teljesen megelégedve vele... Majd elvileg április végére összejön a karikatúrákból egy monitor meg egy tablet, aztán majd kíváncsi leszek, hogy mennyire megy jobban a dolog -
#13167 nembaj az a kép jóságos!
nekem is nem egyszer volt,hogy kitaláltam valami tök faszát, és később szembesültem vele,hogy az alap ötletet ezer éve láttam valahol csak el felejtettem. Ettől még jó a rajz nagyon.
A csajszi azért tűnhet ismerősnek mert olyan Csingilinges a keret és az ólomüveg hatású szárny meg kissé Mucha beütésű. -
#13166 Bazz és tényleg
De nem innen van :D (enyém szeménél valami könnyesvérféleség van)
Másik meg innen lehet ismerős, majdnem ugyan az a teste
-
#13165 na akkor 2ből 0:D
a felső pedig ismerősnek tűnik
az alsó figura pedig tuti szerepelt a cihiroban:P -
#13164 Nem Csihiro >.< :D
Ja és nem volt még a felső, kb 3-4 napja született körvonalakkal együtt :D -
#13163 télleg nem! -
Bala10 #13162 :D -
#13161 Nem mertek egy 3órás portrét rajzolni ezzel. -
#13160 felsőt nem raktad már be csak színezés nélkül?
chihiro szellemországban zsííír
-
#13159 Az alsó a legjobb :) Nagyon jó GG -