Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Amint lesz valamennyi energiám alkotok valamit.
Tegnap találtam porszívózás közben egy ceruzát bátyám asztala alatt.
http://www.artenter.hu/?oldal=2&kat=801&termek=749
Ilyen fajta.Én nagyon szeretem,szerintem nagyon jó.Ismeri valaki ezt a fajtát??És aki igen,az hogyan vélekedik róla?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
fénymásolóval lemásolod halványan, és azt húzod újra. Így már lehet próbálgatni a különféle technikákat, melyik milyen végeredményre visz. Hajrá!!
@smg: akkor most kap egy kis boost-ot a karikatúra skilled? 😛
Sok sikert amúgy!
Nem valami sok, de ha azt nézzük, hogy eddig ingyen csináltam szórakozásból és kb. 30 perc/rajz akkor már jobb a helyzet 😄
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Egyik nap jött egy mail:
"Szia!
Megnéztük a rajzaid és elnyerte tetszésünket. 😊
Kérlek, hívj fel a
Szép napot!"
Kiderült, hogy a barátnõm elküldte a karikatúráimat a Móricka c. humorlapnak én meg csak lestem amikor megjött a levél.
Szal most oda rajzolgatok 😄
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Angelina Jolie
the world is mine
Persze azért ha valaki hozzámvágna egy a4-es intuost, akkor nem várnék a mostani a5-ös lecserélésével. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
the world is mine
www.czekoart.hu
Diploma hátrány többnyire hiszen több fizetést kell adniuk
Többszázezres sulikat felejtsd el nem éri meg szart se tanulsz és sose jön vissza az az pénz. Számítógépes cuccokat otthon kõkeményen oktató videók tutorialok alapján megtudod tanulni.
www.czekoart.hu
mondjuk mik a lehetõségek a szakmában egy animátori, vagy grafikus diplomával? semmi rálátásom nincs a dologra sajnos, de kíváncsi vagyok.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
Már csak ezért érdemes volt regisztrálni.A devART-on 2 hónap alat, 70 mûvemre nem kaptam egy ilyen szintû értékelést sem.Ott csak a folyamatos körbe nyalás megy,no mindegy.
Szóval, mint látod örömmel fogadtam az észrevételeidet és köszönöm hogy rávilágítottál a gyenge pontokra. Ezen túl majd megpróbálom elkerülni ezen hibákat.
Valójában még nem nagyon találkoztam olyan emberrel aki szakmai szemmel tudta volna nézni a rajzaimat, "csak" laikusok véleménye alapján gondoltam úgy ,hogy talán ezzel kellene foglalkoznom, akár megélhetési szinten is.
Olyan 3 éve rajzolok, ez az idõ alatt a pácikaemberkéktõl az alábbi portrékig tudtam fejlõdni.Mit gondolsz megéri a belefektetett energiát vagy hagyam a francba és menyek el valami gyárba a szallag mellé?
Egyébként nem csak rajzolgatok , olyan 3 hónapja már photoshop-pal is foglalkozom, ha van egy kis felesleges idõd,és persze kedved megleshetnéd a devART-os galériámat
itt.
Mit szólsz lehet helyem a szakmában?
Én konkrétan valami reklátervezésre gondoltam az utóbi idõben, mivel úgy gondolom csak rajzolásból nem nagyon lehet elfogadható pénzt összetermelni havi szinten, vagy de?
the world is mine
the world is mine
the world is mine
Am van egy beugró teszt 10 perc 44 kérdés az a húzós....iylen választos csak nagyon kevés rá az idõ...(ez már nekem is 😎. remélem a legjobbakat szóbelin meg már a legtöbbekbõl kihúzza a kettest.
Btw, bátor vagy! <#pias>#pias>
Ha hamarabb szólsz tudok segíteni...
Hajrá!
...
Ha olyan kell, ami merõleges az 1. és 2. képsíkra is, akkor az a megszokott x2,3 képsík lesz, mely gyakorlatilag merõleges vetülete a 2. képsíknak, tehát oldalnézet.
gyk.: Monge-projekció
1. képsík: felülnézet
2. képsík: elõlnézet
az összes többi már ezeknek a merõleges transzformációja... az, hogy milyen síkra akarod vetíteni (azaz nézni) az ábrázolni való geometriát, attól függ hogy a 3. síkot milyen nyomvonalakkal definiálod. tehát x2,3 a 2. képre merõleges vetület. HA ez az x2,3 egy függõleges egyenes, akkor az az 1. képsíkra is merõleges (klasszikus áltsulis vetületi ábrázolás), de ha mondjuk 30fokos és balra dõl (jellemzõen 4-es indexszel jelölve x2,4), akkor egy a 2. képsíkra merõleges, az 1. képsíkkal +30fokot bezáró síkot kapsz, ezért az arra transformált test (mondjuk kocka) elforgatva lesz rávetítve.
De ugyanezt eljátszhatod az 1. képsíkon is, azaz x1,4, de akkor a felülnézetet transzformálod.
Kicsit lehet, hogy bonyi - ha rajzolva magyaráznám egybõl megértenéd. 😊
Link.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n