Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MANOWAR
"programokban be tudod állítani, és máris szimuláltad a dupla érzékenységet" PS-ben hol tudod ezt belõni?

Misi az ezredes
LINK

Itt vannak tollhegyek, én kizárólag innen vettem eddig mindig. Személy szerint KIZÁRÓLAG ezt ajánlom!

És akár személyesen is átveheted, kelenföldi állomástól alig van néhány utcányira, 173E épp ott tesz le, kicsi séta van onnan.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

LSL
A sima meg a fun között annyi a különbség, hogy a funnak dupla akkora a nyomás érzékenyége a toll hegyében. Ezért felesleges dupláját fizetni, hiszen programokban be tudod állítani, és máris szimuláltad a dupla érzékenységet. A másik, hogy akarod e használni a touch funkcióját. Ha már próbáltál iPhone-t akkor tudod milyen mozdulat mit csinál. Ezeket billentyû kombinációkkal, egérrel lehet helyettesíteni. Nekem külön könnyû, mert balkezes vagyok, viszont az egeret jobb kézzel használom 😊 Ha ezek az extrák nem kellenek, akkor egy sima bamboo pen is bõven elegendõ lesz neked, 14k körül.
Mondjuk nekem egyel korábbi bamboo van, azon van 4 gomb, meg egy kör alakú felület amivel zoomolni lehet. Az újban ezek nincsenek...

A grasshopperrel viszont vigyázz. Náluk vettem a hegyeket (táblát iponban) és valami sufni bótnak tûnt nekem az egész... Egy pincehelyiségben egy szekrénybõl bányászta elõ a zacsit. Mikor fizettem jött utánam a fazon és zárt is be. Érdekes élmény volt 😄
Késõbb kiderült, hogy nem is hivatalos terjesztõ, és nagy harcban van a wacom magyarországgal :S

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Misi az ezredes
Hali,
Kicsi vagy nagy, hát nagy dilemma. Megjegyzem itt a készülék kiválasztása is fontos, akarunk költeni 50 ezret mikor ugyan az csak más színben megkapható fele annyiért?

Nekem ez van : http://www.grasshopper.hu/vasarlas/wacom/A6-wide/bamboo-FUN-Pen-and-Touch-S.html

Közel 1 éve aktívan használom több munkám ide is feltettem rengeteget meg sem osztottam. Szerintem egy A6 kell neked, nem nagy felület de magszokható és kényelmes. Hisz itt nem egy táblamonitorról van szó, a nagy méret sokszor zavaró is lehet, fõleg mert nem vezeték nélküli a készülék így külön zavaró is tud lenni, ha odébb akarod tenni akkor igen csak küzdeni kell egy rendezetlenebb íróasztalon vele.

A mérete ennek ugyan akkora mint a tiednek, ha kell akár ha van rá lehetõséged (Van leptopod) akár egy Bp.-n lévõ Mekiben valamelyik délután beülünk feltelepíted az enyém, és kipróbálhatod. Csak, hogy lásd milyen is. Persze ha tényleg érdekel... ( AZ ENYÉM NEM ELADÓ 😛 )

Amúgy nagyon jól meg van csinálva az egész a felület amin rajzolsz kb nem karcolódik, a tollhegyek viszont kopnak. Tehát strapabíró, a régi Genius rajzpadomhoz képest 😄 Az elsõ erõsebb tollvonással nyomott egy ánuszt a közepébe 😄

Ha van valami kérdésed vagy itt vagy PÜ-ben szívesen válaszolok.

Üdvözlettel, Ádám

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

SMGBAS
Dehogy befolyásolsz, direkt kértem, hogy mondjatok véleményt, mivel még látni se láttam tabletet, nemhogy használtam volna...

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

lightjack
ok köcc

Kovács legény
akrilfesték fedõ festék így elfedi egy rétegben is, persze ne vizezd szarrá, mert nem lazúrozni kell hanem fedni.

www.czekoart.hu

lightjack
egy kérdés: épp farostlemezre festek, amit elõbb lealapoztam. sajnos olyan helyre sikerült feketével festenem ahova nem akartam. az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne eltávolítani a feketét onnan? arra gondoltam h csiszolópapírral lecsiszolom a fekete részt egészen a fehér alapozott rétegig, de lehet h baromság. a másik ötletem h oldatlan akrillal rámegyek 3-4szer és akkor valszeg nem fog látszani a fekete. csak ezzel az a gondom, hogy baromi sok festéket elvinne és nem lenne egyenletes a kép felszíne. szal ti hogyan csinálnátok?? help!

MANOWAR
Biztos nem lesz kicsi az A6-os? (Én az A5-ös árát lestem) ~10x15 cm amit nézegetsz, nem akarlak befolyásolni de azért gondold át.

SMGBAS
én 32-ért linkeltem a6-ost és pixen meg 31350

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

MANOWAR
Itt 46 a te linkednél 6-al ocóóóbb.

Kovács legény
45ért

www.czekoart.hu

SMGBAS
Mennyiért vetted?

Kovács legény
ilyenem van A5-ben és imádom

www.czekoart.hu

SMGBAS

Gurren
dat ass

SMGBAS

Nálam normálisan néz ki, holnap meglesem másik monitoron is, hátha szar 😄

SMGBAS
<#taps>

Tempest
Ps csak arra kellet hogy eltoljam az egészet balra,painter rel csak ismerkedek.

de ehhez miert kelett painter meg photoshop is 😊

the world is mine

Tempest
De egy kicsit fura,azt hittem az lesz a bajotok hogy "too old" <#nevetes1><#crazya><#nyes><#eplus2><#vigyor5>

SMGBAS
Nem nagy neki az a pics?

SMGBAS
Ez csak sima, nem super 😄
(ezt már megtaláltam én is, jó idegesítõ egy játék 😄)

theone91
Mondd meg Twinkie-nek, hogy formás a valaga. 😄

A bal farpofájára egy kicsit grádiensebb árnyékolást tettem volna, így nincs olyan erõs térhatása, mint a képnek amúgy. 😊

Tetszik mint mindig. 😊

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Tempest
Twinkie

Nagyobb

lightjack
sztetek hogy lehetne jó fénykardot festeni akrillal airbrush nélkül? nemtom, sehol nem találtam ilyen tutorialt. most per pillanat nem ezzel foglalkozok, mást festek, de ha azzal végzek belekezdenék egy fénykardos témájú dologba.

Aquir
:|

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SMGBAS
Az aki a spenóthegyen lakik? :o

Aquir
a spenótszörny

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lightjack
sztem a háttérzöld legyen világosabb, vagy esetleg használj háttérbe komplementer színt. így túlságosan egyszínû sztem. am tök profi😊

SMGBAS
Mehetne rá másik szín is 😄

theone91
Kicsit megszíneztem az elõzõ képem PS-ban (tablettel természetesen). Számíthattok még ilyenekre tõlem mert irtózatosan élveztem minden másodpercét a "kifestésnek" 😊

theone91
Én Xbox-on játszottam vele, nekem ilyen problémáim nem voltak. 😄

SMGBAS
ntdll.dll-el valami nem stimmel :/

SMGBAS
Már töltöm is le 😄
remélem jó verziót

theone91
A vöröses Super Meat Boy-ra emlékeztet. Nagyon tetszenek (fõleg a vörös, jobban látszanak rajta az árnyékok), imádom végletekig leegyszerûsített, de mégis sokat mondó rajzfilm(szerû) karaktereket. 😊

SMGBAS
Van egy ilyen is xD
Kb. két nappal az elefántos után

(ezekbõl a színekbõl maradt még)

SMGBAS

Aquir
tetszik a koncepció 😊

lightjack
hasonlít a 8adikos rajztanáromra😄

theone91
Emberi hajtóanyag. Lehet újranézem az elsõ Mátrixot. 😊

theone91
Újabb gyors-skicc. DA-n a Leia nevet adtam neki. 😄😄

Szintén csak fekete golyóstollat használtam

SMGBAS
?

Kovács legény
jaja a csúcsfények hiányoznak

www.czekoart.hu

SMGBAS
Itt-ott egy kis radír szerintem sokat dobna rajta 😄

III dOMINO III
Syintén egy régebbi rajz.

Tempest
ez de szar
bár eléggé le voltam lassulva és úgy tetszett <#circling>

Aquir
mutáns krumpli😊

LSL
És ráadásul pont a tüsszentés folyamata van bemutatva 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD