Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Nem áttetszõ semennyire sem, csak olyan bõrszerû hatása van. Nem kell festeni, vagy csak piroskás árnyalatokat (mint itt is), hogy tényleg élõ-bõrnek tûnjön.
Ez szerintetek mibõl van ,valami szilikonszerû gyurma szerûség kicsit áttetszõ.Vagy megcsinálta agyagból utána gipsznegatív és kiöntötte valamilyen szilikonból.Az elsõ verzió tetszene megpróbálnék csinálni valami hasonlót,a másodikhoz nincs türelmem.
második kép
harmadik kép
Köszönöm! / köszöni.. 😊
Majd ráveszem én még egyszer egy közös tárlatra valahogy...
Mindig észreveszed ezeket.. 😊
(gyanús vagy Te nekem)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
vagyis jobb😊
Azt leszámítva, hogy Laurie feje inkább háromszög alakú, jól hangsúlyozod a karakterisztikákat.
Sok a dolga, rengeteget dolgozik más területen.
Ígéretesen indult.. szerettem a színes rajzait és a formaterveit, kisplasztikáit is.. Kicsit benne volt a kis "lelke" mindegyikben. <#vigyor2>#vigyor2>
A fényképrõl készült képnél már több a bibi, kezdésnek az árnyékok, tónusok és a test hiánya. Ja és a fogak kontúrozása nem szép, azt inkább úgy csinálja hogy felvisz egy nem túl sötét tónust és visszaradírozza a fogakat, az ínyeknek ad egy ajaknál világosabb árnyalatot és csak az alsó és felsõ fogak közötti részre néhol rakjon sötétet.
Amúgy gratula neki nagyon ügyes csajszi!
Majd ha beindul az üzletem rendesen és nem bírom az iramot felveszem alvállalkozónak😊
www.czekoart.hu
A Paint-rõl meg nehogy lebeszéld nekem! 😊)
Az elsõ pozitív dolog volt ma, hogy valaki idejön ilyesmivel, hogy Paint-ben rajzol.
Ez csak egy lehetséges eszköz, amit használ, ilyen eszköz sokféle lehet az akvarelltõl a temperán, olajon, gouache-on, akrilon keresztül a gobelin-ig, vagy a photoshop-ig.
Egyik sem jobb mint a másik, nem kell felváltani vele egy másikat.
Õ a paint-et választotta, ebbõl hoz ki annyit amennyit tud/akar.
Behatárolja a lehetõségeit ugyanakkor le is egyszerûsíti a dolgát.