Rajzolás,Festészet,Digital art...stb.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

olvastam a kepedre a valaszt hogy 3 hét alatt mennyit fejlodtel..
kerdesem hogy hogy erted ezt el...?.. rajztanar? suli? vagy önkepzes csak... ha igen, akk hogyan ? konyvbol mibol milyenbol?😛

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Looooser
hát láttam már 1-2 ilyet és azok nem csontik voltak, de hát ki érti a természetet, mi csak ábrázoljuk azt 😉

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

az ilyen sztem kva ritka, én csak egyszer lattam de az acsaj egy csont volt 😛 és állohelyzzetben egyaltalan nem laccot enyire mg foleg nem

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

theone91
Nope. De hidd el: Megéri.

A profi verzioja 100 folott van szoval sztem 14 ert mar eleg olcso.

the world is mine

Gondolom ennél kisebb áron már nem lehet kapni ugye?

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

hen-tes
#10576-tól kezdj el olvasni...... :|

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

theone91
Csak Wacom legyen. Az a lényeg!

de szarúl tudnak egyesek rajzolni <#wow1> nagyon jók

grafikus rajztábla ügyben kérdeznék. mégpedig olyat, hogy maximum 10-15e
mijet, melyiket ajánljátok

SMGBAS
Eddig csak 3 ilyenem van. Fogom az eredetit PS-pal lecsökkentem a szegélyeket, utána monitorról lerajzolom lapra (rajzórára leadni mert jó jegyeket ad érte a tanár xD) aztán lefényképezem és átrajzolom PS-pal.

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

Looooser
tényleg ha rajzolok egy puncit premier plánba, akkor azt 18+ os ként kell belinkelnem?😄😄😄😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
(+16) Csak a kép és az anatómia védelmében nézd meg a képet a kidudorodó idomot vénusz dombnak hívják 😄 mikor láttál utoljára puncit közelrõ?<#idiota>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Amit szeretnél.......ha pöcsöslányt szeretnél gépzsíros fasszal akkor az!!!!!!!
ppöcsöslány vmitõl dagad igy a tangesz? tán nem a burjánzó fanszõe?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

hen-tes
Ezek hogy készülnek?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

SMGBAS
Mai rajz (asszem olyan 6 fele lett kész) csak, hogy ne legyen ez is off

Közben PSW-ben megírták már csak nem akartam mégegy offot, azért köszi. (:

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS

LSL
én még a kontúrt sem tudtam befejezni. Hiro Nakamuranak talán sikerülne

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

bardocz
Absztrakt rajzok születtek...😄
embere valogatja de erdemes bemelegiteni.

the world is mine

bardocz
A 30sec-es rajzolós dolognál eleinte csak húzogassam a vonalakat, és satírozzak mindent, mint pár videóban, vagy ha megy, akkor kezdjem rögtön pontosabban? Vagy ez hülye kérdés?😄
LSL
Ha így nézzük nekem is pen-es van, csak nincs belõle touch változat. Persze. Jó rajzolásra. Ha az belefér vedd azt. Wacom, tehát rossz nem lehet. Gyorsan meg lehet szokni a használatát is.

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Köszönöm szépen a segítséget, akkor valószínû a Bamboo-t fogom megvenni barátnõmnek. Azért nem olyan alap dolgokra akarja használni, elég jól tud rajzolni és így kezdetnek biztos jó lesz neki a Bamboo. Láttam már Genius Easy Pen-nel is rajzot és az is szép volt. Mondjuk ez tehetségtõl is függ, sõt ha még ezekszerint a Geniustól a Bamboo jobb akkor biztos hogy még szebb rajzokat is lehet vele csinálni. Meg olvastam LSL kommentjében is hogy a wacom megbízható😊 Inkább tényleg kiadok több pénzt érte, minthogy késõbb baj legyen a Gebiussal vagy akár más márkával. Barátnõmnek is biztosan jobban fog tetszeni, ha egy komolyabb paddal tud rajzolgatni😊 Szóval mégegyszer köszönöm!

theone91
Jaj. Lehet használni egyszerre a két funkciót. Félreinformálódtam... 😄

De akkor is elég a Pen... 😄😄

theone91
Pen & Touch-ra szerintem nincs is szükséged. Határozottan elég a sima Pen.

Gondolom nem akarsz újjal böngészgetni neten, képek közt, stb... Ha a két funkciót (rajzolás-tapizás) egyszerre lehetne használni, akkor még látnám értelmét (zoom a PS-ben, például), de így hasztalan. Amúgy ezen kívül ugyan az a két tablet.

Hát köszönöm válaszod😊 A pénztárcám talán még a sima Bamboo Pen-t engedné meg. Néztem már azt a tapintás érzékelõset de sajnos az drágább mint a Bamboo Pen:S . A pixmánián néztem a Bamboot ott 13.500 kb. Eddig ott találtam azt legolcsóbban. Az még jó volna akkor rajzolgatáshoz meg stb?

De azért nyelnéd a gépzsírost!!!!!!!!!!!
LSL
Wacomot mindenképpen, én csak rosszat hallottam eddig minden másik termékrõl. Nekem egy elõzõ generációs bamboom van. De csodákat ezektõl sem lehet várni. Ugyanis analóg mozgást digitalizál, tehát ha húzol egy vonalat hasonló képet kapsz, mintha egérrel húzod. Viszont a nyomásérzékenysége miatt digitális színezésre kiválóan alkalmas. A tábla mérete meg majdnem mind1 (úgyis a tárcád dönti el) mert a rajzprogramban majd ránagyítasz a képre, és akkor már a részleteken dolgozhatsz. Ezekkel a táblákkal speed painteket szoktak csinálni (keress rá, youtubeon vagy deviantart.com-on) Arra nagyon jó. Én inkább bescennelem a kézzel rajzoltakat, és utána javítom gépen. (#10519- ezt teljesen a bambooval színeztem)

Szóval inkább megéri befektetni egy jobb márkába. Most az új bamboo-ban van toll és tapintás érzékelõ is. Azt már megéri megvenni. Olcsóbb rajzpadok csak a sarokba hajítva végzik sajnos. Szóval beszéld meg a hölggyel, hogy érdemes-e ennyit költeni, ha késõbb nem is tudja kihasználni.

bamboot vedd meg vannak profik kozott is akik hasznaljak, a tobbivel mindig gond van pl ha gyorsabban rajzolsz atugranak reszeket etc.

the world is mine

theone91
Rühellem amikor az ostobák beírják SG-re, hogy részegek. Kamu.

Üdv mindenkinek. Remélem nem nagy gáz hogy ide írok ilyen kérdéssel, de mivel itt vannak ilyen mûvészlelkek gondolom tudnátok segíteni. Az lenne a téma, hogy barátnõmnek készülök most karácsonyra rajzpadot venni és igazából nem tudom, hogy milyet lenne jó. Olvasgattam mindenfele de ahány ember annyi vélemény. Olvastam, hogy a Wacom termékek az ilye nrajzolásra vannak specializálódva, a Trustról nem olvastam jókat, és van még a Genius. Igazából õ is ilyen mûvészlélek, rajzol, fest stb és hát elég ügyesen. Igazság szerint nem nagy árban gondolkozom, olyan 10-15 körül. Ilyen árban lehet olyan táblákat kapni amivel elég szép rajzogat lehet csinálgatni? Amit kinéztem elõször az a Genius Easy Pen i405, láttam egy srácot aki elég ügyesen rajzolgatott vele. Az árban jó volna, viszont olvastam hogy a Wacom termékei ugye jobbak, és abból aztán néztem a Bamboo Pen-t. Drágább kicsivel de az jobban megérné mint mondjuk egy Genius? Megköszönném ha tudnátok segíteni, és akinek esetleg ilyen olcsóbb táblája van(ha van itt olyan😊 ) annak megnéznék esetleg egy két mûvét, hogy mégis milyeneket lehet csinálni. Rajz témában végülis nem kezdõ a barátnõm, de igazából drágább táblát már nem tudnék megvenni. Elnézést ha zavartam a kérdésemmel, cska igazából olyanokat szeretnék megkrédezni akik értenek is az ilyen dolgokhoz😊

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

http://imagerz.com/QENFWEtvAwICAg9KFgVR kicsit becsicsentettem XD This is puruttya!!!!!!!444négy
Kovács legény
a fej lehetne nagyobb(bár akkor nem tûnne ekkora benga izomállatnak)
és az áll alá kéne sötét még
amúgy jó<#eljen>

www.czekoart.hu

Narxis
Van itt olyan profi rajzoló aki megrajzolná azt amit álmodtam? Én max csak vázlatrajzot tudok csinálni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

sztoncsi
Fúúú ez tetszik!<#worship><#worship><#eljen>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

SMGBAS

SMGBAS
En se szoktam de amikor be lett linkelve 3x a PS utan akkor lattam a neveben.

theone91
Általában nem izgat a képfájl neve, így nem nézegetem õket.

SMGBAS
A kep neveben is benne van, hogy kicsoda szal nem volt nehez kitalalni

theone91
Tetszik, ütõs, de ez miben minõsül rajznak? Inkább Photoshop...

Sziasztok!
Nem illik bele teljesen topikba, de kérlek ne haragudjatok meg rám 😊
Ha admin úgy érzi kérem törölje a kommentemet.

Szóval nem nagy dolog...
Innen kis magyarorszagról neveztem egy "nagy" deviantart.com Contestre.
(Wacom Dreams Contest)
Lehet h sokatoknak nem is fog tetszeni, talán nem is olyan jó, és mivel számitogépes grafika talán nem is áll majd közel a szívetekhez, de ha van kedvetek, és idõtök lessetek rá kérlek, ezzel is segítve nekem egy picit 😊

Elõre és köszi, és a kritikáknak is nagyon örülök ha itt vagy devianton megosztjatok velem.
Innen éritek el:
http://brokrek.deviantart.com/art/Space-Escape-145768117

Szép napot mindenkinek! 😊
És köszönöm.
theone91
Mi van vele?

SMGBAS
"http://kephost.com/images/51Kate_Beckinsale.kics.jpg"

Looooser
😄 köszi 😊 am a kép 80%-ban egyenes vonalakból van.... csak az 1-2 helyen használtam a festékes vödröt, vagy az ollót 😄

hen-tes
Én annak örülnék, ha egy zombit rajzolhatnék le élõben. 😄

Igen, Õ az!😊
Örülnék neki, ha élõben rajzolhatnám le...😄
theone91
Hát engem rendkívül emlékeztet egy Kate Beckinsale-re, így minden bizonnyal képrõl ment. 😊

Aquir
Mert ez csak a fényre vonatkozik. Ha egy tárgy fekete, akkor a tárgy Színe az fekete, mert a fény így verõdik vissza róla.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n