15585
Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.
-
#13397 Nem hüvelyk hanem mutató ujjat írtam, vékonyabbnak tűnik a többinél de oda se neki, tényleg jó lett. -
#13396 UI: A bal karja (neki bal) körül van valami fényességes fényesség. Az ott picit még fura -
#13395 Tetszik! Szép munka! Régen én is sok ilyen stílusú portrét készítettem. Csak már egy ideje meguntam a fényképről másolósdit. Vagy legalábbis úgy hogy fotorealusztikusan másoljam le. Úgy...úgy valahogy hiányzik belőle az egyéniség (én most az efféle stílust szeretném megtanulni, ha lenne időm - ha vkit érdekel a stílus neve pop art - ebben nagyon sok fantázia van szerintem és teljesen önkifejező)! Félre ne értsd a rajz tetszik, és tudom nagyon sok munka van egy ilyenben. A póló gyűrődései nagyon jók, azok a legjobbak az egész rajzon. A szemei kicsit sátániak, nem tudom lehet hogy direkt de nagyon sötétek. Manowarral egyetértek, a szembe mehetnének a csúcsfények, habár a hüvelykujjal nekem semmi bajom:)
Nagyon szép munka, még ilyet:) -
#13394 Szép lett, főleg a gyűrődések (a mutató ujja kicsit gázos a többihez képest) a kézfejen a bőr gyűrődései is jók. Esetleg egy kis csúcs fények .... -
Fbn Lx #13393 zseniális lett
sosem értettem, az ilyen képek hogyan készülnek? fotóról másolva? :0
köbö hány órát vett ez igénybe? -
#13392 Hát ez ... ez már művészet.
Nem tom merjem-e egyátalán ez után megmutatni a legutóbbi "alkotásomat", de azért csak megkockáztatom.
-
#13391 :D -
#13390 Pihent. -
#13389 well, így meg egy szakadék
így egy barlangbejárat
így meg fa a szakadék szélén:)
-
#13388 -
#13387 Nem a legszebb, de nem is az a lényeg :D -
#13386 az igen :O -
#13385 hat ezek jok ! utcan is lattam mar parszor, de azok nem voltak ilyen gyorsak :D -
#13384 Beszarás, komoly. -
http://www.youtube.com/watch?v=KmjUUnGGDTQ -
#13382 Pont a felirat jutott róla eszembe :D -
#13381 Felszabadult egy kis időm, volt 15 percem tabletet kenegetni, vagyis nem nagy cucc, így csak linkelem. -
#13380 nappal meg megint más lesz főleg ha megszárad, akrilnál is kell kb. 2óra mire elnyeri a végleges színét. -
#13379 Lefestettem fehérrel az egész részt, hogy lássam hogy nézne ki. Érdekes, mert lámpafénynél nem lehet eldönteni. Ha innen nézem jobban néz ki fehér festékkel, ha onnan akkor meg nem. Nem tudom. Lehet újrakezdem inkább, mert így is voltak apróbb hibák, de azt rajtam kívül más nem vette volna észre de hát akkor is 8 órám van benne.Mindegy mára szüneteltetem, holnap majd eldöntöm.
Subakka: sajnos pont olyan részre pacálódott oda, ahova jóérzéssel semmit nem tudnék rakni, vagy különben úgy nézni ki, mintha egy bazi nagy bibircsók lenne az orra hegyén.:<
Köszönöm a tippeket! -
#13378 vegyél szebb fehéret, addig is fesd le azzal ami van lehet összességében nem lesz az rossz oda -
#13377 Domino: Köszi :)
Light: és ha alakítasz egy kicsit a festményen és ahol elkenődött oda festesz még vmi plusszt kiegészítésként v vmit? ilyenkor nem feltétlen kell eltüntetni a dolgokat hanem új 5letek születhetnek a hiba helyére :D bár ez nem minden festményre igaz :D -
#13376 Most b*sztam el 8-9 óra munkát. Kiesett a kezemből véletlenül az ecset és szétkente az egész festményen a festéket. Van valami ötletetek, hogyan lehetne leszedni? Papírra festek akrillal, de a ráfestés fehérrel (mert olyan helyre pacálódott oda, ahol azt terveztem hogy a lap fehére lesz, mert a festék fehérje - titán fehér - vmiért sárgás, és a lap fehérje szebb) felejtős. Bárki bármi ötlet? Ha nincs akkor nincs mese, előről... >.< -
#13375 Hú... ez olyan rusnya hogy már "szép".
Subakka sketch-e tetszik , a spontán dolgok sülnek el a legjobban. -
#13374 theone: az xDxDxD
Gurren: még hasonlít is :D pedig eskü most látom ezt a képet először :D -
#13373 inkább Popeye idős korában
-
#13372 XD -
#13371 Inkább.... :D -
ő? :D hát ... majdnem :D -
#13369 Olyan Euszták! -
#13368 csak úgy alkottam :)
-
#13367 az egyik exem így rajzol, megrendelésre 5-8K közt szokott -
#13366 majd ha kész, akkor küldj róla egy képet. -
#13365 Szerintem is olyan 5 körül, de jobban figyelj oda a jellegzetes vonásokra -
#13364 2005-ben Május elsején a Duna parton a párom csináltatott magáról(A3) egyet egy utcai rajzolóval (Magyar) ugyan ebben a stílusban. 10-15 percig tartott 3 eft kért érte teljesen kidolgozva a fej, a háttérből nagy vonalakban a Dunát és egy hidat lehet kivenni. 5 eft-nál szerintem ne menj lejjebb, a mai árakkal nem vagyok tisztában. -
#13363 Ja, és stílusban ilyen lenne. -
#13362 Kérdés: Megkerestek egy karikatúra rendeléssel, vállalom szívesen, de nem tudom mennyit kérjek érte (A4-esről van szó), akinek volt már ilyen megrendelése az tudna mondani egy reális árat? :) -
#13361 nálam is ez a módszer dívik -
tpM #13360 Igen, mert még ennyire sem voltak sötétek a sötét dolgok rajta. -
#13359 Rányomtál valami filtert? -
#13358 jó még kád széle, csőkorlát... stb.